صفحه 1 از 2

دليل سوزش گلو توسط عسل توليديم

ارسال شده: سه‌شنبه ۷ آذر ۱۳۹۱, ۸:۱۱ ب.ظ
توسط moein
[JUSTIFY]با سلام وخسته نباشید از سایت بسیار خوبتون
عسلی که من برداشت میکنم وقتی داخل دهان میگذارم بسیار ته گلو را میسوزونه میشه علتشو برام بگی
ممنون[/JUSTIFY]

Re: دليل سوزش گلو توسط عسل توليديم

ارسال شده: سه‌شنبه ۷ آذر ۱۳۹۱, ۱۰:۲۹ ب.ظ
توسط mansure
moein نوشته شده:[JUSTIFY]با سلام وخسته نباشید از سایت بسیار خوبتون
عسلی که من برداشت میکنم وقتی داخل دهان میگذارم بسیار ته گلو را میسوزونه میشه علتشو برام بگی
ممنون[/JUSTIFY]

سلام

اگر در منطقه جنگلی باشید از شهد نمدار میباشد

Re: دليل سوزش گلو توسط عسل توليديم

ارسال شده: سه‌شنبه ۷ آذر ۱۳۹۱, ۱۱:۰۹ ب.ظ
توسط manoto_mr
من خودم بعضی افرادو دیدم که نسبت به عسل بعضی از گل ها حساسیت داشتند . حالا نه این سوزش گلو ، ولی شخصیرو دیدم که با خوردن عسل گون تنگی نفس می گرفت .

Re: دليل سوزش گلو توسط عسل توليديم

ارسال شده: چهارشنبه ۸ آذر ۱۳۹۱, ۸:۲۸ ب.ظ
توسط asal11
با سلام
عسل تولید من هم گلو را می زنه عسل من عسل اویشن خالص است

Re: دليل سوزش گلو توسط عسل توليديم

ارسال شده: پنج‌شنبه ۹ آذر ۱۳۹۱, ۳:۵۵ ب.ظ
توسط hony
moein نوشته شده:[JUSTIFY]با سلام وخسته نباشید از سایت بسیار خوبتون
عسلی که من برداشت میکنم وقتی داخل دهان میگذارم بسیار ته گلو را میسوزونه میشه علتشو برام بگی
ممنون[/JUSTIFY]
سلام
یکی از دلایلی که عسل ته گلور رو میسوزونه زیاد بودن شکر و به عبارتی خالص نبودنش هست تصویر

Re: دليل سوزش گلو توسط عسل توليديم

ارسال شده: جمعه ۱۰ آذر ۱۳۹۱, ۹:۴۵ ب.ظ
توسط moein
با سلام
از استان اصفهانم شهرستان کاشان
منطقه ای که زنبورها رو گذاشتم گون و مریم نخودی داره
در یک برنامه تلویزیونی دیدم که کارشناس برنامه علتشو زیادی املاح آهن ومس عسل گفت
نظر شما چیه؟

Re: دليل سوزش گلو توسط عسل توليديم

ارسال شده: شنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۱, ۸:۱۰ ق.ظ
توسط turkmansahra
hony نوشته شده:
moein نوشته شده:[JUSTIFY]با سلام وخسته نباشید از سایت بسیار خوبتون
عسلی که من برداشت میکنم وقتی داخل دهان میگذارم بسیار ته گلو را میسوزونه میشه علتشو برام بگی
ممنون[/JUSTIFY]
سلام
یکی از دلایلی که عسل ته گلور رو میسوزونه زیاد بودن شکر و به عبارتی خالص نبودنش هست تصویر

با سلام خدمت آقا رضا من عسلم صد در صد طبيعيه با اين حال گلو رو ميسوزونه. شما بر چه اساسي حكم به تقلبي بودن عسل ميدين؟ ممنونتصویر

Re: دليل سوزش گلو توسط عسل توليديم

ارسال شده: شنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۱, ۳:۳۷ ب.ظ
توسط yasna
دلیلش اینه که غالب شهد در منطقه گون است و یکی از ده ها دلیل مر غوب بودن عسل.عسل شکری شیرینی زیادش گلو رو میسو زونه

Re: دليل سوزش گلو توسط عسل توليديم

ارسال شده: شنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۱, ۴:۲۴ ب.ظ
توسط saman656
با سلام خىلى وقت هست نبودم
عسل هر چقدر به طبىعى بود نزدىک باشه شدت سوزش گلو بىشتر است لطفا اطلاعات غلط به مشترى ندىد
دلىل اگه قرار شکر گلو رو بسوزانه پس چاى شىرىن ببىن مىخواد چى کار کنه

Re: دليل سوزش گلو توسط عسل توليديم

ارسال شده: شنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۱, ۱۰:۵۱ ب.ظ
توسط ahmad5
معمولا عسلهای تیره مزه تندتری دارن و عسلهای روشن طعم ملایم

Re: دليل سوزش گلو توسط عسل توليديم

ارسال شده: شنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۱, ۱۱:۰۵ ب.ظ
توسط jamshid
سلام دوستان محترم
من این بحث را دنبال میکردم دوستان نظرات مختلفی داشتند عسلی که طبیعی و مرغوب باشه گلو را می سوزانه بخصوص اگه همزمان از کلنی استخراج شود سوزش بیشتری دارد
مربوط به گل و گیاه خاصی هم نیست معمولا اگه طبیعی باشه اینگونه هست من خودم عسل صد در صد طبیعی تولید میکنم امسال وقتی از یه قسمت موم هرز بافت مقداری عسل گرفتم کاملا گلو را می سوزاند طوری که بلافاصله آب مصرف کردم تاکید میکنم عسل گرم منظور همان عسلی که بلافاصله از کلنی برداشت میکنیم سوزش بیشتری دارد

Re: دليل سوزش گلو توسط عسل توليديم

ارسال شده: سه‌شنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۱, ۱۲:۴۳ ق.ظ
توسط hony
turkmansahra نوشته شده:
hony نوشته شده:
moein نوشته شده:[JUSTIFY]با سلام وخسته نباشید از سایت بسیار خوبتون
عسلی که من برداشت میکنم وقتی داخل دهان میگذارم بسیار ته گلو را میسوزونه میشه علتشو برام بگی
ممنون[/JUSTIFY]
سلام
یکی از دلایلی که عسل ته گلور رو میسوزونه زیاد بودن شکر و به عبارتی خالص نبودنش هست تصویر

با سلام خدمت آقا رضا من عسلم صد در صد طبيعيه با اين حال گلو رو ميسوزونه. شما بر چه اساسي حكم به تقلبي بودن عسل ميدين؟ ممنونتصویر
سلام
شرمنده که دیر جوابتان را میدم باید بگم خدمتتان بنده هرچیزی که تابه حال گفتم بیشتر ش براساس تجربه بوده و در مقام قاضی هم نیستم که حکم صادر کنم اما چند تا نقطه هست که شاید به درد بخوره دوستی اشاره کرده که هرچه عسل به طبیعی بودن نزدیکتر باشه سوزش گلو بیشتر میشه به نظر شما آیا در تمام موارد این جمله میتونه صحت داشته باشه؟ دوسته دیگه ای گفته اند به گونه وگیاه خاص مربوط نیست و معمولا اگه طبیعی باشه این گونه است حالا علتش رو ذکر نکردند و تنها دلیل سوزش گلو به نظر ایشون طبیعی بودن عسل هستش .آیا عسلی که طبیعی هست حتما باید ته گلو رو بزنه؟و شما خوتان هم که میگین عسلم صدر صد طبیعی هست با این حال ته گلو رو میزنه همه این حرفها درسته ولی مشکل اینه که بنده هم، عسلی که شکر زیاد خودم به کندو دادم ته گلو رو به شدت اذیت میکنه ماشالله همه تو کار عسل طبیعی هستن شاید امتحان نکردن . عسلی که دارای غلظت بالای شکر داشته باشه ته گلو رو به شدت اذیت میکنه و این به این معنی نیست که عسلی هم که طبیعی با شه باید ته گلو رو نزنه ولی در بیشتر اوقات سوزش گلو به خاطر شکر هستش نه عسل طبیعی توجه داشته باشید که در بیشتر موارد نه کلی و از طرف دیگه نوع - گونه- خاک و آب و هوای منطقه و میزان بارندگی میتونه تاثیر گذار باشه و همچنین به نظر میاد بعضی از گونه های گیاهی عسلشان دارای غلظت و طعم تند نسبت به گونه دیگر دارند در این حالت منطقی به نظر نمیاد که بگیم پس عسلی که ته گلو رو نزد طبیعی نیست. حتی عسل مثلا گون یک منطقه با منطقه دیگه در مورد طعم و شدت و غلظت میتونه فرق داشته باشه تصویر تصویر

Re: دليل سوزش گلو توسط عسل توليديم

ارسال شده: سه‌شنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۱, ۱۲:۳۷ ب.ظ
توسط gomnam
با سلام
منم دقیقن تجربه این کار رو دارم در منطقه ما با پوشش گیاهی که داریم ، عسلی که با شکر تولید بشه ، گلو را اذیت می کنه و برعکس عسلی که طبیعی باشه ، طعم ملایمی داره ، و براحتی خورده می شود .پس از این بحث نتیجه می گیریم همانطور که از رنگ ، غلظت ، نمیشه عسل طبیعی رو تشخیص داد از طعم تند نمیشه حکم به طبیعی بودن یا مصنوعی بودن عسل داد. مگر اینکه بر پوشش گیاهی منطقه اشراف داشته باشی وحرفه ای باشی.
ممنونتصویر

Re: دليل سوزش گلو توسط عسل توليديم

ارسال شده: سه‌شنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۱, ۱۰:۵۴ ب.ظ
توسط goudarzi
به هیچ وجه نمیشه اصل وخالص بودن عسل رو تشخیص داد بجز اینکه بدین به آزمایشگاه تشخیص

Re: دليل سوزش گلو توسط عسل توليديم

ارسال شده: چهارشنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۱, ۸:۰۱ ق.ظ
توسط turkmansahra
hony نوشته شده:
turkmansahra نوشته شده:
hony نوشته شده:
moein نوشته شده:[JUSTIFY]با سلام وخسته نباشید از سایت بسیار خوبتون
عسلی که من برداشت میکنم وقتی داخل دهان میگذارم بسیار ته گلو را میسوزونه میشه علتشو برام بگی
ممنون[/JUSTIFY]
سلام
یکی از دلایلی که عسل ته گلور رو میسوزونه زیاد بودن شکر و به عبارتی خالص نبودنش هست تصویر

