صفحه 1 از 1

تفاوت پودر قند و شکر اسیاب شده

ارسال شده: چهارشنبه ۱۷ دی ۱۳۹۳, ۸:۲۸ ق.ظ
توسط padideh
با سلام و احترام تصویر
میخواستم نظر دوستان رو در مورد استفاده از پودر قند بجای شکر بدونم؟ ایا این دو با هم فرقی دارن؟ ایا استفاده از قند بجای شکر به زنبورها اسیب میرساند؟ الان قنادیها کیلو 300 تومن میگیرن تا شکر رو برای ما اسیاب نمایند
ولی میشه پودر قند را کمتر از قیمت شکر در بازار تهیه کرد! دوستانی که تجربه این کار رو دارن راهنمایی کنند تصویر

Re: تفاوت پودر قند و شکر اسیاب شده

ارسال شده: چهارشنبه ۱۷ دی ۱۳۹۳, ۹:۲۰ ق.ظ
توسط AKBAR2
padideh نوشته شده:با سلام و احترام تصویر
میخواستم نظر دوستان رو در مورد استفاده از پودر قند بجای شکر بدونم؟ ایا این دو با هم فرقی دارن؟ ایا استفاده از قند بجای شکر به زنبورها اسیب میرساند؟ الان قنادیها کیلو 200 تومن میگیرن تا شکر رو برای ما اسیاب نمایند
ولی میشه پودر قند را کمتر از قیمت شکر در بازار تهیه کرد! دوستانی که تجربه این کار رو دارن راهنمایی کنند تصویر

سلام پودر قند شیرینی کمتری نسبت به شکر داره چون از چغندره وشکر از نی شکر..ولی اگه بتونی ارزون تر بخری چرا نگیری..ضرر هم نداره منم استفاده کردم

Re: تفاوت پودر قند و شکر اسیاب شده

ارسال شده: چهارشنبه ۱۷ دی ۱۳۹۳, ۱۱:۲۲ ق.ظ
توسط ahmad5
padideh نوشته شده:با سلام و احترام تصویر
میخواستم نظر دوستان رو در مورد استفاده از پودر قند بجای شکر بدونم؟ ایا این دو با هم فرقی دارن؟ ایا استفاده از قند بجای شکر به زنبورها اسیب میرساند؟ الان قنادیها کیلو 200 تومن میگیرن تا شکر رو برای ما اسیاب نمایند
ولی میشه پودر قند را کمتر از قیمت شکر در بازار تهیه کرد! دوستانی که تجربه این کار رو دارن راهنمایی کنند تصویر
باعث اسهال میشه، یه مبحث با همین موضوع تو سایت موجوده.

Re: تفاوت پودر قند و شکر اسیاب شده

ارسال شده: چهارشنبه ۱۷ دی ۱۳۹۳, ۱۲:۳۷ ب.ظ
توسط Kismar
سلام ... تو اکثر شهرها از جمله شهر ما کارخانه هایی وجود داره که شکر طبیعی رو که بصورت کیسهای از کارخانه قند تحویل میگرند را انرا تبدیل به کله قند می کنن همان جا هم دستگاه قند شکن دارن که کله قندها رو خرد میکنه قندهای شکسته بسته بندی و به بازار عرضه میشه پودر یا همان خاکه قند باقی مانده مجددا به شبکه تولید قند باز کردانده میشه. این وسط زنبوردارها میان ان خاکه رو به قیمت شکر میخرن.خود من از مشتریهای پودر قند این کارخانه در فصل زمستان هستم و حداقل 600 کیلو مصرف دارم تا حالا مشکلی با این محصول نداشتم .صاحب کارخانه میگه سولفوری که ما اضافه برای سفید شدن قنده و مقدار ان مرتب توسط خودمان و اداره بهداشت کنترل میشه. ان
میزان سولفوری که توسط ابنبات سازها به محصولاتشان اضافه میشه خیلی زیاده و ممکن اینکار در چند نوبت انجام بشه و باعث بد بو شدن شربت و نهایتا ایجاد اسهال در زنبورها خواهد شد.(قابل توجه انهایی که به زنبور اب نبات ضایعاتی میدن)
ضمنا اگر کسی بخواهد شکر رو بده به یه قنادی تا برایش اسیاب کنه بنا به انصاف ان قنادی کیلو 150 تا 200 تومن دستمزد میگیرن یعنی برای 500 کیلو شکر 80 تا 100 هزار تومن دستمزدش میشه که خودش میشه یک کیسه شکر.....

