صفحه اصلي سايت جستجوگر سايت قوانين سايت تبليغات در سايت كار با تالار گفتمان كار با تالار گفتمان

ترش شدن عسل

سوالات مربوط به عسل و عسل شناسي و خواص و ....

مدير انجمن: mellifera

ترش شدن عسل

پستتوسط ebraahimiyan » 22 تير ماه 1392 01:12

با سلام خدمت دوستان میخواستم بدونم عسل در چه حالت ترش میشه.
چند درصد آب اگر با عسل مخلوط بشه ترش میشه؟
چقدر طول میکشه تا عسلی که با آب مخلوط شده ترش بشه ؟
............................................................................................................................................
کاربرانی که این پست را تأیید یا رد کرده اند:
نماد کاربر
ebraahimiyan
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
 
پست ها : 251
تاريخ عضويت: 19 خرداد ماه 1391 15:12
محل سکونت: سمنان
نام واقعی: مجتبی ابراهیمیان
تشکر کرده: 93 بار
تشکر شده: 146 بار
امتياز: 37290

Re: ترش شدن عسل

پستتوسط hony » 22 تير ماه 1392 01:26

ebraahimiyan نوشته است:با سلام خدمت دوستان میخواستم بدونم عسل در چه حالت ترش میشه.
چند درصد آب اگر با عسل مخلوط بشه ترش میشه؟
چقدر طول میکشه تا عسلی که با آب مخلوط شده ترش بشه ؟

سلام
چقدر شو نمیدونم زمان میبره تا ترش بشه ولی فک کنم عسل بیشتر از 18 درصد نباید رطوبت داشته باشه و اکثرا عسلهای نارس که زود برداشت شده ترش میشه به دلیل رطوبت بالا  و اگر کمتر از نصف قاب پولک نزده باشه( با موم روشو نبسته باشه) این اتفاق ممکنه بیفته و همچنین در زمان برداشت حتما باید از یه توری جهت جلوگیری از ورد نا خالصیها به عسل استفاده کرد
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط hony در 22 تير ماه 1392 02:14 .

برای نویسنده این مطلب hony تشکر کننده ها:
ebraahimiyan (29 تير ماه 1392 12:11)
رتبه: 4.167%
 
............................................................................................................................................
کاربرانی که این پست را تأیید یا رد کرده اند:
hony
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
 
پست ها : 477
تاريخ عضويت: 22 دي ماه 1390 15:57
محل سکونت: آذربایجان شرقی
نام واقعی: رضا
تشکر کرده: 331 بار
تشکر شده: 576 بار
امتياز: 360395

Re: ترش شدن عسل

پستتوسط ilam » 23 تير ماه 1392 23:14

معمولا در حالتی ک هنوز پولک نبسته.
بنظرم ی دوسه هفته ای طول میکشه
محمد امین کوشا
............................................................................................................................................
کاربرانی که این پست را تأیید یا رد کرده اند:
نماد کاربر
ilam
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
 
پست ها : 509
تاريخ عضويت: 3 ارديبهشت ماه 1392 15:24
محل سکونت: ایلام.شهرستان شیروان چرداول.سرابله
نام واقعی: محمد امین کوشا
تشکر کرده: 75 بار
تشکر شده: 222 بار
امتياز: 141075

Re: ترش شدن عسل

پستتوسط mahdighas » 24 تير ماه 1392 12:41

سلام
من یه بار یکم عسل قاطی یه بطری آب کردم ، گذاشتم یخچال خنک بشه بعدش اومدم دیدم بوی بسیار کشنده ای میده.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط mahdighas در 30 تير ماه 1392 20:00 .
............................................................................................................................................
کاربرانی که این پست را تأیید یا رد کرده اند:
نماد کاربر
mahdighas
کاربر سایت زنبورعسل ایران
کاربر سایت زنبورعسل ایران
 
پست ها : 3
تاريخ عضويت: 18 فروردين ماه 1392 12:21
محل سکونت: قم
نام واقعی: mahdi
تشکر کرده: 2 بار
تشکر شده: 4 بار
امتياز: 3510

Re: ترش شدن عسل

پستتوسط ebraahimiyan » 29 تير ماه 1392 12:12

من در اثر بی احتیاطی حدود 3  4  درصد آب با یکی از ظرفهای عسلم قاطی شده و کمی رقیق تر از عسلهای مشابه شده اما همچنان غلیظ تر از عسلی هست که بهار گرفتم
میخوام بدونم چقدر احتمال داره تا ترش بشه یا مشکل دیگه ای براش پیش بیاد ؟
............................................................................................................................................
کاربرانی که این پست را تأیید یا رد کرده اند:
نماد کاربر
ebraahimiyan
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
 
پست ها : 251
تاريخ عضويت: 19 خرداد ماه 1391 15:12
محل سکونت: سمنان
نام واقعی: مجتبی ابراهیمیان
تشکر کرده: 93 بار
تشکر شده: 146 بار
امتياز: 37290

Re: ترش شدن عسل

پستتوسط apis » 29 تير ماه 1392 12:46

استادم نکته ای رو گفت که لازم دیدم اینجا بیان کنم :
ایشون سوال کرد فرق بین رطوبت و آب در چیه ؟
در ادامه خودشون جواب دادند که رطوبت همان آب هست + گرما
***
هدفم از گفتن این مطلب این بود که این موضوع درست هست که عسل به شدت جاذب الرطوبه هست اما دلیل نمیشه آب رو هم خیلی زود جذب کنه
اتفاقا یکی از نکاتی رو که باید دقت کنید اینه که عسل طبیعی مدت نسبتا زیادی طول میکشه تا در آب حل بشه
و در ادامه اینکه معمولا اون قسمتی از عسل که در آب حل شده زود تر ترش میشه که همیشه سطح رویی عسل هست به این دلیل که چگالی عسل بیشتر از آب هست

در نتیجه شما دوست عزیز می تونستی بلافاصله عسل خودت رو از آب جدا کنی بدون اینکه ترش شدنی که مد نظرت هست اتفاق بیفته
ولی اگه اون 3 یا 4 درصد آب در تمام عسل حل شده باشه برخلاف چیزی که فکر می کنی ( غلظت عسل ) احتمال ترش شدن بالاست و باید ترجیحا زود مصرف بشه
زندگی شهد گل است که زنبور زمان می خوردش
آنچه می ماند عسل خاطره هاست

برای نویسنده این مطلب apis تشکر کننده ها:
mellifera (29 تير ماه 1392 18:06)
رتبه: 4.167%
 
............................................................................................................................................
کاربرانی که این پست را تأیید یا رد کرده اند:
, 13490
نماد کاربر
apis
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
 
پست ها : 177
تاريخ عضويت: 13 تير ماه 1391 15:41
محل سکونت: ساري
نام واقعی: سید هادی سادات شهابی
تشکر کرده: 81 بار
تشکر شده: 224 بار
امتياز: 68970

Re: ترش شدن عسل

پستتوسط ebraahimiyan » 30 تير ماه 1392 11:59

برای من حدود 1 کیلو آب در 30 کیلو عسل بوده به نظرتون ترش میشه؟
............................................................................................................................................
کاربرانی که این پست را تأیید یا رد کرده اند:
نماد کاربر
ebraahimiyan
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
 
پست ها : 251
تاريخ عضويت: 19 خرداد ماه 1391 15:12
محل سکونت: سمنان
نام واقعی: مجتبی ابراهیمیان
تشکر کرده: 93 بار
تشکر شده: 146 بار
امتياز: 37290

Re: ترش شدن عسل

پستتوسط saray » 30 تير ماه 1392 13:20

با سلام.
من یک شان رو که یک طرفش کلا پولک زده بود و طرف دیگرش تا وسط پولک زده  نصف دیگه ش هم کناره های حجره ها رو سفید کردن رو برداشتم. این شان رو تویه یه کندوی توخالی تو یه جای تقریبا گرم گذاشتم. امکان داره خراب بشه؟ لازمه دوباره به کندویی که برداشتم برگردونم؟ تو ظرف شیشه ای نگه دارم خوبه؟
............................................................................................................................................
کاربرانی که این پست را تأیید یا رد کرده اند:
نماد کاربر
saray
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
 
پست ها : 17
تاريخ عضويت: 27 تير ماه 1392 23:29
محل سکونت: خوي
نام واقعی: سارای
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 4 بار
امتياز: 1700

Re: ترش شدن عسل

پستتوسط mellifera » 30 تير ماه 1392 19:33

saray نوشته است:با سلام.
من یک شان رو که یک طرفش کلا پولک زده بود و طرف دیگرش تا وسط پولک زده  نصف دیگه ش هم کناره های حجره ها رو سفید کردن رو برداشتم. این شان رو تویه یه کندوی توخالی تو یه جای تقریبا گرم گذاشتم. امکان داره خراب بشه؟ لازمه دوباره به کندویی که برداشتم برگردونم؟ تو ظرف شیشه ای نگه دارم خوبه؟


با سلام ادرس زير رو مطالعه كنين كاملا راهنماييتون ميكنه:

http://www.google.com/search?q=%D8%B8%D ... llifera.ir
كاربران عزيز : لطفا از درج آگهي و شماره تماس تبليغاتي در تالار اجتناب نموده و در صورت مشاهده حذف خواهد گرديد.(از بخش آگهي و نيازمندي اقدام به ارسال آگهي نماييد)
كاربران عزيز : قبل از ارسال مبحث جديد در تالار جستجو نماييد و از جستجوگر گوگل سايت در صفحه اصلي استفاده نماييد.
كاربران عزيز :در صورت درج تصوير بهتره از بخش اضافه كردن فايل ضميمه استفاده نماييد چون احتمالا ادرس تصاوير بعد از مدتي از سايت مقصد حذف بشه.
كاربران عزيز :لطفا از درج لينك در امضاء خود اجتناب نموده و از بخش لينك زير اواتار كاربري اقدام به درج لينك نماييد.
كاربران عزيز : لطفا از ارسال مباحث مربوط به زنبورعسل از طريق پيغام خصوصي اجتناب نموده و از طريق تالار سوال خود را مطرح نماييد.
كاربران عزيز : در صورت فراموشي رمز عبور و عدم ورود به سايت به مديريت اطلاع دهيد و نام كاربري و پسورد خود را sms نماييد تا مشكل ورود رفع گردد و از ايجاد نام كاربري جديد خوداري نماييد.

(((فروشگاه سایت زنبورعسل))))

t.me/mellifera  کانال تلگرام فروشگاه


............................................................................................................................................
کاربرانی که این پست را تأیید یا رد کرده اند:
نماد کاربر
mellifera
مدیر سایت زنبورعسل ایران
مدیر سایت زنبورعسل ایران
 
پست ها : 4179
تاريخ عضويت: 24 آذر ماه 1389 00:00
محل سکونت: آذربایجان شرقی-مرند
نام واقعی: امین جهانی كندلجي
تشکر کرده: 4846 بار
تشکر شده: 2973 بار
امتياز: 3275755

Re: ترش شدن عسل

پستتوسط fara » 30 تير ماه 1392 22:37

saray نوشته است:با سلام.
من یک شان رو که یک طرفش کلا پولک زده بود و طرف دیگرش تا وسط پولک زده  نصف دیگه ش هم کناره های حجره ها رو سفید کردن رو برداشتم. این شان رو تویه یه کندوی توخالی تو یه جای تقریبا گرم گذاشتم. امکان داره خراب بشه؟ لازمه دوباره به کندویی که برداشتم برگردونم؟ تو ظرف شیشه ای نگه دارم خوبه؟


عسل اگر طرف صبح برداشت بشود حتما نباید کامل پولک بسته بشه
برای نگهداری ظرف استیل و ظرف شیشه ای با توجه به  ph عسل از هر ظرفی بهتر است .
در ضمن طبق اخرین استاندارد سازی عسل رطوبت عسل در ایران تا 20 درصد مشکلی ندارد.
شاد زی مهر افزون
فرامرز خزاما
fkhazama@yahoo.com
............................................................................................................................................
کاربرانی که این پست را تأیید یا رد کرده اند:
نماد کاربر
fara
مدير تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير  تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
 
پست ها : 1404
تاريخ عضويت: 14 بهمن ماه 1389 00:00
محل سکونت: سبزوار
نام واقعی: فرامرز خزاما
تشکر کرده: 255 بار
تشکر شده: 760 بار
امتياز: 525440

Re: ترش شدن عسل

پستتوسط saray » 30 تير ماه 1392 00:38

fara نوشته است:
saray نوشته است:با سلام.
من یک شان رو که یک طرفش کلا پولک زده بود و طرف دیگرش تا وسط پولک زده  نصف دیگه ش هم کناره های حجره ها رو سفید کردن رو برداشتم. این شان رو تویه یه کندوی توخالی تو یه جای تقریبا گرم گذاشتم. امکان داره خراب بشه؟ لازمه دوباره به کندویی که برداشتم برگردونم؟ تو ظرف شیشه ای نگه دارم خوبه؟


عسل اگر طرف صبح برداشت بشود حتما نباید کامل پولک بسته بشه
برای نگهداری ظرف استیل و ظرف شیشه ای با توجه به  ph عسل از هر ظرفی بهتر است .
در ضمن طبق اخرین استاندارد سازی عسل رطوبت عسل در ایران تا 20 درصد مشکلی ندارد.


دوباره سلام/
10 روز تو همون شرایط بمونن خراب میشن؟
............................................................................................................................................
کاربرانی که این پست را تأیید یا رد کرده اند:
نماد کاربر
saray
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
 
پست ها : 17
تاريخ عضويت: 27 تير ماه 1392 23:29
محل سکونت: خوي
نام واقعی: سارای
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 4 بار
امتياز: 1700

Re: ترش شدن عسل

پستتوسط mellifera » 31 تير ماه 1392 18:17

با سلام در يك ظرف در بسته قرار بدين.
كاربران عزيز : لطفا از درج آگهي و شماره تماس تبليغاتي در تالار اجتناب نموده و در صورت مشاهده حذف خواهد گرديد.(از بخش آگهي و نيازمندي اقدام به ارسال آگهي نماييد)
كاربران عزيز : قبل از ارسال مبحث جديد در تالار جستجو نماييد و از جستجوگر گوگل سايت در صفحه اصلي استفاده نماييد.
كاربران عزيز :در صورت درج تصوير بهتره از بخش اضافه كردن فايل ضميمه استفاده نماييد چون احتمالا ادرس تصاوير بعد از مدتي از سايت مقصد حذف بشه.
كاربران عزيز :لطفا از درج لينك در امضاء خود اجتناب نموده و از بخش لينك زير اواتار كاربري اقدام به درج لينك نماييد.
كاربران عزيز : لطفا از ارسال مباحث مربوط به زنبورعسل از طريق پيغام خصوصي اجتناب نموده و از طريق تالار سوال خود را مطرح نماييد.
كاربران عزيز : در صورت فراموشي رمز عبور و عدم ورود به سايت به مديريت اطلاع دهيد و نام كاربري و پسورد خود را sms نماييد تا مشكل ورود رفع گردد و از ايجاد نام كاربري جديد خوداري نماييد.

(((فروشگاه سایت زنبورعسل))))

t.me/mellifera  کانال تلگرام فروشگاه


............................................................................................................................................
کاربرانی که این پست را تأیید یا رد کرده اند:
نماد کاربر
mellifera
مدیر سایت زنبورعسل ایران
مدیر سایت زنبورعسل ایران
 
پست ها : 4179
تاريخ عضويت: 24 آذر ماه 1389 00:00
محل سکونت: آذربایجان شرقی-مرند
نام واقعی: امین جهانی كندلجي
تشکر کرده: 4846 بار
تشکر شده: 2973 بار
امتياز: 3275755

Re: ترش شدن عسل

پستتوسط parsa125 » 2 مرداد ماه 1392 22:47

سلام!
من می خواستم بدونم که شان قاب عسلی ک کاملا پولک نشده رو میشه برداشت کرد؟؟!
قاب عسلی که اصلآ پولک نشده چی؟!
............................................................................................................................................
کاربرانی که این پست را تأیید یا رد کرده اند:
نماد کاربر
parsa125
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
 
پست ها : 24
تاريخ عضويت: 11 مرداد ماه 1391 00:25
نام واقعی: parsa
تشکر کرده: 23 بار
تشکر شده: 6 بار
امتياز: 16340

Re: ترش شدن عسل

پستتوسط ahmad5 » 2 مرداد ماه 1392 23:26

parsa125 نوشته است:سلام!
من می خواستم بدونم که شان قاب عسلی ک کاملا پولک نشده رو میشه برداشت کرد؟؟!
قاب عسلی که اصلآ پولک نشده چی؟!

طرفای صبح میتونی برداشت کنی.
دوری و دوستی
............................................................................................................................................
کاربرانی که این پست را تأیید یا رد کرده اند:
نماد کاربر
ahmad5
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
 
پست ها : 211
تاريخ عضويت: 23 تير ماه 1391 23:54
نام واقعی: ahmad
تشکر کرده: 6 بار
تشکر شده: 256 بار
امتياز: 233560

Re: ترش شدن عسل

پستتوسط sali » 11 شهريور ماه 1393 22:35

با سلام
تا اونجایی که من اطلاع دارم موقع برداشت عسل باید قابهایی رو برداشت کرد که کاملا لاک و مهر شده باشند , اگه حجره ها هنوز لاک و مهر نیستن به احتمال زیاد هنوز کاملا آماده نشدن , ولی اگه قابو تکون دادید و عسل از حجره ها به بیرون نریخت , میتونید برداشت کنید ...
یه زنبوردار قدیمی به من گفت بعد از برداشت عسل , اونو رو شعله آتیش بگذار و صبر کن تا به دمای جوش برسه , بعد از رو شعله بردارش تا خنک شه , به این روش رطوبت اضافه عسل تبخیر میشه و دیگه ترش نمیشه و دیرتر رس میبنده!!!...
ولی به نظر من عسلی که رو حرارت مستقیم شعله آتیش داغ بشه دیگه عسل نیست و هیچ ارزشی نداره ؛ چون تمام خواص عسل تو حرارت بالا از بین میره!!!...
پی بهتره واسه برداشت عسل یه مقدار صبر کنید (البته این نظر منه)   ^_^
sali
............................................................................................................................................
کاربرانی که این پست را تأیید یا رد کرده اند:
نماد کاربر
sali
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
 
پست ها : 17
تاريخ عضويت: 11 بهمن ماه 1392 09:31
محل سکونت: گرگان
نام واقعی: سعید لیوانی
تشکر کرده: 15 بار
تشکر شده: 6 بار
امتياز: 10250

Re: ترش شدن عسل

پستتوسط sali » 11 شهريور ماه 1393 22:44

با سلام
تا اونجایی که من اطلاع دارم موقع برداشت عسل باید قابهایی رو برداشت کرد که کاملا لاک و مهر شده باشند , اگه حجره ها هنوز لاک و مهر نیستن به احتمال زیاد هنوز کاملا آماده نشدن , ولی اگه قابو تکون دادید و عسل از حجره ها به بیرون نریخت , میتونید برداشت کنید ...
یه زنبوردار قدیمی به من گفت بعد از برداشت عسل , اونو رو شعله آتیش بگذار و صبر کن تا به دمای جوش برسه , بعد از رو شعله بردارش تا خنک شه , به این روش رطوبت اضافه عسل تبخیر میشه و دیگه ترش نمیشه و دیرتر رس میبنده!!!...
ولی به نظر من عسلی که رو حرارت مستقیم شعله آتیش داغ بشه دیگه عسل نیست و هیچ ارزشی نداره ؛ چون تمام خواص عسل تو حرارت بالا از بین میره!!!...
پی بهتره واسه برداشت عسل یه مقدار صبر کنید (البته این نظر منه)   ^_^
sali
نماد کاربر
sali
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
 
پست ها : 17
تاريخ عضويت: 11 بهمن ماه 1392 09:31
محل سکونت: گرگان
نام واقعی: سعید لیوانی
تشکر کرده: 15 بار
تشکر شده: 6 بار
امتياز: 10250

Re: ترش شدن عسل

پستتوسط Hassannozarpour » 13 شهريور ماه 1393 16:07

باسلام به محضردوستان عزبز ومحترم واحترام به نظرات درمورد برداشت عسل میتوان گفت که هرموقع بیش از 80درصد از حجره های مومی توسط زنبوران عسل پولک زده شده باشد آن قاب حاوی عسل رسیده وتغلیظ شده می باشد که می توان آن را ازکندو خارج کرده وجهت استحصال به دستگاه اکستراکتور وارد کرد وبعداز خروج عسل از حجره های مومی وجداکردن ذرات ریز حاوی موم وشفیره آن را در ظروف شیشه ای برای جلوگیری از خراب شدن نگهداری کرد زیرا عسل دارای خاصیت اسیدی بوده وظروف فلزی را میخورد ونگهداری عسل در ظروف پلاستیکی نیز باعث تغییر در طعم ومزه وایجاد بوی نامطبوع در عسل میگردد .
هنگامی که تمام حجره های مومی یک قاب حاوی عسل باشد وزنبورها بر روی آن پولک نزده باشند چنین عسلی عسل نارس بوده واگر نگهداری شود در طی مدت زمان کوتاهی تخمیر شده وترش میگردد گاهی اوقات در کندو پولک گذاری حجره های حاوی عسل دیر انجام میگیرد ودلیل آن میتواند وجود رطوبت زیادتر ازحدمعمول در کندو باشد هرگاه در طی شرایطی آب وارد عسل گردد دیگر نمیتوان آن عسل را برای چند روز نگهداری نمودزیرا سریعا تخمیر می گردد چنین عسلی را باید به کندو تغذیه گردد تا پولک گذاری سایر قابها سریعتر صورت گرفته و عسل رسیده برداشت گردد گرم کردن عسل تاحدودی از متبلور شدن ورس کردن عسل جلوگیری میکند ولی باعث کاهش اثرات  ویتامینها ومواد مغذی موجود درآن می گردد.

نماد کاربر
Hassannozarpour
 

Re: ترش شدن عسل

پستتوسط aliborhani » 2 بهمن ماه 1393 12:16

سلام بر شهد چشمان هر چی زنبوردار ایرانی . عزیزان من در منطقه ای از اصفهان زنبورداری میکنم که گل و گیاه کمه و چشم دوختم به یک هکتار ینجه و درختان میوه T_T وقتی گلهای ینجه هر پانزده روز گل میکنند توسط دستگاه ینجه چین چیده میشوند و چون مزرعه ی یونجه مال من نیست اختیاری در طولانی تر کردن دوره ی گلدهی ان ندارم  :'( و از طرفی زنبوران من در ان مدتی که گلی در صحرا نیست سریع عسل جمع اوری شده را مصرف میکردند تا این که یک زنبوردار قدیمی به من گفت ان زمان که در صحرا گل نیست باید شربت شکر بدهم .ولی از انجایی که من هرگز در تولید عسلم زره ای شکر دخیل نیست و نبوده حاظر به دادن شکر نشدم در عوض با چیده شدن گلهای یونجه من عسل را میکشم با این که میدانم اصلا رسیده نیست و مثل اب روان است . ولی به خداوندی که زنبور را افرید قسم عسل مرا روی هوا میخریدند چون شل بود طعم بهتری داشت و کودکان بد غذا را اشتها اور میکرد . حتی خاسیت درمانی بیشتری داشت . ان چیزی که ما تصورمیکنیم رطوبت عسل است در واقع مایع شفا بخش عسل است . خودم عسل شل مصرف میکنم و برای همین هر سال چند حلب برای خوردن خودم نگه میدارم . باور بفرمایید عسل بسیار شل من رس میزند ولی ترش نمیشود و کافیست عسل رس زده ام را پشت بخاری قرار دهم تا با دمای اتاق اب شود و اماده ی مصرف . و حتی یک نکته ی جالب در مورد علت رس زدن . هر سال رویه ی عسل رس زده را بگیرید که مثل روغن است و این رویه ی مایع مانند را برای بیماران قندی تجویز کنید . این حکمت خداوند را دلیل بر نامرغوب بودن عسل ندانیم . من فکر میکنم عسلی که درصدی شربت شکر در تولید ان به کار رفته است و شل هم باشد ترش میشود نه عسل کاملا طبیعی شل . ممنون

