عسل سازی بهبود طعم عسل
مدیر انجمن: mellifera
- mohammad123
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 458
- تاریخ عضویت: دوشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۲, ۷:۱۱ ب.ظ
- محل اقامت: فارس
- تشکر کرده: 552 دفعه
- تشکر شده: 321 دفعه
- تماس:
عسل سازی بهبود طعم عسل
سلام
عسل حاصل شده از گلها و گیاهان متفاوت بوده و گاهی اوقات در شرایط خوب عسل معطر و طبیعی برداشت می شود ولی شاید طعم و مزه ان به اندازه عطر و خالص بودن ان نباشد زنبورداران تجاری به این مطلب اگاهی دارند به همین دلیل افزودنی هایی طبیعی به تغذیه زنبور اضافه کرده و یک عسل خوش طعم تر به بازار عرضه میکنند .
دوستان افزودنی هایی طبیعی را اگر تجربه دارید بیان کنید .
عسل حاصل شده از گلها و گیاهان متفاوت بوده و گاهی اوقات در شرایط خوب عسل معطر و طبیعی برداشت می شود ولی شاید طعم و مزه ان به اندازه عطر و خالص بودن ان نباشد زنبورداران تجاری به این مطلب اگاهی دارند به همین دلیل افزودنی هایی طبیعی به تغذیه زنبور اضافه کرده و یک عسل خوش طعم تر به بازار عرضه میکنند .
دوستان افزودنی هایی طبیعی را اگر تجربه دارید بیان کنید .
- barbod-beee
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 302
- تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۸ فروردین ۱۳۹۳, ۱۱:۲۷ ق.ظ
- تشکر کرده: 27 دفعه
- تشکر شده: 154 دفعه
- تماس:
Re: عسل سازی بهبود طعم عسل
mohammad123 نوشته شده:سلام
عسل حاصل شده از گلها و گیاهان متفاوت بوده و گاهی اوقات در شرایط خوب عسل معطر و طبیعی برداشت می شود ولی شاید طعم و مزه ان به اندازه عطر و خالص بودن ان نباشد زنبورداران تجاری به این مطلب اگاهی دارند به همین دلیل افزودنی هایی طبیعی به تغذیه زنبور اضافه کرده و یک عسل خوش طعم تر به بازار عرضه میکنند .
دوستان افزودنی هایی طبیعی را اگر تجربه دارید بیان کنید .
من پودر آویش در شربت ریختم ولی تفاوتی احساس نکردم.معمولا آبلیمو یا سرکه سیب هم می ریزند که روی مزه تاثیر داره البته اساتید معتقدند اثر درمانی داره. دوستان اگر تجربه خاصی دارند بفرماییند ما هم استفاده کنیم.
[CENTER][B][COLOR=#FF0000]باید کاری کنیم درصد ساکاروز روی همه بسته بندی ها با نظارت دولت یا اتحادیه نوشته بشه. این هم به نفع عسل تغذیه هست هم عسل خالص و به ضرر عسل تقلبی [/COLOR][/B][/CENTER]
- AKBAR2
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 352
- تاریخ عضویت: شنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۲, ۹:۲۶ ق.ظ
- محل اقامت: بابلسر
- تشکر کرده: 15 دفعه
- تشکر شده: 308 دفعه
- تماس:
Re: عسل سازی بهبود طعم عسل
barbod-beee نوشته شده:mohammad123 نوشته شده:سلام
عسل حاصل شده از گلها و گیاهان متفاوت بوده و گاهی اوقات در شرایط خوب عسل معطر و طبیعی برداشت می شود ولی شاید طعم و مزه ان به اندازه عطر و خالص بودن ان نباشد زنبورداران تجاری به این مطلب اگاهی دارند به همین دلیل افزودنی هایی طبیعی به تغذیه زنبور اضافه کرده و یک عسل خوش طعم تر به بازار عرضه میکنند .
دوستان افزودنی هایی طبیعی را اگر تجربه دارید بیان کنید .
من پودر آویش در شربت ریختم ولی تفاوتی احساس نکردم.معمولا آبلیمو یا سرکه سیب هم می ریزند که روی مزه تاثیر داره البته اساتید معتقدند اثر درمانی داره. دوستان اگر تجربه خاصی دارند بفرماییند ما هم استفاده کنیم.
داداش پودر که نمیتونه طعم وعطر به عسل بده اگه عصاره اویشن رو مخلوط میکردی حتما جواب میداد..ابلیمو وسرکه رو مزه تاثیر نداره چون نمیتونی زیاد استفاده کنی ولی برای زنبور خوبه....معمولا برای طعم عسل تغذیه ای از عصاره استفاده میکنن
- barbod-beee
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 302
- تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۸ فروردین ۱۳۹۳, ۱۱:۲۷ ق.ظ
- تشکر کرده: 27 دفعه
- تشکر شده: 154 دفعه
- تماس:
Re: عسل سازی بهبود طعم عسل
AKBAR2 نوشته شده:barbod-beee نوشته شده:mohammad123 نوشته شده:سلام
عسل حاصل شده از گلها و گیاهان متفاوت بوده و گاهی اوقات در شرایط خوب عسل معطر و طبیعی برداشت می شود ولی شاید طعم و مزه ان به اندازه عطر و خالص بودن ان نباشد زنبورداران تجاری به این مطلب اگاهی دارند به همین دلیل افزودنی هایی طبیعی به تغذیه زنبور اضافه کرده و یک عسل خوش طعم تر به بازار عرضه میکنند .
دوستان افزودنی هایی طبیعی را اگر تجربه دارید بیان کنید .
من پودر آویش در شربت ریختم ولی تفاوتی احساس نکردم.معمولا آبلیمو یا سرکه سیب هم می ریزند که روی مزه تاثیر داره البته اساتید معتقدند اثر درمانی داره. دوستان اگر تجربه خاصی دارند بفرماییند ما هم استفاده کنیم.
داداش پودر که نمیتونه طعم وعطر به عسل بده اگه عصاره اویشن رو مخلوط میکردی حتما جواب میداد..ابلیمو وسرکه رو مزه تاثیر نداره چون نمیتونی زیاد استفاده کنی ولی برای زنبور خوبه....معمولا برای طعم عسل تغذیه ای از عصاره استفاده میکنن
من چندتا عطاری رفتم ولی اسانس آویشن نداشتن. می گفتن اسانس آویشن وجود نداره. شما دیدی؟
[CENTER][B][COLOR=#FF0000]باید کاری کنیم درصد ساکاروز روی همه بسته بندی ها با نظارت دولت یا اتحادیه نوشته بشه. این هم به نفع عسل تغذیه هست هم عسل خالص و به ضرر عسل تقلبی [/COLOR][/B][/CENTER]
- vardenshahd
- کاربر فعال سایت زنبورعسل
- پست: 67
- تاریخ عضویت: دوشنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۲, ۱۰:۱۴ ب.ظ
- محل اقامت: مرند
- تشکر شده: 22 دفعه
- تماس:
Re: عسل سازی بهبود طعم عسل
با سلام پوشش و تنوع گیاهی مناطق متفاوت است و گاهی با فاصله یک الی دو کیلومتر در عطر و بوی عسل مشهود است اگر بخواهیم عسل با کیفیت و معطر باشد استفاده از اسانس گیاهان معطر باید بر مبنای اصول علمی باشد و بعبارت دیگر دستنکاران علوم گیاهی راهنمائی و تایید کنند و گرنه ممکن است در دراز مدت دارای عواقب سوء باشد سکوت امروز دلیل بر تایید یا رد فردا نیست باید مسولان امر در این مورد پیشقدم باشند و بر مبنای علمی اظهار نظر کنند
- AKBAR2
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 352
- تاریخ عضویت: شنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۲, ۹:۲۶ ق.ظ
- محل اقامت: بابلسر
- تشکر کرده: 15 دفعه
- تشکر شده: 308 دفعه
- تماس:
Re: عسل سازی بهبود طعم عسل
barbod-beee نوشته شده:AKBAR2 نوشته شده:barbod-beee نوشته شده:mohammad123 نوشته شده:سلام
عسل حاصل شده از گلها و گیاهان متفاوت بوده و گاهی اوقات در شرایط خوب عسل معطر و طبیعی برداشت می شود ولی شاید طعم و مزه ان به اندازه عطر و خالص بودن ان نباشد زنبورداران تجاری به این مطلب اگاهی دارند به همین دلیل افزودنی هایی طبیعی به تغذیه زنبور اضافه کرده و یک عسل خوش طعم تر به بازار عرضه میکنند .
دوستان افزودنی هایی طبیعی را اگر تجربه دارید بیان کنید .
من پودر آویش در شربت ریختم ولی تفاوتی احساس نکردم.معمولا آبلیمو یا سرکه سیب هم می ریزند که روی مزه تاثیر داره البته اساتید معتقدند اثر درمانی داره. دوستان اگر تجربه خاصی دارند بفرماییند ما هم استفاده کنیم.
داداش پودر که نمیتونه طعم وعطر به عسل بده اگه عصاره اویشن رو مخلوط میکردی حتما جواب میداد..ابلیمو وسرکه رو مزه تاثیر نداره چون نمیتونی زیاد استفاده کنی ولی برای زنبور خوبه....معمولا برای طعم عسل تغذیه ای از عصاره استفاده میکنن
من چندتا عطاری رفتم ولی اسانس آویشن نداشتن. می گفتن اسانس آویشن وجود نداره. شما دیدی؟
[HIGHLIGHT=#fac08f]من ندیدم.. دارم..اونی که شما رفتی حتما عطار نبوده به نظر خودت میشه اویشن عصاره نداشته باشه..عصاره گیری سخته ولی غیر ممکن نیست...من برای درمان کنه به صورت ارگانیک از عصاره اویشن استفاده میکنم[/HIGHLIGHT]
- barbod-beee
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 302
- تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۸ فروردین ۱۳۹۳, ۱۱:۲۷ ق.ظ
- تشکر کرده: 27 دفعه
- تشکر شده: 154 دفعه
- تماس:
Re: عسل سازی بهبود طعم عسل
AKBAR2 نوشته شده:barbod-beee نوشته شده:AKBAR2 نوشته شده:barbod-beee نوشته شده:mohammad123 نوشته شده:سلام
عسل حاصل شده از گلها و گیاهان متفاوت بوده و گاهی اوقات در شرایط خوب عسل معطر و طبیعی برداشت می شود ولی شاید طعم و مزه ان به اندازه عطر و خالص بودن ان نباشد زنبورداران تجاری به این مطلب اگاهی دارند به همین دلیل افزودنی هایی طبیعی به تغذیه زنبور اضافه کرده و یک عسل خوش طعم تر به بازار عرضه میکنند .
دوستان افزودنی هایی طبیعی را اگر تجربه دارید بیان کنید .
من پودر آویش در شربت ریختم ولی تفاوتی احساس نکردم.معمولا آبلیمو یا سرکه سیب هم می ریزند که روی مزه تاثیر داره البته اساتید معتقدند اثر درمانی داره. دوستان اگر تجربه خاصی دارند بفرماییند ما هم استفاده کنیم.
داداش پودر که نمیتونه طعم وعطر به عسل بده اگه عصاره اویشن رو مخلوط میکردی حتما جواب میداد..ابلیمو وسرکه رو مزه تاثیر نداره چون نمیتونی زیاد استفاده کنی ولی برای زنبور خوبه....معمولا برای طعم عسل تغذیه ای از عصاره استفاده میکنن
من چندتا عطاری رفتم ولی اسانس آویشن نداشتن. می گفتن اسانس آویشن وجود نداره. شما دیدی؟
[HIGHLIGHT=#fac08f]من ندیدم.. دارم..اونی که شما رفتی حتما عطار نبوده به نظر خودت میشه اویشن عصاره نداشته باشه..عصاره گیری سخته ولی غیر ممکن نیست...من برای درمان کنه به صورت ارگانیک از عصاره اویشن استفاده میکنم[/HIGHLIGHT]
تو کندوی من اثری از کنه نیست. من از دارو هم استفاده نکردم. ولی پودر آویش همیشه تو شربت می ریزم. نکنه علتش همینه؟
[CENTER][B][COLOR=#FF0000]باید کاری کنیم درصد ساکاروز روی همه بسته بندی ها با نظارت دولت یا اتحادیه نوشته بشه. این هم به نفع عسل تغذیه هست هم عسل خالص و به ضرر عسل تقلبی [/COLOR][/B][/CENTER]
- yones1986
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 234
- تاریخ عضویت: جمعه ۲۹ فروردین ۱۳۹۳, ۸:۲۷ ب.ظ
- محل اقامت: استان گیلان
- تشکر کرده: 151 دفعه
- تشکر شده: 44 دفعه
- تماس:
Re: عسل سازی بهبود طعم عسل
نحوه ی استفاده ازعصاره آویشن در مورد درمان کنه رو اگه توضیح بدید ممنون میشم؟AKBAR2 نوشته شده:barbod-beee نوشته شده:AKBAR2 نوشته شده:barbod-beee نوشته شده:mohammad123 نوشته شده:سلام
عسل حاصل شده از گلها و گیاهان متفاوت بوده و گاهی اوقات در شرایط خوب عسل معطر و طبیعی برداشت می شود ولی شاید طعم و مزه ان به اندازه عطر و خالص بودن ان نباشد زنبورداران تجاری به این مطلب اگاهی دارند به همین دلیل افزودنی هایی طبیعی به تغذیه زنبور اضافه کرده و یک عسل خوش طعم تر به بازار عرضه میکنند .
دوستان افزودنی هایی طبیعی را اگر تجربه دارید بیان کنید .
من پودر آویش در شربت ریختم ولی تفاوتی احساس نکردم.معمولا آبلیمو یا سرکه سیب هم می ریزند که روی مزه تاثیر داره البته اساتید معتقدند اثر درمانی داره. دوستان اگر تجربه خاصی دارند بفرماییند ما هم استفاده کنیم.
داداش پودر که نمیتونه طعم وعطر به عسل بده اگه عصاره اویشن رو مخلوط میکردی حتما جواب میداد..ابلیمو وسرکه رو مزه تاثیر نداره چون نمیتونی زیاد استفاده کنی ولی برای زنبور خوبه....معمولا برای طعم عسل تغذیه ای از عصاره استفاده میکنن
من چندتا عطاری رفتم ولی اسانس آویشن نداشتن. می گفتن اسانس آویشن وجود نداره. شما دیدی؟
[HIGHLIGHT=#fac08f]من ندیدم.. دارم..اونی که شما رفتی حتما عطار نبوده به نظر خودت میشه اویشن عصاره نداشته باشه..عصاره گیری سخته ولی غیر ممکن نیست...من برای درمان کنه به صورت ارگانیک از عصاره اویشن استفاده میکنم[/HIGHLIGHT]
- AKBAR2
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 352
- تاریخ عضویت: شنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۲, ۹:۲۶ ق.ظ
- محل اقامت: بابلسر
- تشکر کرده: 15 دفعه
- تشکر شده: 308 دفعه
- تماس:
Re: عسل سازی بهبود طعم عسل
روشهای استفاده زیادی
داره..من با شربت رقیق شده اسپری میکنم..این کار برای فصل شهد خوبه
داره..من با شربت رقیق شده اسپری میکنم..این کار برای فصل شهد خوبه
- mohammad123
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 458
- تاریخ عضویت: دوشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۲, ۷:۱۱ ب.ظ
- محل اقامت: فارس
- تشکر کرده: 552 دفعه
- تشکر شده: 321 دفعه
- تماس:
Re: عسل سازی بهبود طعم عسل
منظور از عصاره اویشن چیست؟
عرقیات مثلا عرق اویشن وجود داره و بوی بسیار تندی داره.
ولی عصاره شاید از عرق هم قوی تر باشه . لطفا نظر ؟؟
عرقیات مثلا عرق اویشن وجود داره و بوی بسیار تندی داره.
ولی عصاره شاید از عرق هم قوی تر باشه . لطفا نظر ؟؟
- AKBAR2
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 352
- تاریخ عضویت: شنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۲, ۹:۲۶ ق.ظ
- محل اقامت: بابلسر
- تشکر کرده: 15 دفعه
- تشکر شده: 308 دفعه
- تماس:
Re: عسل سازی بهبود طعم عسل
mohammad123 نوشته شده:منظور از عصاره اویشن چیست؟
عرقیات مثلا عرق اویشن وجود داره و بوی بسیار تندی داره.
ولی عصاره شاید از عرق هم قوی تر باشه . لطفا نظر ؟؟
اره خیلی قوی تره انقد که اصلا نمیتونی بخوری..خیلی تنده یه مدتی هم که بمونه ته نشین میشه وسیاه میشه
- barbod-beee
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 302
- تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۸ فروردین ۱۳۹۳, ۱۱:۲۷ ق.ظ
- تشکر کرده: 27 دفعه
- تشکر شده: 154 دفعه
- تماس:
Re: عسل سازی بهبود طعم عسل
AKBAR2 نوشته شده:mohammad123 نوشته شده:منظور از عصاره اویشن چیست؟
عرقیات مثلا عرق اویشن وجود داره و بوی بسیار تندی داره.
ولی عصاره شاید از عرق هم قوی تر باشه . لطفا نظر ؟؟
اره خیلی قوی تره انقد که اصلا نمیتونی بخوری..خیلی تنده یه مدتی هم که بمونه ته نشین میشه وسیاه میشه
من یک بار عصاره هل ریختم. عسل برداشت کردم. در حد آبروریزی بوی هل می داد. با اون عسل خمیر جانشین گرده درست کردم. برگردوندم برای مصرف زنبور.
[CENTER][B][COLOR=#FF0000]باید کاری کنیم درصد ساکاروز روی همه بسته بندی ها با نظارت دولت یا اتحادیه نوشته بشه. این هم به نفع عسل تغذیه هست هم عسل خالص و به ضرر عسل تقلبی [/COLOR][/B][/CENTER]
- AKBAR2
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 352
- تاریخ عضویت: شنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۲, ۹:۲۶ ق.ظ
- محل اقامت: بابلسر
- تشکر کرده: 15 دفعه
- تشکر شده: 308 دفعه
- تماس:
Re: عسل سازی بهبود طعم عسل
اره داداش عصاره خیلی بوی زیادی داره..حالا چرا هل حداقل همون اویشن یا گیشنیز ..چون اینا عسلش هم هستbarbod-beee نوشته شده:AKBAR2 نوشته شده:mohammad123 نوشته شده:منظور از عصاره اویشن چیست؟
عرقیات مثلا عرق اویشن وجود داره و بوی بسیار تندی داره.
ولی عصاره شاید از عرق هم قوی تر باشه . لطفا نظر ؟؟
اره خیلی قوی تره انقد که اصلا نمیتونی بخوری..خیلی تنده یه مدتی هم که بمونه ته نشین میشه وسیاه میشه
من یک بار عصاره هل ریختم. عسل برداشت کردم. در حد آبروریزی بوی هل می داد. با اون عسل خمیر جانشین گرده درست کردم. برگردوندم برای مصرف زنبور.
- faraz
- کاربر فعال سایت زنبورعسل
- پست: 77
- تاریخ عضویت: چهارشنبه ۹ اسفند ۱۳۹۱, ۲:۵۶ ق.ظ
- محل اقامت: zandgan
- تشکر کرده: 132 دفعه
- تشکر شده: 77 دفعه
- تماس:
Re: عسل سازی بهبود طعم عسل
mohammad123 نوشته شده:سلام
عسل حاصل شده از گلها و گیاهان متفاوت بوده و گاهی اوقات در شرایط خوب عسل معطر و طبیعی برداشت می شود ولی شاید طعم و مزه ان به اندازه عطر و خالص بودن ان نباشد زنبورداران تجاری به این مطلب اگاهی دارند به همین دلیل افزودنی هایی طبیعی به تغذیه زنبور اضافه کرده و یک عسل خوش طعم تر به بازار عرضه میکنند .
دوستان افزودنی هایی طبیعی را اگر تجربه دارید بیان کنید .
سلام.با توجه به استقبال مردم و استفاده از گیاهان دارویی. میشه محصولات دامی مثل عسل با خواص درمانی را با تغذیه دستی و مصنوعی زنبور عسل از فایتوژنیک هایی که اثر دارویی دارند تولید کرد.البته اینکار نیاربه آگاهی کافی یا مشورت با کارشناسان طب سنتی و گیاهان دارویی دارد.
- hoa-ameri
- کاربر سایت زنبورعسل ایران
- پست: 2
- تاریخ عضویت: یکشنبه ۱۳ فروردین ۱۳۹۶, ۱۰:۰۳ ب.ظ
- تماس:
Re: عسل سازی بهبود طعم عسل
بسمه تعالی
باسلام در مورد موضوع سوال بنده چند سال پیش در سیما خبری را دیدم که زنبور داری از منطقه غرب با استفاده از عرق اویشن به معطعر نمودن عسل اقدام نموده بودند این نسبت خیلی مهم است
باسلام در مورد موضوع سوال بنده چند سال پیش در سیما خبری را دیدم که زنبور داری از منطقه غرب با استفاده از عرق اویشن به معطعر نمودن عسل اقدام نموده بودند این نسبت خیلی مهم است
- hoa-ameri
- کاربر سایت زنبورعسل ایران
- پست: 2
- تاریخ عضویت: یکشنبه ۱۳ فروردین ۱۳۹۶, ۱۰:۰۳ ب.ظ
- تماس:
Re: عسل سازی بهبود طعم عسل
بسمه تعالی
با سلام
برای معطر نمودن شاید نسبت یک قاشق غذا خوری عرق اویشن در دو لیوان شربت نسبت مناسبی باشد
با سلام
برای معطر نمودن شاید نسبت یک قاشق غذا خوری عرق اویشن در دو لیوان شربت نسبت مناسبی باشد
- ratin
- عضو جدید سایت زنبورعسل
- پست: 1
- تاریخ عضویت: شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶, ۱۲:۵۰ ب.ظ
- تماس:
Re: عسل سازی بهبود طعم عسل
سلام دوستان اگه افزودنی مجازی به شربت اضافه کرید و نتیجه مثبت گرفتید ممنون میشم تو سایت تجربیاتتون رو بزارید.
- 110022
- کاربر فعال سایت زنبورعسل
- پست: 54
- تاریخ عضویت: شنبه ۱۰ فروردین ۱۳۹۲, ۴:۲۵ ق.ظ
- محل اقامت: مشهد
- تشکر کرده: 45 دفعه
- تشکر شده: 20 دفعه
- تماس:
Re: عسل سازی بهبود طعم عسل
با عرض سلام
سال گذشته من از عرق آویشن و شیره توت و انگور به طور خیلی اتفاقی استفاده کردم نتیجه بقدری عسل خوشمزه و خوش عطر بود که مشتریهام عسل خلص رو با شکری اشتباه میگرفتن حتی امسال در خواست عسل شکری با همون طعم رو دارن حالا نمیدونم کدوم اینقدر عسلو خوشمزه کرده بود شیره توت یا انگور یا آویشن؟
سال گذشته من از عرق آویشن و شیره توت و انگور به طور خیلی اتفاقی استفاده کردم نتیجه بقدری عسل خوشمزه و خوش عطر بود که مشتریهام عسل خلص رو با شکری اشتباه میگرفتن حتی امسال در خواست عسل شکری با همون طعم رو دارن حالا نمیدونم کدوم اینقدر عسلو خوشمزه کرده بود شیره توت یا انگور یا آویشن؟
- sangriz
- عضو جدید سایت زنبورعسل
- پست: 1
- تاریخ عضویت: چهارشنبه ۱۴ تیر ۱۳۹۶, ۵:۰۵ ب.ظ
- تماس:
Re: عسل سازی بهبود طعم عسل
مطلب خوبی است دوستانی که تجربه در این زمینه دارند اگر کمک کنند
آخرین ويرايش توسط 4 on sangriz, ويرايش شده در 0.
- h264
- عضو جدید سایت زنبورعسل
- پست: 1
- تاریخ عضویت: جمعه ۱۰ شهریور ۱۳۹۶, ۱۲:۵۱ ق.ظ
- تماس:
Re: عسل سازی بهبود طعم عسل
سلام خدمت همه عزیزان
یک سوال آیا مصرف زیاد شکر می توان باعث بیماری در زنبورها شود؟ علائم ش چیست؟
یک سوال آیا مصرف زیاد شکر می توان باعث بیماری در زنبورها شود؟ علائم ش چیست؟
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 21 مهمان