Re: تفاوت پودر قند و شکر اسیاب شده

ارسال شده: پنج‌شنبه ۱۸ دی ۱۳۹۳, ۱۲:۰۳ ب.ظ
توسط ahmad5
ahmad5 نوشته شده:
padideh نوشته شده:با سلام و احترام تصویر
میخواستم نظر دوستان رو در مورد استفاده از پودر قند بجای شکر بدونم؟ ایا این دو با هم فرقی دارن؟ ایا استفاده از قند بجای شکر به زنبورها اسیب میرساند؟ الان قنادیها کیلو 200 تومن میگیرن تا شکر رو برای ما اسیاب نمایند
ولی میشه پودر قند را کمتر از قیمت شکر در بازار تهیه کرد! دوستانی که تجربه این کار رو دارن راهنمایی کنند تصویر
باعث اسهال میشه، یه مبحث با همین موضوع تو سایت موجوده.
forum-f11/topic-t1464.html#p9112


[CENTER]ادرس اصلی این مبحث:

forum-f11/topic-t1464.html#p9112[/CENTER]

Re: تفاوت پودر قند و شکر اسیاب شده

ارسال شده: جمعه ۱۹ دی ۱۳۹۳, ۸:۱۳ ب.ظ
توسط degar
سلام،اون شیره ای که تو کارخانه های قند تبدیل به قندش میکنن چی؟ یکی میگفت من به زنبورام از اون شیره ها میدم منتها چون خیلی غلظتش بالاس بهش آب اضافه میکنم حالا آیا واسه زنبور مضر نیست؟

Re: تفاوت پودر قند و شکر اسیاب شده

ارسال شده: جمعه ۱۹ دی ۱۳۹۳, ۹:۲۵ ب.ظ
توسط Kismar
degar نوشته شده:سلام،اون شیره ای که تو کارخانه های قند تبدیل به قندش میکنن چی؟ یکی میگفت من به زنبورام از اون شیره ها میدم منتها چون خیلی غلظتش بالاس بهش آب اضافه میکنم حالا آیا واسه زنبور مضر نیست؟

من تو این کار خانه های تولید قند شکسته رفتم .کارخانه های تولید قند شکر رو از کارخانهایی که از چغندر و نیشکر شکر تولید میکنن ...شکر سفید رو دریافت و انرا در دیگهای مخصوص بخار عمل اوری کرده و تبدیل به قند کله ای میکنن. این وسط یه مقداری از کله قندهای تولیدی رنگشان تره میشه و مشتری پسند نیست اینجاست که سرو کله زنبوردارانی که تو کار عسل تغذیه هستن پیدا میشه و ان کله قندها و شربتهای تیره رنگ رو که این دوستمان به ان اشاره کرد را به25 تا 30 درصد قیمت کمتر از شکر میخرند....
یه مشتریهایی مثل من هم هست که زمانی که دستگاه قند شکن انها کار میکنه و کله قندها رو برای مصرف بازار خرد میکنه خاکه های انها رو برای ما سرند میکنن و به قیمت شکر به ما تحویل میدن.. این خاکه برای کیک بسیار عالیه این وسط ما پول اسیاب شکر رو نمیدیم...
ضمنا بخاطر داشته باشید که پودر قند رو نمیشه مدت زیادی نگهداری کرد و بایستی سریع مصرف بشه.....
تصویرلطفا نظر فراموش نشه......

Re: تفاوت پودر قند و شکر اسیاب شده

ارسال شده: جمعه ۱۹ دی ۱۳۹۳, ۹:۳۱ ب.ظ
توسط Kismar
degar نوشته شده:سلام،اون شیره ای که تو کارخانه های قند تبدیل به قندش میکنن چی؟ یکی میگفت من به زنبورام از اون شیره ها میدم منتها چون خیلی غلظتش بالاس بهش آب اضافه میکنم حالا آیا واسه زنبور مضر نیست؟

ان شیره شربتیه یه کم رنگش تیره شده بعبارتی زیادی حرارت دیده رو بهش شیره ته مخزن میگن.. غلظت ان هم 75% که حدودا میشه 4 واحد شکر 1 واحد اب.....یک گالن 20 لیتریش حداقل 30 کیلو وزن داره.. تصویربهتره از ان استفاده نکنید

Re: تفاوت پودر قند و شکر اسیاب شده

ارسال شده: یک‌شنبه ۱۷ خرداد ۱۳۹۴, ۸:۰۷ ب.ظ
توسط mellifera
[CENTER]ادرس اصلی این مبحث:

forum-f37/topic-t1860.html
[/CENTER]