مدیر انجمن: mellifera
این دستور العملی بود که روی خود فابکوزین نوشته شده است.1170 نوشته شده:fara نوشته شده:ehsanklop نوشته شده:با سلام
فابکوزین رو میشه خوراکی استفاده کرد ؟ اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنمایی کنه . تشکر
نه نمی شود باید به صورت تدخینی استفاده شود 3 تا 5 گرم آن را در یک لیتر آب استفاده کرده و با استفاده از پنبه های اغشته به مایع فابکوزین را در چهار گوشه ی کندو قرار می دهیم.
در ضمن دمای هوا به گونه ای باشد که عمل تدخین به خوبی صورت بگیرد.
سه تا پنج گرم در يك ليتر خيلي رقيق ميشه و كارآئي نداره من به توصيه يك زنبوردار باتجربه سال گذشته يك به يك با آب مخلوط كردم و آغشته به يك تكه مقوا كردم و در كف كندو گذاشتم و حدود يك ماه هم ماند . مشكلي هم نداشتم .
fara نوشته شده:darvishi نوشته شده:سلام دوستان
این وقت سال برا مبارزه با کنه چکار باید کرد؟؟؟ آخه امروز تو یکی از کندوهام کنه دیدم دوتا از کندوهای دیگه هم نوک بال زنبور ها ی صحرا رو خورده شده بود!!! اما مرگ و میر جلو کندو طبیعیه و جمعیت کندو هم خوبه.
مطمئنا در این موقع از داروهای شیمیایی نمی توانید استفاده کنید چرا که در عسل تان تاثیر می گذارد استفاده از کندوهای کفه باز و همچنین از دود تنباکو شاید تا حدودی بهتان کمک کند کنه وقتی که در کندو به راحتی دیده می شود نشان از آلودگی شدید کندو دارد .
دود تنباکو به گفته بعضی دوستان باعث بیهوشی کنه می شود حال اگه شما اگه کندوی کفه باز استفاده کنید که کنه ها از کندو بیرون ریخته می شوند یا قبل از دود دادن یک ورقه سفید را چرب کنید تا در صورت بیهوشی کنه ها به ورقه بچسبند و بتوان ان ها را از کندو خارج کرد.Taherkhani نوشته شده:fara نوشته شده:darvishi نوشته شده:سلام دوستان
این وقت سال برا مبارزه با کنه چکار باید کرد؟؟؟ آخه امروز تو یکی از کندوهام کنه دیدم دوتا از کندوهای دیگه هم نوک بال زنبور ها ی صحرا رو خورده شده بود!!! اما مرگ و میر جلو کندو طبیعیه و جمعیت کندو هم خوبه.
مطمئنا در این موقع از داروهای شیمیایی نمی توانید استفاده کنید چرا که در عسل تان تاثیر می گذارد استفاده از کندوهای کفه باز و همچنین از دود تنباکو شاید تا حدودی بهتان کمک کند کنه وقتی که در کندو به راحتی دیده می شود نشان از آلودگی شدید کندو دارد .
سلام. میشه در مورد دود تنباکو توضیح بدین؟
saman نوشته شده:سلام
من چند روز پیش هنگام برداشت عسل متوجه شدم که تو لاروهای بعضی کندوهام کنه هستش به نظر دوستان الان برای دادن آپیستان زمان مناسبیه؟
saman نوشته شده:سلام
با تبریک عید سعید فطر و آرزوی قبولی طاعت و عبادت دوستان
من از نوار آپیستان برای مبارزه با کنه واروا استفاده کردم و کف کندو رو روزنامه گذاشتم تا کنه هایی که بی حس میشن رو بیفتن سر روزنامه و برشون دارم فردا که سر زدم تا روزنامه ها رو عوض کنم دیدم زنبورها روزنامه کف کندو رو جویدن بنظر دوستان علتش چی میتونه باشه؟و آیا دوباره روزنامه بزارم یا زنبورها خودشون کنه ها رو از کندو بیرون میندازن؟
به عنوان پیش دارو کارش چیه؟ و چه عملی رو انجام میدهد؟mellifera نوشته شده:با سلام خواهش ميكنم قيمت 2500 تومن براي يك بسته دادم.اينم بگم كه اين دارو واميترات پيش دارو هستش و بعد 3 روز بايد نوار بايوارول رو تو كندو قرار دهيم.
mellifera نوشته شده:با سلام اطلاعات دقيقتر از اين دارو اينكه 2500 تومن قيمتشه و اين داروكارش اينه كه كنه ها رو بيحس و ميكشه .اين دارو رو بايد صبح زود تو كندو بسوزونيم تا زنبورا كه به بيرون ميرن و ميتكونن خودشونو كنه ديگه داخل كندو نيوفته و دوباره به زنبورا نچسبه.اين دارو فايدش اينه كه ديگه نيازي به انداختن روزنامه داخل كندو نيست.
rata نوشته شده:توی سایتهای اینترنتی مطالب زیادی در رابطه با استفاده از پودر قند یا شکر برای کنه کشی نوشته شده است که دوستان می توانند عبارت زیر را جستجو و مطالعه کنند. میخواستم بدانم آیا کسی این روش را تجربه کرده است؟
powdered sugar dusting in bee colonies as varroa control
ayazdani نوشته شده:با سلام خدمت همه دوستان
من دكتر يزداني هستم مدير فني شركت كرپا وارد كننده قانوني آپيستان آمريكايي و ژل آپيگارد كه بيش از 10 سال است كه در خدمت صنعت زنبور داري ايران ميباشم.
با توجه به اينكه بسياري از سئوالهاي دوستان در خصوص داروهايي بود كه مسئوليت فني آن به عهده اينجانب ميباشد خوشحال خواهم شد كه در پاسخ بعضي از سئوالها كمكي كرده باشم
با احترام و ارزوي موفقيت براي كليه دوستان
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 9 مهمان