زنبوران نر کندو
مدیر انجمن: mellifera
- behnam_00
- کاربر فعال سایت زنبورعسل
- محل اقامت: تاکستان
- تشکر کرده: 65 دفعه
- تماس:
زنبوران نر کندو
باسلام خدمت دوستان گرامی وجود زنبورهای نر و شفیره زنبورنر روی قابها در این موقع از سال عادیه؟ در صورت غیر عادی بودند راه حل چیه؟در ضمن کندو دارای ملکه هست 

- mellifera
- مدیر سایت زنبورعسل ایران
- محل اقامت: آذربایجان شرقی-مرند
- تشکر کرده: 4565 دفعه
- تماس:
Re: زنبوران نر کندو
در صورتي كه تعدادش زياد نيست عادي هستش.در صورتي غير عادي ميشه كه در كندو ملكه وجود نداره و اگه تعدادش زياد باشه يه ايرادي كندو داره.اما در اين زمان مشكلي نداره.
در صورتي كه غير عادي باشه بايد در صدد رفع ان باشي.مثلا معرفي ملكه به كندو و....
در صورتي كه غير عادي باشه بايد در صدد رفع ان باشي.مثلا معرفي ملكه به كندو و....
- hamed
- بهترین کاربر سایت زنبورعسل
- محل اقامت: شهریار-تهران
- تماس:
تو کندوهای من هم زنبور نر و شفیره نر وجود داره فکر کنم به خاطر شرایت خوب منطقه باشه تازه من دیروز یه بشه طبیعی هم گرفتم البته ضعیفه اما تو این موقع از سال یه خورده تعجب کردم تو یکی از کندو هام هم چند تا شاخون بسته بود با اینکه تخم روز هم وجود داشت و ملکش برای امساله
- mellifera
- مدیر سایت زنبورعسل ایران
- محل اقامت: آذربایجان شرقی-مرند
- تشکر کرده: 4565 دفعه
- تماس:
hamed نوشته شده:تو کندوهای من هم زنبور نر و شفیره نر وجود داره فکر کنم به خاطر شرایت خوب منطقه باشه تازه من دیروز یه بشه طبیعی هم گرفتم البته ضعیفه اما تو این موقع از سال یه خورده تعجب کردم تو یکی از کندو هام هم چند تا شاخون بسته بود با اینکه تخم روز هم وجود داشت و ملکش برای امساله
پس منطقطون شرايطش خيلي خوبه كه هنوز بچه ميدن و شاخون ميزنن.

- saman
- مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
- محل اقامت: استان کرمانشاه- شهرستان پاوه.بخش نوسود
- تشکر کرده: 157 دفعه
- تماس:
سلام من امروز از يکي از کندوهاي ضعيفم که تخم ريزي هم داره بازديد کردم و چندتا زنبور نر ديدم که معلوم بود تازه متولد شدن کندو هم ملکه داره و در حال تخم ريزي هم هست به نظر شما اين حالت ميتونه نشون از وجود مشکل در کندو باشه ؟
- koohi
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- محل اقامت: اصفهان
- تشکر کرده: 332 دفعه
- تماس:
با سلام دوست عزیز امکان دارد ملکه شما ضعیف وپیر شده باشد در این حالت نیز ملکه تعدادی تخم نر می گذارد.saman نوشته شده:سلام من امروز از يکي از کندوهاي ضعيفم که تخم ريزي هم داره بازديد کردم و چندتا زنبور نر ديدم که معلوم بود تازه متولد شدن کندو هم ملکه داره و در حال تخم ريزي هم هست به نظر شما اين حالت ميتونه نشون از وجود مشکل در کندو باشه ؟
- saman
- مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
- محل اقامت: استان کرمانشاه- شهرستان پاوه.بخش نوسود
- تشکر کرده: 157 دفعه
- تماس:
سلام اين کندويي که تو اذر چندتا زنبور نر داخلش ديدم ملکش مال امساله و همين امروزهم دوسه تا ديگه زنبور نر داخل جمعيت ديدم(البته اندازه يه کف دست هم تخم روز داشت)به نظرشما امکان داره اين کندو مشکل داشته باشه يا مال خوب بودن هواست؟
- jamshid
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- محل اقامت: مازندران-چالوس
- تشکر کرده: 146 دفعه
- تماس:
سلام
وجود زنبور نر در این فصل با توجه به منطقه آب و هوایی شما مشکوک بنظر میرسه اگه بخاطر خوبی آب و هوا باشه پس سایر زنبورها هم بصورت طبیعی باید تخم نر بریزند لذا به جوان بودن ملکه نمیشه اعتماد کرد شاید ملکه جوان خوب جفت نخورده باشه و مشکل اسپرم داشته باشه پس ملاک جوان بودن ملکه همیشه دال بر خوب بودنش نیست.
وجود زنبور نر در این فصل با توجه به منطقه آب و هوایی شما مشکوک بنظر میرسه اگه بخاطر خوبی آب و هوا باشه پس سایر زنبورها هم بصورت طبیعی باید تخم نر بریزند لذا به جوان بودن ملکه نمیشه اعتماد کرد شاید ملکه جوان خوب جفت نخورده باشه و مشکل اسپرم داشته باشه پس ملاک جوان بودن ملکه همیشه دال بر خوب بودنش نیست.
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 3 مهمان