مراحل ساخت پوکه صنعتی

گاو شيري،گاو گوشتي،گاوميش،گوسفند،اسب،شتر،بز،حيوانات خانگي

مدیر انجمن: mellifera

نمایه کاربر
ofoghit
کاربر نیمه فعال سایت
کاربر نیمه فعال سایت
پست: 8
تاریخ عضویت: چهارشنبه 5 مهر 1396, 2:39 pm
تماس:

مراحل ساخت پوکه صنعتی

پست توسط ofoghit »

[HIGHLIGHT=#ffffff]پوکه صنعتی با استفاده از خاک رس و انجام عملیات حرارتی ، باعث انبساط و سخت شدن سطح تولید میگردند.[/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]در خرید پوکه خود دقت کنید و با متخصصان در تماس باشید.
[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]مرحله اول ساختن پوکه صنعتی[/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]:[/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]خاک از طریق جعبه تغذیه وارد خط تولید می شود. خاک وارد شده توزین می گردد و با عبور از دروازه مغناطیسی وارد آسیاب ( Adge mill ) می شود درآنجا خاک همراه با آب مورد نیاز له شده واز صفحه مشبکی با روزنه های 18 میلیمتر عبور میکند. گل عبور داده شده وارد مخلوط کن میگردد و درآنجا به وسیله دو محور چرخ گوشتی ورز داده می شود تا گل به حالت پلاستیک درآید. سپس گل ورز داده شده از آسیاب غلطکی با مجرای 2 میلیمتر عبور میکند تاکاملا حالت یکنواخت پیدا کند. گل یکنواخت شده به کوره خشک کن هدایت می شود.[/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]مرحله دوم ساختن پوکه صنعتی[/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]:[/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]کوره خشک کن به طول 35 متر و حرکت 5/1 تا 2 دور در دقیقه دارای ساختمان داخلی بخصوصی است. این ساختمان باعث می شود تا گل درمعرض هوای گرم قرارگرفته، خشک و ریز شود. نهایتا به گندوله های ریزی تبدیل میشود. حرارت کوره خشک کن درابتدا 150 تا 200 درجه سانتی گراد است و در انتها به 550 تا 600 درجه سانتی گراد میرسد. گندوله های آماده شده به کوره پخت میریزد. کـوره پخـت به طول 22 متر و قطـر 4/3 متر قادر است تا 6 دور در دقیقه دوران نماید. منحنــی حرارتی کــوره پخت از 600 تا 1200 درجه کشیده می شود و گندوله ها در این حرارت منبسط شده و به دانه هایی از 1 تا 20 میلیمتر سبک و متخلخل تبدیل می شوند. دانه های سبک تولید شده به داخل خنک کن های ماهواره ای هدایت شده و از آنجا بر روی نوارهای خروجی ریخته شده و در محوطه آزاد دیو می شوند.[/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]مرحله سوم ساختن پوکه صنعتی:[/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]بدلیل آنکه هر کاربردی نیاز به دانه بندی مخصوصی می باشد، لذا سبکدانه های تولیدی باعبور از سرند به سه سایز مختلف 4-0 میلیمتر, 10-4 میلیمتر، 25-10 میلیمتر تقسیم می شود ودانه های مجزا شده برای کاربردهای مختلف مورد استفاده قرارمی گیرد.

پوکه قروه و پوکه تبریز را میتوان از انواع آنها نام برد.[/HIGHLIGHT]


چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان