کندوچه ملکه
مدیر انجمن: mellifera
- ehsanklop
- مدير تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
- محل اقامت: دزفول
- تشکر کرده: 640 دفعه
- تماس:
Re: کندوچه ملکه
سلام
با تشکر از اقا جمشید . ممنون میشم اگه عکسی دارین بفرستین . فنجانک ملکه هم الان هست تو بازار . من 2 هفته پیش از اقای مرادی گرفتم .
با تشکر از اقا جمشید . ممنون میشم اگه عکسی دارین بفرستین . فنجانک ملکه هم الان هست تو بازار . من 2 هفته پیش از اقای مرادی گرفتم .
- jamshid
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- محل اقامت: مازندران-چالوس
- تشکر کرده: 146 دفعه
- تماس:
با سلام تصاوير مربوط به صندوقچه توليد ملكه
در ضمن آقا احسان فرمودند آقای مرادی فنجانک دارند بله این فنجانکها مربوط به جنتر میباشد لذا فنجانکی که برای پیوند استفاده میکنیم کسی نداره چیز مهمی نیست نمونه داخلی را شخصی تولید کرده ولی زنبورها تخم پیوند را نگرفتند احتمالا مواد بکار رفته مناسب نبود نمونه چینی اش خوب میباشد ولی کسی اقدام به وارد کردن نمیکنه شاید بخاطر کمی قیمت بصرفه نباشه واردکردنش.
در ضمن آقا احسان فرمودند آقای مرادی فنجانک دارند بله این فنجانکها مربوط به جنتر میباشد لذا فنجانکی که برای پیوند استفاده میکنیم کسی نداره چیز مهمی نیست نمونه داخلی را شخصی تولید کرده ولی زنبورها تخم پیوند را نگرفتند احتمالا مواد بکار رفته مناسب نبود نمونه چینی اش خوب میباشد ولی کسی اقدام به وارد کردن نمیکنه شاید بخاطر کمی قیمت بصرفه نباشه واردکردنش.
- پیوست ها
- farjad
- کاربر سایت زنبورعسل ایران
- تماس:
كندوچه چوبي به اندازه نصف قاب نيم طبق طرف ما توليد ميشه قيمتش هم مناسب است 8500 تومان ميتونين شماره من رو از مديريت دريافت كنيد تا با شما همكاري كنم
- Ali1212
- کاربر نیمه فعال سایت
- تماس:
سلام .ehsanklop نوشته شده:سلام
برادر اگر امكان داره شماره تماست رو برام ميفرستي .
- jamshid
- تماس:
سلام دوستان و کارشناسان محترم
در خصوص کندوچه ملکه و ابعاد آن در سایت مطالبی گذاشته شد من عکس هم از کندوچه ها در سایت گذاشتم ولی این روش خیلی مشکل و پر هزینه میباشد بعضی اوقات تلفاتش به هشتاد در هم میرسه لذا این روش را از اردیبهشت 91 میخام کنار بگذارم و روش دیگه ای را کار کنم البته شروع کردم احتمال تلفاتش 10 درصد میباشد در صورت موفقیت عکس و نحوه کار این روش را در سایت برای استفاده دوستان میگذارم.
در خصوص کندوچه ملکه و ابعاد آن در سایت مطالبی گذاشته شد من عکس هم از کندوچه ها در سایت گذاشتم ولی این روش خیلی مشکل و پر هزینه میباشد بعضی اوقات تلفاتش به هشتاد در هم میرسه لذا این روش را از اردیبهشت 91 میخام کنار بگذارم و روش دیگه ای را کار کنم البته شروع کردم احتمال تلفاتش 10 درصد میباشد در صورت موفقیت عکس و نحوه کار این روش را در سایت برای استفاده دوستان میگذارم.
