عکس کیک گرده و خمیر شیرین
مدیر انجمن: mellifera
- hany
- بهترین کاربر سایت زنبورعسل
- پست: 186
- تاریخ عضویت: چهارشنبه ۲ بهمن ۱۳۹۲, ۷:۵۴ ب.ظ
- محل اقامت: كاشان
- تشکر کرده: 21 دفعه
- تشکر شده: 84 دفعه
- تماس:
عکس کیک گرده و خمیر شیرین
عکس خمیر شیرین و کیک گرده در کندو در زمستان
- پیوست ها
-
- IMG_20140209_123004.jpg (91.62 کیلو بایت) مشاهده 4993 مرتبه
-
- we.jpgcf.jpg (91.96 کیلو بایت) مشاهده 4993 مرتبه
[RIGHT][FONT=arial, sans-serif][SIZE=150][HIGHLIGHT=#ffffff] یا عباس نحن بحماک [/HIGHLIGHT][/SIZE][/FONT][/RIGHT]
- Kismar
- مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
- پست: 830
- تاریخ عضویت: شنبه ۶ مهر ۱۳۹۲, ۸:۵۸ ب.ظ
- محل اقامت: تهران...بجنورد
- تشکر کرده: 335 دفعه
- تشکر شده: 779 دفعه
- تماس:
Re: عکس کیک گرده و خمیر شیرین
ترکیب گرده غنی شده و عسل ..که بصورت کیگ گرده با گرم شدن تدریجی هوا و اولین تخم ریزی در اختیار کلنی قرار میگیرد..
*[I]** زنبورستان کیسمار استان خراسان شمالی شهر ستان شیروان***09123386142
...........
[/I]
...........
[/I]
- Kismar
- مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
- پست: 830
- تاریخ عضویت: شنبه ۶ مهر ۱۳۹۲, ۸:۵۸ ب.ظ
- محل اقامت: تهران...بجنورد
- تشکر کرده: 335 دفعه
- تشکر شده: 779 دفعه
- تماس:
Re: عکس کیک گرده و خمیر شیرین
روش نگهداری و بسته بندی خمیر شیرین و کیک گرده......
*[I]** زنبورستان کیسمار استان خراسان شمالی شهر ستان شیروان***09123386142
...........
[/I]
...........
[/I]
- Kismar
- مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
- پست: 830
- تاریخ عضویت: شنبه ۶ مهر ۱۳۹۲, ۸:۵۸ ب.ظ
- محل اقامت: تهران...بجنورد
- تشکر کرده: 335 دفعه
- تشکر شده: 779 دفعه
- تماس:
Re: عکس کیک گرده و خمیر شیرین
Hassannozarpour نوشته شده:باسلام درمورد تهیه ومقدار مواد مورد نیاز تهیه آن هم توضیحاتی بدهید.
.....بسته های سفید رنگ کیک خمیر شیرینه..تر کیباتش هم 10 کیلو شکر ارد شده با 2.5 کیلو عسل گرم به همراه ویتامین میباشد....
......بسته های زرد رنگ کیک گرده است ..تر کیباتش هم 9 کیلو پودر شکر 1 کیلو گرده ارد شده با 3 کیلو عسل گرم به همراه ویتامین میباشد....
در زمان مصرف ویتامین در مواد فوق از ویتامینهای مخصوص زنبور عسل با توجه به دستور مصرف ان در کیک استفاده کنید
در زمان ساخت کیک با توجه به دمای محیط زنبورستان مواد را با هم مخلوط کنید .در هوای سرد کمی میزان عسل را بیشتر و درهوای گرم کیک سفت تر ساخته شود. بنحوی که یک بسته را از وسط برش میدهیم مواد داخل سلفون بیرون نیاید ودر عین حال نرم باشد..
بهتر است کیک شکر یا همان خمیر شیرین در بسته های 1 کیلو گرمی و کیک گرده در بسته های 300 گرمی در سلفون بسته بندی شود...
*[I]** زنبورستان کیسمار استان خراسان شمالی شهر ستان شیروان***09123386142
...........
[/I]
...........
[/I]
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان