صفحه 1 از 1

عسل طبیعی و عسل غیر طبیعی

ارسال شده: دوشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۱, ۶:۳۰ ب.ظ
توسط apis
با سلام خدمت دوستان
چند وقتی هست که دنبال یه روش می گردم که بشه خیلی راحت مردم عسل طبیعی رو از غیر طبیعی تشخیص بدن ( مردم عادی )
چندین روش رو مطالعه کردم که از جمله این روش ها میشه به :
1- غلظت 2 - رنگ 3 - نحوه آب شدن شکرک 4 - حل شدن عسل در آب 5 - آزمایشگاه تعیین کیفیت 6 - استفاده از مورچه 7 - بوی خوب 8 - مزه خوب و ....
همه این روش ها می تونن درست باشن و در عین حال می تونن هم غلط باشن
به نظر شما آیا میشه صرفا با اندازه گیری ساکارز در عسل به طبیعی یا غیر طبیعی بودن پی برد ؟
آیا می تونید یه راه ساده که کم خرج باشه و بشه عسل طبیعی و غیر طبیعی رو از هم تشخیص داد ، معرفی کنید؟ ( تقریبا یه راه ابتکاری )
خیلی علاقمند به جواب هاتون هستم
تصویر

Re: عسل طبیعی و عسل غیر طبیعی

ارسال شده: پنج‌شنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۱, ۷:۵۰ ق.ظ
توسط arash_pordel
بنده به شخصه راه بی دردسر و کم هزینه و در عین حال قابل اعتمادی رو در این زمینه پیدا نکردم. اما با اطلاعات کمی که دارم این راه ها رو از همه موجه تر می دونم:

1- ازمایشگاه
2- زنبودار مطمئن
3- طعم و عطر عسل.

که البته اکثرا همون مورد سوم رو بیشتر توجه می کنم. بالاخره شما می خواین عسل رو بفرشین. اگه باب طبع مردم باشه یعنی عطر و بوش خوب باشه مشتری هم داره. پس گزینه ی خوبی جهت معیار بودن برای خرید و فروش عسل می تونه باشه.

Re: عسل طبیعی و عسل غیر طبیعی

ارسال شده: پنج‌شنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۱, ۷:۰۴ ب.ظ
توسط ehsanklop
سلام
امسال زنبورهام رو تو کوه گزاشته بودم و یه نگهبان گرفته بودم جهت جلوگیری از سرقت . تیر ماه اونا رو بردم کوه و دیگه نشد بهشون سر بزنم تا شهریور که رفتم عسلشون رو گرفتم . بماند که زنبورا هر جور دلشون میخاست هرز بافی کردن و چه مصیبتی واسه در اوردن این این موم های اضافه کشیدم . با این اوصاف عسل بدست امده بسیار خوش طعم و با بوی زیاد و مزه بسیار عالی است که از نظر خودم با عسل وحشی تفاوتی ندارد
با اینحال زمانی که به ازمایشگاه دادیم جهت ازمایش (یکی از دوستان زحمت کشیدن ) ساکاروز رو 5 اعلام کردن که برای من بسیار عجیب و غیر قابل باور بود .
به شخصه بعد از این ماجرا به هیچ وجه به ازمایشگاه اعتماد نمیکنم .

Re: عسل طبیعی و عسل غیر طبیعی

ارسال شده: پنج‌شنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۱, ۸:۲۰ ب.ظ
توسط yasna
این گفته اقا احسان مورد تایید است من هم امسال زیاد تغذیه کردم وقتی بردم ازمایشگاه ان عسلی که بیشتر از همه شکر داشت رو سا کاروز 4 رو زده بودند....البته نوع موادی که بکار میبرند ونوع دستگاه متفاوت است که هرچه استاندارد انها بالا باشد خلوص عسل را نیز بهتر نشان میدهد..امروزه دوز وکلک انقدر زیاد شده که باید به قول وگفته زنبور دار اعتماد بشه دیگه خدتون و وجدانتون

Re: عسل طبیعی و عسل غیر طبیعی

ارسال شده: پنج‌شنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۱, ۱۰:۰۳ ب.ظ
توسط saman
سلام
به نظر من که فقط وجدان زنبورداره میتونه میزان خلوص عسلشو به مشتری بگه و تاثیر بقیه عوامل آنچنان زیاد و قطعی نیست

Re: عسل طبیعی و عسل غیر طبیعی

ارسال شده: پنج‌شنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۱, ۱۱:۱۵ ب.ظ
توسط apis
بنده خودم میزان قند موجود در عسل رو بوسیله دستگاه هایی توی دانشگاه آزمایش کردم
طرز کار دستگاه اینطور بود که بوسیله زاویه ای که به صفحه داده بود و شکست نور میتونست میزان قند رو اندازه گیری کنه
باورتون شاید نشه ولی آزمایشگاه تجزیه مواد رشته صنایع غذایی دستگاه تشخیص ساکارز نداشت و باید از 10 روش استفاده می کردی تا بتونی ساکارز رو حدس بزنی
واقعا امروزه با این همه روش هایی که برای کلک بوجود اومده جای دستگاه های آشکار ساز یا حقیقت گو خالیه
ای کاش بیاد یه روزی که مردم خیلی راحت عسل رو بشناسن