با سلام خدمت آقا رضا من عسلم صد در صد طبيعيه با اين حال گلو رو ميسوزونه. شما بر چه اساسي حكم به تقلبي بودن عسل ميدين؟ ممنونتصویر
سلام
شرمنده که دیر جوابتان را میدم باید بگم خدمتتان بنده هرچیزی که تابه حال گفتم بیشتر ش براساس تجربه بوده و در مقام قاضی هم نیستم که حکم صادر کنم اما چند تا نقطه هست که شاید به درد بخوره دوستی اشاره کرده که هرچه عسل به طبیعی بودن نزدیکتر باشه سوزش گلو بیشتر میشه به نظر شما آیا در تمام موارد این جمله میتونه صحت داشته باشه؟ دوسته دیگه ای گفته اند به گونه وگیاه خاص مربوط نیست و معمولا اگه طبیعی باشه این گونه است حالا علتش رو ذکر نکردند و تنها دلیل سوزش گلو به نظر ایشون طبیعی بودن عسل هستش .آیا عسلی که طبیعی هست حتما باید ته گلو رو بزنه؟و شما خوتان هم که میگین عسلم صدر صد طبیعی هست با این حال ته گلو رو میزنه همه این حرفها درسته ولی مشکل اینه که بنده هم، عسلی که شکر زیاد خودم به کندو دادم ته گلو رو به شدت اذیت میکنه ماشالله همه تو کار عسل طبیعی هستن شاید امتحان نکردن . عسلی که دارای غلظت بالای شکر داشته باشه ته گلو رو به شدت اذیت میکنه و این به این معنی نیست که عسلی هم که طبیعی با شه باید ته گلو رو نزنه ولی در بیشتر اوقات سوزش گلو به خاطر شکر هستش نه عسل طبیعی توجه داشته باشید که در بیشتر موارد نه کلی و از طرف دیگه نوع - گونه- خاک و آب و هوای منطقه و میزان بارندگی میتونه تاثیر گذار باشه و همچنین به نظر میاد بعضی از گونه های گیاهی عسلشان دارای غلظت و طعم تند نسبت به گونه دیگر دارند در این حالت منطقی به نظر نمیاد که بگیم پس عسلی که ته گلو رو نزد طبیعی نیست. حتی عسل مثلا گون یک منطقه با منطقه دیگه در مورد طعم و شدت و غلظت میتونه فرق داشته باشه تصویر تصویر



آقا رضا شما باين توضيحات تا حدودي حرف قبلي خودتون رو نقض كردين . اما من نتيجه مي گيرم كه سوزش گلو ربطي به طبيعي بودن و تقلبي بودن عسل نداره و يقينا تنها راه تشخيص طبق گفته كارشناسان فقط آزمايشگاه است .ممنون تصویر تصویر

Re: دليل سوزش گلو توسط عسل توليديم

ارسال شده: چهارشنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۱, ۹:۳۷ ق.ظ
توسط hony
سلام

اگر دقت کرده باشید من گفتم یکی از دلایل، نه به طور کلی سوزش گلو، خالص نبودن عسل هستش و در بالا هم که توضیح دادم فکر نکنم تناقضی بین حرفهام باشه اگر باشه توضیح بدین که کاملا قضیه روشن بشه در ضمن یکی از دوستان گفته به هیچ وجه نمیشه خالص بودن عسل رو تشخیص داد مگر آزمایش کنی من فکر نمیکنم جایی گفته باشم که بدون آزمایش میشه تشخیص صدرصدی داد

Re: دليل سوزش گلو توسط عسل توليديم

ارسال شده: شنبه ۲۵ آبان ۱۳۹۲, ۹:۰۵ ب.ظ
توسط ilam
دوستان عسلی که خالص خالص باشه ومعمولا از اویشن باشه گلو رو میزنه
ک از نظر من بهترین نوع عسله و من علاقه شدیدی ب این نوع عسل دارم.
عسل هایی ک من از کندوهایی ک تو کوه پیدا کردم همینطور بودن تصویر

Re: دليل سوزش گلو توسط عسل توليديم

ارسال شده: شنبه ۲۵ آبان ۱۳۹۲, ۹:۳۷ ب.ظ
توسط avrinasal
با سلام خدمت دوستان عریز دوستان نظرهای زیادی در باره این بحث دادند با تشکر از همه سوزش گلو یکی از راههای تشخیص عسل خالصه بعضی از دوستان کم لطفی کرده بودن و گفته بودند که عسل شکر ی هم اینطوره نه اصلا هم اینصور نیست البته برا تشخیص فرق این دو باید خیلی تجربه داشته باشید علت سوزش گلو بر میگرده به میزان فروکتوز عسل که هر چه زیاد باشه نشانگر درصد خلوص بالای عسل هست و علت سوزش هم همین فروکتوز میباشد البته بعضی هم از گیاهان مثل عسل اویشن . زول . چهل شیر و ...تند است و دارای طبیعت گرم که باعث سوزش گلو میشه و بعضی از گیاهان هم دارای عسلی ملایم تر و دلیل دیگه هم میتونه مشکل در گلوی این دوستمون باشه چون من تجربشو داشتم اگر مشکلی در حنجره و گلو باشه مثل زخم خوردن عسل بعلت داشتن مقادیر زیاد مواد قندی و اسیدی باعث تحریک و سوزش گلو میشه ولی روی هم رفته اگر مقدار انزیم در کندو درست ترشح شده باشه یعنی شکر نخورده باشه و عسل برداشتی هم خالص باشه گلو رو میسوزونه البته جا برای گفتن حرف زیاده ولی طولانی شدن بحث خوب نیست موفق باشید

Re: دليل سوزش گلو توسط عسل توليديم

ارسال شده: شنبه ۲۵ آبان ۱۳۹۲, ۱۱:۰۰ ب.ظ
توسط daryush
سلام به دوستان عزیز

من هم یک تجربه در این مورد سوزاندن گلو دارم البته عسل از منطقه خاتون بارگاه بود و زنبوردار محترم از حسن طبیعی کار کردن کاملا مطمئن بودند و عسل تولیدی ایشان علاوه بر سوزاندن خفیف گلو باعث کهیر در بعضی قسمتهای بدن هم شدتصویر

Re: دليل سوزش گلو توسط عسل توليديم

ارسال شده: یک‌شنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۲, ۹:۴۲ ق.ظ
توسط hony
avrinasal نوشته شده:با سلام خدمت دوستان عریز دوستان نظرهای زیادی در باره این بحث دادند با تشکر از همه سوزش گلو یکی از راههای تشخیص عسل خالصه بعضی از دوستان کم لطفی کرده بودن و گفته بودند که عسل شکر ی هم اینطوره نه اصلا هم اینصور نیست البته برا تشخیص فرق این دو باید خیلی تجربه داشته باشید علت سوزش گلو بر میگرده به میزان فروکتوز عسل که هر چه زیاد باشه نشانگر درصد خلوص بالای عسل هست و علت سوزش هم همین فروکتوز میباشد البته بعضی هم از گیاهان مثل عسل اویشن . زول . چهل شیر و ...تند است و دارای طبیعت گرم که باعث سوزش گلو میشه و بعضی از گیاهان هم دارای عسلی ملایم تر و دلیل دیگه هم میتونه مشکل در گلوی این دوستمون باشه چون من تجربشو داشتم اگر مشکلی در حنجره و گلو باشه مثل زخم خوردن عسل بعلت داشتن مقادیر زیاد مواد قندی و اسیدی باعث تحریک و سوزش گلو میشه ولی روی هم رفته اگر مقدار انزیم در کندو درست ترشح شده باشه یعنی شکر نخورده باشه و عسل برداشتی هم خالص باشه گلو رو میسوزونه البته جا برای گفتن حرف زیاده ولی طولانی شدن بحث خوب نیست موفق باشید
با سلام
اگر شما یه چای شیرین درست کرده و میل بفرمایید و اگر میزان شکر افزوده شده به ان بیش از اندازه باشد(زیاد) ایا سوزش گلو ایجاد نخواهد کرد؟

Re: دليل سوزش گلو توسط عسل توليديم

ارسال شده: یک‌شنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۲, ۱۰:۴۴ ق.ظ
توسط avrinasal
hony نوشته شده:
avrinasal نوشته شده:با سلام خدمت دوستان عریز دوستان نظرهای زیادی در باره این بحث دادند با تشکر از همه سوزش گلو یکی از راههای تشخیص عسل خالصه بعضی از دوستان کم لطفی کرده بودن و گفته بودند که عسل شکر ی هم اینطوره نه اصلا هم اینصور نیست البته برا تشخیص فرق این دو باید خیلی تجربه داشته باشید علت سوزش گلو بر میگرده به میزان فروکتوز عسل که هر چه زیاد باشه نشانگر درصد خلوص بالای عسل هست و علت سوزش هم همین فروکتوز میباشد البته بعضی هم از گیاهان مثل عسل اویشن . زول . چهل شیر و ...تند است و دارای طبیعت گرم که باعث سوزش گلو میشه و بعضی از گیاهان هم دارای عسلی ملایم تر و دلیل دیگه هم میتونه مشکل در گلوی این دوستمون باشه چون من تجربشو داشتم اگر مشکلی در حنجره و گلو باشه مثل زخم خوردن عسل بعلت داشتن مقادیر زیاد مواد قندی و اسیدی باعث تحریک و سوزش گلو میشه ولی روی هم رفته اگر مقدار انزیم در کندو درست ترشح شده باشه یعنی شکر نخورده باشه و عسل برداشتی هم خالص باشه گلو رو میسوزونه البته جا برای گفتن حرف زیاده ولی طولانی شدن بحث خوب نیست موفق باشید
با سلام
اگر شما یه چای شیرین درست کرده و میل بفرمایید و اگر میزان شکر افزوده شده به ان بیش از اندازه باشد(زیاد) ایا سوزش گلو ایجاد نخواهد کرد؟


با سلام اقا رضا من نگفتم شکر سوزش نداره داره ولی فرق سوزش شکر با سوزش گلوکز و فورکتوز طبیعی خیلی فرق میکنه که باید تجربه زیادی تو تشخیص این دو داشته باشی که بتونی اینها رو از هم تفکیک کنی عین فرق هنوانه با خربزه رسیده است کدومش گلو رو می سوزونه ؟ البته که خربزه پس فرق بین اینها زیاده شما عسل شکری رو به من بدی من بدون انالیز فقط با اندکی چشیدن میزان ساکارز اون رو با درصد خطای نیم درصد بهت میگم ولی شما نمیتونید ولی من خیلی شده عسل خالص رو حتی به زنبوردار های قدیمی هم دادم که نظر بدنند ( برای تحقیق ) ولی چون شناخت کافی از عسل و گیاه تولید شده اون نداشته خیلی راحت گفته که این تقلبیه و شکر داره شناخت عسل بدون آنالیز کار سختیه و بهترین راه تشخیص عسل هم انالیزه تنها اون کسانی میتونند از این روشها خلوص عسل رو تشخیص بدند که دارای مهارت , تجربه زیاد و شناخت کافی از نوع گیاهان تغذیه شده رو داشته باشند موفق باشید

