کف کردن عسل
مدیر انجمن: mellifera
- rata
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 511
- تاریخ عضویت: یکشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۱, ۹:۵۱ ق.ظ
- محل اقامت: گيلان - رشت
- تشکر کرده: 77 دفعه
- تشکر شده: 178 دفعه
- تماس:
کف کردن عسل
با سلام خدمت دوستان
من یک شیشه عسل که از بهار گرفته بودم و تو شیشه نگهداری می کردم را دیشب توی دو تا ظرف پلاستیکی جهت دادن به دوستان ریختم. البته موقعی که درب شیشه را باز کردم یک لایه قهوه ای رنگ روی عسل را بسته بود ( مثل سر شیر البته به رنگ قهوه ای) اول فکر کردم که خوب شاید گرده موجود روی عسل به سطح آن امده. بعد از اینکه عسل را از توی شیشه داخل دو تا ظرف دیگه ریختم دیدم بعد از چند دقیقه روی عسل ها به قطر یک سانت حباب متراکمی مثل کف ایجاد شد و تا صبح هم به همان شکل مانده بود که من ناچار شدم که با قاشق انها را بردارم.( از نظر مزه زیاد فرقی با عسل داخل ظرف نداشت). حدس من اینه که شاید گرده با عسل قاطی شده باشه و اینها اثر تخمیر ناشی از گرده باشه. ایا حدس من درسته و کسی تا حالا با این موضوع روبرو شده است. ضمنا عسل ترش هم نشده بود.
البته این راه هم بگم که من درب ظرف شیشه ای اولیه را با پلاستیک فریزر آب بندی کرده بودم یعنی لاش گذاشته بودم شاید این کار من مانع از خروج گاز حاصله شده باشه. نمی دانم و نیاز به راهنمائی دارم .
لطفا کمک کنید.
ممنونم
من یک شیشه عسل که از بهار گرفته بودم و تو شیشه نگهداری می کردم را دیشب توی دو تا ظرف پلاستیکی جهت دادن به دوستان ریختم. البته موقعی که درب شیشه را باز کردم یک لایه قهوه ای رنگ روی عسل را بسته بود ( مثل سر شیر البته به رنگ قهوه ای) اول فکر کردم که خوب شاید گرده موجود روی عسل به سطح آن امده. بعد از اینکه عسل را از توی شیشه داخل دو تا ظرف دیگه ریختم دیدم بعد از چند دقیقه روی عسل ها به قطر یک سانت حباب متراکمی مثل کف ایجاد شد و تا صبح هم به همان شکل مانده بود که من ناچار شدم که با قاشق انها را بردارم.( از نظر مزه زیاد فرقی با عسل داخل ظرف نداشت). حدس من اینه که شاید گرده با عسل قاطی شده باشه و اینها اثر تخمیر ناشی از گرده باشه. ایا حدس من درسته و کسی تا حالا با این موضوع روبرو شده است. ضمنا عسل ترش هم نشده بود.
البته این راه هم بگم که من درب ظرف شیشه ای اولیه را با پلاستیک فریزر آب بندی کرده بودم یعنی لاش گذاشته بودم شاید این کار من مانع از خروج گاز حاصله شده باشه. نمی دانم و نیاز به راهنمائی دارم .
لطفا کمک کنید.
ممنونم
- Ebrahim64
- بهترین کاربر سایت زنبورعسل
- پست: 155
- تاریخ عضویت: چهارشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۱, ۴:۴۱ ب.ظ
- محل اقامت: آذربایجانشرقی
- تشکر کرده: 74 دفعه
- تشکر شده: 50 دفعه
- تماس:
Re: کف کردن عسل
سلام من یه جایی خوندم که کف عسل را باید بگیریم حالا دلیلش رو باید بررسی کنیم .بهتره دوستان هم داشته هاشونو در این مورد بفرمایند تا دلیلش روشن بشه.
-
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 476
- تاریخ عضویت: پنجشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۰, ۳:۵۷ ب.ظ
- محل اقامت: آذربایجان شرقی
- تشکر کرده: 306 دفعه
- تشکر شده: 559 دفعه
- تماس:
Re: کف کردن عسل
سلامrata نوشته شده:با سلام خدمت دوستان
من یک شیشه عسل که از بهار گرفته بودم و تو شیشه نگهداری می کردم را دیشب توی دو تا ظرف پلاستیکی جهت دادن به دوستان ریختم. البته موقعی که درب شیشه را باز کردم یک لایه قهوه ای رنگ روی عسل را بسته بود ( مثل سر شیر البته به رنگ قهوه ای) اول فکر کردم که خوب شاید گرده موجود روی عسل به سطح آن امده. بعد از اینکه عسل را از توی شیشه داخل دو تا ظرف دیگه ریختم دیدم بعد از چند دقیقه روی عسل ها به قطر یک سانت حباب متراکمی مثل کف ایجاد شد و تا صبح هم به همان شکل مانده بود که من ناچار شدم که با قاشق انها را بردارم.( از نظر مزه زیاد فرقی با عسل داخل ظرف نداشت). حدس من اینه که شاید گرده با عسل قاطی شده باشه و اینها اثر تخمیر ناشی از گرده باشه. ایا حدس من درسته و کسی تا حالا با این موضوع روبرو شده است. ضمنا عسل ترش هم نشده بود.
البته این راه هم بگم که من درب ظرف شیشه ای اولیه را با پلاستیک فریزر آب بندی کرده بودم یعنی لاش گذاشته بودم شاید این کار من مانع از خروج گاز حاصله شده باشه. نمی دانم و نیاز به راهنمائی دارم .
لطفا کمک کنید.
ممنونم
به ادرس زیر مراجه شود forum-f22/topic-t717.html
- rata
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 511
- تاریخ عضویت: یکشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۱, ۹:۵۱ ق.ظ
- محل اقامت: گيلان - رشت
- تشکر کرده: 77 دفعه
- تشکر شده: 178 دفعه
- تماس:
Re: کف کردن عسل
آن مطالب را مطالعه کردم عسل من نارس نبود چون کلیه سلولها پولک شده بود و من پولک تراشی کردم. به نظر خودم شاید از وجود گرده در عسل باشه نمی دانم. به هر حال باید اساتید نظر بدن.
-
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 476
- تاریخ عضویت: پنجشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۰, ۳:۵۷ ب.ظ
- محل اقامت: آذربایجان شرقی
- تشکر کرده: 306 دفعه
- تشکر شده: 559 دفعه
- تماس:
Re: کف کردن عسل
به نظرت تو اون مطلب فقط به نارس بودن عسل اشاره شده؟؟rata نوشته شده:آن مطالب را مطالعه کردم عسل من نارس نبود چون کلیه سلولها پولک شده بود و من پولک تراشی کردم. به نظر خودم شاید از وجود گرده در عسل باشه نمی دانم. به هر حال باید اساتید نظر بدن.
آخرین ويرايش توسط 1 on hony, ويرايش شده در 0.
-
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 405
- تاریخ عضویت: سهشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۱, ۱۱:۲۴ ق.ظ
- محل اقامت: تبريز.
- تشکر کرده: 35 دفعه
- تشکر شده: 638 دفعه
- تماس:
Re: کف کردن عسل
rata نوشته شده:با سلام خدمت دوستان
من یک شیشه عسل که از بهار گرفته بودم و تو شیشه نگهداری می کردم را دیشب توی دو تا ظرف پلاستیکی جهت دادن به دوستان ریختم. البته موقعی که درب شیشه را باز کردم یک لایه قهوه ای رنگ روی عسل را بسته بود ( مثل سر شیر البته به رنگ قهوه ای) اول فکر کردم که خوب شاید گرده موجود روی عسل به سطح آن امده. بعد از اینکه عسل را از توی شیشه داخل دو تا ظرف دیگه ریختم دیدم بعد از چند دقیقه روی عسل ها به قطر یک سانت حباب متراکمی مثل کف ایجاد شد و تا صبح هم به همان شکل مانده بود که من ناچار شدم که با قاشق انها را بردارم.( از نظر مزه زیاد فرقی با عسل داخل ظرف نداشت). حدس من اینه که شاید گرده با عسل قاطی شده باشه و اینها اثر تخمیر ناشی از گرده باشه. ایا حدس من درسته و کسی تا حالا با این موضوع روبرو شده است. ضمنا عسل ترش هم نشده بود.
البته این راه هم بگم که من درب ظرف شیشه ای اولیه را با پلاستیک فریزر آب بندی کرده بودم یعنی لاش گذاشته بودم شاید این کار من مانع از خروج گاز حاصله شده باشه. نمی دانم و نیاز به راهنمائی دارم .
لطفا کمک کنید.
ممنونم
با سلام لطفا نوع و گونه عسل روبیان کنید و ایا به عسلتون قبل ریختن به شیشه حرارت داده بودید یا نه ؟
[CENTER][B][COLOR=#C00000][FONT=Arial Black]به دنیای زنبور عسل و زندگی سالم خوش آمدید[/FONT][/COLOR][/B]
[HIGHLIGHT=#f2f2f2]
[/HIGHLIGHT][/CENTER]
[HIGHLIGHT=#f2f2f2]
[/HIGHLIGHT][/CENTER]
-
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 405
- تاریخ عضویت: سهشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۱, ۱۱:۲۴ ق.ظ
- محل اقامت: تبريز.
- تشکر کرده: 35 دفعه
- تشکر شده: 638 دفعه
- تماس:
Re: کف کردن عسل
rata نوشته شده:عسل من عسل مرکبات و جنگل بود و به عسل قبل از ریختن توی شیشه حرارت ندادم.
با سلام دوست عزیز پس مشکلی نیست این برمیگرده به نوع صاف کردن عسلتون و رطوبت منطقه شما که بالاست احتمالا ذرات موم و گرده هست که یه لایه رو روی عسلتون درست کرده مشکلی نداره اون لایه رو با قاشق جمع کنید و مصرف نمایید بازم اگه مشکلی بود در خدمتم موفق باشید
[CENTER][B][COLOR=#C00000][FONT=Arial Black]به دنیای زنبور عسل و زندگی سالم خوش آمدید[/FONT][/COLOR][/B]
[HIGHLIGHT=#f2f2f2]
[/HIGHLIGHT][/CENTER]
[HIGHLIGHT=#f2f2f2]
[/HIGHLIGHT][/CENTER]
- rata
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 511
- تاریخ عضویت: یکشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۱, ۹:۵۱ ق.ظ
- محل اقامت: گيلان - رشت
- تشکر کرده: 77 دفعه
- تشکر شده: 178 دفعه
- تماس:
Re: کف کردن عسل
ممنونم از راهنمائی شما. آن لایه را با قاشق برداشتم. ولی آن لایه کف هست یعنی وقتی میخورید چیزی مانند موم یا گرده در دهان شما نمی آید و انگار یه کف خامه ای را خورده اید.
به هر حال ممنونم.
به هر حال ممنونم.
- yasna
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 282
- تاریخ عضویت: پنجشنبه ۲۲ تیر ۱۳۹۱, ۱۱:۳۰ ق.ظ
- محل اقامت: پاوه
- تشکر کرده: 215 دفعه
- تشکر شده: 340 دفعه
- تماس:
Re: کف کردن عسل
مشکل خاصی نیست این کف زایده فرایند برداشت است ومواردی که دوستان اشاره کردند همه عسلها موقع اکستراتور این لایه کف را دارند که باید ان را لایه روبی کرد
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 2 مهمان