صفحه 1 از 1

شکر خام یا قهوای یا تصقیه نشده

ارسال شده: سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۳, ۱۱:۰۷ ب.ظ
توسط faraz
باسلام خدمت دوستان.در سایت جستجو کردم .مطلبی در مورد شکر خام یا قهوای پیدا نکردم.در جایی خواندم که استفاده از این شکر را توصیه نمی کرد.بدلیل اینکه این نوع شکر مقداری ناخالصی دارد.و باعث اسهال در زنبور میشود.چون تا الان از شکر سفید(تصفیه شده) استفاده میکردیم.خواستم از دوستان بپرسم تاکنون از این شکر استفاده کردند.نظرتان چیست.((هر چند برای سفید کردن شکر خام هم از بلانکت که ماده شیمیایی است استفاده میشود.)) شکر خام یه حدودی ارزانتر از شکر سفید است. با تشکر

Re: شکر خام یا قهوای یا تصقیه نشده

ارسال شده: چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۳, ۱۱:۰۴ ق.ظ
توسط mahdi1
با سلام
در مقالهای که در مرکز اصلاح نزاد کرج نوشته بود تفاوتی در تغذیه بهاره در استفاده از شکر خام و تصفیه شده نداشت

Re: شکر خام یا قهوای یا تصقیه نشده

ارسال شده: چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۳, ۴:۲۶ ب.ظ
توسط faraz
mahdi1 نوشته شده:با سلام
در مقالهای که در مرکز اصلاح نزاد کرج نوشته بود تفاوتی در تغذیه بهاره در استفاده از شکر خام و تصفیه شده نداشت

با سلام.جسارتا دوست عزیز شما تا الان از این نوع شکر استفاده کردید.آیا کاهش طول عمر در زنبوران بوجود آمده.با تشکر از شما

Re: شکر خام یا قهوای یا تصقیه نشده

ارسال شده: چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۳, ۷:۳۱ ب.ظ
توسط mellifera
[CENTER]آدرس اصلي اين مبحث:


post4002.html[/CENTER]