Re: دليل سوزش گلو توسط عسل توليديم

ارسال شده: یک‌شنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۲, ۱۱:۱۳ ق.ظ
توسط hony
avrinasal نوشته شده:
hony نوشته شده:
avrinasal نوشته شده:با سلام خدمت دوستان عریز دوستان نظرهای زیادی در باره این بحث دادند با تشکر از همه سوزش گلو یکی از راههای تشخیص عسل خالصه بعضی از دوستان کم لطفی کرده بودن و گفته بودند که عسل شکر ی هم اینطوره نه اصلا هم اینصور نیست البته برا تشخیص فرق این دو باید خیلی تجربه داشته باشید علت سوزش گلو بر میگرده به میزان فروکتوز عسل که هر چه زیاد باشه نشانگر درصد خلوص بالای عسل هست و علت سوزش هم همین فروکتوز میباشد البته بعضی هم از گیاهان مثل عسل اویشن . زول . چهل شیر و ...تند است و دارای طبیعت گرم که باعث سوزش گلو میشه و بعضی از گیاهان هم دارای عسلی ملایم تر و دلیل دیگه هم میتونه مشکل در گلوی این دوستمون باشه چون من تجربشو داشتم اگر مشکلی در حنجره و گلو باشه مثل زخم خوردن عسل بعلت داشتن مقادیر زیاد مواد قندی و اسیدی باعث تحریک و سوزش گلو میشه ولی روی هم رفته اگر مقدار انزیم در کندو درست ترشح شده باشه یعنی شکر نخورده باشه و عسل برداشتی هم خالص باشه گلو رو میسوزونه البته جا برای گفتن حرف زیاده ولی طولانی شدن بحث خوب نیست موفق باشید
با سلام
اگر شما یه چای شیرین درست کرده و میل بفرمایید و اگر میزان شکر افزوده شده به ان بیش از اندازه باشد(زیاد) ایا سوزش گلو ایجاد نخواهد کرد؟


با سلام اقا رضا من نگفتم شکر سوزش نداره داره ولی فرق سوزش شکر با سوزش گلوکز و فورکتوز طبیعی خیلی فرق میکنه که باید تجربه زیادی تو تشخیص این دو داشته باشی که بتونی اینها رو از هم تفکیک کنی عین فرق هنوانه با خربزه رسیده است کدومش گلو رو می سوزونه ؟ البته که خربزه پس فرق بین اینها زیاده شما عسل شکری رو به من بدی من بدون انالیز فقط با اندکی چشیدن میزان ساکارز اون رو با درصد خطای نیم درصد بهت میگم ولی شما نمیتونید ولی من خیلی شده عسل خالص رو حتی به زنبوردار های قدیمی هم دادم که نظر بدنند ( برای تحقیق ) ولی چون شناخت کافی از عسل و گیاه تولید شده اون نداشته خیلی راحت گفته که این تقلبیه و شکر داره شناخت عسل بدون آنالیز کار سختیه و بهترین راه تشخیص عسل هم انالیزه تنها اون کسانی میتونند از این روشها خلوص عسل رو تشخیص بدند که دارای مهارت , تجربه زیاد و شناخت کافی از نوع گیاهان تغذیه شده رو داشته باشند موفق باشید
با احترام خدمت اقای اصغر پور عزیز
حرف شما کاملا درست و بجاست و بحث من بیشتر به خاطر این بود که دوستان فکر نکنند عسل چون سوزش در گلو ایجاد میکنه پس اصل هستش و یا برعکس/ در بالا اشاره ای به بیشتر بودن فروکتوز عسل و دلیل سوزش گلو اشاره کرده اید و این بیشتر این رو میرسونه که چون فروکتوز شکرنسبت به عسل کمه پس سوزش گلو هم کمترایجاد میکنه در حالی که در پایین روشن کرده اید که این نوع، سوزش هستش که فرق میکنه که کاملا هم درسته مثل سردرد با درد مفاصل/ عسلی دارم که از شکر درست شده و موقع خوردن گلو رو میزنه و عسل دیگه ای دارم که(طبیعی)هستش و اینگو نیست و هردوتا محصول خودم هستن/ و به نظر من اگر شکر رو نادیده بگیریم این نوع گل و خاک و اقلیم منطقه است که میتونه در شهد گل تاثیر داشته باشه و باعث سوزش و یا عدم سوزش گلو باشه/

Re: دليل سوزش گلو توسط عسل توليديم

ارسال شده: یک‌شنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۲, ۱۱:۳۴ ق.ظ
توسط avrinasal
ببینید سوزش گلو توسط عسل گفتم به خیلی چیزها برمیگرد اصلا شاید طرف مصرف کننده مشکلی در گلوش باشه که با خوردن عسل بسوزه و باعث التهاب بشه من از نظر تجربی گفتم که بعضی عسلها به واسطه داشتن بیشترین قندهای احیا کننده و نسبت قندهای موجود در اون عسل باعث واکنشهایی در گلو میشه که تشخیص این واکنش به اصلاح سوزاندن گلو یکی از راهای تشخیص عسله عسل شکری هم به واسطه وجود مقادیر زیاد ساکارز باعث این امر میشه و این دو واکنش شکری با اصل خیلی فرق داره که گفتم تشخیص این دو تجربه و مهارت خاصی میخواد شما وقتی در کاری استاد بشید و صاحب تجربه چشم بسته هم میتونید همون کار رو بکنید پس افرادی هم هستند که میتونند با داشتن تجربه در کار خود فرق این دو رو کاملا مشخص کنند اما تعداد محدود ی از افراد نه همه من اشاره کردم که حتی به زنبورداران با تجربه هم انواع عسلها رو خوراندم تا نظرشون رو بدونم اون طمع های که با ان اشنا بودند رو پسندیدند و طعمهای دیگه رو که نمیدونستند مال کدوم گیاهه رو تقلبی تشخیص دادند عسل افتابگردان با داشتن مقدار زیاد گلوکز نسبت به فروکتوز هم باعث سوزش گلو میشه ولی به شرطی که شکر نخورده باشه گونه عسلها با هم متفاوت هستند مبحث ما از اینجا اغاز شده که دوستمون میگه که من شکر ندادم و عسلم این شرایط رو داره خب پس این امر باعث سوزش گلو و مورمور شدنش میشه و واقعیت داره اینم اضافه کنم که در بعضی از عسلها این امر صادق هست که بازم دلیلش نسبت قندهای احیا میباشد موفق باشید

