صفحه 1 از 1

ساختن یا نساختن خمیر شیرین

ارسال شده: شنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۱, ۱۲:۱۹ ق.ظ
توسط jas
سلام خدمت همه ی دوستان عزیزم من امسال برای تغذیه زمستون زنبورام عسلهای کندوهامو نگرفتم به همین دلیل به زنبورام خمیر شیرین ندادم, به عنوان نمونه برای یک کندوی 6 قابه یک قاب پر عسل و 3 قاب نصفه عسل داره و من روی این قابهای نصفه هم برای تغذیشون حساب باز کردم ولی جایی خوندم که از گذاشتن شانهای نیمه پر جهت تغذیه جدا خودداری شود, حالا من چکار کنم لازم نیست به زنبورام خمیر شیرین بدم؟ آیا می تونم به شانهای نیمه پر جهت تغذیه زمستون زنبورام حساب باز کنم؟

Re: ساختن یا نساختن خمیر شیرین

ارسال شده: شنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۱, ۶:۰۰ ب.ظ
توسط jamshid
سلام دوست عزیز
در منطقه شما احتمالا هوا سرد شده و زنبورها بیشتر حالت خوشه هستند پس خیلی به کندوها دست نزنید اینکه گفتید قاب عسل پر نیست و جای خالی داره نباید در کندو باشه اینگونه نیست هیچ اشکالی نداره مگه میشه همیشه قاب پر از عسل باشه شما برای اطمینان بیشتر از خمیر شیرین هم میتوانید استفاده کنید در یک روز آفتابی بسرعت در کندو را نیمه باز کرده و خمیر را در ظرف غذا جاسازی کنید تا مطمئن شوید کلنی شما دچار کمبود تغذیه زمستانی نداشته باشه.

Re: ساختن یا نساختن خمیر شیرین

ارسال شده: شنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۱, ۶:۵۸ ب.ظ
توسط saman
سلام
دوست عزيز حتما از خمير شيرين به عنوان تغذيه تکميلي براي زمستان گذراني زنبورهاتون استفاده کنيد چون ميزان تغذيه اي که تو مثال گفتين نميتونه کفاف زمستان 6 قاب رو داشته باشه. من خودم براي 6 قاب زنبور سه قاب کامل عسل و سه تا نصفه اونم تو کناره ها گذاشتم بنظر من اينکه در مرکز خوشه قاب نصفه توصيه نميشه دليلش اينه که به علت کم بودن عسل رو قاب در سرما کفاف تغذيشونو نميده و جمعيت براي تغذيه رو چند تا قاب تقسيم ميشه واحتمال از بين رفتنشون زياد ميشه.

Re: ساختن یا نساختن خمیر شیرین

ارسال شده: شنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۱, ۷:۲۹ ب.ظ
توسط ehsanklop
سلام
تغذیه گذاشته شده کم بوده . واسه 6 قاب من شخصا 8 قاب کامل عسل میزارم . علاوه بر اون تغذیه تحریکی رو از دی ماه ( با خمیر شیرین و خمیر گرده ) انجام میدم . به نظر من بهترین کاری که شما میتونین انجام بدین :
اگه هوا هنوز خوبه و میشه شربت داد از شربت خیلی غلیظ 3 به 1 مثلا استفاده کنین
اگه هوا سرده یه نوبت خمیر شیرین قبل از خوشه بستن کندوها


اگه دو سه تا کندو دارین میتونین قاب عسل بخرین به هر کندو یه قاب بدین . میتونین از عسل های تغذیه ای ارزون تهیه کنین .

اما حتما از حدود بهمن باید خمیر شیرین بدین .

Re: ساختن یا نساختن خمیر شیرین

ارسال شده: یک‌شنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۱, ۱۰:۴۸ ق.ظ
توسط turkmansahra
سلام خدمت دوستان .عسلي كه براي تغذيه زمستان ميذاريم درصد بيشترش از شكره .اگر مقدار اون از نياز كندو در زمستان بيشتر باشه ميمونه براي سال بعد و با عسل طبيعي قاطي ميشه . براي جلوگيري از اين موضوع چه راهي هستش .آيا در بهار قبل از شهدآوري قابها رو ميشه برداشت؟تصویرتصویر

Re: ساختن یا نساختن خمیر شیرین

ارسال شده: یک‌شنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۱, ۱۲:۲۵ ب.ظ
توسط ahmad5
با شروع فصل بهار وافزایش جمعیت مصرف کلنی به شدت افزایش پیدا میکنه همه رو مصرف میکنن و حتی نیاز به تغذیه هم پیدا میکنن.

Re: ساختن یا نساختن خمیر شیرین

ارسال شده: یک‌شنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۱, ۷:۴۶ ب.ظ
توسط jamshid
سلام
دوست عزیز برای اینکه عسل شما با عسل شکری قاطی نشه چند را وجود داره .
ا-قابهایی که احتمال میدهید شکر مخلوط عسل شده با ماژیک علامت بزنید 2-در صورتیکه شما فقط از طبق عسل برداشت میکنید میتوانید عسل را برای مصرف زنبورها در کندو نگهداری کنید 3-در صورت مازاد ماندن عسل شکری میتوانید آنرا به بچه زنبورها جهت تغذیه بدهید4- حتی در صورت مازاد بودن آنرا در پاییز از کندو خارج کرده و در اوایل فصل کاری به سایر کندوها جهت مصرف بدهید
حتما مواظب باشید که عسل شکری قاطی عسل مرغوب نشه تا خدایی ناکرده آدم نا خواسته مدیون مردم شود.