صفحه اصلي سايت جستجوگر سايت قوانين سايت تبليغات در سايت كار با تالار گفتمان كار با تالار گفتمان

تحقیق و پژوهش در خصوص نگرش های اجتماعی

مطالب و مقالات ارسالی در مورد زنبورعسل و زنبورداری که توسط دوستان و کاربران ارسال شده است.
پرورش ملکه زنبورعسل,اصلاح نژاد,اصلاح نژاد,بيماريها وافات زنبورعسل,بازديد كندو و نگهداري,تجهيزات زنبورداري,لغات انگليسي زنبورعسل,اخبار و متفرقه,
شكل شناسي و فيزيولوژي,تغذيه زنبورعسل وزمستان گذراني

مدير انجمن: mellifera

تحقیق و پژوهش در خصوص نگرش های اجتماعی

پستتوسط mellifera » 1 مرداد ماه 1390 18:56

تحقیق و پژوهش در خصوصنگرش های اجتماعی رایج و تأثیرات آن بر مسائل اقتصادی و بازاریابی محصولات زنبورعسل

امروزه با عنایت بهرشد جمعیت کره زمین و افزایش روزافزون نیاز بشر به مواد غذائی ، تولید این مواد ازاهمیت ویژهای برخوردار است . از جمله مواد غذائی پر ارزش ، محصولات زنبورعسل است کهمتأسفانه در کشور به شکل شایسته ای مورد توجه

قرار نگرفته است . اینمحصولات شامل گرده ، ژله رویال ، زهر ، موم ، بره موم و غیره هستند که عمده ترین آنعسل می باشد . اکثر افراد عسل را محصولی لوکس و غیر ضروری می دانند و فرهنگ استفادهاز آن مانند برخی اقلام خوراکی دیگر از جمله شیر ، ماهی ، گوشت قرمز ، گوشت سفید وغیره به درستی اشاعه پیدا نکرده است . چنانکه طبق آمار مصرف سرانه عسل در ایران کمتراز 500 گرم است در حالی که در برخی از کشورهای اروپایی به بالای یک و نیم کیلوگرم میرسد . یکی از دلایل عدم استقبال مردم از این محصول ، وجود اقلام تقلبی عسل در بازارو عدم توانائی اکثر مردم در شناخت صحیح این محصول و در نتیجه عدم اطمینان به فروشندهو محصول می باشد . بنابراین نیاز است به منظور افزایش اگاهی افراد تلاش بیشتری در جامعهصورت گیرد تا علاوه بر حمایت از تولیدکنندگان به منظور ارتقای سطح سلامت عمومی در کشورقدمی انجام شود . بدیهی است نخستین قدم و مهمترین گام در جهت برطرف کردن معضلات موجوددر جامعه ف شناخت و ریشه یابی انهاست . لذا به منظور کسب اگاهی از باورهای درست و نادرسترایج در سطح جامعه در خصوص نحوه تولید عسل ، نحوه تشخیص عسل خالص و ناخالص و همچنینمیزان شناخت و مصرف سایر محصولات زنبورعسل تحقیقی انجام شده است . نتایج این تحقیقبه صورت زیر می باشد ک

1-     تنها 27% افراد شکرک زدن عسل را امری طبیعی دانستهو بقیه آن را نشان دهنده تقلبی بودن عسل ، استفاده از شکر در تغذیه زنبورعسل و یا پایینبودن کیفیت عسل می دانند .

2-     64% افراد وجود عطر و بوی خاص را نشان دهندهخلوص عسل می دانند .

3-     34% افراد غلیظ بودن عسل را نشانه ی خلوص انمی دانند .

4-     28% افراد می دانند که هیچ کدام از خصوصیات ذکرشده در بالا نمی تواند دلیل بر خلوص یا عدم خلوص عسل باشد .

5-     54% افراد هیچ اطلاعی از دیگر محصولات زنبورعسلنداشتند .

6-     40% افراد به عدم دسترسی به محصولات دیگر زنبورعسلاشاره داشتند .

7-     94% افراد علاقه به خرید عسل از زنبوردار مورداطمینان به طور مستقیم داشتند .

جهت رفع این مشکلاتباید در جلب اطمینان مشتریان و آموزش در جهت افزایش آگاهی عموم مردم کوشش بیشتری نمود. با این گونه اقدامات می توان از بعضی سودجوئی ها که هم تولید کننده را متضرر می سازدو هم مصرف کننده را ف جلوگیری نمود تا لطمات بیشتری به بازار این محصولات وارد نیامدهو جامعه در جهت افزایش تولید و مصرف این محصولات مفید و مغذی پیش رود .

منبع : مجموعه خلاصهمقالات ششمین سمینار پژوهشی زنبورعسل



كاربران عزيز : لطفا از درج آگهي و شماره تماس تبليغاتي در تالار اجتناب نموده و در صورت مشاهده حذف خواهد گرديد.(از بخش آگهي و نيازمندي اقدام به ارسال آگهي نماييد)
كاربران عزيز : قبل از ارسال مبحث جديد در تالار جستجو نماييد و از جستجوگر گوگل سايت در صفحه اصلي استفاده نماييد.
كاربران عزيز :در صورت درج تصوير بهتره از بخش اضافه كردن فايل ضميمه استفاده نماييد چون احتمالا ادرس تصاوير بعد از مدتي از سايت مقصد حذف بشه.
كاربران عزيز :لطفا از درج لينك در امضاء خود اجتناب نموده و از بخش لينك زير اواتار كاربري اقدام به درج لينك نماييد.
كاربران عزيز : لطفا از ارسال مباحث مربوط به زنبورعسل از طريق پيغام خصوصي اجتناب نموده و از طريق تالار سوال خود را مطرح نماييد.
كاربران عزيز : در صورت فراموشي رمز عبور و عدم ورود به سايت به مديريت اطلاع دهيد و نام كاربري و پسورد خود را sms نماييد تا مشكل ورود رفع گردد و از ايجاد نام كاربري جديد خوداري نماييد.

(((فروشگاه سایت زنبورعسل))))

t.me/mellifera  کانال تلگرام فروشگاه


نماد کاربر
mellifera
مدیر سایت زنبورعسل ایران
مدیر سایت زنبورعسل ایران
 
پست ها : 4179
تاريخ عضويت: 24 آذر ماه 1389 00:00
محل سکونت: آذربایجان شرقی-مرند
نام واقعی: امین جهانی كندلجي
تشکر کرده: 4845 بار
تشکر شده: 2973 بار
امتياز: 3275755


مباحث مشابه


بازگشت به مطالب و مقالات ارسالی پرورش زنبورعسل

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان


سلام مهمان گرامي؛

مهمان گرامي، براي مشاهده تالار با امکانات کامل ميبايست از طريق ايــن ليـــنک ثبت نام کنيد