ممنونم از اظهار لطف شما. ولی متاسفانه در اولین آزمایش فکر کنم بدلیل اینکه یه قاب عسل را میخواستم عسل گیری کنم ، علیرغم اینکه سعی کردم طرف مقابل را با تعدادی قاب خالی هم وزن کنم. ولی متاسفانه بعد از خروج مقداری عسل، شان پاره شد و باعث شد که نتیجه مناسب حاصل نشه. ضمنا محور در بالای سطل هم در داخل بلبرینگی می چرخه که در داخل تخته متحرکی کار گذاشتم که توی عکس نیفتاده که کارش اینه که وقتی با دریل برقی محور را می چرخانیم باعث بشه که محور از حالت عمودی خارج نشه.
چند عکس دیگه هم میزارم تا اگه کسی خواست الگو برداری کنه بتوانه این کار را بکنه.
rata نوشته شده:محور بالا را به دریل برقی وصل می کنید و آن را می چرخانید. دریلهائی که سرعت قابل تنظیم دارند مناسب تر می باشند.
دوست عزیز به نظر من اگه دریل مستقیما به محور وصل بشه چون به صورت دقیق در یک راستا قرار نمی گیرند در هنگام کار با آن حتما بالانس زده وکار راسخت نموده ودر اثر لرزش که از بالا به پایین زیاد میشه باعث پاره شدن شان میشود وروش آن در دوحالت است اول اینکه باید دریل را هم روی آن در یک خط کاملا دقیق در امتداد محور ثابت گردد ویا اینکه نیروی چرخشی از طریق تسمه ای به محور وصل گردد تا لرزش های حاصله از منبع چرخش به حداقل برسد ویا حذف شودبا تشکر
سلام آقای میرکاظمی
ماکزیمم سرعتی که برای اکستراکتورهای شعاعی پیشنهاد شده است 350 دور در دقیقه می باشد. البته این سرعت به هیچ عنوان روی قابهای ایرانی جواب نمیدهد. این سرعت برای اکستراکتورهای مماسی بمراتب پایینتر است. در صورت تمایل به بحث بیشتر در خدمتتان خواهم بود. لطفا با ایمیل اینجانب تماس حاصل فرمایید.