بهترین درجه حرارت برای ذوب عسل رس کرده بدون از بین رفتن خواص
مدیر انجمن: mellifera
- ahmad5
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 211
- تاریخ عضویت: جمعه ۲۳ تیر ۱۳۹۱, ۱۱:۵۴ ب.ظ
- تشکر کرده: 6 دفعه
- تشکر شده: 255 دفعه
- تماس:
بهترین درجه حرارت برای ذوب عسل رس کرده بدون از بین رفتن خواص
بهترین درجه حرارت برای ذوب عسل رس کرده بدون از بین رفتن خواص عسل چیه؟ من عسل رس کرده رو با حرارت 39،40 درجه باز میکنم، 2 تا 3 روز هم طول میکشه ،ایا میتونم ادعا کنم همه خواص عسل حفظ شده. اساتید نظر بدن.
دوری و دوستی
- fara
- مدير تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
- پست: 1404
- تاریخ عضویت: جمعه ۱۵ بهمن ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
- محل اقامت: سبزوار
- تشکر کرده: 249 دفعه
- تشکر شده: 738 دفعه
- تماس:
Re: بهترین درجه حرارت برای ذوب عسل رس کرده بدون از بین رفتن
دادن دما بالای 48 درجه باعث از بین رفتن خواص عسل می شود . بهتر است بعد از این که مقداری از عسل حدودا یک سوم ان باز شد اجازه داد تا بقیه عسل در خودش باز شود.
- yasna
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 282
- تاریخ عضویت: پنجشنبه ۲۲ تیر ۱۳۹۱, ۱۱:۳۰ ق.ظ
- محل اقامت: پاوه
- تشکر کرده: 215 دفعه
- تشکر شده: 340 دفعه
- تماس:
Re: بهترین درجه حرارت برای ذوب عسل رس کرده بدون از بین رفتن
البته عسل در مقیاس کم اگه رس بزنه ان را در زیر نور خورشید بذاریم کم کم به حالت اولش در میاد خودم بسته بندیهای 2و3کیلوی را امسال این جوری اب کردم
- ahmad5
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 211
- تاریخ عضویت: جمعه ۲۳ تیر ۱۳۹۱, ۱۱:۵۴ ب.ظ
- تشکر کرده: 6 دفعه
- تشکر شده: 255 دفعه
- تماس:
Re: بهترین درجه حرارت برای ذوب عسل رس کرده بدون از بین رفتن
نور خورشید باعث از بین رفتن خواص عسل میشه،ارزش عسل تو خواصش هست.
دوری و دوستی
- ahmad5
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 211
- تاریخ عضویت: جمعه ۲۳ تیر ۱۳۹۱, ۱۱:۵۴ ب.ظ
- تشکر کرده: 6 دفعه
- تشکر شده: 255 دفعه
- تماس:
Re: بهترین درجه حرارت برای ذوب عسل رس کرده بدون از بین رفتن
عسل رس کرده رو در گرمای 40درجه باز کنید ، حتی در این درجه حرارت ممکنه ویتامین های عسل از بین بره در 50درجه باعث از بین رفتن عطر و خواص ضد باکتری عسل میشه . گرمای 60درجه باعث نابودی آنزیمها میشود و گرمای 80درجه باعث تولید هیدروکسی متیل فورفورال در عسل میشود(مطلب تو یه سایت خارجی نوشته بود)
دوری و دوستی
- a_khebreh
- کاربر نیمه فعال سایت
- پست: 13
- تاریخ عضویت: یکشنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۲, ۴:۰۳ ب.ظ
- تشکر کرده: 12 دفعه
- تشکر شده: 10 دفعه
- تماس:
Re: بهترین درجه حرارت برای ذوب عسل رس کرده بدون از بین رفتن
ميشه از خود زنبور استفاده كرد، يعني دمايي كه زنبورها براي ذخيره عسل استفاده مي كنند، 35.5 درجه است، و تا 40 درجه، اگه بيشتر از اون بشه ، يعني از بين رفتن خواص آن.
يا عسل رو تو دماي 39 درجه بصورت ثابت نگه دار، يا نذار دماي انبار عسلت از ابتداي ذخيره سازي، از 25 درجه كمتر بشه (تجربه م ميگه)
يا عسل رو تو دماي 39 درجه بصورت ثابت نگه دار، يا نذار دماي انبار عسلت از ابتداي ذخيره سازي، از 25 درجه كمتر بشه (تجربه م ميگه)
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 17 مهمان