شير عسل و چاي عسل

سوالات مربوط به عسل و عسل شناسي و خواص و ....

مدیر انجمن: mellifera

نمایه کاربر
turkmansahra
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 229
تاریخ عضویت: چهار شنبه 8 شهریور 1391, 8:23 am
محل اقامت: استان گلستان - بندرتركمن
تماس:

شير عسل و چاي عسل

پست توسط turkmansahra » شنبه 11 آذر 1391, 8:29 am

با سلام خدمت دوستان
از يكي از دوستان شنيدم كه در كتابي خوانده اگر عسل با شير و چاي داغ مخلوط شود توليد سم ميكند و براي سلامتي مضر مي باشد. آيا اطلاعاتي در اين مورد دارين؟
و اينكه من عسل رو هر روز صبحانه و يا به صورت شربت آبليمو و عسل مصرف ميكنم . آيا دوستان روش هاي ديگري سراغ دارن كه خوردن عسل رو لذتبخش تر كنه تا كسي از خوردن عسل زده نشه و مخصوصا بچه ها به خوردن اون ترغيب بشن؟ ممنون تصویر



نمایه کاربر
manoto_mr
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 385
تاریخ عضویت: چهار شنبه 6 اردیبهشت 1391, 1:03 pm
محل اقامت: سبزوار-توحید شهر
تماس:

Re: شير عسل و چاي عسل

پست توسط manoto_mr » شنبه 11 آذر 1391, 2:14 pm

دوست عزیز این چند مورد شاید به در دتون بخوره من بیترشو امتحان کردم واقعا عالی بوده .

شربت عسل(عسل محلول در آب)
یک یا دو قاشق غذاخوری عسل را در یک لیوان آب ولرم مخلوط کرده و بنوشید

شربت آبلیمو با عسل
یک یا دو قاشق غذاخوری را با یک قاشق چایخوری آب لیمو ترش در یک لیوان آب ولرم یا جوش مخلوط کرده و پس از سرد شدن بنوشید.

شربت آب پرتقال با عسل
نصف لیوان آب پرتقال و نصف لیوان آب نارنگی را با مقداری عسل مخلوط نموده و پس از سرد شدن در یخچال با انداختن تکه‌های یخ در آن نوش جان نمایید

شربت سیب و پرتقال
نصف لیوان آب سیب را در نصف لیوان آب پرتقال و قدری عسل مخلوط کرده و در موقع مصرف یک پر پرتقال برای تزئین در لیوان میاندازیم.

شربت آب هندوانه با عسل
شربت آب هندوانه با عسل که با مخلوط کردن آب هندوانه و عسل بدست می آید در تابستان شربت بسیار گوارایی است.

یک نوع نوشیدنی لذیذ
نصف لیوان آب سیب را با نصف لیوان آب پوره شاتوت مخلوط کنید و مقداری عسل جهت شیرین شدن به آن اضافه کرده و در آخر مقداری جوز هندی روی آن پاشیده ،تکه های یخ در لیوان می اندازید و مصرف می نمایید.

پا لوده توت فرنگی با عسل
نیم کیلوگرم توت فرنگی را بعد از له کردن با چنگال با قدری عسل مخلوط و بعد از سرد شدن مصرف نمایید.

شربت عسل و توت فرنگی
یک لیوان شیر را با نصف لیوان توت فرنگی له شده و قدری عسل مخلوط کرده و پس از افزودن مقدار کمی نمک خوب به هم زده و تناول نمایید.

شیر و عسل
عسل به علت داشتن مواد معدنی اگر همراه شیر مصرف شود یک غذای کامل را تشکیل می دهد.بعضی از محققین تاکید می کنند که به 12هفته می توان به عنوان غذا فقط از شیر و عسل و ویتامین استفاده نمود بدون اینکه در بدن هیچ گونه کمبودی از نظر مواد غذایی پدیدار شود.
مخلوط شیر و عسل از مغذی ترین و شفابخش ترین غذاها بوده و مصرف آن برای همه مخصوصأ اطفال بسیار نافع است زیرا سریع الجذب بوده و به آسانی هضم می گردد چنانچه دو قاشق غذاخوری عسل را یک لیوان شیر گرم یا سرد حل نموده و بنوشید یک نوشابه بی نهایت مقوی و دلچسب است.

کمپوت میوه های خشک با عسل
میوه های خشک مورد نظر را پس از شستن در ظرفی قرار می دهند روی آنها آب می ریزند و جهت شیرین کردن آن درصورت لزوم مقداری عسل بسته به نوع میوه اضافه می نماییم و می گذاریم یکی دو شب خیس بخورد تا شیره غلیظی بیاندازد.به کمپوت آماده شده می توان آب پرتقال یا لیمو اضافه کرد چنانچه آب لیمو با مواد استفاده مورد نظر شما سازگاری داشته باشد.

کمپوت میوه های تازه با عسل
چند عدد سیب،پرتقال،گلابی را خیلی ریز به اندازه یک سانتی متر خرد کنند کمی عسل و وانیل به آن اضافه کرده و در آخر کمی آب سیب یا پرتقال روی آنها افزوده شود و پس از سرد شدن در یخچال مصرف شود.


شربت عسل میوه ای

پس از تهیه آب میوه تازه ، آن را از صافی گذرانده و به نسبت 3 قسمت عسل در 5 قسمت آب میوه مخلوط کنید . سپس برای استرلیزه شدن آن را جوشانده و به همان صورت داغ در شیشه بریزید . این شربت را در یخچال نگهداری نموده و برای نوشیدن با آب رقیق کنید .


کیک عسل با تزیین بادام

مواد لازم:
تخم مرغ .........................................3عدد
آرد..................................................100 گرم
عسل ............................................110 گرم
وانیل .............................................یک هشتم قاشق مربا خوری
بادام پرک .......................................یک چهارم پیمانه
خامه فرم گرفته ..............................یک پیمانه
بیکینگ پودر ....................................یک دوم قاشق مربا خوری
عسل اضافه....................................برای تزیین یک چهارم پیمانه

طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغها را در ضرفی شکسته و حدود 3 دقیقه میزنیم .
بعد عسل و وانیل را اضافه کرده و به زدن ادامه میدهیم .
بیکینگ پودر و آرد را سه بار الک کرده وآرام آرام به مرحله قبل اضافه میکنیم.
حتما دقت کنید آرد را با لیسک و به حالت دورانی بهم بزنید تا پف کیک نخوابد.
قالب کیک را کاغذ روغنی میگذاریم و خمیر را در قالب ریخته و بادام پرک را روی کیک میپاشیم. و کیک را در فر 180 درجه در طبقه وسط به مدت 25 دقیقه میپزیم تا روی کیک طلایی شود.
کیک را از فر در آورده و میگذاریم خنک شود سپس کیک را از وسط دو نیم کرده و میان آن خامه میمالیم.
عسل اضافه را در صورت تمایل روی حرارت قرار داده و کمی گرم میکنیم بعد با قاشق روی کیک میریزیم.


سالاد میوه با سس ماست و عسل

طرز تهيه:
ميوه ها را به اندازه هاي دلخواه برش دهيد و داخل ظرف بچينيد. ماست را در كاسه ای بريزيد و هم بزنيد. نعنا را ريز خرد کنيد و داخل ماست بريزيد. سپس عسل را آرام آرام به سس بيفزاييد و سس را هم بزنيد. بعد با قاشق از سس برداريد و وسط ظرف ميوه بريزيد و روي آن را با كمي مغز پسته تزيين و همراه با ميوه سرو کنيد.

نکته: بهتر است از فيلة ميوه ها در اين سالاد استفاده شود؛ يعنی بايد پوست ميوه را از آن جدا کرد. مثلاً بايد نارنگی و پرتقال را از غلاف نازک آن خارج کرد.


طرز پخت سوهان عسلی

روش تهیه
۱ – کره را در ظرفی ریخته، روی حرارت قرار داده، شکر و عسل را به آن اضافه کنید.
۲ – حرارت باید تند و یکنواخت باشد، گاهی آن را هم بزنید تا شکر طلایی شود، خلال بادام را اضافه کرده تا بادام طلایی شود؛ سوهان نباید به طور مداوم هم بخورد. ممکن است روغن از آن جدا شود.
۳ – وقتی مایه کاملا طلایی شد زعفران حل شده در آب جوش را به آن اضافه کنید.
۴ – از مایه کمی گوشه سینی بریزید و وقتی فورا بسته شد سوهان آماده است.
۵ – از مایه با قاشق کوچک روی سینی چرب شده با فاصله بریزید و فوری ۲، ۳ عدد خلال پسته روی آن قرار دهید.
۶ – بعد از خنک شدن آن را در ظرف دردار بریزید تا برای مدتی محفوظ بماند.
فوت قنادی
اگر یک قطره از سوهان عسلی را در یک کاسه آب و یخ بیندازید و روی آب بیاید، پخته است، در غیر این صورت به پخت سوهان عسلی ادامه دهید.

نمایه کاربر
mohammadfath
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
پست: 144
تاریخ عضویت: شنبه 10 تیر 1391, 12:25 am
محل اقامت: قم
تماس:

Re: شير عسل و چاي عسل

پست توسط mohammadfath » شنبه 11 آذر 1391, 3:02 pm

سلام


اینکه مخلوط شیر یا چای با عسل باعث تشکیل یک ماده سمی شود چنین نیست.ولی در عسل مقدار کمی هیدروکسی متیل فورفورال(HMF) وجود دارد که یک ماده سمی است.ولی چون مقدار ان کم هست خطری ندارد.( زیاد بودن ان خطر دارد) که تشکیل وافزایش این ماده سمی در عسل رابطه مستقیم با حرارت وزمان حرارت می باشد هر چه حرارت دادن به عسل زیاد شود وزمان زیادتر با عث افزایش این ماده سمی در عسل می شود.که این ماده در ازمایشگاه قابل اندازه گیری است.حالا استفاده از چای داغ ویا شیر داغ چون سریع سرد می شوند وداغی انها زود کم می شود.نمی تواند تاثیر چندانی در افزایش این ماده سمی در عسل بکند .

نمایه کاربر
manoto_mr
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 385
تاریخ عضویت: چهار شنبه 6 اردیبهشت 1391, 1:03 pm
محل اقامت: سبزوار-توحید شهر
تماس:

Re: شير عسل و چاي عسل

پست توسط manoto_mr » یک شنبه 12 آذر 1391, 6:06 am

دوستان پیشنهاد می کنم این سوهان عسلی رو حتما امتحان کنید خیلی عالیه .

نمایه کاربر
turkmansahra
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 229
تاریخ عضویت: چهار شنبه 8 شهریور 1391, 8:23 am
محل اقامت: استان گلستان - بندرتركمن
تماس:

Re: شير عسل و چاي عسل

پست توسط turkmansahra » یک شنبه 12 آذر 1391, 8:14 am

manoto_mr نوشته شده:دوست عزیز این چند مورد شاید به در دتون بخوره من بیترشو امتحان کردم واقعا عالی بوده .

شربت عسل(عسل محلول در آب)
یک یا دو قاشق غذاخوری عسل را در یک لیوان آب ولرم مخلوط کرده و بنوشید

شربت آبلیمو با عسل
یک یا دو قاشق غذاخوری را با یک قاشق چایخوری آب لیمو ترش در یک لیوان آب ولرم یا جوش مخلوط کرده و پس از سرد شدن بنوشید.

شربت آب پرتقال با عسل
نصف لیوان آب پرتقال و نصف لیوان آب نارنگی را با مقداری عسل مخلوط نموده و پس از سرد شدن در یخچال با انداختن تکه‌های یخ در آن نوش جان نمایید

شربت سیب و پرتقال
نصف لیوان آب سیب را در نصف لیوان آب پرتقال و قدری عسل مخلوط کرده و در موقع مصرف یک پر پرتقال برای تزئین در لیوان میاندازیم.

شربت آب هندوانه با عسل
شربت آب هندوانه با عسل که با مخلوط کردن آب هندوانه و عسل بدست می آید در تابستان شربت بسیار گوارایی است.

یک نوع نوشیدنی لذیذ
نصف لیوان آب سیب را با نصف لیوان آب پوره شاتوت مخلوط کنید و مقداری عسل جهت شیرین شدن به آن اضافه کرده و در آخر مقداری جوز هندی روی آن پاشیده ،تکه های یخ در لیوان می اندازید و مصرف می نمایید.

پا لوده توت فرنگی با عسل
نیم کیلوگرم توت فرنگی را بعد از له کردن با چنگال با قدری عسل مخلوط و بعد از سرد شدن مصرف نمایید.

شربت عسل و توت فرنگی
یک لیوان شیر را با نصف لیوان توت فرنگی له شده و قدری عسل مخلوط کرده و پس از افزودن مقدار کمی نمک خوب به هم زده و تناول نمایید.

شیر و عسل
عسل به علت داشتن مواد معدنی اگر همراه شیر مصرف شود یک غذای کامل را تشکیل می دهد.بعضی از محققین تاکید می کنند که به 12هفته می توان به عنوان غذا فقط از شیر و عسل و ویتامین استفاده نمود بدون اینکه در بدن هیچ گونه کمبودی از نظر مواد غذایی پدیدار شود.
مخلوط شیر و عسل از مغذی ترین و شفابخش ترین غذاها بوده و مصرف آن برای همه مخصوصأ اطفال بسیار نافع است زیرا سریع الجذب بوده و به آسانی هضم می گردد چنانچه دو قاشق غذاخوری عسل را یک لیوان شیر گرم یا سرد حل نموده و بنوشید یک نوشابه بی نهایت مقوی و دلچسب است.

کمپوت میوه های خشک با عسل
میوه های خشک مورد نظر را پس از شستن در ظرفی قرار می دهند روی آنها آب می ریزند و جهت شیرین کردن آن درصورت لزوم مقداری عسل بسته به نوع میوه اضافه می نماییم و می گذاریم یکی دو شب خیس بخورد تا شیره غلیظی بیاندازد.به کمپوت آماده شده می توان آب پرتقال یا لیمو اضافه کرد چنانچه آب لیمو با مواد استفاده مورد نظر شما سازگاری داشته باشد.

کمپوت میوه های تازه با عسل
چند عدد سیب،پرتقال،گلابی را خیلی ریز به اندازه یک سانتی متر خرد کنند کمی عسل و وانیل به آن اضافه کرده و در آخر کمی آب سیب یا پرتقال روی آنها افزوده شود و پس از سرد شدن در یخچال مصرف شود.


شربت عسل میوه ای

پس از تهیه آب میوه تازه ، آن را از صافی گذرانده و به نسبت 3 قسمت عسل در 5 قسمت آب میوه مخلوط کنید . سپس برای استرلیزه شدن آن را جوشانده و به همان صورت داغ در شیشه بریزید . این شربت را در یخچال نگهداری نموده و برای نوشیدن با آب رقیق کنید .


کیک عسل با تزیین بادام

مواد لازم:
تخم مرغ .........................................3عدد
آرد..................................................100 گرم
عسل ............................................110 گرم
وانیل .............................................یک هشتم قاشق مربا خوری
بادام پرک .......................................یک چهارم پیمانه
خامه فرم گرفته ..............................یک پیمانه
بیکینگ پودر ....................................یک دوم قاشق مربا خوری
عسل اضافه....................................برای تزیین یک چهارم پیمانه

طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغها را در ضرفی شکسته و حدود 3 دقیقه میزنیم .
بعد عسل و وانیل را اضافه کرده و به زدن ادامه میدهیم .
بیکینگ پودر و آرد را سه بار الک کرده وآرام آرام به مرحله قبل اضافه میکنیم.
حتما دقت کنید آرد را با لیسک و به حالت دورانی بهم بزنید تا پف کیک نخوابد.
قالب کیک را کاغذ روغنی میگذاریم و خمیر را در قالب ریخته و بادام پرک را روی کیک میپاشیم. و کیک را در فر 180 درجه در طبقه وسط به مدت 25 دقیقه میپزیم تا روی کیک طلایی شود.
کیک را از فر در آورده و میگذاریم خنک شود سپس کیک را از وسط دو نیم کرده و میان آن خامه میمالیم.
عسل اضافه را در صورت تمایل روی حرارت قرار داده و کمی گرم میکنیم بعد با قاشق روی کیک میریزیم.


