روش تهیه کیک گرده مصنوعی زنبور عسل
مدیر انجمن: mellifera
- Kismar
- مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
- پست: 830
- تاریخ عضویت: شنبه ۶ مهر ۱۳۹۲, ۸:۵۸ ب.ظ
- محل اقامت: تهران...بجنورد
- تشکر کرده: 335 دفعه
- تشکر شده: 779 دفعه
- تماس:
Re: روش تهیه کیک گرده مصنوعی زنبور عسل
چقدر شما تنبلید یعنی شما اصلا از خونه در نمیای بری خیابان یه دور بزنی؟؟!!خدا شکر تو همه شهرها پر از داروخانه است...
شیر خشکهای گروه 2و3 پر چرب هستن و ممکنه زنبور رو اسهال کند .....شیر خشک هم تا انجا که من خبر دارم بین 11 تا 15000 هر قوطیش با توجه به کارخانه سازنده ان قیمت داره.....
شیر خشکهای گروه 2و3 پر چرب هستن و ممکنه زنبور رو اسهال کند .....شیر خشک هم تا انجا که من خبر دارم بین 11 تا 15000 هر قوطیش با توجه به کارخانه سازنده ان قیمت داره.....
*[I]** زنبورستان کیسمار استان خراسان شمالی شهر ستان شیروان***09123386142
...........
[/I]
...........
[/I]
- yones1986
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 234
- تاریخ عضویت: جمعه ۲۹ فروردین ۱۳۹۳, ۸:۲۷ ب.ظ
- محل اقامت: استان گیلان
- تشکر کرده: 151 دفعه
- تشکر شده: 44 دفعه
- تماس:
Re: روش تهیه کیک گرده مصنوعی زنبور عسل
خواهش میکنم ما اینیم دیگه تا شما هستی مگه بیکارم این همه انرژی صرف کنم تو این هوا برم بیرون خودمونیما قیمت شیر خشکم گرونه ، اونوقت میگن بچه دارم بشین جمعیت داره کم میشه!از دوستان خواهش می کنم مثل جانشین گرده برا زنبور به فکر یه جانشین شیر خشک برا نوزادم باشن راستش تو پی شیر خشک نبودم و میخواستم یه مقایسه کنم باقیمت آرد سویا.دستت طلا داداشKismar نوشته شده:چقدر شما تنبلید یعنی شما اصلا از خونه در نمیای بری خیابان یه دور بزنی؟؟!!خدا شکر تو همه شهرها پر از داروخانه است...
شیر خشکهای گروه 2و3 پر چرب هستن و ممکنه زنبور رو اسهال کند .....شیر خشک هم تا انجا که من خبر دارم بین 11 تا 15000 هر قوطیش با توجه به کارخانه سازنده ان قیمت داره.....
- mohammad123
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 458
- تاریخ عضویت: دوشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۲, ۷:۱۱ ب.ظ
- محل اقامت: فارس
- تشکر کرده: 552 دفعه
- تشکر شده: 321 دفعه
- تماس:
- Kismar
- مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
- پست: 830
- تاریخ عضویت: شنبه ۶ مهر ۱۳۹۲, ۸:۵۸ ب.ظ
- محل اقامت: تهران...بجنورد
- تشکر کرده: 335 دفعه
- تشکر شده: 779 دفعه
- تماس:
Re: روش تهیه کیک گرده مصنوعی زنبور عسل
mohammad123 نوشته شده:سلام این کندو چوب قابهاش فرسوده شده مریضی میاره
کدام کندو رو میگی ؟
*[I]** زنبورستان کیسمار استان خراسان شمالی شهر ستان شیروان***09123386142
...........
[/I]
...........
[/I]
- Kismar
- مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
- پست: 830
- تاریخ عضویت: شنبه ۶ مهر ۱۳۹۲, ۸:۵۸ ب.ظ
- محل اقامت: تهران...بجنورد
- تشکر کرده: 335 دفعه
- تشکر شده: 779 دفعه
- تماس:
Re: روش تهیه کیک گرده مصنوعی زنبور عسل
yones1986 نوشته شده:خواهش میکنم ما اینیم دیگه تا شما هستی مگه بیکارم این همه انرژی صرف کنم تو این هوا برم بیرون خودمونیما قیمت شیر خشکم گرونه ، اونوقت میگن بچه دارم بشین جمعیت داره کم میشه!از دوستان خواهش می کنم مثل جانشین گرده برا زنبور به فکر یه جانشین شیر خشک برا نوزادم باشن راستش تو پی شیر خشک نبودم و میخواستم یه مقایسه کنم باقیمت آرد سویا.دستت طلا داداشKismar نوشته شده:چقدر شما تنبلید یعنی شما اصلا از خونه در نمیای بری خیابان یه دور بزنی؟؟!!خدا شکر تو همه شهرها پر از داروخانه است...
شیر خشکهای گروه 2و3 پر چرب هستن و ممکنه زنبور رو اسهال کند .....شیر خشک هم تا انجا که من خبر دارم بین 11 تا 15000 هر قوطیش با توجه به کارخانه سازنده ان قیمت داره.....
گل پسر اگه ارد سویا سرند شده گیر اوردی به ما هم خبر بده...
*[I]** زنبورستان کیسمار استان خراسان شمالی شهر ستان شیروان***09123386142
...........
[/I]
...........
[/I]
- mellifera
- مدیر سایت زنبورعسل ایران
- پست: 4166
- تاریخ عضویت: پنجشنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
- محل اقامت: آذربایجان شرقی-مرند
- تشکر کرده: 4565 دفعه
- تشکر شده: 2800 دفعه
- تماس:
- satark
- کاربر نیمه فعال سایت
- پست: 6
- تاریخ عضویت: دوشنبه ۳ اسفند ۱۳۹۴, ۱۱:۱۰ ق.ظ
- تماس:
Re: روش تهیه کیک گرده مصنوعی زنبور عسل
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز اکثر فرمولهایی که ذکر کردید دارای شیر کم چرب یا همان شیر خشک می باشد که به دلیل اینکه قند لاکتوز برای زنبور سمی می باشد دیگر از شیر اصلاً در تغذیه زنبور استفاده ننمایید وهر کسی که کیک مکمل و یا جانشین گرده درست میکند باید به قواعدی توجه نماید که خدمتتان عرض مینمایم چون تمام کیک هایی که فرمودید دارای پروتئین پایینی هستندو در کل فرمول ناقص است
- satark
- کاربر نیمه فعال سایت
- پست: 6
- تاریخ عضویت: دوشنبه ۳ اسفند ۱۳۹۴, ۱۱:۱۰ ق.ظ
- تماس:
Re: روش تهیه کیک گرده مصنوعی زنبور عسل
1-کیک جانشین گرده باید دارای پروتئین در حد 25- 30 درصد باشد.
2- میزان فیبر جیره بین 10-20 درصد باشد
3- میزان نشاسته از 2 درصد بیشتر نباشد مثلاً اگر از نخود استفاده کردید در جیره تا 8% استفاده گردد
4- میزان گرده گل بین 5ال 10 درصد باشد
5- میزان روغن 5% به اضافه کلسترول که از طریق زرده تخم مرغ تامین می گردد در ضمن جهت چربی میتوان به ترتیب از روغن کلزا یا سوا و یا افتابگردان استفاده نمایید ویا هر روغنی که دارای ترکیبات اسید لینولنیک. لینولئیک و پالمتیک باشد باعث افزایش طول عمر و کاهش بیماریها نوزما- لوک امریکایی و اروپایی می گردد
6- میزان عسل حداقل 5% و هر چه بیشتر بهتر است
7- میزان شکر و عسل با هم از 40% تا 60% متفاوت است
8- چون زنبور رنگ زرد را دوست دارد و به گرده های زرد و نارنجی بیشتر جذب می گردد با اضافه نمودن مقداری زردچوبه ای امر را میسر نمایید.
9- استفاده از ویتامین ها ومواد معدنی به میزان 1 الی 1/5% می باشد اما چون هنوز خوشخوراکی داروهای ایرانی بررسی نگردیده من نیم درصد را استفاده نمودم
10- مواد پودر شده باید از 5/. میلیمتر کمتر باشند.
بنده در مرکز تحققات کردستان بر روی کیک جانشین کار نموده و درراینده در این مورد مطالبی خدمتتان عرض می نمایم
2- میزان فیبر جیره بین 10-20 درصد باشد
3- میزان نشاسته از 2 درصد بیشتر نباشد مثلاً اگر از نخود استفاده کردید در جیره تا 8% استفاده گردد
4- میزان گرده گل بین 5ال 10 درصد باشد
5- میزان روغن 5% به اضافه کلسترول که از طریق زرده تخم مرغ تامین می گردد در ضمن جهت چربی میتوان به ترتیب از روغن کلزا یا سوا و یا افتابگردان استفاده نمایید ویا هر روغنی که دارای ترکیبات اسید لینولنیک. لینولئیک و پالمتیک باشد باعث افزایش طول عمر و کاهش بیماریها نوزما- لوک امریکایی و اروپایی می گردد
6- میزان عسل حداقل 5% و هر چه بیشتر بهتر است
7- میزان شکر و عسل با هم از 40% تا 60% متفاوت است
8- چون زنبور رنگ زرد را دوست دارد و به گرده های زرد و نارنجی بیشتر جذب می گردد با اضافه نمودن مقداری زردچوبه ای امر را میسر نمایید.
9- استفاده از ویتامین ها ومواد معدنی به میزان 1 الی 1/5% می باشد اما چون هنوز خوشخوراکی داروهای ایرانی بررسی نگردیده من نیم درصد را استفاده نمودم
10- مواد پودر شده باید از 5/. میلیمتر کمتر باشند.
بنده در مرکز تحققات کردستان بر روی کیک جانشین کار نموده و درراینده در این مورد مطالبی خدمتتان عرض می نمایم
- satark
- کاربر نیمه فعال سایت
- پست: 6
- تاریخ عضویت: دوشنبه ۳ اسفند ۱۳۹۴, ۱۱:۱۰ ق.ظ
- تماس:
Re: روش تهیه کیک گرده مصنوعی زنبور عسل
چون باید از این به بعد در مورد زنبور همانند طیور و دیگر حیوانات بر اساس نیازشان و مواد سازگار با بدن جیره تهیه نمود. ستار کاکه خانی
- ahmad5
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 211
- تاریخ عضویت: جمعه ۲۳ تیر ۱۳۹۱, ۱۱:۵۴ ب.ظ
- تشکر کرده: 6 دفعه
- تشکر شده: 255 دفعه
- تماس:
Re: روش تهیه کیک گرده مصنوعی زنبور عسل
satark نوشته شده:با عرض سلام خدمت دوستان عزیز اکثر فرمولهایی که ذکر کردید دارای شیر کم چرب یا همان شیر خشک می باشد که به دلیل اینکه قند لاکتوز برای زنبور سمی می باشد دیگر از شیر اصلاً در تغذیه زنبور استفاده ننمایید وهر کسی که کیک مکمل و یا جانشین گرده درست میکند باید به قواعدی توجه نماید که خدمتتان عرض مینمایم چون تمام کیک هایی که فرمودید دارای پروتئین پایینی هستندو در کل فرمول ناقص است
سلام، شیرخشک بدون لاکتوز تو داروخونه ها موجوده
دوری و دوستی
- noyan
- کاربر فعال سایت زنبورعسل
- پست: 43
- تاریخ عضویت: پنجشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۵, ۱:۵۰ ق.ظ
- تشکر شده: 2 دفعه
- تماس:
Re: روش تهیه کیک گرده مصنوعی زنبور عسل
سلام لطفا روش تفت دادن پودر سویا رو شرح بدین ومخمر رو هم بگین از کجا تهیه کنم؟
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 3 مهمان