2- سطح خارجي گوشت نبايد مرطوب يا خيس باشد و لايه لزج و چسبناك روي گوشت دال بر فساد گوشت است و همچنین گوشت نبايد خشك و چروكيده باشد گوشت بايد سفت و قوام خود را داشته باشد. (گوشت دام هاي مسن و ماده به اصطلاح (ديرپخت) بوده و سفت تر از گوشت دام هاي جوان و نر مي باشد)
3- هيچ گونه بوي غير طبيعي ترشيدگي يا بوي تعفن يا بو دار نبايد از آن به مشام برسد و وجود بوي غير طبيعي در محل اتصال گوشت به استخوان نشانه فساد عمقي است.
4- گوشت بايد كاملا تميز، عاري از خون مردگي، ضربه، قارچ زدگي و کبودی باشد ذرات خارجي مشکوک در آن دیده نشود.
5- گوشت موجود در فروشگاه بايد متناسب با ظرفيت يخچالهاي موجود باشد.و بايد كاملا بهداشتي تهيه شده و ممهور به مهر بهداشتي دامپزشكي بوده و از كشتارگاههاي مورد تاييد دامپزشكي تهيه شود و از خرید گوشت قرمز بدون مهر و برچسب دامپزشکی به جد خودداری نمائید.
سورس:گوسفند زنده goosfandzende.com