daryush نوشته شده:ehsanklop نوشته شده:سلام اقا داریوش
عکسها رو دیدم خیلی عالیه . کار واقعا تمیز و خوبیه . تنها یه نکته هست وزن کندو . کندو زنبور با عسل و قاب و زنبور خیلی سنگین هست . حالا فرض کن 400 کندو ادم داشته باشه دست تنها بخاد بار بزنه خیلی فشار به زنبوردار میاره .
هر چی وزن کمتر بشه زحمت زنبوردار کمتر میشه . زنبوردارهای زیادی رو میشناسم که بعد چند سال کار کمرشون اسیب دیده . دلیلش هم وزن زیاد کندوها هست که به ادم فشار میاره
سلام آقا احسان عزیز
شما لطف دارید که اذعان میکنید کار تمیزه ولی حقیقتش اصلا کار به دلم ننشسته ...درمورد وزن ممنون از دوستان که بحثش باز شد حقیقتش من مبنای وزن درستی از کندوهای معمولی ندارم چون غیر از یک کندوی چوب روسی هیچ کندویی ندارم که وزن کنم و به یک متوسط وزن کندوهای بازار برسم دوستان اگر براشون مقدوره وزن کندوهای خالی خودشونو ذکر کنند.
اما این کندوی چوب روسی که دارم با درب اصلی که روش ورق گالوانیزه کوبیده شده بدون قاب وزنش حدود 10 کیلو شد
و وزن کندوی کفه باز با اون متعلقات و طبق سه جداره تخته سه لایی و درب ساخته شده حدود 5.5 کیلو شد
دوستان در صورت امکان وزن کندوهای خالی بدون قاب را ذکر کنند.
ممنون از توجه شما دوستان عزیز
سلام مجدد
وزن کندوهایی که در بالا ذکر کردم اشتباه بوده که تصحیح میکنم
فقط طبق چوب روسی با ضخامت 22میل نوع اتصال فاق وزبانه 4 کیلو
فقط طبق با 2لایه تخته سه لا و 2.3 سانت فوم پلی اورتان 3.5 کیلو
قسمت کفه با متعلقات (توری درب کشویی) 3 کیلو
درب کندو( دولایه تخته سه لا با 3 سانت فوم پلی اورتان) 2کیلو
جمعا با طبق چوب روسی 9کیلو و باطبق تخته سه لایی 8.5 کیلو
البته اون کندوی قدیمی چوب روسی خودم هم که یک ورق گالوانیزه روی درش کوبیده شده بود 13.5 کیلو وزن داشت
در ضمن نسبت وزنی چوب سفید با چوب روسی 1.2 میباشد یعنی در شرایط حجمی مساوی چوب سفیدخشک 1.2 برابر از چوب روسی خشک سنگین تره
پس یک طبق چوب سفید با ضخامت 22 میل حدود 4.8 کیلو وزن داره
ویک طبق چوب سفید با ضخامت 2 سانت حدود 4.3کیلو وزن داره
و یک طبق چوب سفید با ضخامت 18 میل حدود 3.8 کیلو وزن داره
البته وزنها بصورت حدودی محاسبه شده وطبق با اتصال فاق و زبانه حساب شده مبنای محاسبه مقایسه چوب روسی با چوب سفید بوده در محیطی تقریبا خشک که ممکنه در مناطق مختلف با توجه به رطوبت این وزنها متغیر باشد
دقت ترازو 0.5 کیلو