صفحه 1 از 1

تفاوت کیک گرده

ارسال شده: دوشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۲, ۱۲:۳۵ ب.ظ
توسط hany
با سلام
تفاوت میان این دو کیک گرده چیست؟چرا کیک گرده زرد حالت خمیر(پف کرده)ولی اون یکی نه؟ و چرا اون کیک زرده ولی اون قهوه ای؟

Re: تفاوت کیک گرده

ارسال شده: دوشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۲, ۳:۳۰ ب.ظ
توسط mahdi13635
کیکی که قهوه ای رنگ هستش مخلوطی از آرد سویا و پودر شکر و عسل و مخمر آبجو هستش. و کیکی که زرد رنگ هستش از گرده و پودر شکر و عسل تشکیل شده.

Re: تفاوت کیک گرده

ارسال شده: سه‌شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۲, ۶:۵۴ ق.ظ
توسط Kismar
درسته کیک گرده گل گرانیر از سویاست ولی اثر گیک گرده بمراتب بهتر و بیشر از سویا در کلنیها خواهد بود. تازه اکثر وقتها زنبورها سویا رو نمیخورن و میجون میریزن کف کندو
ضمنا هر سویا رو به زنبور نمیشه داد..سویا باید خام باشه (دانه لوبیا)و یس از ارد کردنش تف داده بشه و از سرند ارد قنادی عبور داده بشه تا زنبور بتونه انرو بخوره و حزم کنه.بجای سویا از شیر خشک کم چرب به نسبت 10 به 1 میشه استفاده کردتصویر..

Re: تفاوت کیک گرده

ارسال شده: سه‌شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۲, ۳:۵۰ ب.ظ
توسط mahdi13635
حالا چرا باید تف داد.به نظرتون حرارت مشکلی برای پروتئین سویا ایجاد نمیکنه؟

Re: تفاوت کیک گرده

ارسال شده: جمعه ۲۵ بهمن ۱۳۹۲, ۴:۰۶ ب.ظ
توسط Kismar
mahdi13635 نوشته شده:حالا چرا باید تف داد.به نظرتون حرارت مشکلی برای پروتئین سویا ایجاد نمیکنه؟

شما حبوبات رو خام بخوری بهتر حضم مکنی یا بپزی؟
تف دادن ارد سویا حضم انرا برای زنبوران راحتر میکند
....

Re: تفاوت کیک گرده

ارسال شده: شنبه ۳ اسفند ۱۳۹۲, ۱۱:۴۶ ب.ظ
توسط mahdi13635
حالا اگه تف ندیم چی میشه.بعد از کلی گشتن و رفتن به استان دیگه تونستم دانه سویا گیر بیارم.بعد دنبال مخمر ابجو گشتم که پیدا کردم که کیلویی40 بود.دیدیم گرونه نخریدم.
دوستان راهنمایی کنن اگه تف ندیم آرد سویا رو چی میشه؟
و یه سوال دیگه اینکه به جای مخمر ابجو میشه عصاره مالت به کیک اضافه کرد؟

Re: تفاوت کیک گرده

ارسال شده: یک‌شنبه ۴ اسفند ۱۳۹۲, ۶:۲۵ ق.ظ
توسط mellifera
[CENTER]
ادرس اصلي اين مبحث:

post9808.html#p9808[/CENTER]