صفحه 1 از 2

قیمت شکر+جایگزین مناسب برای آن

ارسال شده: چهارشنبه ۱ تیر ۱۳۹۰, ۱۰:۲۴ ق.ظ
توسط goudarzi
به نظر من با این قیمتی که شکر داره مقرون به صرفه نباشه که به زنبورا داد چی میتونیم جایگذینش کنیم دوستان؟

Re: قیمت شکر+جایگزین مناسب برای آن

ارسال شده: چهارشنبه ۱ تیر ۱۳۹۰, ۱۰:۲۴ ق.ظ
توسط fara
من هفته ی پیش شکر گرفتم کیلویی 1060 تومان فکر نمی کنم جایگزین ارزان تری داشته باشه البته من پارسال از شیره قند برای درست کردن کیک استفاده کردم که از شکر ارزان تر بود ولی فکر کنم بهتره که عسل با قیمت مناسب به فروش برسد تا تولید عسل صرفه اقتصادی داشته باشد.

Re: قیمت شکر+جایگزین مناسب برای آن

ارسال شده: چهارشنبه ۱ تیر ۱۳۹۰, ۱۰:۲۴ ق.ظ
توسط mellifera
ولی شیرقند یا به عبارتی استفاده از ضایعات قند به علت داشتن اسید توی اون یه خاصیت اسیدی داره که به دستگاه گوارش زنبور اسیب میرسونه و عملکرد زنبورو کاهش میده .حتی متخصصین تغذیه انسانی استفاده از قند برای انسانها را علت داشتن این اسید ها توصیه نمی‌یکنند وبیشتر تاکید به مصرف شکر، به جای قند میکنند.

Re: قیمت شکر+جایگزین مناسب برای آن

ارسال شده: چهارشنبه ۱ تیر ۱۳۹۰, ۱۰:۲۴ ق.ظ
توسط Mahdi
شکر + آب + جوهر لیمو + 15 دقیقه حرارت . تغذیه ارزان قیمتی میشه که تقریبا حاوی قندهای اصلی شهد هست .( گلوکز + فروکتوز + ساکاروز )

Re: قیمت شکر+جایگزین مناسب برای آن

ارسال شده: چهارشنبه ۱ تیر ۱۳۹۰, ۱۰:۲۵ ق.ظ
توسط goudarzi
آقا مهدی لطفاٰ به درصد ها یا نسبت هایی مواد هم اشاره بکنین ممنون میشیم .البته این کار واسه زمستون گزرانی فکد کنم بهتر جواب میده و از آبلیمو هم میشه استفاده کرد در کل این کار باعث میشه عسل ذخیره شده اینورت نشه وزنبورا بهترویا راحتر بتونن از عسل ذخیره ای که بیشترین درصد تغذیه شربت زمستانی رو دارن رو استفاده کنن.

Re: قیمت شکر+جایگزین مناسب برای آن

ارسال شده: چهارشنبه ۱ تیر ۱۳۹۰, ۱۰:۲۵ ق.ظ
توسط fara
خوب توی این فرمول بازهم چیزی جای شکر رو نگرفته و مشکل گرونی شکر بود که دنبال جایگزین براش می گشتیم.

Re: قیمت شکر+جایگزین مناسب برای آن

ارسال شده: چهارشنبه ۱ تیر ۱۳۹۰, ۱۰:۲۵ ق.ظ
توسط goudarzi
[JUSTIFY]قیمت یک عامل اصلی در تغذیه در کشاورزی است. اما شیرینی ارزان قیمت به سرعت می تواند فراموش شود با تلخی کوتاه مدت که بلافاصله از یک محصول ارزان می رسد[/JUSTIFY][JUSTIFY]قیمت گران شکر معمولی و یک بازار خوب برای عسل، زنبورداران را وادار می کند تا تغذیه ارزان تر را برای زنبورهای عسل آزمایش کنند[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]برخی جایگزین های شکر مأیوس کننده و برخی موفقیت آمیز بودند. فاکتورهای محدودکننده تاثیر هیدروکربورها در تغذیه زنبورعسل چیزی نیستند که با علائم تجاری بیان شوند. آنها باید بهتر درک شوند قندهایی که پستانداران را تغذیه می کنند می توانند زنبورهای عسل را مسموم کنند. مشاهده سم به همراه قند باید چشم ها را بر روی مشکلات تغذیه را زنبور عسل باز کند.[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]● قندهای مسموم کننده زنبورعسل[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]گالاکتوز، آرابینوز اکسیلوز، ملبیوز مانوز را فینوز Stachyose و لاکتوز در شربت رقیق ساکارز زنبورهای عسل را مسموم می کنند[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]agar pectin و بسیاری صمغ ها سمی هستند که می توانند قندها را تجزیه کرده و مسموم کنند.[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]از طرف دیگر گلوکز، فروکتوز ، مالتوز ، ساکارز، melezitose و تری هالوز سالم ، خوب و مغذی هستند. دلیل اینکه بعضی قندها در دزهای پایین برای زنبورعسل سمی هستند ناشناخته است. نظریه های مختلف وجود دارد. حتی پروسه مهم بیوشیمیایی تبدیل شهد به عسل مبهم مانده است.عسل که بیشتر گلوکز و فروکتوز است نمی تواند مانند شربت ساکارز زنبورهای داخل قفس را نگهدارد. با وجود این بسیاری زنبورداران اظهار میکنند علی رغم ریسک انتشار بیماری توسط عسل، عسل یک غذای ایده آل است در نتیجه شکر معمولی که هیدرولیز شده بصورت شربت حاوی گلوکز و فروکتوز است به زنبورهای عسل خورانده می شود. صحت این کار بر پایه داده تغذیه ای نیست بلکه بر این فرض است که هیدرولیز به هضم کمک می کند.شربت برای تغذیه مناسب است و هیدرولیز فرایند گرانوله شدن را در شربت کاهش می دهد . همچنین غارت در زمان تغذیه با شربت شکر کمتر است زیرا فروکتوز و گلوکز کمی بیشتر از شکر زنبورها را تحریک می کند وقتی که آنها در سن جستجوی غذا هستند (Barker & lebner ) علیرغم اینکه قند اینورت برای انسان شیرین تر به نظر می رسد برای زنبورها تحریک کننده تر از ساکارز نیست. اخیراً شربتهای غلیظ فروکتوز که بوسیله تخمیر آنزیمی نشاسته ذرت تهیه شده اند با قیمت پایین تر از ساکارز در دسترس هستند.شربتهای فروکتوز جز اختلاف اساسی در طعم و منشأ گیاهی و اختلاف جزئی در نمک از نظر شیمیایی همانند عسل هستند.شربت غلیظ فروکتوز توسط Blend (۱۹۷۵ ) Moeller of Madisonو WI و توسط (Barker & ehner ) به زنبورهای درون قفس خورانده شد بدون اینکه هیچ برتری بر ساکارز داشته باشدp>[/JUSTIFY]
[JUSTIFY](Doull, ۱۹۷۵) سه شربت که از هیدورلیز نشاسته گندم تهیه شده بود به زنبورها خوراند ؛ او متوجه شد پلی ساکاریدهای هضم نشده بویژه نشاسته خطرناک هستند. او نتایج بهتری از ساکارز گرفت در مقایسه با شربتهای اینورت خود . Formose یک قند مرکب که از فرمالدئید بدست می آید رشد را متوقف کرده و زنبوران کارگر را می کشد.چغندر تصفیه شده و شکر نیشکر ساکارز خالص هستند و البته سالم و از نظر تغذیه یکسان هستند قندهای تصفیه نشده زنبورهای عسل را می کشند. عوامل مسمومیت در ملاس و در شکر قرمز مشخص نشده اند. (۱۹۶۶ , Balley ) دریافت که نیشکر نیمه تصفیه شده خطرناک نیست اما عمر زنبور را کوتاه می کند. بر همین اساس آلودگی های موجود در قند تصفیه نشده چغندر باید سمی باشد. شکر خام چغندر به دلیل وجود پکیتن ها و یا گالاکتوسیدهای موجود در آن ها ممکن است سمی باشد (Barker , ۱۹۷۶)Balley
همچنین دریافت که عسل هشت ساله اثرات اسهالی دارد و خیلی شبیه قند های سمی می باشد . حداکثر جذب متیل فورفورال با سمی بودن عسل مانده و به اسید تجزیه شده شربتها همبستگی دارد.آزمایشهای اخیر (۱۹۷۵: Jachimoviez , Elsherbiny ) (۱۹۷Gb , Barker ) نشان دادند که هیدروکسی متیل فورفورال وقتی که در باقیمانده گلوکز + فروکتوز حاصل از تجزیه اسیدی (acid Hydrolyse ) یا شربت جوشیده یا عسل مانده چندساله یافت شود می تواند سمی باشد شکر ضایعات پسمانده مانند آنچه در آسیاب قنادی ها جارو می کنند یا آب نباتهای اضافی گاهی یک منبع ارزان قیمت ساکارز است اما آرد و گرد و غبار و نمک موجود در آنها ممکن است خطرناک باشد.(۱۹۶۴: Piskovol ) دریافت که نمک معمولی یا کلرید سدیم در سطح ۱۲۵/۰ در شربت شکر موجب اسهال و مرگ و میر زنبورهای داخل قفس می شود.زنبورهای در حال زمستان گذرانی با ذخیره عسل حاوی ۳۵/۰ تا ۱۶/۱% نمک دچار مرگ زودرس می شوند.پس مانده هایی که مقدار زیاد آرد یا نشاسته دارند زمانیکه به آب افزوده شوند تخمیر شده و زنبورها را می کشند مسمومیت مربوط به میکروارگانیسم هایی است که پیدا می شوند سمی بودن آرد و نشاسته گاهی مربوط به غیرقابل هضم بودن و مسدودشدن مخرج زنبورهاست. این ممکن است غیر معقول بنظر برسد ما مرتب سلولز پودر شده را بدون خطر به زنبورهای محبوس شده خوراندیم. بسیاری از دیواره های گرده غیرقابل هضم هستند اما بی خطرند.قندهایی که باعث مسمومیت زنبورها می شوند اگر در جیره هایی با ساکارز رقیق شوند قابل قبول می شوند. Balley توضیح داد که نمونه های قندهای inverted acid او وقتی با نسبت ۸ به یک با ساکارز مخلوط شوند اثر زیان آور ندارند.عسل و شهد حاوی رگه هایی از قندهای سمی مانند را فینوز، مانوز و گالاکتوز هستند( Percival ۱۹۶۱ : Siddiqui :
۱۹۷۰)
زیر میزان کشندگی بودن این قندها در گرده، عسل و یا شهد می تواند تاثیر قندها در رژیم های تکمیلی را اصلاح کند. بر عکس ذخایر شکر سالم توانسته سم ها را در غذاهای مکمل رقیق کند.[/JUSTIFY]
محمد آقایی
سایت علمی خبری دام و طیور

Re: قیمت شکر+جایگزین مناسب برای آن

ارسال شده: چهارشنبه ۱ تیر ۱۳۹۰, ۱۰:۲۵ ق.ظ
توسط karshnas
علت تغذیه مصنوعی زنبور با شربت آب وشکر چیست ؟
چرا زنبورداران به زنبور شربت آب وشکر میدهند ؟ سوالی است به جا و جا دارد جهت روشن شدن مطلب به آن پرداخته شود .
اکثر کسانی که شناخت کافی از عسل ندارند فکر میکنند که محلول آب وشکری که زنبورداران به زنبور می دهند صرفا جهت تولید عسل است در صورتی که کاملا در اشتباهند البته سودجویانی هستند که از این طریق کسب درآمد می کنند ولی نباید آنرا به حساب زنبورداران گذاشت .
باید توجه داشت که زنبور عسل مانند سایر جانداران (در صورت عدم وجود شهد در طبیعت ) نیاز به تغذیه مصنوعی دارد واین مسئله ای است طبیعی . به عنوان مثا ل گوسفندی که در فصل بهار وتابستان از بهترین علف های کوه ودشت استفاده آیا درزمستان هم می تواند از نعمت چنین علفهایی برخوردار باشد ؟ مسلما خیر باید به کمک او شتافت و نیازهای غذایی او را برطرف ساخت. زنبور عسل نیز مانند دام می باشد. زمانی که خود مشغول جمع آوری عسل است نه تنها به شربت آب و شکر توجهی نکرده بلکه اگر عسل هم در اختیار او قرار داده شود با بی اعتنایی از کنار آن میگذرد . تنها در مواقع ضروری است که تغذیه مصنوعی به کمک اوشتافته وکمبودها یش را جبران نماید.
بطور کلی تغذیه مصنوعی زنبور عسل به دو علت انجام می گیرد:
الف:تحریک تخم ریزی ملکه وجبران نمودن نیازهای غذایی کندو در بهار به منظور افزایش جمیعت کندو قبل از کوچ وهمچنین قبل از شروع تولید شهد از طبیعت .
ب-تحریک مجدد تخمگذاری ملکه در صورت محدود شدن تخم ریزی

Re: قیمت شکر+جایگزین مناسب برای آن

ارسال شده: چهارشنبه ۱ تیر ۱۳۹۰, ۱۰:۲۶ ق.ظ
توسط goudarzi
البته ما علاوه بر نکات اساسی که شما ذکر کردین در موقع استفاده از داروهایی نظیر فوماژلین ویا بعضی از آنتی بیوتیک ها از شربت شکد+آب استفاده میکنیم.
ونظر ما هنگامیه که تو فصلی که شهد هنوز تو طبیعت نیست ویا کمه ملکه رو تحریک کنیم و این مستلزم هزینه هستش.و هدف ما کاهش هزینه هاست و قصد ما تو این بحث شناسایی جایگزین مناسب موادی که میتوانند با قیمت کم جایگزین شکر بشوند.

Re: قیمت شکر+جایگزین مناسب برای آن

ارسال شده: چهارشنبه ۱ تیر ۱۳۹۰, ۱۰:۲۶ ق.ظ
توسط hamida
با سلام به همگی دوستان

میتونیم از شیره خرما هم استفاده کنیم فکر میکنم طبیعی تر باشدو قیمت هم تقریبا کمتره

Re: قیمت شکر+جایگزین مناسب برای آن

ارسال شده: چهارشنبه ۱ تیر ۱۳۹۰, ۱۰:۴۹ ق.ظ
توسط ghasedack
ایا شیره خرما برای زنبورهای عسل مسموم کننده نیست و میتوان در کل دوره ها بجای تغذیه شکر + آب از شیره خرما استفاده کرد؟
از دوستان کسی تجربه استفاده از شیره خرما را داره: در صورت پاسخ مثبت لطفا طریقه مصرف (با چه غلظتی و...) و مدت زمانی که زنبورها با آن تغذیه شدندرا نیز بنویسید.

Re: قیمت شکر+جایگزین مناسب برای آن

ارسال شده: چهارشنبه ۱ تیر ۱۳۹۰, ۱۰:۵۰ ق.ظ
توسط fara
من از خرما برای تغذیه زنبورام استفاده می کنم و مشکلی هم نداشتم هسته خرما رو در آوردم و خرما ها رو له کردم و اون ها رو با عسل و سویا و شکری که در آب جوشانده ام به صورت کیک در آورده ام و هم در زمستان استفاده کردم و هم الان که در این فصل استقبال بهتری کرده اند

Re: قیمت شکر+جایگزین مناسب برای آن

ارسال شده: چهارشنبه ۱ تیر ۱۳۹۰, ۱۰:۵۰ ق.ظ
توسط mellifera
با سلام فرامرز عزیز روش خوبی رو انجام دادی میشه مقدرا هر کدوم از این مواد رو بگی و برای هر کندو چقدر گذاشتی.ممنونم از کمکات.

Re: قیمت شکر+جایگزین مناسب برای آن

ارسال شده: چهارشنبه ۱ تیر ۱۳۹۰, ۱۰:۵۰ ق.ظ
توسط mellifera
آقای فرامرز عزیز: آیا شما در طول سال (پاییز و زمستان و اوایل بهار ) فقط از این روش جهت تغذیه کندو استفاده کردی و از آب شکر یا مایعات دیگری استفاده نکردی؟
درضمن وضعیت زنبورای شما در مقایسه با زنبورای دیگر زنبورداران منطقه شما چگونه بودند؟

Re: قیمت شکر+جایگزین مناسب برای آن

ارسال شده: چهارشنبه ۱ تیر ۱۳۹۰, ۱۰:۵۱ ق.ظ
توسط mellifera
با سلام به همه.
من تو کار وسایل و داروهای زنبورم و ما الان غذاهای یک کیلویی که دارای املاح و ویتامین هستن و دو نوع گرده داریم و می جواستم ببینیم نمی تونن جایگزین کیک ها و آب و شکر باشن؟

Re: قیمت شکر+جایگزین مناسب برای آن

ارسال شده: چهارشنبه ۱ تیر ۱۳۹۰, ۱۰:۵۱ ق.ظ
توسط mellifera
نه من از آب و شکر هم استفاده می کنم و از این کیک به عنوان کمکی استفاده می کنم وضعیت زنبورام هم با توجه به اینکه در پاییز گذشته خیلی ضعیف بودند الان رضایت بخش است اینجا اکثر زنبور داران امسال مجبور به خرید کلنی شدند ولی من نخریدم به همین دلیل ممکنه که از بعضی ها جمعیتام ضعیف تر باشه.

Re: قیمت شکر+جایگزین مناسب برای آن

ارسال شده: چهارشنبه ۱ تیر ۱۳۹۰, ۱۰:۵۲ ق.ظ
توسط mellifera
با سلام ، آقای فرامرز لطفاً در مورد طریقه ساخت این کیک : مقدار مصرفی موادی که گفتین و اینکه شرایط دمایی چجوری بوده توضیح بدید؟
و آیا این روش ابتکاری خودتون بوده یا اینکه از منبع خاصی استفاده کردید؟
[CENTER]تشکر[/CENTER]

Re: قیمت شکر+جایگزین مناسب برای آن

ارسال شده: پنج‌شنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۰, ۱۲:۴۱ ب.ظ
توسط mellifera
[JUSTIFY] با سلام[/JUSTIFY]
[JUSTIFY] من از شیره خرما برای تغذیه زنبورهایم استفاده میکنم[/JUSTIFY]
[JUSTIFY] روش کار به این صورت است ابتدا 3 کیلو خرمای درجه 2یا3 را در ظرفی میریزیم بعد 3برابر ان اب اضافه میکنیم ومی گزاریم حسابی بجوشد ولی مواظبیم که نسوزد[/JUSTIFY]
[JUSTIFY] بعد که خرما له شد ان را ازیک گونی بلاستیکی عبور میدهیم وشیره ان را میگیریم باید توجه داشت که هیچگونه لردی همراه با شیره نباشد که حتی در یخچال هم کبک میزند[/JUSTIFY]
[JUSTIFY] بعد شیره را دوباره میجوشانیم تا غلظت مورد نظر خودمان رو می گزاریم سرد شود . ازاین شیره برای صبحانه هم میشود استفاده کرد.[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]
[/JUSTIFY]
[JUSTIFY] با تشکر حمید قربانی[/JUSTIFY]

Re: قیمت شکر+جایگزین مناسب برای آن

ارسال شده: شنبه ۱ مرداد ۱۳۹۰, ۱۰:۰۸ ق.ظ
توسط ghasedack
mellifera نوشته شده:[JUSTIFY] با سلام[/JUSTIFY]
[JUSTIFY] من از شیره خرما برای تغذیه زنبورهایم استفاده میکنم[/JUSTIFY]
[JUSTIFY] روش کار به این صورت است ابتدا 3 کیلو خرمای درجه 2یا3 را در ظرفی میریزیم بعد 3برابر ان اب اضافه میکنیم ومی گزاریم حسابی بجوشد ولی مواظبیم که نسوزد[/JUSTIFY]
[JUSTIFY] بعد که خرما له شد ان را ازیک گونی بلاستیکی عبور میدهیم وشیره ان را میگیریم باید توجه داشت که هیچگونه لردی همراه با شیره نباشد که حتی در یخچال هم کبک میزند[/JUSTIFY]
[JUSTIFY] بعد شیره را دوباره میجوشانیم تا غلظت مورد نظر خودمان رو می گزاریم سرد شود . ازاین شیره برای صبحانه هم میشود استفاده کرد.[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]
[/JUSTIFY]
[JUSTIFY] با تشکر حمید قربانی[/JUSTIFY]
با عرض سلام به شما دوست عزیز

با توجه به اینکه در حال حاضر شیره خرما در بازار با قیمت کیلویی1500- 1000 تومان و یا کمتر هست سوال: آیا این شیره خرمایی که در بازار هست قابل استفاده برای زنبورها هست، همچنین در صورت استفاده نسبت به شکر صرفه اقتصادی دارد؟

Re: قیمت شکر+جایگزین مناسب برای آن

ارسال شده: سه‌شنبه ۲۵ مرداد ۱۳۹۰, ۷:۲۰ ب.ظ
توسط hamida
با سلام خدمت دوستان عزیز


شیره خرما که از بیرون میگیریم هم قیمتش گران است هم دارای مواد نگهدارنده می باشد


پس بهتر ان است که از خرمای درجه 2 یا 3 استفاده کنیم

Re: قیمت شکر+جایگزین مناسب برای آن

ارسال شده: جمعه ۶ آبان ۱۳۹۰, ۱۱:۱۴ ب.ظ
توسط jamshid
سلام واقعا شکر و جایگزینی آن سوژه ای است که چند هزار زنبوردار را درگیر خودش کرده قشر زحمتکش زنبور دار هیچگونه حامی ندارند یک بار هم شده یه مسول کشوری بیاد جواب گو باشه خانم رئیسی مسئول اتحادیه زنبور داری چه اقدامی کرده چرا همه دغدغه شکر دارند اما مسئولین راحت سر را بر بالش گذاشته و خوابشان میبره تکیه کلام یکی از زنبورداران اینستکه چون ما در کشور آنقدر نفت و گاز و صادرات این محصولات داریم که کسی وقت نمیکنه حتی در مورد زنبور عسل فکر بکنه چه رسد به رسیدگی اگه به شهر شما یا استان شما توجه شد لطفا بنویسید تا از آنها تشکر کنیم نه دارو مناسب میرسه نه شکر نه وام نه بیمه نه خسارت زنبورداران راستی یه سال مبلغ ده میلیون تومان جهت خسارت زنبورداران چالوس از استان تخصیص داده شد اما مسئولین محترم جهاد کشاورزی پولش را جهت ساخت منبع آب در یکی از روستاهای مرزن آباد چالوس خرج کردند البته زنبورهای آن محل حداقل از بی آبی تلف نمیشوند.

Re: قیمت شکر+جایگزین مناسب برای آن

ارسال شده: شنبه ۷ آبان ۱۳۹۰, ۱:۴۱ ب.ظ
توسط mellifera
jamshid نوشته شده:سلام واقعا شکر و جایگزینی آن سوژه ای است که چند هزار زنبوردار را درگیر خودش کرده قشر زحمتکش زنبور دار هیچگونه حامی ندارند یک بار هم شده یه مسول کشوری بیاد جواب گو باشه خانم رئیسی مسئول اتحادیه زنبور داری چه اقدامی کرده چرا همه دغدغه شکر دارند اما مسئولین راحت سر را بر بالش گذاشته و خوابشان میبره تکیه کلام یکی از زنبورداران اینستکه چون ما در کشور آنقدر نفت و گاز و صادرات این محصولات داریم که کسی وقت نمیکنه حتی در مورد زنبور عسل فکر بکنه چه رسد به رسیدگی اگه به شهر شما یا استان شما توجه شد لطفا بنویسید تا از آنها تشکر کنیم نه دارو مناسب میرسه نه شکر نه وام نه بیمه نه خسارت زنبورداران راستی یه سال مبلغ ده میلیون تومان جهت خسارت زنبورداران چالوس از استان تخصیص داده شد اما مسئولین محترم جهاد کشاورزی پولش را جهت ساخت منبع آب در یکی از روستاهای مرزن آباد چالوس خرج کردند البته زنبورهای آن محل حداقل از بی آبی تلف نمیشوند.

نترسین اقا جمشید عزیز نزدیکیک ساله که این سایتو راه انداختم و به جهاد استان خودمون رفتم تا سایت رو مثلا تحت حمایت قرار بدن و امار و اطلاعیه هارو برام بفرستن.مسئولین جهاد استانهم نامه فرستادنتهران واسه این کار اما تا الان که هیچ خبری نشده.

حتی یه زنگ یا چیزی تشکری از اتحادیه او این چیزا.حتی بعضی وقتام بعضی ها هم در سایت یه پیغامهایی گذاشتن که از بازگو کردنشون خجالت میکشم.چون با اومدن این سایت خیلی چیزا برای بعضی اقایون فرق کرده.واسه همین انتظار این چیزارو داشتم.اما من به خاطر علاقه ای که داشتم این سایت رو را انداختم تا دوستان عزیز استفاده ببرن . تصویر تصویر

Re: قیمت شکر+جایگزین مناسب برای آن

ارسال شده: یک‌شنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۰, ۷:۴۷ ب.ظ
توسط ehsanklop
با سلام
خدمت دوستانی که به دنبال جایگزین شکر میگردن عرض کنم شکر تنها داروی موثر شناخته شده برای بیماری فلج مزمن هست . اگه شکر حذف بشه زنبور بلافاصله به سمت ابتلا به انواع ویروسهای فلج خواهد رفت

علایم بیماری هم اینه : ریختن موهای زنبورها یا سیاه براق شدن بدنشون و خزیدن جلوی دریچه پرواز -

Re: قیمت شکر+جایگزین مناسب برای آن

ارسال شده: دوشنبه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۱, ۱۰:۵۶ ب.ظ
توسط 3357
باسلام باتوجه به بحثهای بالا چون در بحثی پزشکی در تلویزیون گفته شدجهت تولید عسل خالصتر بجای شکر از شیره خرما وشیره انگور استفاده شود حال از پیش کسوتان سوال دارم که شیره خرما وانگور میشود جایگزین نمود در مورد خرما نظراتی داده شده ولی کاملا ضررو سود آن توضیح داده نشده اگر کسی اطلاع کاملی دارد ممنون میشم باطلاع برساند اصلا بحث قیمت شکر در میان نیست بحث کیفیت عسل و دوری از مصنوعی بودن شکر است که در بیماری دیابت واقعا مضر است اما شیره انگور وخرما در دیابت ضرر ندارد و برای اینکه حرف زنبوردار در ندادن شکرراست باشد و بگوید خالص تر است . تصویر

Re: قیمت شکر+جایگزین مناسب برای آن

ارسال شده: سه‌شنبه ۵ اردیبهشت ۱۳۹۱, ۹:۱۵ ق.ظ
توسط hpolo
3357 نوشته شده:باسلام باتوجه به بحثهای بالا چون در بحثی پزشکی در تلویزیون گفته شدجهت تولید عسل خالصتر بجای شکر از شیره خرما وشیره انگور استفاده شود حال از پیش کسوتان سوال دارم که شیره خرما وانگور میشود جایگزین نمود در مورد خرما نظراتی داده شده ولی کاملا ضررو سود آن توضیح داده نشده اگر کسی اطلاع کاملی دارد ممنون میشم باطلاع برساند اصلا بحث قیمت شکر در میان نیست بحث کیفیت عسل و دوری از مصنوعی بودن شکر است که در بیماری دیابت واقعا مضر است اما شیره انگور وخرما در دیابت ضرر ندارد و برای اینکه حرف زنبوردار در ندادن شکرراست باشد و بگوید خالص تر است . تصویر

به نظر من هیچ چیز جایگزین شکر نمیشه من خودم در سالهای جنگ با وجود داشتن سهمیه شکر دولتی به علت کمبودهای که بود از شیره انگور وهمچنیین خرما استفاده کردم اما نتیجه اون به شکلی بود که اولا زنبور نسبت به شکر بسار بی میل تر به کشیدن شربت اون بود دوما بعد از مدتی بوی ترشی از کندوها میومد سوم اینکه اصلا از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه نبود به علت شیرینی کمتر ان نسبت به شکر به نظر من که جایگزین خوبی برا شکر نیست

Re: قیمت شکر+جایگزین مناسب برای آن

ارسال شده: سه‌شنبه ۵ اردیبهشت ۱۳۹۱, ۸:۳۴ ب.ظ
توسط 3357
hpolo نوشته شده:
3357 نوشته شده:باسلام باتوجه به بحثهای بالا چون در بحثی پزشکی در تلویزیون گفته شدجهت تولید عسل خالصتر بجای شکر از شیره خرما وشیره انگور استفاده شود حال از پیش کسوتان سوال دارم که شیره خرما وانگور میشود جایگزین نمود در مورد خرما نظراتی داده شده ولی کاملا ضررو سود آن توضیح داده نشده اگر کسی اطلاع کاملی دارد ممنون میشم باطلاع برساند اصلا بحث قیمت شکر در میان نیست بحث کیفیت عسل و دوری از مصنوعی بودن شکر است که در بیماری دیابت واقعا مضر است اما شیره انگور وخرما در دیابت ضرر ندارد و برای اینکه حرف زنبوردار در ندادن شکرراست باشد و بگوید خالص تر است . تصویر

به نظر من هیچ چیز جایگزین شکر نمیشه من خودم در سالهای جنگ با وجود داشتن سهمیه شکر دولتی به علت کمبودهای که بود از شیره انگور وهمچنیین خرما استفاده کردم اما نتیجه اون به شکلی بود که اولا زنبور نسبت به شکر بسار بی میل تر به کشیدن شربت اون بود دوما بعد از مدتی بوی ترشی از کندوها میومد سوم اینکه اصلا از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه نبود به علت شیرینی کمتر ان نسبت به شکر به نظر من که جایگزین خوبی برا شکر نیست

باسلام وتشکر نظر بقیه دوستان چیه ؟
ممنون مبشم راهنمایی کنید

Re: قیمت شکر+جایگزین مناسب برای آن

ارسال شده: چهارشنبه ۶ اردیبهشت ۱۳۹۱, ۲:۲۵ ب.ظ
توسط ehsanklop
3357 نوشته شده:
hpolo نوشته شده:
3357 نوشته شده:باسلام باتوجه به بحثهای بالا چون در بحثی پزشکی در تلویزیون گفته شدجهت تولید عسل خالصتر بجای شکر از شیره خرما وشیره انگور استفاده شود حال از پیش کسوتان سوال دارم که شیره خرما وانگور میشود جایگزین نمود در مورد خرما نظراتی داده شده ولی کاملا ضررو سود آن توضیح داده نشده اگر کسی اطلاع کاملی دارد ممنون میشم باطلاع برساند اصلا بحث قیمت شکر در میان نیست بحث کیفیت عسل و دوری از مصنوعی بودن شکر است که در بیماری دیابت واقعا مضر است اما شیره انگور وخرما در دیابت ضرر ندارد و برای اینکه حرف زنبوردار در ندادن شکرراست باشد و بگوید خالص تر است . تصویر

به نظر من هیچ چیز جایگزین شکر نمیشه من خودم در سالهای جنگ با وجود داشتن سهمیه شکر دولتی به علت کمبودهای که بود از شیره انگور وهمچنیین خرما استفاده کردم اما نتیجه اون به شکلی بود که اولا زنبور نسبت به شکر بسار بی میل تر به کشیدن شربت اون بود دوما بعد از مدتی بوی ترشی از کندوها میومد سوم اینکه اصلا از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه نبود به علت شیرینی کمتر ان نسبت به شکر به نظر من که جایگزین خوبی برا شکر نیست

باسلام وتشکر نظر بقیه دوستان چیه ؟
ممنون مبشم راهنمایی کنید

سلام
نظر من : تلویزیون زیاد چرت و پرت میگه .
دلیلش هم اینه که وقتی زنبور با ساکاروز (شکر) تغذیه میشه با اضافه کردن آنزیم هایی ساکاروز رو به قند های ساده تر و بی خطر تبدیل میکنه و دیگه ساکاروز نیست . دلیل دوم اینکه ایا شیره خرما یا انگور فاقد ساکاروز هست ؟ نمیدونم . فکر نکنم

Re: قیمت شکر+جایگزین مناسب برای آن

ارسال شده: چهارشنبه ۶ اردیبهشت ۱۳۹۱, ۲:۵۷ ب.ظ
توسط ehsanklop
ویکی پدیا :

خرما دارای ۲۵ درصد ساکاروز، ۵۰درصد گلوکز، و مواد آلبومینوئیدی، پکتین و آب میباشد. بهعلاوه دارای ویتامینهای مختلف منجمله ویتامین A,B,C,E و مقداری املاح معدنی ...




انگور رو نتونستم پیدا کنم

Re: قیمت شکر+جایگزین مناسب برای آن

ارسال شده: چهارشنبه ۶ اردیبهشت ۱۳۹۱, ۶:۰۲ ب.ظ
توسط m63
هر يك صد گرم انگور متشكل از 79 درصد آب، 14 درصد قند متشكل از قندهاي ساكاروز و گلوكز، 8/1 درصد اسيد و مواد آلي‌ و مقاديري مواد معدني از قبيل 6 ميلي‌گرم سديم، 254 ميلي‌گرم پتاسيم، 10 ميلي‌گرم كلسيم، 21 ميلي‌گرم فسفر، 10 ميلي‌گرم منيزيم‌، 6/0 ميلي‌گرم آهن و 002/0 ميلي‌گرم يد مي‌باشد.

انگور همچنين منبع بسيار خوبي از ويتامين‌ها از جمله چهار ميلي‌گرم ويتامين ‍C، هشتاد واحد بين‌المللي ويتامين A، پنج درصد ويتامين B1 ، چهار درصد ويتامين B2 و چهار درصد تيامسين است.

با توجه به اين كه هر يك صد گرم انگور داراي 60 كيلوكالري انرژي است، افراد لاغر مي‌توانند جهت افزايش وزن اين ميوه را بيشتر مصرف كنند.تصویر

Re: قیمت شکر+جایگزین مناسب برای آن

ارسال شده: چهارشنبه ۶ اردیبهشت ۱۳۹۱, ۶:۲۱ ب.ظ
توسط m63
سلام
کسی در مورد شیرین بیان اطلاعات داره؟ تو یه سایت خوندم : شیرین بیان دارای منابعی گیاهی و طبیعی است 100 برابر شیرین تر از شکر و فاقد مضرات آن است