- gomnam
- کاربر فعال سایت زنبورعسل
- محل اقامت: گناباد_کاخک
- تشکر کرده: 119 دفعه
- تماس:
سلام آقا جمشید
نگفتی روشتو، نتیجه گرفتی ، آیا امسال هم از روش قدیمی ات استفاده کردی ، یا از روش جدید؟
آیا کندوچه فروشی هم داری؟
دیگه بحث ادامه ندادی داش؟
ممنون
نگفتی روشتو، نتیجه گرفتی ، آیا امسال هم از روش قدیمی ات استفاده کردی ، یا از روش جدید؟
آیا کندوچه فروشی هم داری؟
دیگه بحث ادامه ندادی داش؟
ممنون

- yasna
- محل اقامت: پاوه
- تشکر کرده: 215 دفعه
- تماس:
کسانی که با کندوچه کار کرده اند روششونو توضیح بدن من یک کندوچه المانی دارم مثل عکسهای توی سایت باروکش پلاستیکی حالت دو جداره دارد اما روش کار با اونو نمیدونم لطفا راهنمایئ کنید ماهم یاد بگیریم

- jamshid
- تماس:
سلام دوستان
کار با کندوچه باید تخصصی باشه نمیدونم میتونم خوب شرح بدهم چون یکسری کار را باید عملا تجربه کرد دوست عزیزی که فرمودند کندوچه دارند اگه عکسی از آن را میگذاشت خوب بود چون باید ابعاد مشخص باشد و بر اساس آن توضیح داد.
اما روش قبلی با کندوچه کوچک که عکسش را گذاشتم معایب زیادی دارد البته محاسنی هم داره مق قول دادم عکس کندوچه جدید را بگذارم چون از مبحث خارج شدیم لذا من هم فراموش کردم اما عکس جدید را در آینده گذاشته و روش کار با آن را شرح میدهم
در خصوص کندوچه آلمانی احتمالا باید اندازهاش همان باشد که در همین مبحث گذاشتم اگه درسته و اندازه اش همان میباشد در مبحث بعدی شرح میدهم
کار با کندوچه باید تخصصی باشه نمیدونم میتونم خوب شرح بدهم چون یکسری کار را باید عملا تجربه کرد دوست عزیزی که فرمودند کندوچه دارند اگه عکسی از آن را میگذاشت خوب بود چون باید ابعاد مشخص باشد و بر اساس آن توضیح داد.
اما روش قبلی با کندوچه کوچک که عکسش را گذاشتم معایب زیادی دارد البته محاسنی هم داره مق قول دادم عکس کندوچه جدید را بگذارم چون از مبحث خارج شدیم لذا من هم فراموش کردم اما عکس جدید را در آینده گذاشته و روش کار با آن را شرح میدهم
در خصوص کندوچه آلمانی احتمالا باید اندازهاش همان باشد که در همین مبحث گذاشتم اگه درسته و اندازه اش همان میباشد در مبحث بعدی شرح میدهم
- yasna
- محل اقامت: پاوه
- تشکر کرده: 215 دفعه
- تماس:
سلام اقا جمشید بله کندوچه من از همین نوع است که در تصویر است همین ابعاد وهمان شکل اما روکش یونیلیت دارد بسیار محکم وخوب است اگه امکان دارد فیلمی از کار باکندوجه را تهیه کنید یا اگه کسی داره خبر بده برامون پست کنه
- jamshid
- تماس:
سلام
من با این کندوچه کار میکنم چون یکسری معایب داشته لذا امسال کمتر از آن استفاده کردم فیلمی از آن ندارم ولی روش اولیه را شرح میدهم .
1-شماباید از قبل کندویی را بی ملکه کنید
2-بعد از گذشت سه روز با فنجانک و قلم مخصوص شروع به پیوند نمایید حدود 50 پیوند .
3-بعد از انتقال فنجانک به کلنی بدون ملکه روزانه دو بار با شربت گرده تغذیه نمایید.
4-بعد از گذشت 9 روز فنجانکها را باید به کندوچه انتقال داد.
5-روز هشتم پیوند به اندازه نیاز چند کلنی را بی ملکه کنید.
