چند وقتی هست که دنبال یه روش می گردم که بشه خیلی راحت مردم عسل طبیعی رو از غیر طبیعی تشخیص بدن ( مردم عادی )
چندین روش رو مطالعه کردم که از جمله این روش ها میشه به :
1- غلظت 2 - رنگ 3 - نحوه آب شدن شکرک 4 - حل شدن عسل در آب 5 - آزمایشگاه تعیین کیفیت 6 - استفاده از مورچه 7 - بوی خوب 8 - مزه خوب و ....
همه این روش ها می تونن درست باشن و در عین حال می تونن هم غلط باشن
به نظر شما آیا میشه صرفا با اندازه گیری ساکارز در عسل به طبیعی یا غیر طبیعی بودن پی برد ؟
آیا می تونید یه راه ساده که کم خرج باشه و بشه عسل طبیعی و غیر طبیعی رو از هم تشخیص داد ، معرفی کنید؟ ( تقریبا یه راه ابتکاری )
خیلی علاقمند به جواب هاتون هستم
