تو استانی مثل اردبیل در اوج فصل کاری کلنیهای زنبور عسل فقط 20 روز زنبور میتونه شهد بیاره بقیه سال بیکار میمونه....
عسلی که با این روش (تغذیه کامل با شکر ) تولید میشه به عسل کریستال معرفه و خوراک اصلی کارخانه های شکلات سازیه. این کارخانه ها عسل کریستال رو در حد تن کیلوئی 4 تا 5 تومن میخرن
همانطور شکلات یا ابنبت کیلوئی 2000 تومن تو بازار هست شکلات درجه 1 و ممتاز تا 50000 تومن هم هست ..
مقدار زیادی هم از این عسلها پس از انجام ازمایشات سلامت با مشخص شدن ساکاروز و مواد دیگر عسل به کشور ترکیه که یکی از قطبهای تولید شکلات در اسیا و اروپاست صادر میشه..
در اروپا عسلها دارای استاندارد و رتبه خاص خود هستن و با توجه به این فاکتورها قیمت گذاری میشن و در زمان ارائه ان محصول در بازار بایستی این موارد بر روی بسته عسل درج شده باشه تا مشتری با اگاهی کامل از محصول انرا انتخاب نماید..
Kismar نوشته شده:این تصاویر به هیچ وجه تامل بر انگیز نیست
تو استانی مثل اردبیل در اوج فصل کاری کلنیهای زنبور عسل فقط 20 روز زنبور میتونه شهد بیاره بقیه سال بیکار میمونه....
عسلی که با این روش (تغذیه کامل با شکر ) تولید میشه به عسل کریستال معرفه و خوراک اصلی کارخانه های شکلات سازیه. این کارخانه ها عسل کریستال رو در حد تن کیلوئی 6 تا 7 تومن میخرن
مقدار زیادی هم از این عسلها پس از انجام ازمایشات سلامت با مشخص شدن ساکاروز به کشور ترکیه که یکی از قطبهای تولید شکلات در اسیا و اروپاست صادر میشه..
در اروپا عسلها دارای استاندارد و رتبه خاص خود هستن و در زمان ارائه ان محصول در بازار بایستی این موارد بر روی بسته عسل درج شده باشه تا مشتری با اگاهی کامل از محصول انرا انتخاب نماید..
با سلام دوست عزیز اقای نادر من گفته های شما رو قبول ندارم درسته بعضی از گفته هاتون منطقیه ولی متاسفانه رعایت نمیشه تمامی این عسلها مصرف خانگی داره و بیشتر هم در داخل ایران فروش میره هیچ کارخونه ای هم جهت شکلات از این عسلها استفاده نمیکنه شکر کیلو 1500 تومن ول نمیکنه بیاد عسل چند هزار تومتنی بخره ولی ای کاش که کارخونه ها بجای خیلی از مواد که نمیتونم اسم ببرم از عسل استفاده میکردند یه چیزیم بگم که اگه زنبوردار مدیریت و دانش خوبی داشته باشه میتونه عسل خالص تولید کنه منتهی این دوستان وخیلی از زنبورداران بدلیل نا اشنا بودن و نداشتن دانش فنی فقط به تولید عسل اونم شکری رو اوردند که نتیجش میشه همینی که میبینید اگه شکر هم ندند نمیتونند یعنی یه جورایی معتاد شدند به این روش تولید . تمامی این عسلها رو به تک تک مردم که به اردبیل . مشکین شهر و سرعین . استارا . و خیی از شهر های شمال میاند به جای عسل ناب قالب میکنند و شهد اونم به کارخونه های بسته بندی عسل تشریف میبره و تبدیل به عسل %100 طبیعی میشه و میاد بیرون و به دست تو و من میرسه متاسفانه حقیقت د اره و باید قبول کرد
[CENTER][B][COLOR=#C00000][FONT=Arial Black]به دنیای زنبور عسل و زندگی سالم خوش آمدید[/FONT][/COLOR][/B]
[HIGHLIGHT=#f2f2f2]
[/HIGHLIGHT][/CENTER]
سلام به همه ي دوستان زنبور دار .خسته نباشيد .عزيزان چرا اينقدر ناراحت هستيد از ديدن اين تصاوير . شما كه مي دونيد تغذيه زنبور در فصل تخم ريزي قبل از وجود شهد و بعد از برداشت عسل لازم و ضروري هست چرا اينقدر انتقاد مي كنيد . ديد مثبت داشته باشيد . اين زنبوردار شكر رو خريداري كرده براي بعد از برداشت عسل زنبور هاش رو تغذيه كنه ضمن اينكه زنبور هاي ضعيف حتي در فصل وجود شهد نياز به تغذيه و مراقبت خاص دارن . من هيچگاه هنگام عسل تغذيه نميكنم اما داشتن شكر در زنبورستان لازمه .