Re: دليل سوزش گلو توسط عسل توليديم

ارسال شده: یک‌شنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۲, ۱۲:۰۰ ب.ظ
توسط hony
avrinasal نوشته شده:ببینید سوزش گلو توسط عسل گفتم به خیلی چیزها برمیگرد اصلا شاید طرف مصرف کننده مشکلی در گلوش باشه که با خوردن عسل بسوزه و باعث التهاب بشه من از نظر تجربی گفتم که بعضی عسلها به واسطه داشتن بیشترین قندهای احیا کننده و نسبت قندهای موجود در اون عسل باعث واکنشهایی در گلو میشه که تشخیص این واکنش به اصلاح سوزاندن گلو یکی از راهای تشخیص عسله عسل شکری هم به واسطه وجود مقادیر زیاد ساکارز باعث این امر میشه و این دو واکنش شکری با اصل خیلی فرق داره که گفتم تشخیص این دو تجربه و مهارت خاصی میخواد شما وقتی در کاری استاد بشید و صاحب تجربه چشم بسته هم میتونید همون کار رو بکنید پس افرادی هم هستند که میتونند با داشتن تجربه در کار خود فرق این دو رو کاملا مشخص کنند اما تعداد محدود ی از افراد نه همه من اشاره کردم که حتی به زنبورداران با تجربه هم انواع عسلها رو خوراندم تا نظرشون رو بدونم اون طمع های که با ان اشنا بودند رو پسندیدند و طعنهای دیگه رو که نمیدونستند مال کدوم گیاهه رو تقلب تشخیص دادند عسل افتابگردان با داشتن مقدار زیاد گلوکز نسبت به فروکتوز هم باعث سوزش گلو میشه ولی به شرطی که شکر نخورده باشه گونه عسلها با هم متفاوت هستند مبحث ما از اینجا اغاز شده که دوستمون میگه که من شکر ندادم و عسلم این شرایط رو داره خب پس این امر باعث سوزش گلو و مورمور شدنش میشه و واقعیت داره اینم اضافه کنم که در بعضی از عسلها این امر صادق هست که بازم دلیلش نسبت قندهای احیا میباشد موفق باشید
دوست عزیز فکر نمیکنم جایی گفته باشم که شما مهارت این کار رو ندارید/نیاز به نوشتن مطالب اضافی نبود/چون بالا اینارو گفتین ومن هم چند خطی توضیح دادم/ موفق باشید

Re: دليل سوزش گلو توسط عسل توليديم

ارسال شده: یک‌شنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۲, ۱۲:۲۳ ب.ظ
توسط avrinasal
hony نوشته شده:
avrinasal نوشته شده:ببینید سوزش گلو توسط عسل گفتم به خیلی چیزها برمیگرد اصلا شاید طرف مصرف کننده مشکلی در گلوش باشه که با خوردن عسل بسوزه و باعث التهاب بشه من از نظر تجربی گفتم که بعضی عسلها به واسطه داشتن بیشترین قندهای احیا کننده و نسبت قندهای موجود در اون عسل باعث واکنشهایی در گلو میشه که تشخیص این واکنش به اصلاح سوزاندن گلو یکی از راهای تشخیص عسله عسل شکری هم به واسطه وجود مقادیر زیاد ساکارز باعث این امر میشه و این دو واکنش شکری با اصل خیلی فرق داره که گفتم تشخیص این دو تجربه و مهارت خاصی میخواد شما وقتی در کاری استاد بشید و صاحب تجربه چشم بسته هم میتونید همون کار رو بکنید پس افرادی هم هستند که میتونند با داشتن تجربه در کار خود فرق این دو رو کاملا مشخص کنند اما تعداد محدود ی از افراد نه همه من اشاره کردم که حتی به زنبورداران با تجربه هم انواع عسلها رو خوراندم تا نظرشون رو بدونم اون طمع های که با ان اشنا بودند رو پسندیدند و طعنهای دیگه رو که نمیدونستند مال کدوم گیاهه رو تقلب تشخیص دادند عسل افتابگردان با داشتن مقدار زیاد گلوکز نسبت به فروکتوز هم باعث سوزش گلو میشه ولی به شرطی که شکر نخورده باشه گونه عسلها با هم متفاوت هستند مبحث ما از اینجا اغاز شده که دوستمون میگه که من شکر ندادم و عسلم این شرایط رو داره خب پس این امر باعث سوزش گلو و مورمور شدنش میشه و واقعیت داره اینم اضافه کنم که در بعضی از عسلها این امر صادق هست که بازم دلیلش نسبت قندهای احیا میباشد موفق باشید
دوست عزیز فکر نمیکنم جایی گفته باشم که شما مهارت این کار رو ندارید/نیاز به نوشتن مطالب اضافی نبود/چون بالا اینارو گفتین ومن هم چند خطی توضیح دادم/ موفق باشید

اقا رضا منم خودم رو تعریف نکرم فقط خواستم دوستان اصلاعاتی راجب این مسئله بدست بیارند هدف فقط کمک به دوستان و ترویج این صنعت و حل مشکلاته چون خیلی ها این سوال رو میکنندو و اطلاعات زیادی ندارند من در این لینک سعی کردم توضیح مختصری بدم http://www.avrinasal.ir/index.php/featu ... 4-17-47-33 ما واقعا مشکلات زیادی در این صنعت داریم شاید به جرات بگم چندین سال عقب هستیم و جاش بود خیلی بیشتر از اینها رو این صنعت و فراوردهاش کار بشه و اشنایهای لازم جهت ترویج فرهنگ مصرف تولیدات این داروسازان بالدار کوچک انجام بگیره که متاسفانه نشده امیدوارم که ناراحت نشده باشید لطفا این لینک رو میزارم نگاه کنید این دوستو همکارمون با بی اطلاعی و نبود تجربه کافی عوض این که کمکی کنه به رشد این صنعت بدتر اومد ابروی هرچی زنبورداره با حرفهاش برده خودتون قضاوت کنید ایا این کمکه ؟ http://asal-sarab.blogfa.com/page/bekhanidد
انشالله که با کمک همدیگر و دست به دست دادن بتونیم نقشی هر چند ناچیز در بیشتر شناساندن این فراورده ها و کمک به دوستان عزیز زنبوردارمان ایفا کنیم موفق و پیروز باشید

Re: دليل سوزش گلو توسط عسل توليديم

ارسال شده: یک‌شنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۲, ۱۲:۴۰ ب.ظ
توسط hony
avrinasal نوشته شده:
hony نوشته شده:
avrinasal نوشته شده:ببینید سوزش گلو توسط عسل گفتم به خیلی چیزها برمیگرد اصلا شاید طرف مصرف کننده مشکلی در گلوش باشه که با خوردن عسل بسوزه و باعث التهاب بشه من از نظر تجربی گفتم که بعضی عسلها به واسطه داشتن بیشترین قندهای احیا کننده و نسبت قندهای موجود در اون عسل باعث واکنشهایی در گلو میشه که تشخیص این واکنش به اصلاح سوزاندن گلو یکی از راهای تشخیص عسله عسل شکری هم به واسطه وجود مقادیر زیاد ساکارز باعث این امر میشه و این دو واکنش شکری با اصل خیلی فرق داره که گفتم تشخیص این دو تجربه و مهارت خاصی میخواد شما وقتی در کاری استاد بشید و صاحب تجربه چشم بسته هم میتونید همون کار رو بکنید پس افرادی هم هستند که میتونند با داشتن تجربه در کار خود فرق این دو رو کاملا مشخص کنند اما تعداد محدود ی از افراد نه همه من اشاره کردم که حتی به زنبورداران با تجربه هم انواع عسلها رو خوراندم تا نظرشون رو بدونم اون طمع های که با ان اشنا بودند رو پسندیدند و طعنهای دیگه رو که نمیدونستند مال کدوم گیاهه رو تقلب تشخیص دادند عسل افتابگردان با داشتن مقدار زیاد گلوکز نسبت به فروکتوز هم باعث سوزش گلو میشه ولی به شرطی که شکر نخورده باشه گونه عسلها با هم متفاوت هستند مبحث ما از اینجا اغاز شده که دوستمون میگه که من شکر ندادم و عسلم این شرایط رو داره خب پس این امر باعث سوزش گلو و مورمور شدنش میشه و واقعیت داره اینم اضافه کنم که در بعضی از عسلها این امر صادق هست که بازم دلیلش نسبت قندهای احیا میباشد موفق باشید
دوست عزیز فکر نمیکنم جایی گفته باشم که شما مهارت این کار رو ندارید/نیاز به نوشتن مطالب اضافی نبود/چون بالا اینارو گفتین ومن هم چند خطی توضیح دادم/ موفق باشید

اقا رضا منم خودم رو تعریف نکرم فقط خواستم دوستان اصلاعاتی راجب این مسئله بدست بیارند هدف فقط کمک به دوستان و ترویج این صنعت و حل مشکلاته چون خیلی ها این سوال رو میکنندو و اطلاعات زیادی ندارند من در این لینک سعی کردم توضیح مختصری بدم http://www.avrinasal.ir/index.php/featu ... 4-17-47-33 ما واقعا مشکلات زیادی در این صنعت داریم شاید به جرات بگم چندین سال عقب هستیم و جاش بود خیلی بیشتر از اینها رو این صنعت و فراوردهاش کار بشه و اشنایهای لازم جهت ترویج فرهنگ مصرف تولیدات این داروسازان بالدار کوچک انجام بگیره که متاسفانه نشده امیدوارم که ناراحت نشده باشید انشالله که با کمک همدیگر و دست به دست دادن بتونیم نقشی هر چند ناچیز در بیشتر شناساندن این فراورده ها و کمک به دوستان عزیز زنبوردارمان ایفا کنیم موفق و پیروز باشید
عرض ادب مجدد / اطلاعات گزاشته شده خوبه ولی متاسفانه اشاره ای به بحث ما داخلش نشده/ بدنیست این لینک رو هم دوستان ببینن درسته باز داخلش اشاره ای به بحثی که داریم نشده ولی اطلاعاتش شاید به درد بخور باشه/http://healinghoney.persianblog.ir/post/21/ اقای اصغر پور من استقبال هم میکنم از دوستان که بیان واقعا بحث علمی کنند تشکر/

Re: دليل سوزش گلو توسط عسل توليديم

ارسال شده: یک‌شنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۲, ۱۲:۴۸ ب.ظ
توسط avrinasal
hony نوشته شده:
avrinasal نوشته شده:
hony نوشته شده:
avrinasal نوشته شده:ببینید سوزش گلو توسط عسل گفتم به خیلی چیزها برمیگرد اصلا شاید طرف مصرف کننده مشکلی در گلوش باشه که با خوردن عسل بسوزه و باعث التهاب بشه من از نظر تجربی گفتم که بعضی عسلها به واسطه داشتن بیشترین قندهای احیا کننده و نسبت قندهای موجود در اون عسل باعث واکنشهایی در گلو میشه که تشخیص این واکنش به اصلاح سوزاندن گلو یکی از راهای تشخیص عسله عسل شکری هم به واسطه وجود مقادیر زیاد ساکارز باعث این امر میشه و این دو واکنش شکری با اصل خیلی فرق داره که گفتم تشخیص این دو تجربه و مهارت خاصی میخواد شما وقتی در کاری استاد بشید و صاحب تجربه چشم بسته هم میتونید همون کار رو بکنید پس افرادی هم هستند که میتونند با داشتن تجربه در کار خود فرق این دو رو کاملا مشخص کنند اما تعداد محدود ی از افراد نه همه من اشاره کردم که حتی به زنبورداران با تجربه هم انواع عسلها رو خوراندم تا نظرشون رو بدونم اون طمع های که با ان اشنا بودند رو پسندیدند و طعنهای دیگه رو که نمیدونستند مال کدوم گیاهه رو تقلب تشخیص دادند عسل افتابگردان با داشتن مقدار زیاد گلوکز نسبت به فروکتوز هم باعث سوزش گلو میشه ولی به شرطی که شکر نخورده باشه گونه عسلها با هم متفاوت هستند مبحث ما از اینجا اغاز شده که دوستمون میگه که من شکر ندادم و عسلم این شرایط رو داره خب پس این امر باعث سوزش گلو و مورمور شدنش میشه و واقعیت داره اینم اضافه کنم که در بعضی از عسلها این امر صادق هست که بازم دلیلش نسبت قندهای احیا میباشد موفق باشید
دوست عزیز فکر نمیکنم جایی گفته باشم که شما مهارت این کار رو ندارید/نیاز به نوشتن مطالب اضافی نبود/چون بالا اینارو گفتین ومن هم چند خطی توضیح دادم/ موفق باشید

اقا رضا منم خودم رو تعریف نکرم فقط خواستم دوستان اصلاعاتی راجب این مسئله بدست بیارند هدف فقط کمک به دوستان و ترویج این صنعت و حل مشکلاته چون خیلی ها این سوال رو میکنندو و اطلاعات زیادی ندارند من در این لینک سعی کردم توضیح مختصری بدم http://www.avrinasal.ir/index.php/featu ... 4-17-47-33 ما واقعا مشکلات زیادی در این صنعت داریم شاید به جرات بگم چندین سال عقب هستیم و جاش بود خیلی بیشتر از اینها رو این صنعت و فراوردهاش کار بشه و اشنایهای لازم جهت ترویج فرهنگ مصرف تولیدات این داروسازان بالدار کوچک انجام بگیره که متاسفانه نشده امیدوارم که ناراحت نشده باشید انشالله که با کمک همدیگر و دست به دست دادن بتونیم نقشی هر چند ناچیز در بیشتر شناساندن این فراورده ها و کمک به دوستان عزیز زنبوردارمان ایفا کنیم موفق و پیروز باشید
عرض ادب مجدد / اطلاعات گزاشته شده خوبه ولی متاسفانه اشاره ای به بحث ما داخلش نشده/ بدنیست این لینک رو هم دوستان ببینن درسته باز داخلش اشاره ای به بحثی که داریم نشده ولی اطلاعاتش شاید به درد بخور باشه/http://healinghoney.persianblog.ir/post/21/ اقای اصغر پور من استقبال هم میکنم از دوستان که بیان واقعا بحث علمی کنند تشکر/


با سلام مجدد اتفاقا اقای مهندس رضائیان رو میشناسم و همکاری هم داشتیم و از تدوین استانداردهای جدید هم که به نفع کارخونه هاست خبر دارم بازم دستتون درد نکنه و متشکر

Re: دليل سوزش گلو توسط عسل توليديم

ارسال شده: دوشنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۲, ۷:۴۳ ب.ظ
توسط nargmosa
با سلام خدمت دوستان حدود یک ماه پیش عسلی برداشت کردم در حین استراکتور کردن کاملا شکل ورنگ آن عو ض شد مثل ارده شده بود با راهنمایی آقای اصغرپور عزیز عسل به حالت اولیه برگشت ته گلو را میسوزونه وبیش از نهایت شیرین است این را همه مشتریها بهم گفتند با تشکر (عسل کنار کاملا طبیعی )

Re: دليل سوزش گلو توسط عسل توليديم

ارسال شده: دوشنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۲, ۹:۰۶ ب.ظ
توسط avrinasal
nargmosa نوشته شده:با سلام خدمت دوستان حدود یک ماه پیش عسلی برداشت کردم در حین استراکتور کردن کاملا شکل ورنگ آن عو ض شد مثل ارده شده بود با راهنمایی آقای اصغرپور عزیز عسل به حالت اولیه برگشت ته گلو را میسوزونه وبیش از نهایت شیرین است این را همه مشتریها بهم گفتند (عسل کنار کاملا طبیعی )




با سلام خواهش میکنم دوست عزیز این وظیفه ماست من همیشه در خدمت گذاری حاضرم

Re: دليل سوزش گلو توسط عسل توليديم

ارسال شده: سه‌شنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۲, ۹:۴۰ ب.ظ
توسط makhdoomzadeh
با عرض سلام
خدمت همه دوستان زدن گلو توسط عسل هیچ ارتباطی به خالص یا ناخالص بودن عسل نداره و همه این فکرها اشتباه است چرا که دلیل منطقی و علمی نداره و فقط مربوط میشه به عسل که از چه گل و گیاهی باشه که با ازمایش میشه کل اینهارو فهمید.