سلام دوستان سرمای از شنبه تا امروز چقدر به کندوهای شما لطمه وارد کرده ظاهرا تا جمعه ادامه دارد یکی ااز کندوهام پدرش دراومده بود خدارو شکر زود به دادش رسیدم
سلام
من که از نظر تغذیه مطمنم برای کندوهام مشکلی پیش نیامده ولی 10 تا ملکه آماده جفت گیری تو کندوهام دارم که یک هفتس حبس شدن ترسم اینه که به اونا لطمه وارد بشه. ولی در کل سرمای طولانی و بد هنگامی بود که تا حدی زیادی زنبورها رو اذیت کرد. هر چه گفتیم امسال بهارش خوب بود ای هفته همشو از گلومون درآورد
با سلام طرفاي ما هم هوا سرد و بارونيه.تا اخر هفته انگاري اينطوري هستش.خدا رو شكر زنبورا ميتونن پرواز كنن اما صبا و نزديكاي غروب كه هوا سردتر ميشه زنبرا بي حس مشن و ميوفتن و ديگه نميشه كاري كرد.
اما به نظر من كاش بارون بباره در عوض گل و گياهان بيشتري براي زنبورا توليد و رشد مكيكنه.
[quote="yasna"]سلام دوستان سرمای از شنبه تا امروز چقدر به کندوهای شما لطمه وارد کرده ظاهرا تا جمعه ادامه دارد یکی ااز کندوهام پدرش دراومده بود خدارو شکر زود به داش رسیدم این سرما حسابی به منطقه ما ضربه زد بعضی از زنبورا با وجود 2قاب عسل باز هم ضربه خورده بودند ظاهرا بسیار سرد بوده چند تایی از زنبورام حسابی لطمه خوردن
جلوی دریچه کندوهای من سیاه شده اینقدر زنبوراه.
الان دمای اینجا زیر 10 دهرجه هست.بدتر از سرما بادیه که میزنه.
بد جور اذیت کرده...
متاسفانه کندوی بچه ای داشتم ملکش مرد از سرما و به علت سرما نتونستم ادغام کنم هنوز....
با توجه به اخبار تا فردا یعنی پنج شنبه شب به بعد هوا گرم میشه.
یا امام رضا
خبری هست در این خانه که زنبور عسل
مرض قند گرفت از نمک سفره ی تو