صفحه 1 از 1

کندوهای دکتر پور اصغر

ارسال شده: جمعه ۵ دی ۱۳۹۳, ۱۰:۲۷ ب.ظ
توسط mahdi1
با سلام
کسی از دوستان تجربه استفاده از این نوع کندو دارن یا عکسی که راهنمایی کننده نحوه استفاده از این کندو باشه
موفق باشید

Re: کندوهای دکتر پور اصغر

ارسال شده: شنبه ۶ دی ۱۳۹۳, ۹:۰۷ ب.ظ
توسط AKBAR2
mahdi1 نوشته شده:با سلام
کسی از دوستان تجربه استفاده از این نوع کندو دارن یا عکسی که راهنمایی کننده نحوه استفاده از این کندو باشه
موفق باشید

یه چیزایی یادم میاد فکر کنم کندوهای پلاستیکی باشه..کندوچه هم داشت من که متاسفانه عکسی ازش ندارم..کندو کندوه دیگه راهنمایی نمیخواد بابا

Re: کندوهای دکتر پور اصغر

ارسال شده: شنبه ۶ دی ۱۳۹۳, ۹:۰۹ ب.ظ
توسط mellifera
[JUSTIFY]دکتر جواد پوراصغر ، استاد بازنشسته گروه علوم دامی دانشگاه تبریز ، بخاطر طراحی و ساخت کندوی زنبور عسل از مواد سنتتیک رتبه اول اختراع نوزدهمین دوره جشنواره بین المللی خوارزمی سال 1384 را بخود اختصاص دادند.

دکتر جواد پور اصغر، مخترع این طرح در گفت‌و گو با خبرنگار سرویس علمی پژوهشی ایسکانیوز گفت: این پژوهش 12 ساله با تعداد 200 کندوی سنتتیک در 5 رنگ مختلف در شرایط گوناگون محیطی با استفاده از ماده آنتی UV در قسمت‌های خارجی کندو صورت گرفته است...

ایسکانیوز ـ طراحی، بهینه سازی و تکامل ساخت کندوی عسل از مواد سنتتیک که توسط یک مخترع ایرانی اختراع شده در نوزدهمین جشنواره خوارزمی رتبه اول اختراع را به خود اختصاص داد.

دکتر جواد پور اصغر، مخترع این طرح در گفت‌و گو با خبرنگار سرویس علمی پژوهشی ایسکانیوز گفت: این پژوهش 12 ساله با تعداد 200 کندوی سنتتیک در 5 رنگ مختلف در شرایط گوناگون محیطی با استفاده از ماده آنتی UV در قسمت‌های خارجی کندو صورت گرفته است. وی افزود: علاوه بر بررسی مقاومت فیزیکی و شیمیایی پنج نوع ماده در مقابل تاثیر عوامل محیطی از گروه styrenics که به اختصار (ABS) (SAN) (PC+ABS) (ABS+PA) (ASA) نامیده می‌شوند تاثیر مواد بر انسان و مخلوط با ترکیب مواد با فرآورده‌های زنبور عسل نیز مورد بررسی قرار گرفته است.

پور اصغر اظهار داشت: نتایج پژوهش های صورت گرفته نشان داد که ماده به کار رفته در ساختمان کندو (ABG) کاملا با سیستم زندگی طبیعی زنبوران مطابقت دارد و در مقابل تاثیر عوامل محیطی نیز هیچ‌گونه تغییراتی در فرم کندو به وجود نمی‌آورد. این مخترع افزود: روش به کار رفته در ساختمان این کندو طوری طراحی شده که می‌توان از آن در کلیه موارد از جمله آموزش، پژوهش، تولید و پرورش ملکه‌های باکره و باروری آنها و کنترل بیماری‌ها استفاده کرد.

پوراصغر گفت: براساس آمار منابع علمی و تخصصی درحال حاضر حدود یکصد میلیون عدد کندوی چوبی زنبور عسل در نقاط مختلف دنیا نگهداری می‌شود و اگر عمر مفید کندوهای چوبی به طور متوسط 15 سال در نظر گرفته شود بایستی سالیانه برای جایگزینی کندوهای فرسوده حدود سه میلیون اصله درخت درنقاط مختلف قطع شود.

وی بیان کرد: از دیگر سو در تمامی کندوهای چوبی با منظور جلوگیری از تولید زنبوران نر از صفحات موم آجدار استفاده می‌شود که این عمل علاوه بر این باعث بهم خوردن سیستم زندگی طبیعی زنبوران عسل می‌شود. مانع اصلی در تولید زنبوران نر با ترکیبات جدید ژنتیکی نیز شده و در نتیجه انتخاب ژن‌های اصلح و بهتر را با مشکل روبرو می‌سازد. پور اصغر ضرورت تغییرات اساسی در دستور فعلی نگهداری زنبوران عسل دنیا از نظر ماده به کار رفته در ساختمان کندو از حیث ژنتیکی و تکنیکی را بر آن ساخت این طرح را اجرا کنیم.

منبع:
http://www.mobtaker.ir/content/view/147/55/

http://www.iscanews.ir/fa/ShowNewsItem. ... emID=42564

[/JUSTIFY]

Re: کندوهای دکتر پور اصغر

ارسال شده: پنج‌شنبه ۱۱ دی ۱۳۹۳, ۲:۰۳ ب.ظ
توسط Ebrahim64
mahdi1 نوشته شده:با سلام
کسی از دوستان تجربه استفاده از این نوع کندو دارن یا عکسی که راهنمایی کننده نحوه استفاده از این کندو باشه
موفق باشید

سلام آقا عکسا کو؟!! تصویر