در مورد نگهداری خمیر شیرین و شرای
ارسال شده: چهارشنبه ۱ تیر ۱۳۹۰, ۹:۴۳ ق.ظ
[JUSTIFY]سوال : در مورد نگهداری خمیر شیرین و شرایطش بنویسید ؟
جواب : خمیر شیرین رو باید توی سطل پلاستیکی در بسته و در جای خشک نگهداری کنیم . من خودم یه ظرف خمیر دارم که چهارساله اونو دارم . البته نباید بهیچ وجه بهش رطوبت بخوره . بهتره به همون اندازه که زنبورا مصرف می کنن رو بسته بندی کنیم - مثلا یک کیلویی - و بسته ها رو نگه داریم چون بعد یه مدت جدا کردنش خیلی سخت میشه و بسته به نوع عسل توی خمیر ممکنه عسلش تا حدی جدا بشه .
[/JUSTIFY]
جواب : خمیر شیرین رو باید توی سطل پلاستیکی در بسته و در جای خشک نگهداری کنیم . من خودم یه ظرف خمیر دارم که چهارساله اونو دارم . البته نباید بهیچ وجه بهش رطوبت بخوره . بهتره به همون اندازه که زنبورا مصرف می کنن رو بسته بندی کنیم - مثلا یک کیلویی - و بسته ها رو نگه داریم چون بعد یه مدت جدا کردنش خیلی سخت میشه و بسته به نوع عسل توی خمیر ممکنه عسلش تا حدی جدا بشه .
[/JUSTIFY]