سالاد میوه با سس ماست و عسل

طرز تهيه:
ميوه ها را به اندازه هاي دلخواه برش دهيد و داخل ظرف بچينيد. ماست را در كاسه ای بريزيد و هم بزنيد. نعنا را ريز خرد کنيد و داخل ماست بريزيد. سپس عسل را آرام آرام به سس بيفزاييد و سس را هم بزنيد. بعد با قاشق از سس برداريد و وسط ظرف ميوه بريزيد و روي آن را با كمي مغز پسته تزيين و همراه با ميوه سرو کنيد.

نکته: بهتر است از فيلة ميوه ها در اين سالاد استفاده شود؛ يعنی بايد پوست ميوه را از آن جدا کرد. مثلاً بايد نارنگی و پرتقال را از غلاف نازک آن خارج کرد.


طرز پخت سوهان عسلی

روش تهیه
۱ – کره را در ظرفی ریخته، روی حرارت قرار داده، شکر و عسل را به آن اضافه کنید.
۲ – حرارت باید تند و یکنواخت باشد، گاهی آن را هم بزنید تا شکر طلایی شود، خلال بادام را اضافه کرده تا بادام طلایی شود؛ سوهان نباید به طور مداوم هم بخورد. ممکن است روغن از آن جدا شود.
۳ – وقتی مایه کاملا طلایی شد زعفران حل شده در آب جوش را به آن اضافه کنید.
۴ – از مایه کمی گوشه سینی بریزید و وقتی فورا بسته شد سوهان آماده است.
۵ – از مایه با قاشق کوچک روی سینی چرب شده با فاصله بریزید و فوری ۲، ۳ عدد خلال پسته روی آن قرار دهید.
۶ – بعد از خنک شدن آن را در ظرف دردار بریزید تا برای مدتی محفوظ بماند.
فوت قنادی
اگر یک قطره از سوهان عسلی را در یک کاسه آب و یخ بیندازید و روی آب بیاید، پخته است، در غیر این صورت به پخت سوهان عسلی ادامه دهید.



بي نهايت ممنون از مطالبتون

نمایه کاربر
turkmansahra
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 229
تاریخ عضویت: چهار شنبه 8 شهریور 1391, 8:23 am
محل اقامت: استان گلستان - بندرتركمن
تماس:

Re: شير عسل و چاي عسل

پست توسط turkmansahra » چهار شنبه 15 آذر 1391, 7:52 am

manoto_mr نوشته شده:دوستان پیشنهاد می کنم این سوهان عسلی رو حتما امتحان کنید خیلی عالیه .

آقا مرتضي سلام اگه امكان داره مقدار مواد لازم براي سوهان عسلي رو توضيح بدين . ممنونتصویرتصویر

نمایه کاربر
YONES_Z
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
پست: 123
تاریخ عضویت: شنبه 26 شهریور 1390, 10:05 am
محل اقامت: فارس
تماس:

Re: شير عسل و چاي عسل

پست توسط YONES_Z » پنج شنبه 21 دی 1391, 6:13 pm

با سلام

دوستان دکتر جمشید خدادادی (دکتر بدون مدرک اما بیش از یه دکتر اطلاعات داره)

در مورد گرم شدن عسل بیش از 60 درجه میگه که تولید سم میکنه

به نظرم عسل را با آب معمولی حل و سپس با آب سرد مخلوط و به عنوان شربت خنک میل کردن بسیار لذت بخش هست البته شیرینیشو باید مطابق طبع تنظیم کرد

ضمنا این روش شربت را هم از جناب دکتر شنیدم و استفاده کردم.

نمایه کاربر
ehsanklop
مدير تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير  تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 1211
تاریخ عضویت: دو شنبه 9 آبان 1390, 9:57 pm
محل اقامت: دزفول
تماس:

Re: شير عسل و چاي عسل

پست توسط ehsanklop » پنج شنبه 21 دی 1391, 6:34 pm

YONES_Z نوشته شده:با سلام

دوستان دکتر جمشید خدادادی (دکتر بدون مدرک اما بیش از یه دکتر اطلاعات داره)

در مورد گرم شدن عسل بیش از 60 درجه میگه که تولید سم میکنه

به نظرم عسل را با آب معمولی حل و سپس با آب سرد مخلوط و به عنوان شربت خنک میل کردن بسیار لذت بخش هست البته شیرینیشو باید مطابق طبع تنظیم کرد

ضمنا این روش شربت را هم از جناب دکتر شنیدم و استفاده کردم.

سلام
چه سمی ؟ و چرا ؟ اگه اینجوری بود خارجیها زودتر متوجه میشدن و این همه دستور کیک و شیرینی با عسل درست نمیکردن . ایشون توضیح بیشتری ندادن ؟

نمایه کاربر
koohi
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 286
تاریخ عضویت: چهار شنبه 28 اردیبهشت 1390, 7:54 pm
محل اقامت: اصفهان
تماس:

Re: شير عسل و چاي عسل

پست توسط koohi » پنج شنبه 21 دی 1391, 7:59 pm

mohammadfath نوشته شده:سلام



اینکه مخلوط شیر یا چای با عسل باعث تشکیل یک ماده سمی شود چنین نیست.ولی در عسل مقدار کمی هیدروکسی متیل فورفورال(HMF) وجود دارد که یک ماده سمی است.ولی چون مقدار ان کم هست خطری ندارد.( زیاد بودن ان خطر دارد) که تشکیل وافزایش این ماده سمی در عسل رابطه مستقیم با حرارت وزمان حرارت می باشد هر چه حرارت دادن به عسل زیاد شود وزمان زیادتر با عث افزایش این ماده سمی در عسل می شود.که این ماده در ازمایشگاه قابل اندازه گیری است.حالا استفاده از چای داغ ویا شیر داغ چون سریع سرد می شوند وداغی انها زود کم می شود.نمی تواند تاثیر چندانی در افزایش این ماده سمی در عسل بکند .
سلام ، حرارت مستقیم بالای 49 در جه باعث تولید وزیادشدن ماده سمی وسرطان زای (HMF)می شود وقتی درون چایی که آب آن از سماور درحال جوش (100درحه)وچای 80 درجه درون قوری ،به داخل استکان ویا لیوان با حرارت محیط(25)ریخته میشود براساس قانون تعادل دمایی ، دمای خیلی بالاتر از 49 دارد که قبل از سرد شدن محتویات لیوان ماده سمی ایجاد می کند این به معنی سوختن عسل وتولید کربن نیست بلکه یک ترکیب شیمیایی مضر وسمی است

نمایه کاربر
Mahdi
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 230
تاریخ عضویت: دو شنبه 11 بهمن 1389, 12:00 am
محل اقامت: تهران
تماس:

Re: شير عسل و چاي عسل

پست توسط Mahdi » پنج شنبه 21 دی 1391, 11:17 pm

طبق آخرین تحقیقات صورت گرفته در رابطه با هیدروکسی متیل فورفورال، مشخص شد که این ماده به صورت بالقوه اثر سرطانزایی بر روی موش های آزمایشگاهی داد. ولی تا کنون هیچ رابطه ای میان بیماری های انسان و هیدروکسی متیل فورفورال یافت و تایید نشده است. باید اضافه کرد که حتی در زمانی از این ماده به عنوان طعم دهنده استفاده می شده. در واقع این ماده با از دست دادن آب در بسیاری از قندها تولید می شود. این ماده در بسیاری از محصولاتی که ما به صورت روزانه مصرف می کنیم از قبیل شیر، آب میوه و عسل وجود دارد.
با اینکه این ماده سمی نیست ولی نقش مهمی در شناخت تفلبات غذایی، به طور مثال در شناخت عسل گرم شده، دارد.

اینم اضافه کنم که عموما دماهای بالاتر از 40-50 درجه باعث میشه که آنزیم ها خیلی زود از بین بروند، و به طور عمومی تر دمای بالا باعث از بین رفتن آنزیم ها، ویتامین ها، آنتی اکسیدان ها، مواد معطر، مواد طعم دهنده و حتی تغییر در ترکیب مواد شیمیایی موجود در مواد غذایی میشه.

در کل درسته که با گرم کردن عسل نسبت قند ها تغییر می کنه، آنزیم ها و خیلی از مواد مفیدش از بین میره و مقدار HMF اون بیشتر میشه ولی ایجاد سمیت داخل اون نمیکنه.
مهدی اخوان مقدم

موضوع جدید ارسال پست

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان