با سلام
چند روز پیش در یکی از سایتهای ایرانی فروش شبکه ملکه سیمی مشاهده کردم که متاسفانه موجود نداشتن اگر دوستن شماره ای از کارگاه سازنده این نوع ابزار دارند ممنون میشم برام پیام کنند
با تشکر
باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ؛ تحویل دهی ...
خواه با فرزندی خوب ...
خواه با باغچه ای سرسبز ...
خواه با اندکی بهبود شرایط اجتماعی ...
و اینکه بدانی ...
حتی فقط یک نفر با بودن تو ساده تر نفس کشیده است .
این یعنی تو موفق شده ای!
mahdi1 نوشته شده:با سلام
چند روز پیش در یکی از سایتهای ایرانی فروش شبکه ملکه سیمی مشاهده کردم که متاسفانه موجود نداشتن اگر دوستن شماره ای از کارگاه سازنده این نوع ابزار دارند ممنون میشم برام پیام کنند
با تشکر
از شرکت ایران کندو جناب حاج حیدری بپرسید ایشان یکی از بهترین تولید کنندگان لوازم زنبورداری در ایران هستن
*[I]** زنبورستان کیسمار استان خراسان شمالی شهر ستان شیروان***09123386142
...........
[/I]
amirhekmat نوشته شده:سلام. کسی تجربه ای در مورد اینکه چه توری در بازار برای این کار مناسب است و یا فاصله ی میله ها چقدر باید باشد، دارد؟
این نوع شبکه ها رو فقط شرکت ایران کندو تولید میکنه که تا همین چند وقت پیش اگهیش تو سایت بود.. هر دونه اش هم حدود 20 تومن درمیاد
چرا از همین الومینیومیها نمیگیری هم سبکه هم ارزان.... همه جا هم براحتی پیدا میشه....
*[I]** زنبورستان کیسمار استان خراسان شمالی شهر ستان شیروان***09123386142
...........
[/I]
amirhekmat نوشته شده:سلام. کسی تجربه ای در مورد اینکه چه توری در بازار برای این کار مناسب است و یا فاصله ی میله ها چقدر باید باشد، دارد؟
این نوع شبکه ها رو فقط شرکت ایران کندو تولید میکنه که تا همین چند وقت پیش اگهیش تو سایت بود.. هر دونه اش هم حدود 20 تومن درمیاد
چرا از همین الومینیومیها نمیگیری هم سبکه هم ارزان.... همه جا هم براحتی پیدا میشه....
با سلام واحترام ..شبکه مانع الومینیومی لبه هاش تیزه زنبور رو اذیت میکنه من 6سال پیش ازشون داشتم همون پلاستیکی خیلی بهتره