با سلام اگه من خواستم مقداری از عسل هایم را برای زمستان خودم نگه دارم در یخچال نگه دار کنم یا در جای دیگه؟ و اگر شکرک زد مشکلی نداره تا موقع مصرف به ان دست نزنم ؟ اگر یک قاب را کامل داخل نایلون بگذارم و نایلون را بدوزم چه طوره ؟
و اوحی ربک الی النحل ان اتخذی من الجبال بیوتا و من الشجر و مما یعرشون
jafarzadeh20 نوشته شده:با سلام اگه من خواستم مقداری از عسل هایم را برای زمستان خودم نگه دارم در یخچال نگه دار کنم یا در جای دیگه؟ و اگر شکرک زد مشکلی نداره تا موقع مصرف به ان دست نزنم ؟ اگر یک قاب را کامل داخل نایلون بگذارم و نایلون را بدوزم چه طوره ؟
با سلام
نیازی نیست داخل یخچال بزاری فقط یه جای خنک و دور از نور افتاب باشه خوبه و اگر هم شکرک زد مشکلی نداره هر وقت خواستی مصرف کنی بزار افتاب شکرکش باز میشه ولی اگه می خوای عسل را با قاب برای مدتی نگه داری اول نایلون بزن و داخل یخچال بزاری بهتره.
با سلام دوست عزیز شما میتونی اگر عسلتون شان هست اونو داخل نایلون در بسته گذاشته و درون فریز به مدت 12 ساعت قرار بدی و بعد از سپری شدن این مدت زمان عسلها رو در اورده و در جای خنک بدور از رطوبت نگهداری کنی و اگر هم عسلت رو استراکتور کردی که میتونی درون ظرف گالوانیزه نه دبه پلاستیکی توجه کنید به صورت درب بسته تا چند سال نگهداری کنی و اگر هم عسلتون زیاد هست رو تناژ ه که میتونی از دارو جهت کنترول بید موم خوار استفاده کنی که من این راه رو پیشنهاد نمیکنم
بهترین راه همون صاف کردن عسله و نگهداری در ظروف گالوانیزه در جای خنک و بدون رطوبت است موفق و پیروز باشید
[CENTER][B][COLOR=#C00000][FONT=Arial Black]به دنیای زنبور عسل و زندگی سالم خوش آمدید[/FONT][/COLOR][/B]
[HIGHLIGHT=#f2f2f2]
[/HIGHLIGHT][/CENTER]
با سلام. خسته نباشید
می گن یک نوع دارو هست که برای جلوگیری از تغییر رنگ عسل استفاده می شه،نظرتون در این باره چیه؟. درضمن ما عسل هامون رو به صورت شان، داخل ظرفها نگه داری می کنیم.
با سلام دوست عزیز من چنین دارویی رو ندیدم و امکان هم نداره وجود داشته باشه رنگ عسل تغییر پیدا نمیکنه که بخواید از چنین چیزهایی استفاده بکنید در ضمن مشکلی نداره میتونید شان رو داخل نایلون بدون اینکه ببرید به مدت زیاد نگهداری کنید ولی در داخل ظرف کریستال بیشتر از یک سال نمیشه نگهداری کرد در ضمن ظروف کریستالی که تمام زنبورداران از اون جهت بسته بندی استفاده میکنند بهداشتی نیست ولی متاسفانه به علت نبود امکانات و ظروف بسته بندی استاندارد در کشور هنوز هم از این نوع ظرف استفاده میشه که خود این ظروف باعث شد که عسل ما به کشورهای همسایه صادر نشه منتها باید مکان نگهداری عاری از رطوبت باشه و دمای اون هم در تمام سال یکسان بمونه من خودم عسل دارم که بیشتر از 8 ساله که نگهداری میکنم بدون این که تغییر پیدا کنه و یا رس ببنده هنوز هم مثل روز اولشه . موفق و پیروز باشید
[CENTER][B][COLOR=#C00000][FONT=Arial Black]به دنیای زنبور عسل و زندگی سالم خوش آمدید[/FONT][/COLOR][/B]
[HIGHLIGHT=#f2f2f2]
[/HIGHLIGHT][/CENTER]
avrinasal نوشته شده:با سلام دوست عزیز من چنین دارویی رو ندیدم و امکان هم نداره وجود داشته باشه رنگ عسل تغییر پیدا نمیکنه که بخواید از چنین چیزهایی استفاده بکنید در ضمن مشکلی نداره میتونید شان رو داخل نایلون بدون اینکه ببرید به مدت زیاد نگهداری کنید ولی در داخل ظرف کریستال بیشتر از یک سال نمیشه نگهداری کرد در ضمن ظروف کریستالی که تمام زنبورداران از اون جهت بسته بندی استفاده میکنند بهداشتی نیست ولی متاسفانه به علت نبود امکانات و ظروف بسته بندی استاندارد در کشور هنوز هم از این نوع ظرف استفاده میشه که خود این ظروف باعث شد که عسل ما به کشورهای همسایه صادر نشه منتها باید مکان نگهداری عاری از رطوبت باشه و دمای اون هم در تمام سال یکسان بمونه من خودم عسل دارم که بیشتر از 8 ساله که نگهداری میکنم بدون این که تغییر پیدا کنه و یا رس ببنده هنوز هم مثل روز اولشه . موفق و پیروز باشید
جناب اصغر پور، عسل کنار سمت بوشهر وقتی برداشت می کنیم سبز کمرنگه. بعد به رنگ زرد در میاد و در نهایت نارنجی می شه. عسل چندگیاه هم گاها! و نه همیشه رنگش پررنگ تر و تیره تر می شه.
jafarzadeh20 نوشته شده:با سلام اگه من خواستم مقداری از عسل هایم را برای زمستان خودم نگه دارم در یخچال نگه دار کنم یا در جای دیگه؟ و اگر شکرک زد مشکلی نداره تا موقع مصرف به ان دست نزنم ؟ اگر یک قاب را کامل داخل نایلون بگذارم و نایلون را بدوزم چه طوره ؟
اگر عسل استراکتور شده باشه، و در حد چند کیلو باشه بهترین جا برای نگهداریش داخل کابینته. دمای معتدل و ثابت، نور کم و محیط خشک. من همیشه به مشتری هام اینو می گم. این کار باعث می شه که شکرک زدن عسل دیرتر اتفاق بیفته و ویتامین ها و آنزیم دیاستازش هم از بین نره.