صفحه 1 از 1

وجود کنه در کف کندو

ارسال شده: یک‌شنبه ۱۷ شهریور ۱۳۹۲, ۹:۳۴ ب.ظ
توسط jafarzadeh20
با سلام امروز موقع بازرسی کندو ها متوجه شدم کف یکی از کندوها تعداد زیادی کنه است به نظر شما چه کار باید کرد؟البته نوار ضد کنه پیدا نکردم.تصویر

Re: وجود کنه در کف کندو

ارسال شده: یک‌شنبه ۱۷ شهریور ۱۳۹۲, ۱۰:۴۳ ب.ظ
توسط hony
jafarzadeh20 نوشته شده:با سلام امروز موقع بازرسی کندو ها متوجه شدم کف یکی از کندوها تعداد زیادی کنه است به نظر شما چه کار باید کرد؟البته نوار ضد کنه پیدا نکردم.تصویر
سلام
از داروهای هایوکلین که اخیرا شنیدم به بازار اومده استفاده کن و سایر کنه کش ها شرایط کندوی شما اینجوی که میگی وضعش نابسامانه و کنه زیادی داره با ید حتما از نوار و سایر موارد کنه کش اسفاده کنی / میتونی سفارش بدی ازشهر دیگه یا خودت بری از جایه دیگه تهیه کنی وگرنه با این وضع کندوت سال بعد نیست/

Re: وجود کنه در کف کندو

ارسال شده: سه‌شنبه ۱۹ شهریور ۱۳۹۲, ۳:۱۶ ب.ظ
توسط sinahashmi
معمولا از 15 شهریور به بعد نوار کنه توزیع می شود ومی توانید تهیه نمایید.

Re: وجود کنه در کف کندو

ارسال شده: سه‌شنبه ۱۹ شهریور ۱۳۹۲, ۹:۲۷ ب.ظ
توسط mellifera
sinahashmi نوشته شده:معمولا از 15 شهریور به بعد نوار کنه توزیع می شود ومی توانید تهیه نمایید.

post15768.html#p15768

Re: وجود کنه در کف کندو

ارسال شده: چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۲, ۱:۰۱ ق.ظ
توسط hamednazeriyeh
واسه از بین بردن کنه بعد جمع اوری عسل کندوها را باید سالی 1بار با اتیش داخلشو سوزاند فقط در عرض چند ثانیه

Re: وجود کنه در کف کندو

ارسال شده: پنج‌شنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۲, ۸:۴۹ ق.ظ
توسط ilam
روش های بیولوژیک عبارتند از :
1 - استفاده از سلول های نر : به این دلیل که برای انگل جذابیت بیشتری دارد . بدین منظور ، در صورت وجود داشتن قاب وحشی بافی شده ، اين قاب را در اختیار ملکه قرار می دهيم تا درون آن تخم ریزی کند و اگر قاب وحشی بافی در دسترس نبود ، یکی از شان هایی را که در آن حجره ي نر بیشتری وجود دارد ، در گوشه ي کندو قرار می دهیم . چیزی حدود 8 درصد از انگل ها ، جذب قاب نر می شوند . سپس می توان قاب را خارج کرد .
2- در آلودگی های بسیار شدید از روش حبس ملکه استفاده می کنیم . چون جرب برای تزاید نسل به شفیره نیاز دارد ، ملکه را به مدت 24 روز حبس مي كنيم تا نتواند تخم گذاری کند . این روش به دلیل این که ملکه در حبس است و نمی تواند تخم ریزی کند ، ممکن است باعث بروز مشکلاتی از قبیل انسداد اویداکت و کاهش تخم ریزی شود . علاوه بر اين حبس ملکه در این مدت ، ضررهای اقتصادی زیادی دارد .
3 - رفتار گاز گرفتن : تقویت رفتار گاز گیری زنبورهاي کارگر با دادن پودر شکر به آنها .
4 - استفاده از اسيدها و روغن هاي طبيعي مثل نعناع و آویشن. که خودم از مهم ترین راه ها می دانم و استفاده کرده ام و نتایج آن را دیده ام و بسار عالی برای مبارزه است
روش دیگری هم وجود دارد که بسیار استفاده از آن عالی است و درمان 100 درصد دارد ولی من آن را به کسی تجویز نمی کنم ( کسی نگه حالا که من دارم تجویز می کنم مگه دامپزشکم ؟ پدرم دامپزشک است ولی در اداره انان همه دکتر عمومی هستند و از زنبور چیز زیادی نمی دانند و در تابستان که من همراه پدرم به اداره می روم من به زنبورداران پاسخ میدهم .) دلایل آن را بعد از خواندن این دو بند پایینی می فهمید .
می توان از محلول اسید فرمیک 85% به دلیل سوزاندگی بالا استفاده كرد ؛ ولی در حالت عادی از محلول 60% آن بیشتر استفاده می شود .همچنين مي توان از ژل اسيد فرمیک و نوار فیبری آن ، دستمال آغشته به اسید فرمیک که روی قاب ها قرار می دهند و از نوار آپیستان استفاده كرد . استفاده از اسید فرمیک به این دلیل پیشنهاد می شود که اولاً طبیعی است و اثر سويی ندارد و به راحتی قابل دسترس است ، ثانیاً برعکس نوار آپیستان که بیشتر روی انگل بالغ مؤثر است ، اسید فرمیک هم بر جرب های زنبورهاي بالغ و هم بر شفیره ها و هم بر مایت های تراشه ای مؤثر است .
لازم به ذکر است به دلیلی که بیان خواهد شد ، فقط در صورت لزوم از اسید فرمیک استفاده شود . معایب اسید فرمیک عبارتند از: سوزاننده بودن و اين كه اثرش فقط در دمای 18-25 درجه می باشد ، تأ ثیرهاي منفی آن روی زنبورهای بالغ و غیر بالغ ، آسیب دیدن مختصر ملکه ، استفاده ي فصلي از آن كه بیشتر در تابستان ، برای 4 وعده و به فاصله ي 4 روز صورت می گیرد . به جای اسید فرمیک می توان از اسید لاکتیک که مثل آن ماده اي طبیعی است و نیز از روغن ها و اسانس های گیاهی مثل نعناع و آویشن استفاده كرد .
البته بعضی از دوستان در دمای دیگر روش استفاده از روغن ها و اسانس را مطالعه کرده اند . من اکثر مطالب را که در این وبلاگ گذاشته ام امتحان کردم و در این روش مبارزه به دما توجه نکردم و دما در درمان ناثیر ندارد ولی چون این وبلاگ تخصصی است بعضی از مطالب وبلاگ را تخصصی می کنم و این دما ها را از مطالب کتاب آموزش زنبورداری پیدا کرده ام .

جمع اوری شده ب کمک محمود حسینی
منبع:wwww.beeee.blogfa.com
و:http://bee76.blogfa.com/post/130