در منطقه اي كه ميخوام زنبورا كوچ بدم مطمئن هستم كه هفته پيش منطقه سم پاشي شده حالا بعد از يك هفته يا بيشتر اثر سم كمتر شده يا هيچ تعقيري نميكنه احتمال خسارت وجود داره تا چه زماني اثر سم پاشي ميتونه تاثير روي زنبورا بذاره.
با تشكر
مدت زمان از بين رفتن اثر سم پاشي
مدیر انجمن: mellifera
-
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 484
- تاریخ عضویت: چهارشنبه ۹ فروردین ۱۳۹۱, ۱۲:۱۰ ق.ظ
- محل اقامت: قائمشهر
- تشکر کرده: 259 دفعه
- تشکر شده: 692 دفعه
- تماس:
Re: مدت زمان از بين رفتن اثر سم پاشي
حرف امین اقا درسته ولی بهتر گفته بشه بعضی سم ها هستن که تا وقتی به صورت مایع هستن و بخار نشدن اثر میزارن. حالا می خواد یه ربع باشه می خواد 15 روز باشه.
بعضی سم ها هستن که به صورت جامد هستن که غالبا 99 درصد به زنبور اسیب نمیزنن ولی موندگاری بالا دارن.
نوع سم و نحوه پخش خیلی مهمه.
بعضی سم ها هستن که به صورت جامد هستن که غالبا 99 درصد به زنبور اسیب نمیزنن ولی موندگاری بالا دارن.
نوع سم و نحوه پخش خیلی مهمه.
یا امام رضا
خبری هست در این خانه که زنبور عسل
مرض قند گرفت از نمک سفره ی تو
Re: مدت زمان از بين رفتن اثر سم پاشي
با سلام به محضر دوستان سم هایی که در کشاورز ی استفاده می گردند دارای مدت زمان ماندگاری متفاوتی هستند که با خشک شدن وتابیدن نور آفتاب به آنها تاحدودی اثرشان خنثی می گردد ولی تا آنجا که اطلاع دارم اگر قطره ای از سموم در محل جمع آوری آب توسط زنبور وجود داشته باشد وزنبور آن را به کندو ببرد باعث آسیب رسیدن به کلنی می گردد ونوع سم ها هم متفاوت می باشد که بعضی بر روی زنبور عسل بی تاثیرند ولی بر روی سایر حشرات تاثیرگذار هستند یااینکه بعضی از سم ها اگر توسط زنبور خورده شوند قبل از آنکه زنبور به کندو برسد ازبین میرود وباعث جلوگیری از آسیب رسیدن ومسموم شدن سایر زنبورها توسط زنبور مسموم می گردد دکترداروساز اتحادیه سموم ودفع آفات اداره جهادکشاوری توصیه میکند بعد از سم پاشی درختان تا ده روز ازخورده شدن سبزی ومیوه درختان خوداری شود تازه بعد از ده روز که میوه چیده شود باید حتما شسته گرددتا اثر سم بر روی پوست آن به کلی پاک شود چه برسد به زنبور که قطعا مدت زمان اثر سم تا چهارده روز هم می تواند افزایش پیداکند که در صورت تماس گرده جمع آوری شده توسط زنبور با سم روی گیاه ودرخت وبرده شدن به کندو می تواند آسیب هایی رادرپی داشته باشد.
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان