با سلام . حرف شما درسته آقا احسان منم اینکارو خودم کردم.ولی وقتی بخوای فقط عسل تغذیه شده برداشت کنی به نظرم بهتر کندوها از هم جدا بشن یه سری واسه تولید عسل طبیعی و یه سری واسه عسل شکری . این روش دردسر کمتری داره .
عسل طبیعی واسه من شاید 200 کیلو کافی باشه که از 20 تا کندو میتونی این مقدارو برداشت کنی . تعداد کندو کمترم هم هم مدیریتت بیشتره هم کوچ دادنش راحتتره هم دردسرش و ... کمتره .
واسه عسل شکری هم 100 تا کندو تو یه محیط ثابت قرار میدی و تغذیه میکنی.
روشی که شما میگین همین 120 تا کندورو باید داشته باشی ولی همشو با هم کوچ بدی و .. و خیلی زحمتت بیشتر میشه .
به نظرم تولید عسل طبیعی و تغذیه شده به طور مجزا خیلی بهتره
سلام
به نظر من نمی صرفه
چون باید هزینه کارگر, دادن شربت ,برداشت عسل , .... حساب کنی دردسرش خیلی زیاده
مشتری عسل خوب هم کم نیست باید یکم بازاریابی کنی برادر
jamshid نوشته شده:سلام دوستان محترم
من شخصا قبول ندارم باید دو نوع عسل باشه تا مردم انتخاب کنند دوستان محترم میدانند اگه در عسل طبیعی مقداری شکر مخلوط باشه حتی زنبوردار باسابفه هم نمیتونه تشخیص بده عسل که کالا و متاع نیست هر کسی بواسطه وسع و توان خودش بتواند بخرد بفرمایش پیامبر اکرم عسل داروی شفا بخش است اگه با شکر مخلوط شود نتنها شفا بخش نبوده بلکه احتمال عواقب ناهنجاری از جمله مرگ بیماران دیابتی را دچار شود مگه کسی یا بیماری تمایل داره داروی تقلبی بجای اصلی استفاده بکنه پس عسل باید فقط و فقط خالص باشد
با سلام .
آقا جمشید شما استاد بنده هستین حرفه شما کاملا درسته کی بدش میاد عسل طبیعی تولید کنه به قیمت 4 کیلو عسل شکری بفروشه .
من بخدا با چشم خودم دیدم به مشتری گفتم عسل کیلو 40 تومن با ضمانت بهت میدم . ببریم آزمایشگاه اگه خالص نبود اصلا مجانی ببر . ولی قبول نمیکنه عسل شکری هم بهش میگی این عسل خالص نیست ولی بازمم با میل خودش عسلو خریداری میکنه . تو تبلیغات مدرن این یه شعاره که میگن حق انتخاب باید با مشتری باشه . وقتی چندو نوع عسل داشته باشی با برگه آزمایشگاه که نشون دهنده درصد خالص بودن عسل باشه با قیمت متنوع . دیگه مشتری خودش تصمیم میگیره کدوم عسلو با کدوم کیفیت با کدوم قیمتو تهیه کنه .
دوستانی هم که همش دم از وجدان کاری واین حرفا میزنن ، اون واسه زمانی هستش که عسل تقلبی رو به جای عسل طبیعی به مشتری 40 تومن بدی.
با سلام خدمت دوستان
خوده من 4 تا 5 بار در سال برداشت ميكنم:
كه 2 برداشت اول طبيعي برداشت ميكنم و 3 برداشت آخر را با تغذيه برداشت دارم.
برداشت طبيعي را خودم ميفروشم (كيلو فروش)
و برداشت تغذيه اي را به كارخانه ميدهم.
موقع اي كه ميخوام كيلو فروش كنم به مشتري ميگم كه اين عسل طبيعي و قيمت اين قدر و اين مخلوطه (يعني هم طبيعي داره هم مقداري تغذيه) و قيمت اينقدر و
اين هم فقط تغذيه اي است و قيمت اين قدر.
تمام مشتريهايي كه دارم همه عسل طبيعي را انتخاب ميكنند .
حالا به نظر من اگر دوستان به اين صورت عمل كنند فكر نكنم مشكلي داشته باشه. فقط زماني مشكل پيدا ميكنه كنه كه عسل نامرغوب را به عنوان مرغوب بفروشيم.
حرف آخر هم اينكه مهم صداقت است و بس.
برای داشتن 2نوع عسل لازم نیست که عسل شکری تولید کنی، میتونی بعد از کوه زنبوراتو ببری پای پنبه وافتابگردون و کلی عسل تولید کنی . میشه 2نوع عسل طبیعی با قیمت وکیفیت متفاوت.
ahmad5 نوشته شده:برای داشتن 2نوع عسل لازم نیست که عسل شکری تولید کنی، میتونی بعد از کوه زنبوراتو ببری پای پنبه وافتابگردون و کلی عسل تولید کنی . میشه 2نوع عسل طبیعی با قیمت وکیفیت متفاوت.
براي عسل شكري كه حتما بايد زنبورا را ببري جايي كه گرده داشته باشه.
خوده من ميبرم پاي ذرت و آفتابگردان .
سلام
به نظر من نمی صرفه
چون باید هزینه کارگر, دادن شربت ,برداشت عسل , .... حساب کنی دردسرش خیلی زیاده
مشتری عسل خوب هم کم نیست باید یکم بازاریابی کنی برادر
سلام
مگه برا عسل طبیعی کارگر میگیری؟!!!! اینم همونه دیگه ولی یه خورده کار بیشتر میخواد
مشتری هم خودش میاد میبره چون کارخونس و فقط عسل تغذیه میخواد
براي عسل شكري كه حتما بايد زنبورا را ببري جايي كه گرده داشته باشه.
خوده من ميبرم پاي ذرت و آفتابگردان .
خب گرده ک همیشه نیازه
به نظرم بیشتر مناطق گرده دارن
واس من که داره
=======
راستی میشه وقتی گرده کم باشه تو وسط سال کیک گرده داد؟!
jamshid نوشته شده:سلام دوستان محترم
من شخصا قبول ندارم باید دو نوع عسل باشه تا مردم انتخاب کنند دوستان محترم میدانند اگه در عسل طبیعی مقداری شکر مخلوط باشه حتی زنبوردار باسابفه هم نمیتونه تشخیص بده عسل که کالا و متاع نیست هر کسی بواسطه وسع و توان خودش بتواند بخرد بفرمایش پیامبر اکرم عسل داروی شفا بخش است اگه با شکر مخلوط شود نتنها شفا بخش نبوده بلکه احتمال عواقب ناهنجاری از جمله مرگ بیماران دیابتی را دچار شود مگه کسی یا بیماری تمایل داره داروی تقلبی بجای اصلی استفاده بکنه پس عسل باید فقط و فقط خالص باشد
با سلام .
آقا جمشید شما استاد بنده هستین حرفه شما کاملا درسته کی بدش میاد عسل طبیعی تولید کنه به قیمت 4 کیلو عسل شکری بفروشه .
من بخدا با چشم خودم دیدم به مشتری گفتم عسل کیلو 40 تومن با ضمانت بهت میدم . ببریم آزمایشگاه اگه خالص نبود اصلا مجانی ببر . ولی قبول نمیکنه عسل شکری هم بهش میگی این عسل خالص نیست ولی بازمم با میل خودش عسلو خریداری میکنه . تو تبلیغات مدرن این یه شعاره که میگن حق انتخاب باید با مشتری باشه . وقتی چندو نوع عسل داشته باشی با برگه آزمایشگاه که نشون دهنده درصد خالص بودن عسل باشه با قیمت متنوع . دیگه مشتری خودش تصمیم میگیره کدوم عسلو با کدوم کیفیت با کدوم قیمتو تهیه کنه .
دوستانی هم که همش دم از وجدان کاری واین حرفا میزنن ، اون واسه زمانی هستش که عسل تقلبی رو به جای عسل طبیعی به مشتری 40 تومن بدی.
سلام
اقا مرتضی فروش عسل بیشتر به اعتبار فروشنده و اطمینان خریدار به اوست اگر مشتری به شما اطمینان نداشته باشد برگه ازمایشگاه رو هم می تواند زیر سئوال ببرد و مشتری که حرف شما رو قبول نمی کند همان بهتر که خریدش را از جای دیگر بکند .
ضمن اینکه من هم قبول دارم وقتی شما به مشتری بگید این خالص نیست خریدش میل خودتان هست مشکلی از هیچ جهت ندارد چون که دانسته خرید کرده است.
با سلام .
دوستان واسه تولید عسل شکری از چه روشی برای تغذیه کندو استفاده می کنند. صد در صد همیشه باید شربت در دسترس زنبورا باشه دیگه . بهترین روش واسه این کار چیه ؟
منظورم اینه که لازم نباشه هر روز واسه تغذیه بری به زنبورستان .
مثلا مثل این عکس دوستمون گذاشتن میشه استفاده کرد ؟ وآیا شربت به این مقدار امکان ترش شدنش هست یا نه ؟
manoto_mr نوشته شده:با سلام .
دوستان واسه تولید عسل شکری از چه روشی برای تغذیه کندو استفاده می کنند. صد در صد همیشه باید شربت در دسترس زنبورا باشه دیگه . بهترین روش واسه این کار چیه ؟
منظورم اینه که لازم نباشه هر روز واسه تغذیه بری به زنبورستان .
مثلا مثل این عکس دوستمون گذاشتن میشه استفاده کرد ؟ وآیا شربت به این مقدار امکان ترش شدنش هست یا نه ؟
جمعیت این کندو ها خوب به نظر می رسد و این مقدار شربت خیلی زود خورده شده و به ترش شدن نمی رسد .
من هم با تولید دو نوع عسل موافقم و البته با توجه به اوضاع اقتصادی فعلی و البته گرون شدن شکر، دارو، هزینه کارگر و حمل و نقل و از طرفی کاهش قدرت خرید مردم نمیدونم کدوم روش مناسب تره. فکر میکنم بهتره با توجه به سابقه فروش و مشتریهای گذشته همون روال را ادامه داد..
سلام
دوستان مقدار 60 کیلو عسل تغذیه برای ساخت کیک نیاز دارم از کجا میشه قیمت مناسب تهیه اش کرد. عسل دست ساز نمیخوام عسلی که از زنبور گرفته شده. اگه با شان باشه بهتر ..
*[I]** زنبورستان کیسمار استان خراسان شمالی شهر ستان شیروان***09123386142
...........
[/I]
Kismar نوشته شده:سلام
دوستان مقدار 60 کیلو عسل تغذیه برای ساخت کیک نیاز دارم از کجا میشه قیمت مناسب تهیه اش کرد. عسل دست ساز نمیخوام عسلی که از زنبور گرفته شده. اگه با شان باشه بهتر ..
ahmad5 نوشته شده:برای داشتن 2نوع عسل لازم نیست که عسل شکری تولید کنی، میتونی بعد از کوه زنبوراتو ببری پای پنبه وافتابگردون و کلی عسل تولید کنی . میشه 2نوع عسل طبیعی با قیمت وکیفیت متفاوت.
تو سمت ما زنبور دو طبقه قوی رو میبریم روستا های فیروز کوه ابتدای برج 4 تا انتهای برج 5 ، برای گرفتن عسل کوهستان بعد از گرفتن عسل در انتهای برج 5 زنبور های قوی دو ماه پیش تبدیل می شن به زنبورهای 4 تا 5 کارته خیلی ضعیف که اصلا به درد بردن به آفتاب گردون پنبه نمیخوره . میشه راهنماییم کنید بگید شماها چی کار میکنید که زنبوراتون بعد از کوهستان هنوز هم اونقدر ها قوی هستند که بتونن تو باغات آفتاب گردون جواب بدن با تشکر
سلام ،نظر بدی نیست.خیلیام فقط ادعای تولید عسل بدون تغذیه رو دارن.واسه بعضی مشتریهای خاص که قیمت براشون مهم نیست و فقط دنبال کیفیت هستند باید تولید طبیعی داشت.
ahmad5 نوشته شده:برای داشتن 2نوع عسل لازم نیست که عسل شکری تولید کنی، میتونی بعد از کوه زنبوراتو ببری پای پنبه وافتابگردون و کلی عسل تولید کنی . میشه 2نوع عسل طبیعی با قیمت وکیفیت متفاوت.
تو سمت ما زنبور دو طبقه قوی رو میبریم روستا های فیروز کوه ابتدای برج 4 تا انتهای برج 5 ، برای گرفتن عسل کوهستان بعد از گرفتن عسل در انتهای برج 5 زنبور های قوی دو ماه پیش تبدیل می شن به زنبورهای 4 تا 5 کارته خیلی ضعیف که اصلا به درد بردن به آفتاب گردون پنبه نمیخوره . میشه راهنماییم کنید بگید شماها چی کار میکنید که زنبوراتون بعد از کوهستان هنوز هم اونقدر ها قوی هستند که بتونن تو باغات آفتاب گردون جواب بدن با تشکر