صفحه 1 از 1
نحوه تشخیص عسل مصنوعی از طبیعی
ارسال شده: شنبه ۴ مهر ۱۳۹۴, ۱۰:۳۷ ب.ظ
توسط kahkeshanir92
سلام جناب مدیر من چند وقت پیش ی مبحثی در مورد آزمایش عسل گذاشته بودین که هرچی تو بحثا گشتم پیدا نمیکنم..مطالبش به این شکل بود
دوتا ظرف شیشه ای بود که تو یکدومش عسل طبیعی ویکی دیگه مصنوعی ...بعدش موادیرو بهش اضافه میکرد که عسل مصنوعی تغییر رنگ میداد...
اگه یادتون آومد لینکشو بیزحمت بزارید
Re: نحوه تشخیص عسل مصنوعی از طبیعی
ارسال شده: یکشنبه ۵ مهر ۱۳۹۴, ۷:۳۸ ب.ظ
توسط mellifera
Re: نحوه تشخیص عسل مصنوعی از طبیعی
ارسال شده: یکشنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۴, ۱۲:۳۸ ب.ظ
توسط shariati2260
باسلام
- لطفا در مورد منبع ، میزان عسل و محلول آماده شده و دمای عسل توضیح بدهید.
- چه میزان عسل نیاز است و دما عسل چه میزان باشد .
- چه میزان محلول اضافه گردد .
- چه مدت همزده شود .
- تا چه اندازه می توان اطمینان نمود .
Re: نحوه تشخیص عسل مصنوعی از طبیعی
ارسال شده: یکشنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۴, ۹:۳۵ ب.ظ
توسط mellifera
[JUSTIFY]در مورد شناخت انواع عسلهای طبیعی و تقلبی نکاتی ک حاصل تجربیات شخصی و مطالعات بنده است را خدمت دوستان عرض میکنم .
1)عسلهای طبیعی معمولا بو ورایحه گلها را دارد درحالی عسلهای تقلبی و شکری معمولا بی بو و عطری خوشایند ندارند البته از اسانس استفاده میکنند ولی عطر واقعی به عسل نمیدهد
2)اکثر عسلهای طبیعی وقتی خورده می شود گلوی ادم را می زند و تند هستند درحالی عسلهای شکری وتقلبی فقط شیرین هستند و تند نیستند.البته بعضی عسلها مثل مرکبات ملایم تر هستند ولی اکثر عسلهای طبیعی در این ویژگی مشترکن ودلیلش گرده ی است ک زنبور می اورد و درشکمش طی عملیاتی به شهد اضاف میکند.عسلهای تقلبی وتغذیه ی عاری ازگرده هستند وتند نیستن.
3)عسلهای طبیعی را به صورت تنها نمیشه با شکم خالی مقدار زیادی از ان را میل کردو در صورت خوردن چند قاشق دل درد می گیریم مخصوصا قبل صبحانه میشود امتحان کرد طوری که مجبور به خوردن نان می شویم. عسلهاوشبه عسلهای دیگه این خاصیتو ندارن.
4)عسلهای دست ساز و شکری اکثرا زرد رنگ هستن و تنوع رنگ عسل طبیعی را معمولا ندارند.شبه عسلهای سیاه ورنگهای دیگر هم هست ک حاصل جوشوندن شکرو...هست ومثل قند و نباتن
5)سه نمونه از عسلها رس یا شکرک میزنند،عسلهای خالص-نیمه خالص وتقلبی.عسل تغذیه ی شکرک نخواهد زد و این برخلاف تصور مردم است که عسل شکرک زده تغذیه ی هست.عسل شکرک زده یا عسل تقلبی هست یاهم عسل طبیعی ک درادامه می اید.عسل نیمه خالص هم احتمال شکرک زدن دارد ولی دیرتر از عسل خالص شکرک میزند.
6)عسل طبیعی رس زده با مقداری گرما دادن وزیر نور خورشیدگذاشتن اب شده و به حالت اولیه بر میگردد درحالی برای اب کردن عسلهای تقلبی نیاز به حرارت بیشتری دارند وبا درگرما گذاشتن اب نمیشوند گرمای چهل درجه منظور هست.
7)شکرک عسلهای تقلبی زیر زبان سفت می باشد قابل احساس هست مثل دانه های شن هستند،در حالی شکرک عسلهای طبیعی نرم هست و راحت زیر زبان اب می شود
8)حباب عسلهای تقلبی معمولا از بین نمیرن چون دست ساز انسان هستند اما حباب از عسلهایی زنبور ترشح میکنه اینطور نیست بنابراین یکی از راهها ایجاد حباب و مشاهده وضعیت بعد ان می باشد
9)اگر با یه قاشق عسل طبیعی را برداریم وقاشق را دربالای اب ولرم خم کنیم تا عسل سرازیر شود عسل طبیعی به صورت مستقیم به ته لیوان میرسد درحالی عسل تغذیه ی بین راه مقداریش حل شده و قابل مشاهده هست
9)عسلهای طبیعی خاصیت ارتجاعی بالایی دارند و کش می ایند این خاصیت در عسلهای دیگه کمتر هست قطره های عسل طبیعی همدیگه رو جذب میکنند.
10)عسلهای تقلبی معمولا درزمستان بعد چند هفته تا یک ماه سریع شکرک میزند ولی عسلهای طبیعی معمولا بیش از یک ماه طول میکشه تا شکرک بزند.قبلا وقتی در بالای یخچال میزاشتیم سریع شکرک میزد وسفید میشد اما الان دیگه سفید نمیشه و رس گیریش میکنن وبرای شکرک زدن نیاز به زمان دارد
11)عسلهای طبیعی خاصیت درمانی و شفا بخشی دارند و دردرمان بیماریهایی مثل گلو درد و سرما خوردگی عفونت و...سریع تاثیر میزارد اما عسلهای تغذیه ی و تقلبی چنین خاصیتی ندارند
12)ساکارز انواع عسلهای طبیعی مختلف هست اما ساکارز اکثر گلها زیر دو می باشد.عسل درخت ودرختچه کنار یا سدر و بعضی مرکبات بالاترین ساکارز را دربین عسلهای طبیعی معمولا دارند.با روشهایی میشود ساکارز عسل را پایین اورد بنابراین دیگر ساکارز عسل نمیتونه معیار کاملی برای شناخت عسل باشد.عسلهای نارس مقدار ساکارز بالاتری دارندوبعد از مدت زمانی ترش میشوند
13)غلیظ و رقیق بودن عسلها ملاک تسخیص نیست.مردم عادی ب خاطر اینکه عسلهای زنبورهای وحشی و زنبور عسل تنه درختی معمولا رقیقن عسلهای رقیق رو طبیعی تر میدونن درحالی بیشتر این عسلها ب خاطر نارس بودن ویا نژاد ونوع خاص زنبور رقیق هستند
14)میزان خلوص عسل حتی با ازمایش ب سختی قابل مشاهده هست بنابراین اصل را باید اعتمادی دانست که به فروشنده داریم.متاسفانه تعداد ازمایشگاههامجهز درکشور اندکه و هرکدام جواب متفاوتی به ما میدهند.
نوشته شده توسط مهندس حافظی[/JUSTIFY]
Re: نحوه تشخیص عسل مصنوعی از طبیعی
ارسال شده: دوشنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۴, ۱۲:۵۷ ب.ظ
توسط shariati2260
باسلام و تشکر
مطالب فرمودید مفید هست اما منظورم در مورد محلولی بود که به عنوان آزمایش مطرح نموده بودید .
نحوه تشخیص عسل مصنوعی از طبیعی
ارسال شده: جمعه ۲۰ آذر ۱۳۹۴, ۱۲:۰۸ ب.ظ
توسط TehranSD
Re: نحوه تشخیص عسل مصنوعی از طبیعی
ارسال شده: سهشنبه ۱۳ تیر ۱۳۹۶, ۲:۵۲ ب.ظ
توسط myd_80
اورپوینت
PowerPoint
نرم افزاری ساده و کارآمد برای ساخت برنامه های چندرسانه ای کوچک (مانند کاتالوگهای الکترونیکی و برنامه های اطلاع رسانی ساده) است. معمولاً بیشترین مورد استفاده از پاور پوینت در مورد ساخت سیستم تصویری قابل نمایش در سمینارها و جلسات مهم میباشد. وجود الگوهای از پیش آماده شده، موجب میگردد که در سریعترین زمان به بهترین نتیجه دست یابید
.
یکی از آسانترین و جذابترین روشهای آموزشی، استفاده از اسلایدهای آموزشی پاور پوینت است. با توجه به آسان بودن استفاده از این اسلایدها که عمدتا تنها با یک کلیک ساده امکان پذیر است. محیط رنگی و قابلیت افزودن عکس، جدول، نمودار، کلیپ آرت، صدا و ویدئو باعث جذابیت کار و تفهیم بهتر مطالب برای مخاطبان میشود
.
از آنجایی که یکی از مشکلات آموزش در ایران، نداشتن جذابیتهای لازم، نیاز به برنامه های پشتیبانی کننده فراوان و حجم بالای فایلها با توجه به سرعت پایین اینترنت در ایران است، اسلایدهای آموزشی
پاورپوینت فصل اول زیست یازدهم به منظور رفع این کاستی ها می تواند بسیار مفید باشد، بطوریکه برای استفاده از پاورپوینت به هیچ برنامه پشتیبانی کننده ای احتیاج نیست، کوتاه است و روشهای انتشار آن نیز آسان و امکان پذیرند
.
همچنین بکارگیری اسلایدهای آموزشی پاورپوینت از آنجایی که با بازگو کردن مفاهیم به زبان ساده دنبال می شود تنها محدود به مخاطبان خاص نبوده و همه گروههای اجتماعی و عموم کاربران اینترنتی را تحت پوشش قرار می دهد
.
Re: نحوه تشخیص عسل مصنوعی از طبیعی
ارسال شده: یکشنبه ۲ مهر ۱۳۹۶, ۹:۳۵ ب.ظ
توسط zakaria20