با سلام خدمت دوستان من قابهای عسل را دقیق طبق راهنمایهای سایت استراکتور کردم ولی همه آنها از قسمت بالی شان ترک برمیداشتند (اول یه طرف شان را با سرعت کم تا نصفه خالی بعد برعکس وآن طرف کاملا خالی میکردم دوباره برعکس وبقیه عسل آن طرف راکاملا خالی میکردم) آیا این ترک خوردن عادی یا کار من مشکل دارد با تشکر از راهنمایهای گل شما دوستان که باعث دلگرمی ما تازه واردهاست
nargmosa نوشته شده:با سلام خدمت دوستان من قابهای عسل را دقیق طبق راهنمایهای سایت استراکتور کردم ولی همه آنها از قسمت بالی شان ترک برمیداشتند (اول یه طرف شان را با سرعت کم تا نصفه خالی بعد برعکس وآن طرف کاملا خالی میکردم دوباره برعکس وبقیه عسل آن طرف راکاملا خالی میکردم) آیا این ترک خوردن عادی یا کار من مشکل دارد با تشکر از راهنمایهای گل شما دوستان که باعث دلگرمی ما تازه واردهاست
سلام
معمولا اگه شان های تازه بافته شده باشن (سال اول عسلگیری) این اتفاق می افته زنبورها جاهای ترک خورده رو خودشون درست می کنند. ولی سعی کن موقع گذاشتن شانها اگه دستگاه مثلا چهارتایی هستش دقت کن که هر چهارتا شان تقریبا هم وزن باشن یکی سبک ویکی سنگین نباشه سنگین ها رو باهم و سبک هارو باهم تو دستگاه بزار درضمن سیم کشی قابها اگه شل باشه این اتفاق بیشتر می افته موفق باشی
nargmosa نوشته شده:داخل حیاط خانه استراکتور میکنم سر کندوها را باز میکنم تا گرم بشند بعد عسل گیری میکنم
شکستن قاب حاوی عسل در اکستراکتور به سرعت چرخش دستگاه، استحکام قاب حاوی عسل و هچنین عمر شان بستگی داره.
چنانچه قاب دچار شکستگی میشه و موم از قاب جدا نشده می تونی داخل کندو بگذاری، زنبورها خودشون درستش می کنند.
خیلی از قابهای من فاقد سیم هستند اما شاید 5 درصد قابهام دچار شکستگی شدند و مابقی قابل استفاده بودند.
یک مقدار آرومتر اکستراکتور بزن و به جاش مدت زمان این کار رو بیشتر کن. در ضمن توصیه همکارمون در خصوص حفظ تعادل در اکستراکتور رو هم فراموش نکن.
سلام،موقع برداشت عسل بعضی از حجرهای عسل عمق وارتفاع بیشتری دارن ،بخصوص بالای قابهاو بعد از پولک برداری بدلیل عمق زیاد، ملکه نمیتونه توشون تخم بزاره میخواستم بدونم شما نیز با این مورد برخورد کرده اید و راه حل شماچیست؟
yones1986 نوشته شده:سلام،موقع برداشت عسل بعضی از حجرهای عسل عمق وارتفاع بیشتری دارن ،بخصوص بالای قابهاو بعد از پولک برداری بدلیل عمق زیاد، ملکه نمیتونه توشون تخم بزاره میخواستم بدونم شما نیز با این مورد برخورد کرده اید و راه حل شماچیست؟
با سلام بله اکثرا تو بیشتر قابها در بالای شانها این اتفاق میوفته چون محل ذخیره عسل همین قسمت میشه.و ملکه در این قسمت به ندرت تخمریزی میکنه.ای رو هم بگم بستگی به موقعیت هم داره دیدین بعضی از شانها عسل ذخیره نمیشه زنبورا این حجرات رو به تناسب تخمریزی ملکه اندازه سلولها رو تنظیم میکنن.
سلام خدمت دوستان ،سری دوم که داشتم قابها رو استراکتور میکردم یه رگه سیاه همراه عسل خارج میشد.برای دوستان این پیش اومده؟استراکتورم کاملا" تمییز بود و فقط ته مونده ی عسلی قبلی چند روز پیش توش بود.
yones1986 نوشته شده:سلام،موقع برداشت عسل بعضی از حجرهای عسل عمق وارتفاع بیشتری دارن ،بخصوص بالای قابهاو بعد از پولک برداری بدلیل عمق زیاد، ملکه نمیتونه توشون تخم بزاره میخواستم بدونم شما نیز با این مورد برخورد کرده اید و راه حل شماچیست؟
با سلام بله اکثرا تو بیشتر قابها در بالای شانها این اتفاق میوفته چون محل ذخیره عسل همین قسمت میشه.و ملکه در این قسمت به ندرت تخمریزی میکنه.ای رو هم بگم بستگی به موقعیت هم داره دیدین بعضی از شانها عسل ذخیره نمیشه زنبورا این حجرات رو به تناسب تخمریزی ملکه اندازه سلولها رو تنظیم میکنن.