6-روز نهم دو تا سه ورق موم به قاب زده و ظرف غذا را پر از شربت نمایید تمام فاب کلنی بدون ملکه را بردارید تکان دهید زنبور کف کندو را با لیوان داخل کندوچه میریزیم همزمان فنجانک را هم وسط قاب گذاشته درب را بسته سه روز در مکانی تاریک میگذاریم.
7-بعد ار اتمام روز سوم و آغاز روز چهارم کندوچه ها را پخش کرده تا ملکه ها کامل متولد شوند بعد از تولد و جفت خوردن و تخم ریز شدن بلافاصله ملکه را باید از کندوچه برداشت.
ضمنا باید تغذیه کندوچه هم چک شود.
از معایب این روش فرار زود هنگام ملکه بخاطر کمبود جا و پیر شدن زنبورهای موجود و سختی و مشقت برای ریختن زنبور در کندوچه و غرق شدن تعداد زیاد زنبور در ظرف غذا و .....
اما در روش جدید با کندوچه های بزرگ که حدود سه قاب بزرگ داره بسیاری از این مشکلات را نداشته تازه میشه در اواخر کار کندوچه سه قابی را بعنوان بچه مصنوعی تا بهار سال بعد نگه داشت.
من با این کندوچه کار میکنم چون یکسری معایب داشته لذا امسال کمتر از آن استفاده کردم فیلمی از آن ندارم ولی روش اولیه را شرح میدهم .
3-بعد از انتقال فنجانک به کلنی بدون ملکه روزانه دو بار با شربت گرده تغذیه نمایید.
6-روز نهم دو تا سه ورق موم به قاب زده و ظرف غذا را پر از شربت نمایید تمام فاب کلنی بدون ملکه را بردارید تکان دهید زنبور کف کندو را با لیوان داخل کندوچه میریزیم همزمان فنجانک را هم وسط قاب گذاشته درب را بسته سه روز در مکانی تاریک میگذاریم.
7-بعد ار اتمام روز سوم و آغاز روز چهارم کندوچه ها را پخش کرده تا ملکه ها کامل متولد شوند بعد از تولد و جفت خوردن و تخم ریز شدن بلافاصله ملکه را باید از کندوچه برداشت.
از معایب این روش فرار زود هنگام ملکه بخاطر کمبود جا و پیر شدن زنبورهای موجود و سختی و مشقت برای ریختن زنبور در کندوچه و غرق شدن تعداد زیاد زنبور در ظرف غذا و .....
اما در روش جدید با کندوچه های بزرگ که حدود سه قاب بزرگ داره بسیاری از این مشکلات را نداشته تازه میشه در اواخر کار کندوچه سه قابی را بعنوان بچه مصنوعی تا بهار سال بعد نگه داشت.
- gomnam
- محل اقامت: گناباد_کاخک
- تشکر کرده: 119 دفعه
- تماس:
سلام
آقا جمشید همین کندوهای معمولی هم میشه تبدیل به کندوچه کرد؟
اگه کندو معمولی به دو قسمت تقسیم بشن، و ورودی هاشو از دو طرف بدیم ، تبدیل به دو کندوچه میشن؟
شما همین کارو انجام میدید ، یا کندوچه از هم جدا هستند؟
ممنون
اگه کندو معمولی به دو قسمت تقسیم بشن، و ورودی هاشو از دو طرف بدیم ، تبدیل به دو کندوچه میشن؟
ممنون
- jamshid
- تماس:
سلام
من از کندوچه مستقل استفاده میکنم اما میشه کندو را به دو قسمت با سوراخ پرواز جداگانه کرد اما در مقیاس بالا کندوچه مستقل لازمه ولی برای یه تعداد کم میشه کندو را به دو قسمت بکنید
من از کندوچه مستقل استفاده میکنم اما میشه کندو را به دو قسمت با سوراخ پرواز جداگانه کرد اما در مقیاس بالا کندوچه مستقل لازمه ولی برای یه تعداد کم میشه کندو را به دو قسمت بکنید
- mellifera
- مدیر سایت زنبورعسل ایران
- محل اقامت: آذربایجان شرقی-مرند
- تشکر کرده: 4565 دفعه
- تماس:
gomnam نوشته شده:سلام
ممنون
كندوي جفتگيري سه قسمتي ملكه زنبورعسل
[JUSTIFY] كندوي جفتگيري سه قسمتي ملكه زنبورعسل[/JUSTIFY]
[JUSTIFY] [/JUSTIFY][JUSTIFY] ساده تزين كندوي معمولي،كندوي لانگستروت است كه به وسيله ديوارهاي تخته اي،فيبر يا سه لايي به سه بخش مجزا تقسيم ميشود.در داخل هر بخش سه قاب بر اساس گنجايش انها قرار مي گيرد.در اين كندوها دريچه پرواز انها در درجات مختلف ايجاد مي شود.هر بخش كندو از قسمت بالاي كندو رابطه اي با بخش ديگر نداشته و با يك تخته يه پارچه برزنتي جدا شده است و درب اصلي كندو روي هر سه قسمت را مي پوشاند.[/JUSTIFY]
[JUSTIFY] مزاياي اين نوع كندو:[/JUSTIFY]
[JUSTIFY] 1- قابهاي مورد مصرف استاندارد بوده و قابل استفاده در زنبورستان است.[/JUSTIFY]
[JUSTIFY] 2- در پايان هر دوره جفتگيري(حدود دو هفته)مي توان با نگهداري اخرين ملكه(مرحله اخر)كندو را به يك كندوي اصلي تبديل نموده و بقيه ديوارها را برداشته و دو تا دريچه هاي پرواز را نيز مسدود نمود.[/JUSTIFY]
[JUSTIFY] 3- اين نوع كندوي جفتگيري تحمل شرايط سخت محيطي را دارن(مهمترين صفت مطلوب).[/JUSTIFY]
[JUSTIFY] 4- درصد پذيرش سلولها و تولد ملكه در اين نوع كندوها بيشتر است(به خاطر داشتن جمعيت زياد).[/JUSTIFY]
[JUSTIFY] [/JUSTIFY]
[CENTER]
[CENTER]
[CENTER]
[JUSTIFY] www.mellifera.ir[/JUSTIFY]
-
- تشکر کرده: 15 دفعه
- تماس:
دوستان عزیز من یکسری کندوچه دارم فکر کنم بهترین باشه چون کاربردی و بدون عیب می باشد و در اولین فرصت عکس اون رو براتون می گذارم چون این چند روز درگیر برداشت عسل هستم
-
- محل اقامت: آذربایجان شرقی
- تشکر کرده: 306 دفعه
- تماس:
سلامjamshid نوشته شده:سلام
نظر دوستان در مورد گزینه 5 اقا جمشید رو میخواستم بدونم البته هرکس به یه روشی کار میکنه مثلا اقای عطائیان میان به جایه این که کندو رو بی ملکه کنه در کندوچه یک یا دو روز زنبورهارو بی ملکه نگه میداره ( هم زمان شاخون رو نمیده به کندوچه) و روز سوم بهشون شاخون میده و همچنین اقا جمشید از ورق کامل استفاده میکنه در کندوچه ولی اقای عطائیان از ورقی که اندازش 5 سانتی هست و بقیشو خود زنبور ها میبافن و در بقیه مسائل روش کار یکی ست میخواستم بدونم به نظر دوستان کدام روش بهتره ؟ ا
آخرین ويرايش توسط 2 on hony, ويرايش شده در 0.
