تصاویری از کندوهای زنبور عسل منطقه(اردبیل) نیر و تغذیه مصنوعی زنبورها!!!!!
[JUSTIFY]
تصاویری از کندوهای زنبور عسل منطقه نیر و تغذیه مصنوعی زنبورها
-----------------
خیلی دلم برا خیلی از زنبور دارایی که حتی یک کیلو شکر تو فصل عسل به کندو ها نمیدن و باز هم با قیمت پایین عسلشونو میفروشن سوخت ...
امیدوارم روزی برسه که این سه طبق و چهار طبق شدن فقط با کار خود زنبورا باشه و عسل با کیفیت به مردم داده بشه ...
[/JUSTIFY]
یا امام رضا
خبری هست در این خانه که زنبور عسل
مرض قند گرفت از نمک سفره ی تو
دوستان گرامی کار زنبوردارانی که این کار را میکنند ایرادی نداره چون اولا با توجه به وضعیت اقلیمی کشور ما امکان اینکه در حالت طبیعی یک کندو بتواند به 20 قاب هم برسه خیلی بعیده در ثانی زنیودارهای سایر کشورهای پیشرفته و صاحب فن هم این کار را میکنند. فقط تنها فرقی که داره اینه که اگر بخواهند که عسل طبیعی یدست بیاورند واقعا زمانی شربت دادن را قطع میکنند که همه می دانیم چه زمانی است. فقط تنها نکته غیر قابل اغماض اینه که افراد انتظار دارند این عسل تغذیه ای را به همان قیمت عسل طبیعی بفروشند و مثلا میگویند این عسل ، عسل سر کوه است و یا مثلا عسل سر فلان گل . و الا اگر فروش این عسل با کمال صداقت و درستی تولید کننده همراه باشد مشکلی پیش نمیاید چون هر چه باشد این عسل تغذیه ای مقداری دیاستاز مغزی زنبور را با خود به همراه دارد و می توان از آن در سایر صنایع مانند شکلات سازی و شرینی پزی استفاده کرد (بجای شکر) . اما نه به قیمت همان عسل طبیعی .
در ضمن در این کشور ها چون که امکانات جانبی خوبی دارند زنبوردار افتخار میکند که عسلی را بدست آورده که بیشترین فایده را برای سلامتی انسان دارد و محصول خود را باتعیین دقیق آزمایشگاه و زدن برچسب جهت اطلاع خریدار از کیفیت آن به فروش می رساند . پزشکان خوردن عسل طبیعی را به دلیل داشتن قندهای مفید برای کسانی که حتی دیابت دارند را توصیه میکنند حال فرض نمایید کسی که دیابت دارد و این عسل تغذیه ای را بجای عسل طبیعی مصرف نماید !!!!!
دوستان اگر هر گونی شکر را 50 کیلو در نظر بگیریم نسبت به تعداد کندوها مقدارش کمی زیاد است اینقدرها هم نباید بد بین بود
دوستی فرمودن عکسها حذف شود که به نظر من ما فقط با این کار صورت مسله را پاک میکنیم خودم بارها به افرادی برخوردم که می گویند زنبورداران به زنبورها شکر میدهند ولی با حوصله برایشان توضیح دادم که این کار جزء زنبورداری مباشد و برای تغدیه مباشد خلاصه تا آنجا که توانستم قانعه اشان کردم چون این خودمان هستیم که باید دید افراد جامعه را نسبت به زنبورداران عوض کنیم با تشکر
فقط اقای جهانی چندین پیام خصوصی ما را بی جواب گذاشتید
heidarolad نوشته شده:دوستان اگر هر گونی شکر را 50 کیلو در نظر بگیریم نسبت به تعداد کندوها مقدارش کمی زیاد است اینقدرها هم نباید بد بین بود
دوستی فرمودن عکسها حذف شود که به نظر من ما فقط با این کار صورت مسله را پاک میکنیم خودم بارها به افرادی برخوردم که می گویند زنبورداران به زنبورها شکر میدهند ولی با حوصله برایشان توضیح دادم که این کار جزء زنبورداری مباشد و برای تغدیه مباشد خلاصه تا آنجا که توانستم قانعه اشان کردم چون این خودمان هستیم که باید دید افراد جامعه را نسبت به زنبورداران عوض کنیم با تشکر
فقط اقای جهانی چندین پیام خصوصی ما را بی جواب گذاشتید
تغذیه با شکر جزء زنبورداریه ولی به اندازه و به وقتش، نه این جوری و تو این فصل!!! همین عسل ها رو به عنوان عسل طبیعی میفروشن ، نمیگن که عسلمون شکریه.
heidarolad نوشته شده:دوستان اگر هر گونی شکر را 50 کیلو در نظر بگیریم نسبت به تعداد کندوها مقدارش کمی زیاد است اینقدرها هم نباید بد بین بود
دوستی فرمودن عکسها حذف شود که به نظر من ما فقط با این کار صورت مسله را پاک میکنیم خودم بارها به افرادی برخوردم که می گویند زنبورداران به زنبورها شکر میدهند ولی با حوصله برایشان توضیح دادم که این کار جزء زنبورداری مباشد و برای تغدیه مباشد خلاصه تا آنجا که توانستم قانعه اشان کردم چون این خودمان هستیم که باید دید افراد جامعه را نسبت به زنبورداران عوض کنیم با تشکر
فقط اقای جهانی چندین پیام خصوصی ما را بی جواب گذاشتید
با سلام من فكر نكنم جوابي رو بي پاسخ گذاشته باشم. فقط خواهشا دوستان سوالات تخصصي در مورد زنبورعسل رو در تالار مطرح كنن تا دوستان هم راهنماييشون كنن.چون راستيتش نميتونم به سوالات تخصصي در پيغام خصوصي ها جواب بدم.
سوالی که برای من پیش اومده اینه که الان با احتساب عسل تولیدی این زنبوردار ها باز میانگین تولید عسل در ایران به ازای هر کندو 10 کیلو هست ؟
واقعا سوال هست که چطور ما هنوز زیر آمار جهانی هستیم؟
***
نمونه ای از این دست رو هم بنده امسال در حوالی روستای خودمون دیدم
زندگی شهد گل است که زنبور زمان می خوردش
آنچه می ماند عسل خاطره هاست
چ جای باصفایه.چه کندوهای دارن . اما حیف که دوتا تریلی شکر واسشون اوردن .
به این میگن زنبورداری .خداییش اخرشه.اما حیف شکر زیاد بشون میدن.حیف......................
با سلام
با تشكر از دوست خوبمون كه اين عكسهارو تو سايت گذاشتن.شيوه كار من توليد عسل طبيعي هست و واقعا افتخار ميكنم كه بتونم عسل طبيعي بدم دست مردم.من پس از هر برداشت مقداري عسل رو ميفرستم ازمايشگاه معتبر و جوابشو ميگيرم تا هم من خيالم از بابت پولي كه ميگيرم راحت ميشه و هم مشتري خيالش از بابت پولي كه ميده و اما كسي كه از من سوال ميكنه ايا شكر ميدي به زنبورات؟ در عين صداقت ميگم بله و سعي ميكنم كاملا توضيح بدم كه چه وقت و چه زمان اين كارو انجام ميدم تا به كيفيت عسلم لطمه وارد نشه و به همه شما دوستان هم توصيه ميكنم سعي كنيم مردم رو قانع كنيم.الان ديگه همه درس خونده هستن و خيلي از مشكلاتمون كمتره
در مورد عكس هم بايد بگم اينجور توليد كننده ها يا بايد توسط نهادي از كارشون جلوگيري بشه و يا به مردم بگن كه عسل ما طبيعي نيست و كاملا با شكر درست شده
سلام.این یه واقعیته.دوستی که میگه مهد عسل اونجا یه زمانی مهد عسل بود.الان با این تعداد زنبوری که توی اون مناطق هست وبا این صحراهای خشک و ضعیف نمیشه انتظار داشت که اونا منتظر صحرا بمونن.زنبور زیاد خرجم داره یاید در بیاد
apis نوشته شده:سوالی که برای من پیش اومده اینه که الان با احتساب عسل تولیدی این زنبوردار ها باز میانگین تولید عسل در ایران به ازای هر کندو 10 کیلو هست ؟
واقعا سوال هست که چطور ما هنوز زیر آمار جهانی هستیم؟
***
نمونه ای از این دست رو هم بنده امسال در حوالی روستای خودمون دیدم
من نمیخوام کار اونا رو تایید کنم.اما اینو میدونم که کارشون خیلی بهتر ازاون دوستای هست که از سیب زمینی با دستگاه قند میگیرن با یکم اسانس ورنگ وطعم دهندهای مجاز عسل درست میکنن و بجای عسل طبیعی تمام بازار رو مال خودشون کردن..بهنمیر
ashtebah nakonid asale kerital to hame jaye donya estefadeh mishe va khorake karkhnehaye shkolat saziyeb bitarin va yeki az bhtrin shkolathaye doya to torkiye toild mishe va bishtarin varedate asale tghziye ham male in keshvareh
*[I]** زنبورستان کیسمار استان خراسان شمالی شهر ستان شیروان***09123386142
...........
[/I]
سلام
با این قیمت پایین عسل و هزینه هایی که هر روز بیشتر میشه برای من و کسایی مثل من که طبیعی کار میکنن چاره ای نمیمونه . احتمالا سال اینده منم شیوه کاری ام رو تغییر بدم . چون واقعا بصورت طبیعی کار کردن سودی نداری . امسال که از خودمون هم خرج کردیم تا زنبورها از گشنگی نمیرن
اونوقت تو بازار عسل صد در صد طبیعی رو 25 بیشتر نمیخرن . بی وجدانا این قیمت پارساله
با سلام خدمت دوستان عزیز من نمیخواستم چیزی راجب این تصاویر بگم و اظهار نظر بکنم ولی برای روشن شدن برخی چیزها لازم دونستم به چند مطلب اشاره کنم اول قابل توجه اون دسته از افرادی که میگند و افتخار میکنند که عسل اردبیل و حومه بهترین عسله چون منطقه فوق العاده ای دارند و میگند که رفتیم از حیران طرف جلوی چشم ما عسل خالص و طبیعی را از کندو در اورد و به ما داد به شرطی عسل اون منطقه خوبه که تغذیه بهشون نداده باشند و یا لااقل به حد و کم داده باشند من کسایی رو اونجا میشناسم که به هر کلنی در طول فصل کاری حدود 200 کیلو شکر میخورانند ساکارزی که من از این عسل گرفته بودم حدود 25 بود پس نگید بهترین عسل رو داره بگید بدترین عسل ایران مال اون منطقه است چون بیش از 95 درصد زنبوردارای اون منطقه از شکر و اون هم با تناژبالا استفاده میکنند و زودتر از همه عسل رو به بازار ارائه میدند
این شکری که تو تصاویر دیدید تغذیه چند هفته این زنبورهاست حالا تا فصل پاییز 20 برابر این شکر ها رو به خورد این زنبورها میدند خیلی جالبه من به شربت خوریهای این زنبورها از نزدیک نگاه کردم میدونید اندازش چقدر بود؟ نصف حلب 27 کیلویی عسل یعنی حدود 13 برابر گنجایش شربتخوری معمولی میدونید بازده این کارها چیه ؟ حرف مردم که میگند امکان نداره عسل طبیعی و خالص گیر بیاد چون دیگه هیچ کس اعتمادی به تولید کننده نداره و این کار سبب شده که از وجهه این ماده پر ارزش و مفید بین مردم کاسته بشه
بیشتر این عسلهای توی راهی که اون منطقه بفروش میرسه تقلبی و دست ساز هستند ای کسایی که میرید به چند برابر عسل از راه میگیرید ایا شما از کیفیت اون عسلها اطلاعی دارید ایا چقدر به صحت گفته های فروشنده اعتماد میکنید؟ میدونید من وقتی در اون مسیر نگه میدارم و چند تا از اون فروشنده ها سوال میپرسم میدونید عکس العملشون چیه ؟ میگنند توقف مانع کسب است خواهشا برید میدونید علت چیه ؟ چون لای منگنه شون قرار میدم چیزهای میپرسم که تا به حال هیچ مصرف کننده و مشتری از اونها نپرسیده و نمیپرسه .. بگذریم
متاسفانه هر چه کردیم خود به خود کردیم روزی بود که عسل سبلان زبانزد مردم بود و شهرت جهانی داشت این نام متاسفانه به دست عده ای سودجو از ذهنها پاک شد
بنده معتقدم که نام این رو پروش زنبور و تولید شکلات باید گذاشت نه تولید عسل طبیعی به هر حال حرف برا گفتن زیاده ولی چه میشه گفت ............
انشالله روزی برسه که نام کشور ما هم در این صنعت زبانزد و جهانی بشه به امید ان روز ............موفق باشید
[CENTER][B][COLOR=#C00000][FONT=Arial Black]به دنیای زنبور عسل و زندگی سالم خوش آمدید[/FONT][/COLOR][/B]
[HIGHLIGHT=#f2f2f2]
[/HIGHLIGHT][/CENTER]
اقای اصغر پور با تمام حرف هایتان موافقم.
این زنبوردارا ب تمام زنبوردارای کشور خیانت میکنن .ومردمی ک اینگو تصاویرو میبینند .دیدشون نسبت ب همه زنبوردارا عوض میشه.
تو اون منطقه هم الان کسی هست ک عسل طبیعی طبیعی داشته باشه.
ولی چ فایده ای داره عسل طبیعی تولید کنه.
چون این بنده خدا میزاره زنبوراش عسل طبیعی تولید کنن و بعد از چندیدن ماه 6 کیلو عسل تولید میکنه ولی یارو شکر میده 80 کیلو از ی کندو برداشت میکنه
بعد این بنده خدا عسل طبیعیشو میده 30 تومن و اون زنبوردار هم عسل شکریشو میده 30 تومن.
ولا ظلمه.والا این پول عسلی ک مشتریو گول میزنن بش عسل شکری میدن حرامه.ولا.......
خداییش آقا احسان راست میگن طبیعی کار کردن زنبوردار دخلش بخرجش نمیرسه. سالی که عسل نباشه باید از جیب بزاری و سالی هم که عسل زیاد باشه باید بدی دلالا زیر قیمت ببرن.من از اونایی که شکری کار میکنن پرسیدم میگن ما عسلمونو با قیمت پایین میدیم ولی در عوض هر سال یه درآمد ثابت داریم.من خودم طبیعی کار میکنم و امسال میانگین از هر کندو 3 کیلو گرفتم با وجود اینکه کیلویی 50 تومن دادم اما فقط هزینه های خود زنبورها مثل کندو موم شکرو .... رو در آوردم حالا بگذریم که آرتروز گردن و کمر درد و بقیه مشکلات در هر حال زنبورداری کاریه که حمایتی ازش نمیشه
apis نوشته شده:سوالی که برای من پیش اومده اینه که الان با احتساب عسل تولیدی این زنبوردار ها باز میانگین تولید عسل در ایران به ازای هر کندو 10 کیلو هست ؟
واقعا سوال هست که چطور ما هنوز زیر آمار جهانی هستیم؟
***
نمونه ای از این دست رو هم بنده امسال در حوالی روستای خودمون دیدم
همشهري ميشه بگين روستاتون كجاست؟
روستای شهاب لیلم (حوالی میدان تره بار )
زندگی شهد گل است که زنبور زمان می خوردش
آنچه می ماند عسل خاطره هاست
باسلام به محضردوستان عزیزاز تصاویر که معلوم نیست که گونی شکر باشدشاید گونی کچ باشد که برای احداث محل اسکان زنبوردار یا اتاق نگهبانی می باشدکه روی آن نایلون کشیده شده است که در موقع بارنده گی سفت نشود گونی های شکر خودشان از داخل دارای نایلو ن هستند وچندان نیاز به چنین مراقبتی ندارند .
Hassannozarpour نوشته شده:باسلام به محضردوستان عزیزاز تصاویر که معلوم نیست که گونی شکر باشدشاید گونی کچ باشد که برای احداث محل اسکان زنبوردار یا اتاق نگهبانی می باشدکه روی آن نایلون کشیده شده است که در موقع بارنده گی سفت نشود گونی های شکر خودشان از داخل دارای نایلو ن هستند وچندان نیاز به چنین مراقبتی ندارند .
سلام
با احترام خدمت دوست گرامی
لطفاً دیگه ساختمون سازی در دامنۀ کوه راه نندازید، مردم با چادر راحترند، لابد اون بشکه ها هم برای قاطی کردن گچ اونجا گزاشته شده اند، راستی سنگ و آجر رو مصالح دیگه کو ؟ حتماً تو راه هستن دارن میان ، کمی واقع بین بودن بنظرم بد نباشه / با تشکر
Hassannozarpour نوشته شده:باسلام به محضردوستان عزیزاز تصاویر که معلوم نیست که گونی شکر باشدشاید گونی کچ باشد که برای احداث محل اسکان زنبوردار یا اتاق نگهبانی می باشدکه روی آن نایلون کشیده شده است که در موقع بارنده گی سفت نشود گونی های شکر خودشان از داخل دارای نایلو ن هستند وچندان نیاز به چنین مراقبتی ندارند .
سلام
با احترام خدمت دوست گرامی
لطفاً دیگه ساختمون سازی در دامنۀ کوه راه نندازید، مردم با چادر راحترند، لابد اون بشکه ها هم برای قاطی کردن گچ اونجا گزاشته شده اند، راستی سنگ و آجر رو مصالح دیگه کو ؟ حتماً تو راه هستن دارن میان ، کمی واقع بین بودن بنظرم بد نباشه / با تشکر
با سلام اگه می گفتید شاید اون کیسه ها آرده بهتر نبود؟ مثلا داشتند نون می پختند تو کوه شاید سفارش نون گرفته بودند اونم با طمع عسل اینجوری بهتره از گچه . چون گچ داخل اون بشکه ها خشک میشه و باید کلا بشکه رو بیخیال بشی حتی گاز پیک نیک و تنورشون هم معلوم و حاضره تو عکس اون طبق ها هم الکیه برای خوشگلیو خوش فرمی کلنیها رو هم چیده شده ......
آخرین ويرايش توسط 2 on avrinasal, ويرايش شده در 0.
[CENTER][B][COLOR=#C00000][FONT=Arial Black]به دنیای زنبور عسل و زندگی سالم خوش آمدید[/FONT][/COLOR][/B]
[HIGHLIGHT=#f2f2f2]
[/HIGHLIGHT][/CENTER]
Hassannozarpour نوشته شده:باسلام به محضردوستان عزیزاز تصاویر که معلوم نیست که گونی شکر باشدشاید گونی کچ باشد که برای احداث محل اسکان زنبوردار یا اتاق نگهبانی می باشدکه روی آن نایلون کشیده شده است که در موقع بارنده گی سفت نشود گونی های شکر خودشان از داخل دارای نایلو ن هستند وچندان نیاز به چنین مراقبتی ندارند .
سلام .دوست گرامی اقای "مهندس "ما را به مثبت اندیشی فرا می خوانند. ولی عزیز برادر فکر کنم همگی لاقل یکبار در زندگی گونی گچ را از نزدیک دیده ایم. شکر را هم که دست کم یکبار به خورد زنبور داده ایم. هر دو در گونیند . اما این کجا و ان کجا.