ببخشید منظورتون رو درست متوجه شدم .
عسلی که درون کندو موجود بوده و زنبور روش نشسته ، رس بسته ؟؟؟!!
حضرت زهرا سلام الله علیها:
اِنَّ السَّعیدَ، کُلَّ السَّعیدِ، حَقَّ السَّعیدِ مَن أحَبَّ عَلِیاً فی حَیاتِه وَ بَعدَ مَوتِه؛
همانا سعادتمند(به معنای) کامل و حقیقی کسی است که امام علی علیه السلام را در دوران زندگی و پس از مرگش دوست داشته باشد. [LEFT]امالی(صدوق) ص182[/LEFT]
برخی گیاهان مثل جعفری(سبزی خوردن) زمانی که زنبور از گل انها شهد می اورد داخل کندو بصورت ذاتی و طبیعی سریع داخل کندو رس می کند پس شما در اطراف خود بررسی کنید ببینید کدام گیاه وجود دارد که سریع رس می کند اگر برایتان مهم نباشد با حررات دادن عسل این مشکل حل می گردد و در غیر اینصورت باید کوچ کنید
m3130 نوشته شده:برخی گیاهان مثل جعفری(سبزی خوردن) زمانی که زنبور از گل انها شهد می اورد داخل کندو بصورت ذاتی و طبیعی سریع داخل کندو رس می کند پس شما در اطراف خود بررسی کنید ببینید کدام گیاه وجود دارد که سریع رس می کند اگر برایتان مهم نباشد با حررات دادن عسل این مشکل حل می گردد و در غیر اینصورت باید کوچ کنید
اطراف ما کلزا زیاد کشت میشه . ولی تا حالا چنین موردی پیش نمیامد. منظورتون از حرارت دادن حتما بعد از برداشته . سوال من اینه که چه جوری برداشتش کنم؟
m3130 نوشته شده:برخی گیاهان مثل جعفری(سبزی خوردن) زمانی که زنبور از گل انها شهد می اورد داخل کندو بصورت ذاتی و طبیعی سریع داخل کندو رس می کند پس شما در اطراف خود بررسی کنید ببینید کدام گیاه وجود دارد که سریع رس می کند اگر برایتان مهم نباشد با حررات دادن عسل این مشکل حل می گردد و در غیر اینصورت باید کوچ کنید
اطراف ما کلزا زیاد کشت میشه . ولی تا حالا چنین موردی پیش نمیامد. منظورتون از حرارت دادن حتما بعد از برداشته . سوال من اینه که چه جوری برداشتش کنم؟
سلام ئوباره
من در فصل زمستان و در بعضی از کندوهای ضعیف دیده بودم که عسل داخل شان رسوب کنه اما در این فصل نه
فکر نمیکنم به این راحتی بتونین استراکتورش کنین
به نظر من بهتره برای تغذیه کندو ها ازش استفاده کنین (قاب ها رو با آب خیس کنین و بزارین داخل کندوهای قوی)
به نظر من به خواطر کلزاست ولی این که گفتین تو زمستون این اتفاق افتاده فکر کنم شربت 1 به 1 رو قبل از این که به زنبور ها بدین حرارت دادین و گرمش کردین درنتیجه وقتی هوا سرد میشه همچین اتفاقی رخ میده