گرده کاج
مدیر انجمن: mellifera
- mohammad0571
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- محل اقامت: سبزوار
- تشکر کرده: 49 دفعه
- تماس:
Re: گرده کاج
شما مطمئن هستید که این گرده مال کاجه؟
راستی یک سوال با این که هوا نسبتا سرده ولی زنبورا گرده سفید مایل به سبز کمرنگ میارن گلی هم تو منطقه پیدا نکردم و خیلی کنجکاو شدم کسی هست که بدونه گرده چه گلیه کندو ها در داخل شهر مستقر هستند
راستی یک سوال با این که هوا نسبتا سرده ولی زنبورا گرده سفید مایل به سبز کمرنگ میارن گلی هم تو منطقه پیدا نکردم و خیلی کنجکاو شدم کسی هست که بدونه گرده چه گلیه کندو ها در داخل شهر مستقر هستند
- gomnam
- کاربر فعال سایت زنبورعسل
- محل اقامت: گناباد_کاخک
- تشکر کرده: 119 دفعه
- تماس:
با سلامmohammad0571 نوشته شده:شما مطمئن هستید که این گرده مال کاجه؟
کندو های من هم در روزهای گرم میارند جستجو کردم ، دیدم روی یک درخت به زبان محلی (عرعر) دارند وول ووول می زنند، بقیه درختهای کنار همون هنوز جوانه نزده بود

- hamed_gwd
- بهترین کاربر سایت زنبورعسل
- محل اقامت: شیراز - 09365267497
- تشکر کرده: 170 دفعه
- تماس:
اون گرده ای که توی عکس بود بیشتر شبیه گرده گیاهان خانواده شب بو و کلم هست. من فکر میکنم گرده کلزای وحشی و بقیه اعضای خانواده شب بو باشه.
فریب واژه ها را نخوریم. وقتی اولین حرف الفبا کلاه سرش برود فاتحه بقیه کلمات را باید خواند.
- apis
- محل اقامت: ساري
- تشکر کرده: 79 دفعه
- تماس:
تو منطقه شمال همچین گرده ای معمولا متعلق به درختی هست که در زبان محلی بهش میگیم "اوجا"
و گرده کلزا هم به همین رنگ و همچنین گرده بنفشه هم تا حدودی به همین رنگ نزدیک هست
و گرده کلزا هم به همین رنگ و همچنین گرده بنفشه هم تا حدودی به همین رنگ نزدیک هست
زندگی شهد گل است که زنبور زمان می خوردش
آنچه می ماند عسل خاطره هاست
آنچه می ماند عسل خاطره هاست
- degar
- محل اقامت: زنجان،هیدج
- تشکر کرده: 188 دفعه
- تماس:
باسلام،امروزیک سری اززنبورها گرده ای به رنگ نارنجی به کندو می بردن ولی هنوزتومنطقه ماچون سردسیری هستش تاحداقل25روزدیگه هیچ گلی وشکوفه ای یافت نمیشه حالامن موندم که این گرده هاروازکجامیارن؟ آیامیتونه گرده کاج باشه که فکرنکنم ممنون میشم ازدوستان اگه راهنمایی کنن چون خیلی کنجکاوام بدونم گرده چه گلیه.
(این عکساروهم باگوشی گرفتم ببخشید اگه کیفیتش پایینه)
- پیوست ها
-
- تصوير006.jpg (16.97 کیلو بایت) مشاهده 11817 مرتبه
-
- تصوير008.jpg (5.71 کیلو بایت) مشاهده 11817 مرتبه
- mellifera
- مدیر سایت زنبورعسل ایران
- محل اقامت: آذربایجان شرقی-مرند
- تشکر کرده: 4565 دفعه
- تماس:
degar نوشته شده:باسلام،امروزیک سری اززنبورها گرده ای به رنگ نارنجی به کندو می بردن ولی هنوزتومنطقه ماچون سردسیری هستش تاحداقل25روزدیگه هیچ گلی وشکوفه ای یافت نمیشه حالامن موندم که این گرده هاروازکجامیارن؟ آیامیتونه گرده کاج باشه که فکرنکنم ممنون میشم ازدوستان اگه راهنمایی کنن چون خیلی کنجکاوام بدونم گرده چه گلیه.
با سلام اگه به باغ و يا جاهايي برين كه افتاب بيشتري بهش مي تابه شك نكنين 10 روز زودتر از هر جايي تومنطقه شما توش گل ميده .پس مطمئن باشين گل هاي وحشي تو منطقه شما گل دادن.
- mohammad0571
- تماس:
من هم زنبورام با اين كه داخل شهرن گرده سفيد مايل به زرد ميارن شمردم هر دقيقه حدود20 تا گرده هر چي گشتم گلي پيدا نكردم منم خيلي كنجكاوم
يك سوال هم دارم اينكه آيا درخت بيدمشك با بيد مجنون فرق داره آيا بيدمجنون هم گل داره؟
يك سوال هم دارم اينكه آيا درخت بيدمشك با بيد مجنون فرق داره آيا بيدمجنون هم گل داره؟
- hosein552
- محل اقامت: چ وب
- تشکر کرده: 17 دفعه
- تماس:
degar نوشته شده:باسلام،امروزیک سری اززنبورها گرده ای به رنگ نارنجی به کندو می بردن ولی هنوزتومنطقه ماچون سردسیری هستش تاحداقل25روزدیگه هیچ گلی وشکوفه ای یافت نمیشه حالامن موندم که این گرده هاروازکجامیارن؟ آیامیتونه گرده کاج باشه که فکرنکنم ممنون میشم ازدوستان اگه راهنمایی کنن چون خیلی کنجکاوام بدونم گرده چه گلیه.
سلام
اون گرده مربوط به گل حسرتی است تو منطقه ما هم اولین گلی که گرده میده همین گله.امروز هم اولین گرده ها وارد کندو میشدند.خیلی صحنه لذت بخشی بود

- mohammad0571
- تماس:
mohammad0571 نوشته شده:من هم زنبورام با اين كه داخل شهرن گرده سفيد مايل به زرد ميارن شمردم هر دقيقه حدود20 تا گرده هر چي گشتم گلي پيدا نكردم منم خيلي كنجكاوم
اينم عكسا ميتونين تشخيص بديد گرده چه گليه؟
- hosein552
- محل اقامت: چ وب
- تشکر کرده: 17 دفعه
- تماس:
سلامdegar نوشته شده:باسلام،
ممنون میشم اگه امکانش هست عکس هایی از این گل روقراربدین
این هم دوتا عکس

- پیوست ها
-
- hasrat.png (32.39 کیلو بایت) مشاهده 11728 مرتبه
-
- hasrat2.png (31.41 کیلو بایت) مشاهده 11728 مرتبه
با عرض سلام به محضر دوستان محترم تعداد گرده هایی که توسط زنبوردر این ماه ازسال دربوشهر وارد کندومی شود در دقیقه حدود 50تا60 زنبورباگرده واردکندو می شوند.
- mellifera
- مدیر سایت زنبورعسل ایران
- محل اقامت: آذربایجان شرقی-مرند
- تشکر کرده: 4565 دفعه
- تماس:
[CENTER]

[/CENTER][CENTER] [/CENTER][TABLE][TR][TD][RIGHT]دانه گرده كاج [/RIGHT]
[/TD][/TR][TR][TD]
[/TD][/TR][TR][TD]
پودر زرد رنگي كه زير درختان كاج در فصل بهار مشاهده مي شود دانه هاي گرده كاج هستندكه جزئيات چند تا از اين دانه ها در عكس مشاهده مي شود.
دو برجستگي گوش مانند اطراف اين دانه ها به سبك شدن و انتشار بهتر آنها كمك مي كند.(گرده افشاني بوسيله باد صورت مي گيرد: قران كريم: اوست خداوندي كه باد هاي لقاح كننده را مي فرستد= ارسلنا الرياح لواقح[/TD][/TR][/TABLE][CENTER]
[/CENTER]

[/TD][/TR][TR][TD]

پودر زرد رنگي كه زير درختان كاج در فصل بهار مشاهده مي شود دانه هاي گرده كاج هستندكه جزئيات چند تا از اين دانه ها در عكس مشاهده مي شود.
دو برجستگي گوش مانند اطراف اين دانه ها به سبك شدن و انتشار بهتر آنها كمك مي كند.(گرده افشاني بوسيله باد صورت مي گيرد: قران كريم: اوست خداوندي كه باد هاي لقاح كننده را مي فرستد= ارسلنا الرياح لواقح[/TD][/TR][/TABLE][CENTER]
[/CENTER]
- Kismar
- مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
- محل اقامت: تهران...بجنورد
- تشکر کرده: 335 دفعه
- تماس:
mohammad0571 نوشته شده:mohammad0571 نوشته شده:من هم زنبورام با اين كه داخل شهرن گرده سفيد مايل به زرد ميارن شمردم هر دقيقه حدود20 تا گرده هر چي گشتم گلي پيدا نكردم منم خيلي كنجكاوم
اينم عكسا ميتونين تشخيص بديد گرده چه گليه؟
دوست عزیز مگه فقط گلها گرده میدن؟!
این گرده مال درختانیه که در سطح شهر ...پارکها و معابر عمومی کاشته شده و زنبورها بخوبی انها رو شناسایی و گرده های انها رو جمع اوری میکنن...
و معمولا از اوایل اسفند ماه گل دادن انها شروع میشه.... رنگ گرده انها کرم رنگ یا همان بقول شما زرد روشنه
عکس مربوط به تاریخ
92.12.10

*[I]** زنبورستان کیسمار استان خراسان شمالی شهر ستان شیروان***09123386142
...........
[/I]
...........
[/I]
- 666666
- تماس:
سلام ممکن گرده گل نباشه.پارسال کندو هام داخل شهر سبزوار بودن و گرده میاوردن بعد از تحقیق متوجه شدم یه مغازه ادویه فروشی و گیاهان دارویی پیدا کردن و زحمت اوردن گرده رو از اونجا میکشن وبیشتر تمایل به آردو فلفل قرمز دارن

- yones1986
- محل اقامت: استان گیلان
- تشکر کرده: 151 دفعه
- تماس:
666666 نوشته شده:سلام ممکن گرده گل نباشه.پارسال کندو هام داخل شهر سبزوار بودن و گرده میاوردن بعد از تحقیق متوجه شدم یه مغازه ادویه فروشی و گیاهان دارویی پیدا کردن و زحمت اوردن گرده رو از اونجا میکشن وبیشتر تمایل به آردو فلفل قرمز دارن![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- aliborhani
- محل اقامت: اصفهان
- تماس:
- reza63
- محل اقامت: مشهد مقدس
- تشکر کرده: 554 دفعه