-
- تماس:
سلام اقا جمشید ظاهرا کسی جواب نمیده لطفا خودتون نظرتون رو در قسمت بند پنجم بدینhony نوشته شده:سلامjamshid نوشته شده:سلام
نظر دوستان در مورد گزینه 5 اقا جمشید رو میخواستم بدونم البته هرکس به یه روشی کار میکنه مثلا اقای عطائیان میان به جایه این که کندو رو بی ملکه کنه در کندوچه یک یا دو روز زنبورهارو بی ملکه نگه میداره ( هم زمان شاخون رو نمیده به کندوچه) و روز سوم بهشون شاخون میده و همچنین اقا جمشید از ورق کامل استفاده میکنه در کندوچه ولی اقای عطائیان از ورقی که اندازش 5 سانتی هست و بقیشو خود زنبور ها میبافن و در بقیه مسائل روش کار یکی ست میخواستم بدونم به نظر دوستان کدام روش بهتره ؟ ا
- jamshid
- تماس:
سلام
گذاشتن موم پنج سانتی بافتنش برای زنبورها مشکلتره چون کندوچه مگه چقدر زنبور داره ولی ورق را بهتر میبافند البته برای شروع این ورق را میدهیم برای سالهای بعد ورقهای بافته شده را ذخیره کرده و به کندوچه میدهیم مقدار زیادی کار زنبورها را آسان میکنیم در ضمن ورق پنج سانتی را بیشتر نر میبافند لذا وقتی ملکه تخم ریخت اول آدم شک میکنه نکنه ملکه نر ریز شده در ثانی برای مرحله بعد در کندوچه قالب نرها میشوند
گذاشتن موم پنج سانتی بافتنش برای زنبورها مشکلتره چون کندوچه مگه چقدر زنبور داره ولی ورق را بهتر میبافند البته برای شروع این ورق را میدهیم برای سالهای بعد ورقهای بافته شده را ذخیره کرده و به کندوچه میدهیم مقدار زیادی کار زنبورها را آسان میکنیم در ضمن ورق پنج سانتی را بیشتر نر میبافند لذا وقتی ملکه تخم ریخت اول آدم شک میکنه نکنه ملکه نر ریز شده در ثانی برای مرحله بعد در کندوچه قالب نرها میشوند
-
- تماس:
مرسی بابت پاسخ منطقی / درمورد بی ملکه کردن نظرتون چیه اگه کندوچه رو یکی دو روز بعد شاخون بدیم به عوض این که چندتا کندو رو بی ملکه کنیم نظرتون چیه( دادن شاخون از طریق پیوند زدن به کندوچه ها بعد یک روز)
آخرین ويرايش توسط 1 on hony, ويرايش شده در 0.
- jamshid
- تماس:
سلام
در این خصوص چند کندو را بی ملکه نمیکنیم بلکه چند قاب از کندو میگیریم یا اینکه جداگانه یا از هر کندو چند قاب گرفته در کندویی با طبق و دارای هواکشهای مخصوص ریخته و مقداری شربت رویشان اسپری میکنیم بعد از چهار یا پنج ساعت زنبورها را با لیوان داخل کندوچه ها میریزیم و همزمان شاخونها را میدهیم اما در مدل کندوچه بزگ سه قابی دیگه نیازی به ریختن زنبور به این روش نمیباشد چون مبحث ما نیست لذا میگذریم
در این خصوص چند کندو را بی ملکه نمیکنیم بلکه چند قاب از کندو میگیریم یا اینکه جداگانه یا از هر کندو چند قاب گرفته در کندویی با طبق و دارای هواکشهای مخصوص ریخته و مقداری شربت رویشان اسپری میکنیم بعد از چهار یا پنج ساعت زنبورها را با لیوان داخل کندوچه ها میریزیم و همزمان شاخونها را میدهیم اما در مدل کندوچه بزگ سه قابی دیگه نیازی به ریختن زنبور به این روش نمیباشد چون مبحث ما نیست لذا میگذریم
