سوال و جواب با جناب آقای دکتر کامیار احمدی در رابطه با مصرف آنتی بیوتیک ها در زنبورستان:
مصاحبه و جمع آوری: سعدی محمدی
سوال: بر اساس یک مقاله، با تغذیه 60 روزه با آنتی بیوتیک، تقریبا مشابه استفاده پروبیوتیکها با توسعه تخمریزی و افزایش تولید نهایی روبرو هستیم. بنظر شما دلیلش چیه وآیا مصرف آنتی بیوتیک بصورت مداوم باعث تضعیف و تخریب فلور طبیعی روده نمیشه ؟
جواب: در بسیاری از موارد از آنتی بیوتیک ها برای پروموت کردن رشد استفاده می شود. مثل ویرجینیامایسین و باسیتراسین متیل دی سالسیلات. مکانیسم اثر چنین است که این آنتی بیوتیک ها میکروفلور روده را تغییر می دهد و برخی باکتری های مفید بیشتر رشد و تکثیر پیدا می کنند.
یکی از تئوری های دیگری هم که برای مکانیسم اثر این آنتی بیوتیک ها مطرح است نازک کردن جدار روده است.
سوال: آیا شما استفاده از این آنتی بیوتیک ها را توصیه می کنید؟
جواب: استفاده از اینگونه آنتی بیوتیک ها در یک دوره بسیار مرسوم شد ولی در دنیا به دلایلی سعی در محدود کردن آنها دارند.
سوال:این محدودیت به چه دلیل بوده؟
جواب: آنتی بیوتیک مورد استفاده، نباید جزو آنتی بیوتیک های مصرفی درمانی در پزشکی یا دامپزشکی باشد. مثلا تتراسایکلینی که جزو ماکرولیدها است و هنوز جزو آنتی بیوتیک های کارا در درمان انسانی محسوب می شودو همینطور نئومایسین. باقی مانده آنها در محصول عسل باعث ایجاد مقاومت های آنتی بیوتیکی می شود و به نظر من استفاده از آنها به این منظور، یک نوع جنایت است.
سوال: خوب ما با بیماریهایی مانند لوک مواجه هستیم و نیاز به دارو داریم ،شما چه توصیه ای دارید؟
جواب: در مورد لوک متاسفانه حتی تحصیل کرده های ما هم راه را به خطا می روند. در بسیاری از موارد آنتی بیوتیک اثر کمی دارد. مثلا در لوک آمریکایی، آنتی بیوتیک تنها روی پنج درصد فرم رویشی موثر است.
سوال: شما چه زمانی را برای مصرف آنتی بیوتیک ها توصیه می کنید؟
جواب: عرض کردم برای درمان، آن هم پس از تشخیص در طول زمان محدود دوره ی درمان ودر دوزاژ درمانی در موارد محدود.
برگرفته از وبلاگ زنبورستان مهدی اخوان مقدم
کلمات کلیدی :
Share :
نظرات
بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند . برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو سایت شوید.
فروشگاه لوازم زنبورداری جهانی
فروشگاه لوازم زنبورداری جهانی واقع در شهرستان مرند استان آذربایجان شرقی یکی از مجهزترین فروشگاههای لوازم زنبورداری در منطقه شمال غرب کشور می باشد که در زمینه تولید و عرضه لوازم و تجهیزات و محصولات زنبوداری به صورت عمده و خرده فروشی با زنبوداران عزیز همکاری داشته و توانسته است با پشتکار و بروز رسانی مداوم و تهیه ملزومات زنبوداری درجه یک رضایت زنبوداران عزیز را فراهم آورد.
این فروشگاه توانسته است انواع لوازم زنبوداری تولید داخل و خارجی را برای اولین بار در سطح منطقه و کل ایران عرضه نموده و نمایندگی فروش اکثر تولید کنندگان داخلی را کسب نماید.
این فروشگاه جهت سهولت در خرید و تهیه ملزومات زنبوداری و بروز رسانی اطلاعات زنبوداران اقدام به راه اندازی کاملترین سایت زنبورعسل و فروشگاه لوازم زنبوداری نمموده است.
آدرس :آذربایجان شرقی مرند فروشگاه لوازم زنبوداری جهانی 09144929484
در اینستاگرام به ما بپیوندید
در اینستاگرام به ما بپیوندید
www.instagram.com/amin_jahani_marand
درباره ما
سایت زنبور عسل ایران (لوازم زنبورداری جهانی) از سال 1388 با هدف ترویج و اشتراک گذاری مطالب زنبورداری توسط مدیر سایت مهندس امین جهانی از شهرستان مرند پایه گذاری گردید تا زنبورداران بتوانند در کنار هم از تجربیات یکدیگر استفاده نمایند . امید است با استفاده از مطالب ارائه شده در سایت گامی در جهت مدرنتر شدن صنعت زنبورداری برداشته باشیم.