barbod-beee نوشته شده:من فکر می کنم اگر ملکه جفت خورده و آماده تحم گذاری در اختیار داشته باشیم و شرایط جوی حداقل برای 3 ماه بعد مناسب باشد می توان از هر 2 قاب یا حتی از هر یک قاب یک کلونی جدید ایجاد کرد. البته این کلنی ها بدرد سال آیند می خورن و سال اول نباید انتظار عسل داشت.
از طرفی فکر می کنم باید هم همین کار رو کرد. فرض کنید یک زنبور دار 50 کلنی دارد و می خواهد برای سال بعد 70 کندو داشته باشد. قبلا از کلنی ها رکورد گرفته و 5 کندو که بهترین بوده اند را انتخاب می کند سپس از این 5 کندو تعداد 20 الی 30 بچه تهیه می کند. که منجر به افزایش تعداد کندو ها خواهد شد. و تمرکزش رو بقیه کندوها فقط و فقط برای گرفتن محصول عسل بیشتر است.
حالا تا نظر اساتید چه باشد؟
لزومی ندارد که کندوهای رکوردی خود را انقدر ضعیف کنید و از 5 کندو 20 تا 30 بچه بگیرید می شود از کل کندوهایتان بچه گرفت و از کندوهای رکوردی ملکه ها را پرورش داد و به بچه هاداد.
سلام
من سالی که شرایط مناسب باشه از هر دو تا کندو یه بچ میگیرم و هر سال اگه بجای برگه دادن پوکه سالم باشه خریداری کنم تقریبا از اکثر کندوهام بچ مصنوعی می گیرم
barbod-beee نوشته شده:من فکر می کنم اگر ملکه جفت خورده و آماده تحم گذاری در اختیار داشته باشیم و شرایط جوی حداقل برای 3 ماه بعد مناسب باشد می توان از هر 2 قاب یا حتی از هر یک قاب یک کلونی جدید ایجاد کرد. البته این کلنی ها بدرد سال آیند می خورن و سال اول نباید انتظار عسل داشت.
از طرفی فکر می کنم باید هم همین کار رو کرد. فرض کنید یک زنبور دار 50 کلنی دارد و می خواهد برای سال بعد 70 کندو داشته باشد. قبلا از کلنی ها رکورد گرفته و 5 کندو که بهترین بوده اند را انتخاب می کند سپس از این 5 کندو تعداد 20 الی 30 بچه تهیه می کند. که منجر به افزایش تعداد کندو ها خواهد شد. و تمرکزش رو بقیه کندوها فقط و فقط برای گرفتن محصول عسل بیشتر است.
حالا تا نظر اساتید چه باشد؟
لزومی ندارد که کندوهای رکوردی خود را انقدر ضعیف کنید و از 5 کندو 20 تا 30 بچه بگیرید می شود از کل کندوهایتان بچه گرفت و از کندوهای رکوردی ملکه ها را پرورش داد و به بچه هاداد.
به هر حال باید از 5 الی 10 درصد بهترین کندوها ملکه های مورد نیاز را تهیه کرد. و جمعیت زنبور کارگر را می توان از هر کندوی گرفت که البته معتقدم جمعیت کارگر هم باید از 5 تا 10 درصد بهترین کندو های گرفته شود. چرا؟
چون احتمالا تو کندوهای قوی تر عوامل بیماری زای کمتری وجود دارد. به این ترتیب احتمال اینکه کندو های جدید شما از ابتدا آلودگی داشته باشند بسیار پایین خواهد آمد.
[CENTER][B][COLOR=#FF0000]باید کاری کنیم درصد ساکاروز روی همه بسته بندی ها با نظارت دولت یا اتحادیه نوشته بشه. این هم به نفع عسل تغذیه هست هم عسل خالص و به ضرر عسل تقلبی [/COLOR][/B][/CENTER]