سلام
من یک هفته میشه که شروع به زنبور داری کردم الان 2 تا کندو دارم یکیش 6 و اون یکی 7 شانه
دیروز به هرکدوم یه شان خالی دیگه اضافه کردم حالا می خوام بدونم چه چیزی الان برای افزایش جمعیت کندو خوب و مفیده؟
البته تو این یه هفته هر روز دارم شربت آب و شکر به نسبت 1 به 1 میمدم
ممنون میشم راهنماییم کنید
fedora نوشته شده:سلام
من یک هفته میشه که شروع به زنبور داری کردم الان 2 تا کندو دارم یکیش 6 و اون یکی 7 شانه
دیروز به هرکدوم یه شان خالی دیگه اضافه کردم حالا می خوام بدونم چه چیزی الان برای افزایش جمعیت کندو خوب و مفیده؟
البته تو این یه هفته هر روز دارم شربت آب و شکر به نسبت 1 به 1 میمدم
ممنون میشم راهنماییم کنید
با سلام پوكه دادين يا برگ موم اج شده.اولويت اول دادن پوكه هستش چون ديگه نيازي به بافتن زنبورا نداره و ملكه زود تخمريزي ميكنه.
شربت رو هم كه ميدين.مشكلي نداره.فقط هفته اي دو بار كندوهاتونو بازديد كنين و از بچه دادن كندو جلوگيري كنين.با حذف شاخونها.
سلام به نظر من هیچ چیز مثل طبیعت پر شهد و گرده نمیتونه تو رشد سریع زنبورا تاثیر داشته باشه من حدود یک ماه میشه که زنبورامو به جای دیگه ای انتقال دادم خدا رو شکر تو این یک ماه وضعیت گرده و شهد خیلی خوب بوده و با اینکه هر هفته یه کندو ها موم اجدار میدم اما باز هم هرز بافی میکنن و تو این مدت رشد خیلی خوبی داشتن با اینکه من فقط روزهای جمعه میتونم بهشون سر بزنم و شربت بدم ولی شکر خدا خیلی راضی هستم
silvar نوشته شده:با سلام
به شربت یکی از موارد زیر را اضافه کنید:
1. Ari polivit
2.پودر اسپادانا مکمل AVP4
یا در صورت امکان از آپی کندی ساخت یونان استفاده کنید
این چیزایی که گفتی (خارجی ها) برا چی خوبه ؟ چی هست و چه خاصیتی داره؟؟؟