برای نویسنده این مطلب aliborhani تشکر کننده ها:
mellifera (2 بهمن ماه 1393 22:20)
رتبه: 4.167%
 
............................................................................................................................................
کاربرانی که این پست را تأیید یا رد کرده اند:
AKBAR2, Kismar, padideh
نماد کاربر
aliborhani
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
 
پست ها : 37
تاريخ عضويت: 1 بهمن ماه 1393 20:57
محل سکونت: اصفهان
نام واقعی: علی برهانی
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 15 بار
امتياز: 3780

Re: ترش شدن عسل

پستتوسط Kismar » 2 بهمن ماه 1393 16:19

aliborhani نوشته است:سلام بر شهد چشمان هر چی زنبوردار ایرانی . عزیزان من در منطقه ای از اصفهان زنبورداری میکنم که گل و گیاه کمه و چشم دوختم به یک هکتار ینجه و درختان میوه T_T وقتی گلهای ینجه هر پانزده روز گل میکنند توسط دستگاه ینجه چین چیده میشوند و چون مزرعه ی یونجه مال من نیست اختیاری در طولانی تر کردن دوره ی گلدهی ان ندارم  :'( و از طرفی زنبوران من در ان مدتی که گلی در صحرا نیست سریع عسل جمع اوری شده را مصرف میکردند تا این که یک زنبوردار قدیمی به من گفت ان زمان که در صحرا گل نیست باید شربت شکر بدهم .ولی از انجایی که من هرگز در تولید عسلم زره ای شکر دخیل نیست و نبوده حاظر به دادن شکر نشدم در عوض با چیده شدن گلهای یونجه من عسل را میکشم با این که میدانم اصلا رسیده نیست و مثل اب روان است . ولی به خداوندی که زنبور را افرید قسم عسل مرا روی هوا میخریدند چون شل بود طعم بهتری داشت و کودکان بد غذا را اشتها اور میکرد . حتی خاسیت درمانی بیشتری داشت . ان چیزی که ما تصورمیکنیم رطوبت عسل است در واقع مایع شفا بخش عسل است . خودم عسل شل مصرف میکنم و برای همین هر سال چند حلب برای خوردن خودم نگه میدارم . باور بفرمایید عسل بسیار شل من رس میزند ولی ترش نمیشود و کافیست عسل رس زده ام را پشت بخاری قرار دهم تا با دمای اتاق اب شود و اماده ی مصرف . و حتی یک نکته ی جالب در مورد علت رس زدن . هر سال رویه ی عسل رس زده را بگیرید که مثل روغن است و این رویه ی مایع مانند را برای بیماران قندی تجویز کنید . این حکمت خداوند را دلیل بر نامرغوب بودن عسل ندانیم . من فکر میکنم عسلی که درصدی شربت شکر در تولید ان به کار رفته است و شل هم باشد ترش میشود نه عسل کاملا طبیعی شل . ممنون


من 15 ساله با زنبور کار میکنم  ..متوجه عرایض شما نمیشم شما میفرمایید گلهای ینجه را جمع میکنید و عسل انها را میگیرید شاید منظورتان اینکه عرق انرا میگیرد .. .. .. ان موقع که ان عسل نیست....عسل رقیق هم میشه همان عسل نارس... عسل اگر نارس برداشت بشه حتی اگه 100 در 100 هم خالص باشه ترش میشه...
دادش لطفا ما رو سر کار نگذار.....
***  زنبورستان کیسمار استان خراسان شمالی شهر ستان شیروان***09123386142
...........                                                    

برای نویسنده این مطلب Kismar تشکر کننده ها: 2
mellifera (2 بهمن ماه 1393 22:20), padideh (3 بهمن ماه 1393 17:46)
رتبه: 8.333%
 
............................................................................................................................................
کاربرانی که این پست را تأیید یا رد کرده اند:
padideh
نماد کاربر
Kismar
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
 
پست ها : 830
تاريخ عضويت: 6 مهر ماه 1392 20:58
محل سکونت: تهران...بجنورد
نام واقعی: کیسمار
تشکر کرده: 366 بار
تشکر شده: 828 بار
امتياز: 311210

Re: ترش شدن عسل

پستتوسط reza63 » 2 بهمن ماه 1393 00:33

من
پارسال عسل فروختم
با شان
امسال طرف عسل منو اورده
پس داده
میگه ترش شده بو میده
نمیدونم مشگلش چیه؟؟
ایرانی
             میتوانی
Mahnazun@yahoo.com


09371321732
نماد کاربر
reza63
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
 
پست ها : 686
تاريخ عضويت: 18 آبان ماه 1392 11:17
محل سکونت: مشهد مقدس
نام واقعی: رضا حيدري
تشکر کرده: 596 بار
تشکر شده: 149 بار
امتياز: 65885

Re: ترش شدن عسل

پستتوسط Kismar » 3 بهمن ماه 1393 08:49

reza63 نوشته است:من
پارسال عسل فروختم
با شان
امسال طرف عسل منو اورده
پس داده
میگه ترش شده بو میده
نمیدونم مشگلش چیه؟؟


عسلهایی که با شان برداشت میگردد در زمان برداشت وقتی زنبورهای انرا میتکانید نباید از ان شهد بریزد... هر چه زنبور توانسته باشد که روی هجرها را بپو شاند کیفیت عسل ان شان بالاتر و زمان ماندهگاری ان بیشتر است.
پس از برداشت عسل شان قابهایی که دارای هجره های سرباز هستن میبایستی در کیسه هاس نایلونی که به همین منظور در بازار هست قرار گیرد و درب ان دوخته شود و عسل انرا ببرید و ظرفهای درب دار مخصوص نگهداری کنید تا از نفوذ رطوبت به ان جلوگیری گردد...
عسل طبیعی اگر در محیط باز قرار گیرد خیلی سریع رطوبت را به خود جذب مینماید و همین رطوبت باعث ترشی عسل شما میگردد....
***  زنبورستان کیسمار استان خراسان شمالی شهر ستان شیروان***09123386142
...........                                                    

برای نویسنده این مطلب Kismar تشکر کننده ها:
padideh (3 بهمن ماه 1393 17:47)
رتبه: 4.167%
 
............................................................................................................................................
کاربرانی که این پست را تأیید یا رد کرده اند:
padideh
نماد کاربر
Kismar
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
 
پست ها : 830
تاريخ عضويت: 6 مهر ماه 1392 20:58
محل سکونت: تهران...بجنورد
نام واقعی: کیسمار
تشکر کرده: 366 بار
تشکر شده: 828 بار
امتياز: 311210

Re: ترش شدن عسل

پستتوسط aliborhani » 3 بهمن ماه 1393 12:21

. منظور من از عسل یونجه همان عسل شهد گلهای ینجه بود لطفا سفسطه نفرمایید . در ضمن وقت بنده بسیار ارزشمند تر از ان است که بخاهم کسی یا کسانی راسره کار بگزارم . من هر سال عسل کاملا طبیعی ینجه که شل هم هست را نگه داری میکنم برای مصرف خودم و تا بحال ترش نشده ولی شکرک زده که کاملا طبیعیست .
نماد کاربر
aliborhani
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
 
پست ها : 37
تاريخ عضويت: 1 بهمن ماه 1393 20:57
محل سکونت: اصفهان
نام واقعی: علی برهانی
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 15 بار
امتياز: 3780

Re: ترش شدن عسل

پستتوسط Kismar » 3 بهمن ماه 1393 13:45

aliborhani نوشته است:. منظور من از عسل یونجه همان عسل شهد گلهای ینجه بود لطفا سفسطه نفرمایید . در ضمن وقت بنده بسیار ارزشمند تر از ان است که بخاهم کسی یا کسانی راسره کار بگزارم . من هر سال عسل کاملا طبیعی ینجه که شل هم هست را نگه داری میکنم برای مصرف خودم و تا بحال ترش نشده ولی شکرک زده که کاملا طبیعیست .


...................................
داداش دو دقیقه از ان وقت گرانبهات رو دا اختیار کاربران بگذار  و در  یک کلام  بفرما چطور گلهای یونجه را جمع میکنی و چطور  از انها عسل میگیری.. لطفا پاسخ مناسب بدید ....لطفا همکاری کنید
در غیر صورت داستان  پیر مرد عسل فروش پمپ بنزین شهرضا را میگذارم تو سایت...
آخرين ويرايش توسط Kismar on 4 بهمن ماه 1393 15:17, ويرايش شده در 2.
***  زنبورستان کیسمار استان خراسان شمالی شهر ستان شیروان***09123386142
...........                                                    
نماد کاربر
Kismar
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
 
پست ها : 830
تاريخ عضويت: 6 مهر ماه 1392 20:58
محل سکونت: تهران...بجنورد
نام واقعی: کیسمار
تشکر کرده: 366 بار
تشکر شده: 828 بار
امتياز: 311210

Re: ترش شدن عسل

پستتوسط yones1986 » 3 بهمن ماه 1393 19:38

Kismar نوشته است:
reza63 نوشته است:من
پارسال عسل فروختم
با شان
امسال طرف عسل منو اورده
پس داده
میگه ترش شده بو میده
نمیدونم مشگلش چیه؟؟


عسلهایی که با شان برداشت میگردد در زمان برداشت وقتی زنبورهای انرا میتکانید نباید از ان شهد بریزد... هر چه زنبور توانسته باشد که روی هجرها را بپو شاند کیفیت عسل ان شان بالاتر و زمان ماندهگاری ان بیشتر است.
پس از برداشت عسل شان قابهایی که دارای هجره های سرباز هستن میبایستی در کیسه هاس نایلونی که به همین منظور در بازار هست قرار گیرد و درب ان دوخته شود و عسل انرا ببرید و ظرفهای درب دار مخصوص نگهداری کنید تا از نفوذ رطوبت به ان جلوگیری گردد...
عسل طبیعی اگر در محیط باز قرار گیرد خیلی سریع رطوبت را به خود جذب مینماید و همین رطوبت باعث ترشی عسل شما میگردد....

عسل رسیده شده ی مایع نیز اگه تو فضای باز بمونه رطوبتو جذب میکنه ؟ترشم میشه؟
نماد کاربر
yones1986
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
 
پست ها : 234
تاريخ عضويت: 29 فروردين ماه 1393 20:27
محل سکونت: استان گیلان
نام واقعی: yones
تشکر کرده: 157 بار
تشکر شده: 46 بار
امتياز: 29050

Re: ترش شدن عسل

پستتوسط nargmosa » 3 بهمن ماه 1393 23:04

آقای سعادتمند قضیه داستان پمپ شهرضا چیه بگو تا ما هم بدانیم
نماد کاربر
nargmosa
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
 
پست ها : 162
تاريخ عضويت: 27 دي ماه 1391 15:33
محل سکونت: گچساران
نام واقعی: محمد مظاهری نارگ موسی
تشکر کرده: 160 بار
تشکر شده: 69 بار
امتياز: 126970

Re: ترش شدن عسل

پستتوسط padideh » 4 بهمن ماه 1393 07:55

nargmosa نوشته است:آقای سعادتمند قضیه داستان پمپ شهرضا چیه بگو تا ما هم بدانیم


من هم منتظرم ببینم چطور گلهای ینجه رو جمه میکنه و ازش عسل هم میگره و کنجکاو شدم دادستان پمپ بنزین شهرضا رو بدونم....
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط padideh در 4 بهمن ماه 1393 08:23 .
نماد کاربر
padideh
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
 
پست ها : 59
تاريخ عضويت: 1 آذر ماه 1393 06:37
نام واقعی: پدیده
تشکر کرده: 99 بار
تشکر شده: 28 بار
امتياز: 6060

Re: ترش شدن عسل

پستتوسط padideh » 4 بهمن ماه 1393 08:14

yones1986 نوشته است:
Kismar نوشته است:
reza63 نوشته است:من
پارسال عسل فروختم
با شان
امسال طرف عسل منو اورده
پس داده
میگه ترش شده بو میده
نمیدونم مشگلش چیه؟؟


عسلهایی که با شان برداشت میگردد در زمان برداشت وقتی زنبورهای انرا میتکانید نباید از ان شهد بریزد... هر چه زنبور توانسته باشد که روی هجرها را بپو شاند کیفیت عسل ان شان بالاتر و زمان ماندهگاری ان بیشتر است.
پس از برداشت عسل شان قابهایی که دارای هجره های سرباز هستن میبایستی در کیسه هاس نایلونی که به همین منظور در بازار هست قرار گیرد و درب ان دوخته شود و عسل انرا ببرید و ظرفهای درب دار مخصوص نگهداری کنید تا از نفوذ رطوبت به ان جلوگیری گردد...
عسل طبیعی اگر در محیط باز قرار گیرد خیلی سریع رطوبت را به خود جذب مینماید و همین رطوبت باعث ترشی عسل شما میگردد....

عسل رسیده شده ی مایع نیز اگه تو فضای باز بمونه رطوبتو جذب میکنه ؟ترشم میشه؟
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط padideh در 4 بهمن ماه 1393 08:19 .
نماد کاربر
padideh
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
 
پست ها : 59
تاريخ عضويت: 1 آذر ماه 1393 06:37
نام واقعی: پدیده
تشکر کرده: 99 بار
تشکر شده: 28 بار
امتياز: 6060

Re: ترش شدن عسل

پستتوسط Kismar » 6 بهمن ماه 1393 08:30

aliborhani نوشته است:سلام بر شهد چشمان هر چی زنبوردار ایرانی . عزیزان من در منطقه ای از اصفهان زنبورداری میکنم که گل و گیاه کمه و چشم دوختم به یک هکتار ینجه و درختان میوه T_T وقتی گلهای ینجه هر پانزده روز گل میکنند توسط دستگاه ینجه چین چیده میشوند و چون مزرعه ی یونجه مال من نیست اختیاری در طولانی تر کردن دوره ی گلدهی ان ندارم  :'( و از طرفی زنبوران من در ان مدتی که گلی در صحرا نیست سریع عسل جمع اوری شده را مصرف میکردند تا این که یک زنبوردار قدیمی به من گفت ان زمان که در صحرا گل نیست باید شربت شکر بدهم .ولی از انجایی که من هرگز در تولید عسلم زره ای شکر دخیل نیست و نبوده حاظر به دادن شکر نشدم در عوض با چیده شدن گلهای یونجه من عسل را میکشم با این که میدانم اصلا رسیده نیست و مثل اب روان است . ولی به خداوندی که زنبور را افرید قسم عسل مرا روی هوا میخریدند چون شل بود طعم بهتری داشت و کودکان بد غذا را اشتها اور میکرد . حتی خاسیت درمانی بیشتری داشت . ان چیزی که ما تصورمیکنیم رطوبت عسل است در واقع مایع شفا بخش عسل است . خودم عسل شل مصرف میکنم و برای همین هر سال چند حلب برای خوردن خودم نگه میدارم . باور بفرمایید عسل بسیار شل من رس میزند ولی ترش نمیشود و کافیست عسل رس زده ام را پشت بخاری قرار دهم تا با دمای اتاق اب شود و اماده ی مصرف . و حتی یک نکته ی جالب در مورد علت رس زدن . هر سال رویه ی عسل رس زده را بگیرید که مثل روغن است و این رویه ی مایع مانند را برای بیماران قندی تجویز کنید . این حکمت خداوند را دلیل بر نامرغوب بودن عسل ندانیم . من فکر میکنم عسلی که درصدی شربت شکر در تولید ان به کار رفته است و شل هم باشد ترش میشود نه عسل کاملا طبیعی شل . ممنون


اقای برهانی  لطفا جریان عسل گیری از جمع اوری گل ینجه رو  برای ما توضیح بدید.
***  زنبورستان کیسمار استان خراسان شمالی شهر ستان شیروان***09123386142
...........                                                    
نماد کاربر
Kismar
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
 
پست ها : 830
تاريخ عضويت: 6 مهر ماه 1392 20:58
محل سکونت: تهران...بجنورد
نام واقعی: کیسمار
تشکر کرده: 366 بار
تشکر شده: 828 بار
امتياز: 311210

Re: ترش شدن عسل

پستتوسط sadeghdr65m » 26 بهمن ماه 1393 15:21

Kismar نوشته است:
aliborhani نوشته است:سلام بر شهد چشمان هر چی زنبوردار ایرانی . عزیزان من در منطقه ای از اصفهان زنبورداری میکنم که گل و گیاه کمه و چشم دوختم به یک هکتار ینجه و درختان میوه T_T وقتی گلهای ینجه هر پانزده روز گل میکنند توسط دستگاه ینجه چین چیده میشوند و چون مزرعه ی یونجه مال من نیست اختیاری در طولانی تر کردن دوره ی گلدهی ان ندارم  :'( و از طرفی زنبوران من در ان مدتی که گلی در صحرا نیست سریع عسل جمع اوری شده را مصرف میکردند تا این که یک زنبوردار قدیمی به من گفت ان زمان که در صحرا گل نیست باید شربت شکر بدهم .ولی از انجایی که من هرگز در تولید عسلم زره ای شکر دخیل نیست و نبوده حاظر به دادن شکر نشدم در عوض با چیده شدن گلهای یونجه من عسل را میکشم با این که میدانم اصلا رسیده نیست و مثل اب روان است . ولی به خداوندی که زنبور را افرید قسم عسل مرا روی هوا میخریدند چون شل بود طعم بهتری داشت و کودکان بد غذا را اشتها اور میکرد . حتی خاسیت درمانی بیشتری داشت . ان چیزی که ما تصورمیکنیم رطوبت عسل است در واقع مایع شفا بخش عسل است . خودم عسل شل مصرف میکنم و برای همین هر سال چند حلب برای خوردن خودم نگه میدارم . باور بفرمایید عسل بسیار شل من رس میزند ولی ترش نمیشود و کافیست عسل رس زده ام را پشت بخاری قرار دهم تا با دمای اتاق اب شود و اماده ی مصرف . و حتی یک نکته ی جالب در مورد علت رس زدن . هر سال رویه ی عسل رس زده را بگیرید که مثل روغن است و این رویه ی مایع مانند را برای بیماران قندی تجویز کنید . این حکمت خداوند را دلیل بر نامرغوب بودن عسل ندانیم . من فکر میکنم عسلی که درصدی شربت شکر در تولید ان به کار رفته است و شل هم باشد ترش میشود نه عسل کاملا طبیعی شل . ممنون


اقای برهانی  لطفا جریان عسل گیری از جمع اوری گل ینجه رو  برای ما توضیح بدید.


