لطفا راهنمائی کنید(جانشین گرده)
ارسال شده: یکشنبه ۲۶ شهریور ۱۳۹۱, ۹:۰۱ ب.ظ
توی سایت ehow یه فرمول برای جانشین گرده داده به شرح زیر
شش پیمانه آرد سویا
یه پیمانه مخمر
پنج و نیم پیمانه شربت 2 به 1
حالا سوالم از دوستان اینه که آیا این فرمول را توصیه می کنند
بعدش چند تا سئوال دیگه
1- دانه سویا که تو بازار است بوداده شده است و کمی هم نمک داره
2- مخمر آبجو گیر نمیاد و خمیر مایه فوری رضوی دارن که به شکل دانه ارزن ریز هستش
وقتی اینها را با هم قاطی می کنیم خمیر مایه تو آرد سویا له نمی شه و به همان صورت( دانه های ریز باقی می ماند)
آیا بعد از اینکه اینها رو مخلوط کردیم مثل خمیر نان که باید یه زمانی تو جای گرم بمانه تا خمیر مایه عمل کند و آنرا پف بده آیا در این ترکیب هم به همین صورت هست یا اینکه زنبورها خمیر مایه را به همان صورت خشک و دانه مانند مصرف می کنند؟ لطفا راهنمائی کنید
راستی من این دو مواد را ( البته اشتباه کردم و به نسبت مساوی ترکیب کردم و بعد به آن شربت اضافه کردم و ورز دادم( البته به شکل خمیر یک دست نشد) و گذاشتم تو کندو یه روز که گذشت زنبورها به طرفش نرفتند. مشکل از کجاست؟
شش پیمانه آرد سویا
یه پیمانه مخمر
پنج و نیم پیمانه شربت 2 به 1
حالا سوالم از دوستان اینه که آیا این فرمول را توصیه می کنند
بعدش چند تا سئوال دیگه
1- دانه سویا که تو بازار است بوداده شده است و کمی هم نمک داره
2- مخمر آبجو گیر نمیاد و خمیر مایه فوری رضوی دارن که به شکل دانه ارزن ریز هستش
وقتی اینها را با هم قاطی می کنیم خمیر مایه تو آرد سویا له نمی شه و به همان صورت( دانه های ریز باقی می ماند)
آیا بعد از اینکه اینها رو مخلوط کردیم مثل خمیر نان که باید یه زمانی تو جای گرم بمانه تا خمیر مایه عمل کند و آنرا پف بده آیا در این ترکیب هم به همین صورت هست یا اینکه زنبورها خمیر مایه را به همان صورت خشک و دانه مانند مصرف می کنند؟ لطفا راهنمائی کنید
راستی من این دو مواد را ( البته اشتباه کردم و به نسبت مساوی ترکیب کردم و بعد به آن شربت اضافه کردم و ورز دادم( البته به شکل خمیر یک دست نشد) و گذاشتم تو کندو یه روز که گذشت زنبورها به طرفش نرفتند. مشکل از کجاست؟