صفحه 1 از 1

در مورد نگهداری خمیر شیرین و شرای

ارسال شده: چهارشنبه ۱ تیر ۱۳۹۰, ۹:۴۳ ق.ظ
توسط Mahdi
[JUSTIFY]سوال : در مورد نگهداری خمیر شیرین و شرایطش بنویسید ؟

جواب : خمیر شیرین رو باید توی سطل پلاستیکی در بسته و در جای خشک نگهداری کنیم . من خودم یه ظرف خمیر دارم که چهارساله اونو دارم . البته نباید بهیچ وجه بهش رطوبت بخوره . بهتره به همون اندازه که زنبورا مصرف می کنن رو بسته بندی کنیم - مثلا یک کیلویی - و بسته ها رو نگه داریم چون بعد یه مدت جدا کردنش خیلی سخت میشه و بسته به نوع عسل توی خمیر ممکنه عسلش تا حدی جدا بشه .
[/JUSTIFY]

Re: در مورد نگهداری خمیر شیرین و شرای

ارسال شده: چهارشنبه ۱ تیر ۱۳۹۰, ۹:۴۳ ق.ظ
توسط goudarzi
البته علاوه بر رطوبت دما رو هم در نظر بگیریم که دما+ رطوبت خود خمیر = با کپک زدن خمیر
من تو حیاط خونه میزارمش و رو شو می پوشونم تا پرندها نخورنش آخه تو این فصل که از خمیر استفاده میشه دما پایینه و البته خمیرو تویه کیسه های نایلونی بسته بندی میکنم

Re: در مورد نگهداری خمیر شیرین و شرای

ارسال شده: جمعه ۵ آبان ۱۳۹۱, ۷:۵۲ ب.ظ
توسط mellifera
لينك اصلي اين مبحث:



forum-f22/topic-t800.html