روش تمیز کردن قاب برای برگه گذاری مجدد
مدیر انجمن: mellifera
- rata
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- محل اقامت: گيلان - رشت
- تشکر کرده: 77 دفعه
- تماس:
روش تمیز کردن قاب برای برگه گذاری مجدد
ببخشید سئوال من اینه که اگه یه شان سیاه را وقتی از روی بدنه قاب می بریم. آن مقدار از برگه ای که داخل شیار کرده بودیم و روش موم ریخته بودیم را چطوری تمیز می کنیم.
- ramtin
- کاربر نیمه فعال سایت
- محل اقامت: کرمانشاه
- تشکر کرده: 6 دفعه
- تماس:
Re: روش تمیز کردن قاب برای برگه گذاری مجدد
قاب را طوری در دست بگیرید که شیار به طرف خودتان باشد سپس با یک پبچ گوشتی یا هر شیی که بتوان داخل شیار کرد از ابتدای شیار رو به سمت انتهای شیاربکشید میتوان چندین بار این کار را کرد تا کاملا تمیز گردد.ولی پیشنهادم اینست که همانطور که موم این قاب ها سیاه شده و عاملی است برای شیوع بیماری خود این قاب ها هم از این قاعده مستثنی نیستند . در ضمن اگر بخواهید عسل را بعدا بصورت شان با موم بفروشید این قابها کمی تو ذوق مشتری میزند و هر چه قاب تمیزتر و مرتب تر باشد بهتره
-
- محل اقامت: تهران
- تشکر کرده: 1060 دفعه
- تماس:
ramtin نوشته شده:قاب را طوری در دست بگیرید که شیار به طرف خودتان باشد سپس با یک پبچ گوشتی یا هر شیی که بتوان داخل شیار کرد از ابتدای شیار رو به سمت انتهای شیاربکشید میتوان چندین بار این کار را کرد تا کاملا تمیز گردد.ولی پیشنهادم اینست که همانطور که موم این قاب ها سیاه شده و عاملی است برای شیوع بیماری خود این قاب ها هم از این قاعده مستثنی نیستند . در ضمن اگر بخواهید عسل را بعدا بصورت شان با موم بفروشید این قابها کمی تو ذوق مشتری میزند و هر چه قاب تمیزتر و مرتب تر باشد بهتره
کاملاً موافقم. من خودم قابها رو پس از تمیز کردن تو آب جوش گذاشته و سپس مجدداً استفاده میکنم، درضمن عسل تولید شده در این قابهارو هم با قاب نمی فروشم.
Yours sincerely
taleshalmashoney
taleshalmashoney
- rata
- محل اقامت: گيلان - رشت
- تشکر کرده: 77 دفعه
- تماس:
ممنونم از پاسخ شما . میشه بفرمائید که برای جوشاندن آب از چه ظرفی استفاده می کنید؟ آیا تمام قاب باید زیر َآب باشد. مومهائی که رویی سطح آب می آیند دوباره به قاب نمی چسبد؟
-
- محل اقامت: تهران
- تشکر کرده: 1060 دفعه
- تماس:
rata نوشته شده:ممنونم از پاسخ شما . میشه بفرمائید که برای جوشاندن آب از چه ظرفی استفاده می کنید؟ آیا تمام قاب باید زیر َآب باشد. مومهائی که رویی سطح آب می آیند دوباره به قاب نمی چسبد؟
من ار یک ظرف رویی بزرگ استفاده میکنم. بعضیها از بشکه که سرش جدا شده هم استفاده میکنند. تمام قابها در آب حدود 70 درجه مستغرق می شوند و مومهای روی آب را اگر زیاد باشند جمع میکنم.
Yours sincerely
taleshalmashoney
taleshalmashoney
باسلام میتوان قابها را در ظرف آب جوش ریخت وبعد از ذوب شدن مومهای آن بیرون آورده ومورد استفاده قرارداد.
- reza63
- محل اقامت: مشهد مقدس
- تشکر کرده: 554 دفعه
- تماس:
تویه تین ۱۷ کیلویی بجوشونف
ایرانی
میتوانی
Mahnazun@yahoo.com
[COLOR=#8064a2]
[/COLOR]
[COLOR=#8064a2]09371321732[/COLOR]
میتوانی
Mahnazun@yahoo.com
[COLOR=#8064a2]
[/COLOR]
[COLOR=#8064a2]09371321732[/COLOR]
- mohammadeslami
- کاربر نیمه فعال سایت
- محل اقامت: قم
- تماس:
لازم نیست برگه جدید داخل شیار بره. برگه را که روی اون قرار بدین با موم دو طرف برگه را سفت کنید هیچ اتفاقی نمی افته.
کسی هست روش تمیز کردن واقعا بهداشتی شانهای کاملا پلاستیکی را بلد باشه؟ از 0تا100 را بگه؟
کسی هست روش تمیز کردن واقعا بهداشتی شانهای کاملا پلاستیکی را بلد باشه؟ از 0تا100 را بگه؟
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان