صفحه اصلي سايت جستجوگر سايت قوانين سايت تبليغات در سايت كار با تالار گفتمان كار با تالار گفتمان

ویژگی های ظاهری گوشت قرمز سالم

گاو شيري،گاو گوشتي،گاوميش،گوسفند،اسب،شتر،بز،حيوانات خانگي

مدير انجمن: mellifera

ویژگی های ظاهری گوشت قرمز سالم

پستتوسط tablonami » 13 خرداد ماه 1396 14:09

1- رنگ گوشت بايد رنگ طبيعي گوشت دام و به رنگ قرمز روشن بوده و نبايد تيره باشد. تغيير رنگ قرمز به سبز، قهوه اي ، خاكستري و سياهي دال بر فساد گوشت است.
2- سطح خارجي گوشت نبايد مرطوب يا خيس باشد و لايه لزج و چسبناك روي گوشت دال بر فساد گوشت است و همچنین گوشت نبايد خشك و چروكيده باشد گوشت بايد سفت و قوام خود را داشته باشد. (گوشت دام هاي مسن و ماده به اصطلاح (ديرپخت) بوده و سفت تر از گوشت دام هاي جوان و نر مي باشد)

3- هيچ گونه بوي غير طبيعي ترشيدگي يا بوي تعفن يا بو دار نبايد از آن به مشام برسد و وجود بوي غير طبيعي در محل اتصال گوشت به استخوان نشانه فساد عمقي است.

4- گوشت بايد كاملا تميز، عاري از خون مردگي، ضربه، قارچ زدگي و کبودی باشد ذرات خارجي مشکوک در آن دیده نشود.

5- گوشت موجود در فروشگاه بايد متناسب با ظرفيت يخچالهاي موجود باشد.و بايد كاملا بهداشتي تهيه شده و ممهور به مهر بهداشتي دامپزشكي بوده و از كشتارگاههاي مورد تاييد دامپزشكي تهيه شود و از خرید گوشت قرمز بدون مهر و برچسب دامپزشکی به جد خودداری نمائید.

سورس:گوسفند زنده goosfandzende.com



http://sitedar.com
http://arasedu.com
http://roozgasht.com
http://royanmoo.com
http://goosfandzende.com
نماد کاربر
tablonami
عضو جدید سایت زنبورعسل
عضو جدید سایت زنبورعسل
 
پست ها : 1
تاريخ عضويت: 26 ارديبهشت ماه 1396 09:32
نام واقعی: علی بالوی پور
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 0 دفعه
امتياز: 240


مباحث مشابه


بازگشت به دامپروری

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان


سلام مهمان گرامي؛

مهمان گرامي، براي مشاهده تالار با امکانات کامل ميبايست از طريق ايــن ليـــنک ثبت نام کنيد