با سلام
جناب آقای کیسمار عزیز من فکر میکنم شما متن بالا را به درستی نخوندید. تو متن بالا میگه زمانی که گلهای یونجه درو میشه ، آقای برهانی شهدی که تو کندو وجود داره و هنوز تبدیل به عسل نشده و در واقع نارسه رو برای جلوگیری از مصرف شدن توسط زنبور برداشت میکنه . بنده خدا کجا گفته که من از گل های چیده شده عسل می گیرم . فکر کنم شما متن رو به طور دقیق از اول تا آخر نخوندید.
نماد کاربر
sadeghdr65m
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
 
پست ها : 61
تاريخ عضويت: 12 بهمن ماه 1393 15:16
محل سکونت: استان مازندران . شهرستان سوادکوه
نام واقعی: علی احمدی
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 26 بار
امتياز: 6320

Re: ترش شدن عسل

پستتوسط Kismar » 26 بهمن ماه 1393 16:54

sadeghdr65m نوشته است:
Kismar نوشته است:
aliborhani نوشته است:سلام بر شهد چشمان هر چی زنبوردار ایرانی . عزیزان من در منطقه ای از اصفهان زنبورداری میکنم که گل و گیاه کمه و چشم دوختم به یک هکتار ینجه و درختان میوه T_T وقتی گلهای ینجه هر پانزده روز گل میکنند توسط دستگاه ینجه چین چیده میشوند و چون مزرعه ی یونجه مال من نیست اختیاری در طولانی تر کردن دوره ی گلدهی ان ندارم  :'( و از طرفی زنبوران من در ان مدتی که گلی در صحرا نیست سریع عسل جمع اوری شده را مصرف میکردند تا این که یک زنبوردار قدیمی به من گفت ان زمان که در صحرا گل نیست باید شربت شکر بدهم .ولی از انجایی که من هرگز در تولید عسلم زره ای شکر دخیل نیست و نبوده حاظر به دادن شکر نشدم در عوض با چیده شدن گلهای یونجه من عسل را میکشم با این که میدانم اصلا رسیده نیست و مثل اب روان است . ولی به خداوندی که زنبور را افرید قسم عسل مرا روی هوا میخریدند چون شل بود طعم بهتری داشت و کودکان بد غذا را اشتها اور میکرد . حتی خاسیت درمانی بیشتری داشت . ان چیزی که ما تصورمیکنیم رطوبت عسل است در واقع مایع شفا بخش عسل است . خودم عسل شل مصرف میکنم و برای همین هر سال چند حلب برای خوردن خودم نگه میدارم . باور بفرمایید عسل بسیار شل من رس میزند ولی ترش نمیشود و کافیست عسل رس زده ام را پشت بخاری قرار دهم تا با دمای اتاق اب شود و اماده ی مصرف . و حتی یک نکته ی جالب در مورد علت رس زدن . هر سال رویه ی عسل رس زده را بگیرید که مثل روغن است و این رویه ی مایع مانند را برای بیماران قندی تجویز کنید . این حکمت خداوند را دلیل بر نامرغوب بودن عسل ندانیم . من فکر میکنم عسلی که درصدی شربت شکر در تولید ان به کار رفته است و شل هم باشد ترش میشود نه عسل کاملا طبیعی شل . ممنون


اقای برهانی  لطفا جریان عسل گیری از جمع اوری گل ینجه رو  برای ما توضیح بدید.


با سلام
جناب آقای کیسمار عزیز من فکر میکنم شما متن بالا را به درستی نخوندید. تو متن بالا میگه زمانی که گلهای یونجه درو میشه ، آقای برهانی شهدی که تو کندو وجود داره و هنوز تبدیل به عسل نشده و در واقع نارسه رو برای جلوگیری از مصرف شدن توسط زنبور برداشت میکنه . بنده خدا کجا گفته که من از گل های چیده شده عسل می گیرم . فکر کنم شما متن رو به طور دقیق از اول تا آخر نخوندید.


ما هم همین رو از ایشان پرسیدیم ...مگه میشه به زنبور اصلا خوراک ندی و ان یه مقدار شهدی که جمع کرده رو برداشت کنی مگه یه هکتار ینجه چقدر شهد داره که ایشان چندین حلبش رو هم برای خوراکش خودش  نگه میداره و برای فروش هم داره...ضمنا ینجه اگه اب کافی ببینه در یه منطقه ای مثل اصفهان در سال 5 چین قابل برداشته و 25 روز طول میکشه بگل بشینه و بمحض اینکه بگل  نشست برای اینکه برگهاش نریزه و کیفیتش رو از دست نده سریع ان رو درو میکنن.....صحبتهای ایشان بیشتر به سر کار گذاشتن ادم میمانه تا توضیح روش کارشان
***  زنبورستان کیسمار استان خراسان شمالی شهر ستان شیروان***09123386142
...........                                                    
نماد کاربر
Kismar
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
 
پست ها : 830
تاريخ عضويت: 6 مهر ماه 1392 20:58
محل سکونت: تهران...بجنورد
نام واقعی: کیسمار
تشکر کرده: 366 بار
تشکر شده: 828 بار
امتياز: 311210



مباحث مشابه


بازگشت به بخش عسل و سوالات مربوط به عسل

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان


سلام مهمان گرامي؛

مهمان گرامي، براي مشاهده تالار با امکانات کامل ميبايست از طريق ايــن ليـــنک ثبت نام کنيد