برای هدف تخم ریزی در پوکه موقع پولک برداری از قاب باید عمق حجره کم کنیم تا اندازه معمول حجره های تخم بشه در غیر اینصورت زمان میبره تا کارگرا اونو اماده کنند
گاهی وقتها سر حجره های قاب عسل بسته نشده ولی عسل رسیده هست باز هم موقع چنگال زنی باید از عمق
حجره های باز و بدون پولک کم شود تا ملکه قادر به تخمریزی سریع در ان باشد .
nargmosa نوشته شده:با سلام خدمت دوستان من قابهای عسل را دقیق طبق راهنمایهای سایت استراکتور کردم ولی همه آنها از قسمت بالی شان ترک برمیداشتند (اول یه طرف شان را با سرعت کم تا نصفه خالی بعد برعکس وآن طرف کاملا خالی میکردم دوباره برعکس وبقیه عسل آن طرف راکاملا خالی میکردم) آیا این ترک خوردن عادی یا کار من مشکل دارد با تشکر از راهنمایهای گل شما دوستان که باعث دلگرمی ما تازه واردهاست
سیم ضخیمتر انتخاب کنید در زمان موم دوزی تا کمتر قابهاتون بریزه !
آیا می شه قابهای حاوی شفیره سر بسته را استراکتور کرد؟ مزایا و معایبش چی هست؟
[CENTER][B][COLOR=#FF0000]باید کاری کنیم درصد ساکاروز روی همه بسته بندی ها با نظارت دولت یا اتحادیه نوشته بشه. این هم به نفع عسل تغذیه هست هم عسل خالص و به ضرر عسل تقلبی [/COLOR][/B][/CENTER]
با سلام راهنمائیهای بزرگان مفید و موثراست اما اگر بخواهیم خوب شهد از شانها جدا شوند بنظر بنده وقتی از داخل کندوها برداشیم هر چقدر زودتر به اکستراکتور بگذاریم زود و راحت شهد جدا می شود برای اینکه شانها گرم و با داخل کندو از نظر دما تناسب دارندو باسرعت متوسط دستگاه را بچرخانیم وزودتر شانها را در جای خود پشت و رو کنیم در مورد قابهای دارای شفیره عسل زیادی می توان برداشت نمود و از معایب آن می توان به حداقل ازبین رفتن تخمها و شفیره ها اشاره کرد
ahmad5 نوشته شده:اگه یک یا دو تا چوب کوچیک بین قاب و سبد استراکتور قرار بدیم و ارام بچرخونیم، شان مومی با توری برخورد نمیکنه و شفیرها از بین نمیرن
آیا تقریبا خالی کردن کندو از عسل باعث تحریک بیشتر کندو به ذخیره بیشتر می شه؟
در تولید عسل تغذیه ای معمولا زنبورها همه بقدری عسل ذخیره می کنن که جا برای تخم ریزی کم می شه. آیا این روش به تخم ریزی بیشتر ملکه کمک می کنه؟
[CENTER][B][COLOR=#FF0000]باید کاری کنیم درصد ساکاروز روی همه بسته بندی ها با نظارت دولت یا اتحادیه نوشته بشه. این هم به نفع عسل تغذیه هست هم عسل خالص و به ضرر عسل تقلبی [/COLOR][/B][/CENTER]
ahmad5 نوشته شده:اگه یک یا دو تا چوب کوچیک بین قاب و سبد استراکتور قرار بدیم و ارام بچرخونیم، شان مومی با توری برخورد نمیکنه و شفیرها از بین نمیرن
آیا تقریبا خالی کردن کندو از عسل باعث تحریک بیشتر کندو به ذخیره بیشتر می شه؟
در تولید عسل تغذیه ای معمولا زنبورها همه بقدری عسل ذخیره می کنن که جا برای تخم ریزی کم می شه. آیا این روش به تخم ریزی بیشتر ملکه کمک می کنه؟
اگه بهار باشه جا برای تخم ریزی باز میشه ولی اگر ییلاق این کار رو بکنی اره درسته دوباره شروع میکنن به ذخیره...اونایی که با تغذیه عسل میگیرن خیلی سریع شکر رو میدن یعنی 4الی5شب تغذیه رو تموم میکنن و زود هم میگیرن اگه بمونه مثلا دو هفته زنبور شروع میکنه به تخم ریزی..معمولا نمیذارن بمونه