-
- تماس:
اونوقت دلیل اینکه در قسمت پنجم گفته اید چند کلنی را روز هشتم پیوند بسته به نیاز بی ملکه میکنیم چیه؟
- jamshid
- تماس:
سلام
حق با شماست در روز هشتم گفتم چند کندو را بی ملکه کنیم شاید خوب شرح ندادم منظور زنبورهای بی ملکه هست که روز هشتم داخل کندچه میریزیم البته میشه سه قاب از کندو را با ملکه گذاشته مابفی را داخل کندوچه ریخت ولی این روش باعث ضعیف شدن کندو میشه پس بهتره از هر کندویی یکسری زنبور جدا کرده و با روشی که گفتم ادغام و سپس در کندچه ریخت البته کندچه کوچک معایبی دارد که قبلا در این خصوص توضیح دادم اما کندوچه بزرگ با قاب بزگ محاسن بیشتری دارد
حق با شماست در روز هشتم گفتم چند کندو را بی ملکه کنیم شاید خوب شرح ندادم منظور زنبورهای بی ملکه هست که روز هشتم داخل کندچه میریزیم البته میشه سه قاب از کندو را با ملکه گذاشته مابفی را داخل کندوچه ریخت ولی این روش باعث ضعیف شدن کندو میشه پس بهتره از هر کندویی یکسری زنبور جدا کرده و با روشی که گفتم ادغام و سپس در کندچه ریخت البته کندچه کوچک معایبی دارد که قبلا در این خصوص توضیح دادم اما کندوچه بزرگ با قاب بزگ محاسن بیشتری دارد
-
- تماس:
سلام
یه سری کندوچه
یه سری کندوچه
- پیوست ها
-
- images (1).jpg (12.96 کیلو بایت) مشاهده 22377 مرتبه
-
- images (5).jpg (7.67 کیلو بایت) مشاهده 22377 مرتبه
-
- images.jpg (11.29 کیلو بایت) مشاهده 22377 مرتبه
-
- images (4).jpg (9.91 کیلو بایت) مشاهده 22377 مرتبه
-
- images (89).jpg (7.68 کیلو بایت) مشاهده 22377 مرتبه
-
- images (75).jpg (8.59 کیلو بایت) مشاهده 22377 مرتبه
-
- images (76).jpg (13.38 کیلو بایت) مشاهده 22377 مرتبه
-
- images (77).jpg (5.43 کیلو بایت) مشاهده 22377 مرتبه
-
- 7.jpg (7.62 کیلو بایت) مشاهده 22377 مرتبه
-
- تماس:
با سلام
یه سری کندوچه / لازم به ذکر است قیمت کندوچه های دست ساز که از تخته هستن بدون رنگ ولی با دریچه پرواز و کف باز البته با توری که مشاهده میکنید 19الی 20 هزار تومن هستش
یه سری کندوچه / لازم به ذکر است قیمت کندوچه های دست ساز که از تخته هستن بدون رنگ ولی با دریچه پرواز و کف باز البته با توری که مشاهده میکنید 19الی 20 هزار تومن هستش
- پیوست ها
-
- DSC00816.jpg (69.87 کیلو بایت) مشاهده 22308 مرتبه
-
- DSC00801.jpg (93.92 کیلو بایت) مشاهده 22308 مرتبه
-
- DSC00796.jpg (77.05 کیلو بایت) مشاهده 22308 مرتبه
-
- DSC00794.jpg (86.03 کیلو بایت) مشاهده 22308 مرتبه
-
- DSC00793.jpg (75.92 کیلو بایت) مشاهده 22308 مرتبه
-
- DSC00792.jpg (87.22 کیلو بایت) مشاهده 22308 مرتبه
-
- DSC00780.jpg (85.19 کیلو بایت) مشاهده 22308 مرتبه
-
- DSC00779.jpg (74.69 کیلو بایت) مشاهده 22308 مرتبه
-
- DSC00778.jpg (85.84 کیلو بایت) مشاهده 22308 مرتبه
-
- DSC00777.jpg (93.15 کیلو بایت) مشاهده 22308 مرتبه
-
- تماس:
با سلام
همونطور که ملاحظه میکنید جنسشون از فوم بوده با درجه تراکم متفاوت که خیلی محکم وسبک هستنند مثلا اونی که سفیده درجه تراکم ش 60 درصد بوده و کندوچه ای که رنگش تقریبا قهو ه ای ماننده 65 درصد تراکم فومش هست / قیمت اینا الان به پول ما تقریبا 85 هزار تومن هستش /
همونطور که ملاحظه میکنید جنسشون از فوم بوده با درجه تراکم متفاوت که خیلی محکم وسبک هستنند مثلا اونی که سفیده درجه تراکم ش 60 درصد بوده و کندوچه ای که رنگش تقریبا قهو ه ای ماننده 65 درصد تراکم فومش هست / قیمت اینا الان به پول ما تقریبا 85 هزار تومن هستش /
- پیوست ها
-
- کندوچه رو برعکس کردم یه کشو داره که با کشیدن ان درش باز میشه و زنیور رو به راحتی داخلش میتوان ریخت
- DSC00847.jpg (97.8 کیلو بایت) مشاهده 22307 مرتبه
-
- DSC00845.jpg (69.71 کیلو بایت) مشاهده 22307 مرتبه
-
- DSC00844.jpg (82.12 کیلو بایت) مشاهده 22307 مرتبه
-
- DSC00843.jpg (97.52 کیلو بایت) مشاهده 22307 مرتبه
-
- DSC00841.jpg (82.98 کیلو بایت) مشاهده 22307 مرتبه
-
- DSC00840.jpg (76.25 کیلو بایت) مشاهده 22307 مرتبه
-
- DSC00814.jpg (87.31 کیلو بایت) مشاهده 22307 مرتبه
آخرین ويرايش توسط 4 on hony, ويرايش شده در 0.
-
- تماس:
سلام
چند مورد کندوچه/
چند مورد کندوچه/
- پیوست ها
-
- این مورد کندوچه نمیباشد
- 900q.jpg (89.79 کیلو بایت) مشاهده 21828 مرتبه
-
- 4356.jpg (62.12 کیلو بایت) مشاهده 21828 مرتبه
- AKBAR2
- محل اقامت: بابلسر
- تماس:
سلام.برای تولید ملکه درسطح بالا صرفه اقتصادی نداره که سه قاب جمعیت رو معطل کنیم.از نظر من کندوچه های کوچک بهتره.راحتر جابجا میشه.جای کمتری میگیره.بابرگه 3سانتی هم بیشتر موافقم.چرا به زنبور فشار بیاد وقتی که قرار بره تاریک خونه خب بهشم شربت غلیظ میدن خیلی راحت برگه 3سانتی رو میبافه...من به شخصه توی این چند سالی که ملکه تولید کردم ندیدم برکه 3سانتی رو نر بافت بکنن.یعنی نمیکنن..
-
- تماس:
سلام اقای رجبیان
/ با تشکر و در مبحث بالا در واقع به جهت کم بودن میزان جمعیت در کندوچه، موم بافی یه کم براش سختره و اگه از ورق کامل استفاده کنیم از میزان انرژی جهت صرف موم بافی جلوگیری کرده ایم که به نفع زنبور هستش/
/ با تشکر و در مبحث بالا در واقع به جهت کم بودن میزان جمعیت در کندوچه، موم بافی یه کم براش سختره و اگه از ورق کامل استفاده کنیم از میزان انرژی جهت صرف موم بافی جلوگیری کرده ایم که به نفع زنبور هستش/
- AKBAR2
- محل اقامت: بابلسر
- تماس:
خب حجم کندوچه رو هم در نظر بگیرین.مگه چقد موم بافی داره...بیشتر تاکید من بصرفه بودن کاره.با این هزینه ها تعداد بالای کندوچه خیلی خرج داره.از لحظه ی تشکیل کندوچه تا موقعیکه اولین ملکه جفت بره حداقل یک هفته طول میکشه پس وقت زیاد دارن برای موم بافی.البته روش های کاری با هم فرق میکنه...این طریقه ی کار منه
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان