صفحه 1 از 1

معیار عسل طبیعی

ارسال شده: پنج‌شنبه ۱۷ مرداد ۱۳۹۲, ۲:۲۱ ب.ظ
توسط blackbil
دوستان با مطالعه مطالب سایت به نظرات مختلفی در خصوص معیارهای عسل طبیعی و عسل تغذیه ای برخورد کرده ام:
1- برخی از دوستان مانند مدیر محترم سایت آقای جهانی زمان تغذیه مصنوعی را تا حوضک زدن شانها جهت تولید عسل طبیعی بلا مانع می دانند.
2- بعضی دیگر از همکاران محترم هم مانند آقا جمشید تغذیه مصنوعی را از طبقه قطع می کنند. به عبارت دیگر این دوستان فقط در کندو به تغذیه مصنوعی می پردازند و تغذیه مصنوعی را در طبقه ادامه نمی دهند.
3-برخی دیگر از زنبوردارهای قدیمی نیز از اواخر اسفند هیچگونه تغذیه ای در اختیار زنبورها قرار نمی دهند و ادعا می کنند که عسل طبیعی، عسلی است که آنها تولید می کنند.

هماگونه که ذکر شد این معیارها جهت تشخیص عسل خالص یکسان نیستند. خواهشمندم به طور شفاف نظرات خود را در این خصوص بیان کنید.

Re: معیار عسل طبیعی

ارسال شده: پنج‌شنبه ۱۷ مرداد ۱۳۹۲, ۴:۲۴ ب.ظ
توسط yasmangola_love
عسل طبیعی اون عسلیه که میخوای برداشت کنی.چه میخواد تو کندو باشه چه تو طبق.

من و خیلی از زنبور دارای دیگه عسل خود کندو رو اکستراتور میکنیم و برای من خیلی مهمه که عسلی که برداشت میکنم از نوع تغذیه ای نباشه.به همین خاطر از وقتی جریان شهد تو منطقه می افته تغذیه نمیکنم.الان دقیقا 2 ماه و دو هفتست که غیر یه بار به اندازه یه شربت خوری اونم به دلیل بارش یه هفته و نیمی هیچ تغذیه ای به زنبورا ندادم.

Re: معیار عسل طبیعی

ارسال شده: پنج‌شنبه ۱۷ مرداد ۱۳۹۲, ۹:۱۳ ب.ظ
توسط mellifera
من خودم به شخصه به طبيعي بودن عسل حساسم و زماني كه ديدم تو كندو زنبورا ميخوان عسل يا شربت رو ذخيره كنن ديگه شربت روكم ميكنم و در اخر كاملا قطع ميكنم تا اثري از شربت داخل شانها نباشه.

Re: معیار عسل طبیعی

ارسال شده: شنبه ۱۹ مرداد ۱۳۹۲, ۶:۲۵ ب.ظ
توسط yasna
طبق امار وارقام امسال تولید عسل 70درصد تو ایران کاهش داشته وشدید ترین ضربه را کرمانشاه.کردستان.ایلام.وکلا استاهای غربی داشته اند وجدانی کسی امسال خرجشو در اورده خودم هیچ برداشتی امسال ندارم اصلا عسلی وجود نداره تازه خیلی از زنبور دارا زنبوراشون به شدت بیمارن

Re: معیار عسل طبیعی

ارسال شده: شنبه ۱۹ مرداد ۱۳۹۲, ۷:۳۷ ب.ظ
توسط ehsanklop
yasna نوشته شده:طبق امار وارقام امسال تولید عسل 70درصد تو ایران کاهش داشته وشدید ترین ضربه را کرمانشاه.کردستان.ایلام.وکلا استاهای غربی داشته اند وجدانی کسی امسال خرجشو در اورده خودم هیچ برداشتی امسال ندارم اصلا عسلی وجود نداره تازه خیلی از زنبور دارا زنبوراشون به شدت بیمارن

سلام
منم برداشتی نداشتم . تازه یه تن شکر خریدم بهشون بدم از گشنگی نمیرن . امسال واقعا سال بدی واسه زنبورداری بوده نمیدونم مسولین رسیدگی میکنن یا نه ولی شدیدا به کمک دولت نیاز داریم . نه پولی واسه خرید شکر داریم نه واسه تغذیه زمستانه و نه دارو میتونیم بخریم .

Re: معیار عسل طبیعی

ارسال شده: شنبه ۱۹ مرداد ۱۳۹۲, ۸:۴۸ ب.ظ
توسط nargmosa
برداشت عسل قسمت جنوب تا مرکز کشور طبق آماری که گرفتم نزدیک به صفر من که سال اول زنبورداریم حساب که کردم نزدیک به یک میلیون تومان اگر عسل را بفروشم ضرر میکنم
هر جا که میروم عسل بفروشم میگن کیلوی ده هزار تومان اونم عسل گون :خارشکر وآویشن از عید تا موقع برداشت هیچ تغذیه ای نکردم واقعا این قیمت عسل طبیعی به صورت عمده خیلی ناراحتم سه ماه که از خونه دورم تصویر

Re: معیار عسل طبیعی

ارسال شده: شنبه ۱۹ مرداد ۱۳۹۲, ۸:۵۸ ب.ظ
توسط reza288
سلام
تو منطقه مازندران موقع برداشت عسل مرکبات ( خرداد ) زنبور دارها خیلی راضی بودند ، می گفتند امسال خیلی عالی بود ...

Re: معیار عسل طبیعی

ارسال شده: یک‌شنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۲, ۶:۵۶ ب.ظ
توسط blackbil
yasmangola_love نوشته شده:عسل طبیعی اون عسلیه که میخوای برداشت کنی.چه میخواد تو کندو باشه چه تو طبق.

من و خیلی از زنبور دارای دیگه عسل خود کندو رو اکستراتور میکنیم و برای من خیلی مهمه که عسلی که برداشت میکنم از نوع تغذیه ای نباشه.به همین خاطر از وقتی جریان شهد تو منطقه می افته تغذیه نمیکنم.الان دقیقا 2 ماه و دو هفتست که غیر یه بار به اندازه یه شربت خوری اونم به دلیل بارش یه هفته و نیمی هیچ تغذیه ای به زنبورا ندادم.

با توجه به تاریخ شما یعنی از اوایل خرداد دیگه تغذیه نداشته اید. درسته؟
با این حساب تو قائمشهر در هنگام گلدهی کلزا، مرکبات، افرا، تمشک و کلیه درختان میوه که در شمال تا خرداد گلدهی آنها به اتمام میرسد یا بخش اعظمی از تاریخ گلدهی آنها گذشته است، شما تغذیه مصنوعی داشته اید. اگر اشتباه می کنم لطفاً اصلاح نمایید.
با این حساب آیا عسل طبیعی است؟
دوستان بنده قصد زیر سوال بردن کسی را ندارم. می خواهم نظر همکاران رو در مورد عسل تغذیه ای یا طبیعی بدونم. جون هنوز هم فکر میکنم نظر دوستان در این خصوص یکسان نیست.

Re: معیار عسل طبیعی

ارسال شده: یک‌شنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۲, ۱۱:۵۴ ب.ظ
توسط hony
blackbil نوشته شده:دوستان با مطالعه مطالب سایت به نظرات مختلفی در خصوص معیارهای عسل طبیعی و عسل تغذیه ای برخورد کرده ام:
1- برخی از دوستان مانند مدیر محترم سایت آقای جهانی زمان تغذیه مصنوعی را تا حوضک زدن شانها جهت تولید عسل طبیعی بلا مانع می دانند.
2- بعضی دیگر از همکاران محترم هم مانند آقا جمشید تغذیه مصنوعی را از طبقه قطع می کنند. به عبارت دیگر این دوستان فقط در کندو به تغذیه مصنوعی می پردازند و تغذیه مصنوعی را در طبقه ادامه نمی دهند.
3-برخی دیگر از زنبوردارهای قدیمی نیز از اواخر اسفند هیچگونه تغذیه ای در اختیار زنبورها قرار نمی دهند و ادعا می کنند که عسل طبیعی، عسلی است که آنها تولید می کنند.

هماگونه که ذکر شد این معیارها جهت تشخیص عسل خالص یکسان نیستند. خواهشمندم به طور شفاف نظرات خود را در این خصوص بیان کنید.
سلام
به نظرمن تغذیه مصنوعی ( دادن شربت) رو باید تا موقعی ادامه داد که زنبور از اون برای ذخیره به طور کامل اقدام نکنه و بیشتر برای مصرف جهت افزایش جمعیت باشه و ازمانی که از بیرون شهد میاد و زنبورها اقدام به ذخیره کردن بشن باید شربت دادن رو قطع کرد

Re: معیار عسل طبیعی

ارسال شده: چهارشنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۲, ۱۲:۴۶ ب.ظ
توسط reza288
دوست عزیز برای اینکه خیال بابت ذخیره شربتی که به زنبور ها می دی :
اولا شربتی که برای تحریک تخم ریزی و تا حدودی برا کمک تغذیه زنبور ها می دید نباید غلظت اون بیشتر از 1 به 1 باشد و مهمتر مقدارش هم نباید بیشتر از یک لیوان باشه ، مطمئنا این مقدار هرگز بیشتر از مصرف جمعیت نبوده چه برسه به ذخیره .
دوما به مقدار خیلی خیلی کم آب لیمو اگر با شربت مخلوط کنیم و به به عنوان تغذیه به زنبورها بدیم اگر از مصرف روزانه هم بیشتر باشه زنبور ها اون رو به عنوان عسل ذخیره نمی کنند بلکه ...
[CENTER]***********************************
یک زنبور دار با حداقل سه سال تجربه می دونه یه یک جمعیت چقدر شربت بده تا اون شربت از حد تغذیه بیشتر نباشه تا ذخیره بشه که نهایتا عسل تغذیه ای بدست بیاد.


[LEFT]یا علی[/LEFT][/CENTER]

Re: معیار عسل طبیعی

ارسال شده: چهارشنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۲, ۴:۱۵ ب.ظ
توسط rata
mellifera نوشته شده:من خودم به شخصه به طبيعي بودن عسل حساسم و زماني كه ديدم تو كندو زنبورا ميخوان عسل يا شربت رو ذخيره كنن ديگه شربت روكم ميكنم و در اخر كاملا قطع ميكنم تا اثري از شربت داخل شانها نباشه.



ببخشید این که فرمودید زنبورا میخوان عسل یا شربت را ذخیره کنن. چطوری متوجه این موضوع می شوید ایا با نگاه کردن به زنبورها در موقع بازدید این موضوع را متوجه میشید یا اینکه اگه مثلا شهد از قاب بچکد. میشه لطف کنید بیشتر توضیح بدید.

Re: معیار عسل طبیعی

ارسال شده: شنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۲, ۳:۰۷ ب.ظ
توسط YONES_Z
بهترین راه اینه که دوستان تغذیه بکنن اما زمانی که احساس کردن عسل ها داره ذخیره میشه تغذیه را قطع کنن و قایهایی که عسل نداره را علامت زده و هنگام عسل گیری جداگانه عسلشو بگیرن وبه قیمت بالاتر بفروشن و بقیه را که شک دارین به قیمت پایین تر

Re: معیار عسل طبیعی

ارسال شده: چهارشنبه ۳ مهر ۱۳۹۲, ۸:۲۷ ب.ظ
توسط blackbil
YONES_Z نوشته شده:بهترین راه اینه که دوستان تغذیه بکنن اما زمانی که احساس کردن عسل ها داره ذخیره میشه تغذیه را قطع کنن و قایهایی که عسل نداره را علامت زده و هنگام عسل گیری جداگانه عسلشو بگیرن وبه قیمت بالاتر بفروشن و بقیه را که شک دارین به قیمت پایین تر

تو زنبورداریهای بزرگ این کار خیلی سخت و وقت گیری هستش.

Re: معیار عسل طبیعی

ارسال شده: چهارشنبه ۳ مهر ۱۳۹۲, ۸:۵۷ ب.ظ
توسط mellifera
rata نوشته شده:
mellifera نوشته شده:من خودم به شخصه به طبيعي بودن عسل حساسم و زماني كه ديدم تو كندو زنبورا ميخوان عسل يا شربت رو ذخيره كنن ديگه شربت روكم ميكنم و در اخر كاملا قطع ميكنم تا اثري از شربت داخل شانها نباشه.



ببخشید این که فرمودید زنبورا میخوان عسل یا شربت را ذخیره کنن. چطوری متوجه این موضوع می شوید ایا با نگاه کردن به زنبورها در موقع بازدید این موضوع را متوجه میشید یا اینکه اگه مثلا شهد از قاب بچکد. میشه لطف کنید بیشتر توضیح بدید.

تا زماني كه داخل قابها عسل رو ذخيره نكردن شربت به كندوها ميدم اما ديدم ميخوان ذخيره كنن مقدارشو كم ميكنم و در اخر قطع.با ديدن شانها.

Re: معیار عسل طبیعی

ارسال شده: جمعه ۴ بهمن ۱۳۹۲, ۸:۵۰ ب.ظ
توسط kianush
با سلام خدمت همکاران
کلا عسل طبیعی رو فقط آزمایشگاه میتونه تایید کنه وتا اونجایی که میدونم عسلی طبیعی است که خاصیتهای زیر را یکجا دارا باشه
1- ساکارز پایین
2-درصد آب پایین
3- دیاستاز بالا
4-آمیلاز مناسب
که البته همه اینها بطور جداگانه در آزمایشگاههای عسل اندازه گیری و به زنبوردار مدارک آنالیز شده داده میشه

Re: معیار عسل طبیعی

ارسال شده: شنبه ۵ بهمن ۱۳۹۲, ۱۲:۳۲ ب.ظ
توسط avrinasal
blackbil نوشته شده:دوستان با مطالعه مطالب سایت به نظرات مختلفی در خصوص معیارهای عسل طبیعی و عسل تغذیه ای برخورد کرده ام:
1- برخی از دوستان مانند مدیر محترم سایت آقای جهانی زمان تغذیه مصنوعی را تا حوضک زدن شانها جهت تولید عسل طبیعی بلا مانع می دانند.
2- بعضی دیگر از همکاران محترم هم مانند آقا جمشید تغذیه مصنوعی را از طبقه قطع می کنند. به عبارت دیگر این دوستان فقط در کندو به تغذیه مصنوعی می پردازند و تغذیه مصنوعی را در طبقه ادامه نمی دهند.
3-برخی دیگر از زنبوردارهای قدیمی نیز از اواخر اسفند هیچگونه تغذیه ای در اختیار زنبورها قرار نمی دهند و ادعا می کنند که عسل طبیعی، عسلی است که آنها تولید می کنند.

هماگونه که ذکر شد این معیارها جهت تشخیص عسل خالص یکسان نیستند. خواهشمندم به طور شفاف نظرات خود را در این خصوص بیان کنید.



با سلام دوست عزیز برای نگهد اری و پرورش زنبور باید جا و مکان مناسب در اختیار داشته باشی یعنی منطقه و محلی که پر از گل و گیاه باشه تا زنبور بتونه از اونها تغذیه کنه و قتی چنیین جایی نباشه و زنبوردار امکانات کوچ به چنین مناطقی رو نداشته باشه به نظرم اون شخص نباید زنبورداری بکنه و اگرم بکنه باید با تغذیه دستی زنبورهاشو تغذیه کنه و نتیجه تولیدش میشه عسل شکری یا همون تغذیه ای اصلا در جایی که گل و گیاه باشه نیاز به تغذیه زنبور نیست جز در مواقع خاص و ضروری باور کنید که علت تنبل شدن زنبورها و شیوع این همه بیماری بیشترش برمیگرده به این شکر دادن به زنبورها زنبوردار دیدم زنبورهاشو گذاشته یه جای خشک و بدون اب و هر روز داره شکر میده اخه این که نشد زنبورداری عسل طبیعی یعنی این که به زنبور شکر و امثال ان نداده باشی و عسل تولید شده از طبیعت بدست امده باشد بعضی از زنبوردارها شکر رو در فصل بهار در زمان تخمگذاری به زنبورها میخورانند و زمانی که زنبور شروع به ذخیره عسل کرد ان را قطع میکنند ولی به نظر من اگه منابع طبیعی غنی در اختیار زنبور قرار بدیم دیگه نیازی به تغذیه دستی نخواهد بود و شایان ذکراست که استفاده از نژاد خوب . کوچ به موقع . قوی نگه داشتن کنوها . مدیریت و داشتن دانش فنی به روز . ومبارزه به موقع با بیماریها و افات رمز موفقیت یک زنبوردار هست موفق باشید

Re: معیار عسل طبیعی

ارسال شده: شنبه ۵ بهمن ۱۳۹۲, ۱:۳۷ ب.ظ
توسط yasna
با احترام به نظر دوستمون با وجود این همه بیماری وزنبورهای زیاد مثلا در یک منطقه وجوابگو نبودن میزان گل وزنبور و وضع الان زنبور داری کشور ورسیدگی مسولین مربوطه عزیز ودلسوز تصویر تصویر تصویر تصویرواز همه بد تر قیمت عسل اگه قیمت واقعی بدی کسی نمیخره واگه قیمت کم بگی میگن تقلبیه واکثر مناطق ایران اگه منطقی فکر کنیم برای زنبور داری به بمعنای واقعی کلمه کاملا مستعد نیست وکوچ روی برای اکثر افراد میسر نیست و زنبور داران عمده فقط شکری کار میکنند وهزار درد دیگه.........راه دیکه ای هست کسی امتحان کرده یا بلده بگه تا ما هم این راه نرفته را بریم باشد که موفق شویم .. تصویرطلب بخشش ایزد منان یارتان

Re: معیار عسل طبیعی

ارسال شده: شنبه ۵ بهمن ۱۳۹۲, ۴:۴۳ ب.ظ
توسط ehsanklop
yasna نوشته شده:با احترام به نظر دوستمون با وجود این همه بیماری وزنبورهای زیاد مثلا در یک منطقه وجوابگو نبودن میزان گل وزنبور و وضع الان زنبور داری کشور ورسیدگی مسولین مربوطه عزیز ودلسوز تصویر تصویر تصویر تصویرواز همه بد تر قیمت عسل اگه قیمت واقعی بدی کسی نمیخره واگه قیمت کم بگی میگن تقلبیه واکثر مناطق ایران اگه منطقی فکر کنیم برای زنبور داری به بمعنای واقعی کلمه کاملا مستعد نیست وکوچ روی برای اکثر افراد میسر نیست و زنبور داران عمده فقط شکری کار میکنند وهزار درد دیگه.........راه دیکه ای هست کسی امتحان کرده یا بلده بگه تا ما هم این راه نرفته را بریم باشد که موفق شویم .. تصویرطلب بخشش ایزد منان یارتان

سلام
راهش اینه که دولت مسیر صادرات رو هموار کنه تا بتونیم عسلمون رو صادر کنیم . از قرار قیمت عسل تو خارج 3 برابر اینجا هست . بنابراین اگه صادر بشه هم به سود کشور هست و هم زنبوردار
اما نمیدونم چرا این اتفاق نمی افته تصویر