Kismar نوشته شده:این تصاویر به هیچ وجه تامل بر انگیز نیست
تو استانی مثل اردبیل در اوج فصل کاری کلنیهای زنبور عسل فقط 20 روز زنبور میتونه شهد بیاره بقیه سال بیکار میمونه....
عسلی که با این روش (تغذیه کامل با شکر ) تولید میشه به عسل کریستال معرفه و خوراک اصلی کارخانه های شکلات سازیه. این کارخانه ها عسل کریستال رو در حد تن کیلوئی 4 تا 5 تومن میخرن
مقدار زیادی هم از این عسلها پس از انجام ازمایشات سلامت با مشخص شدن ساکاروز به کشور ترکیه که یکی از قطبهای تولید شکلات در اسیا و اروپاست صادر میشه..
در اروپا عسلها دارای استاندارد و رتبه خاص خود هستن و در زمان ارائه ان محصول در بازار بایستی این موارد بر روی بسته عسل درج شده باشه تا مشتری با اگاهی کامل از محصول انرا انتخاب نماید..
با سلام دوست عزیز اقای نادر من گفته های شما رو قبول ندارم درسته بعضی از گفته هاتون منطقیه ولی متاسفانه رعایت نمیشه تمامی این عسلها مصرف خانگی داره و بیشتر هم در داخل ایران فروش میره هیچ کارخونه ای هم جهت شکلات از این عسلها استفاده نمیکنه شکر کیلو 1500 تومن ول نمیکنه بیاد عسل چند هزار تومتنی بخره ولی ای کاش که کارخونه ها بجای خیلی از مواد که نمیتونم اسم ببرم از عسل استفاده میکردند یه چیزیم بگم که اگه زنبوردار مدیریت و دانش خوبی داشته باشه میتونه عسل خالص تولید کنه منتهی این دوستان وخیلی از زنبورداران بدلیل نا اشنا بودن و نداشتن دانش فنی فقط به تولید عسل اونم شکری رو اوردند که نتیجش میشه همینی که میبینید اگه شکر هم ندند نمیتونند یعنی یه جورایی معتاد شدند به این روش تولید . تمامی این عسلها رو به تک تک مردم که به اردبیل . مشکین شهر و سرعین . استارا . و خیی از شهر های شمال میاند به جای عسل ناب قالب میکنند و شهد اونم به کارخونه های بسته بندی عسل تشریف میبره و تبدیل به عسل %100 طبیعی میشه و میاد بیرون و به دست تو و من میرسه متاسفانه حقیقت د اره و باید قبول کرد
یک خبر مهم......کیسه شکر 50 کیلوئی شد ه 95000 هزار تومن...من همین دیروز خریدم
2297932847 نوشته شده:سلام به همه ي دوستان زنبور دار .خسته نباشيد .عزيزان چرا اينقدر ناراحت هستيد از ديدن اين تصاوير . شما كه مي دونيد تغذيه زنبور در فصل تخم ريزي قبل از وجود شهد و بعد از برداشت عسل لازم و ضروري هست چرا اينقدر انتقاد مي كنيد . ديد مثبت داشته باشيد . اين زنبوردار شكر رو خريداري كرده براي بعد از برداشت عسل زنبور هاش رو تغذيه كنه ضمن اينكه زنبور هاي ضعيف حتي در فصل وجود شهد نياز به تغذيه و مراقبت خاص دارن . من هيچگاه هنگام عسل تغذيه نميكنم اما داشتن شكر در زنبورستان لازمه .
در تصاوير كاملا مشخصه كه دارن توليد عسل شكري ميكنن اگه نياز به شربت تحريكي داره كندوها ديگه 5 تا 6 طبقه نميرفت بالا.مشخصه دارن چيكار ميكنن.
Kismar نوشته شده:این تصاویر به هیچ وجه تامل بر انگیز نیست
تو استانی مثل اردبیل در اوج فصل کاری کلنیهای زنبور عسل فقط 20 روز زنبور میتونه شهد بیاره بقیه سال بیکار میمونه....
عسلی که با این روش (تغذیه کامل با شکر ) تولید میشه به عسل کریستال معرفه و خوراک اصلی کارخانه های شکلات سازیه. این کارخانه ها عسل کریستال رو در حد تن کیلوئی 6 تا 7 تومن میخرن
مقدار زیادی هم از این عسلها پس از انجام ازمایشات سلامت با مشخص شدن ساکاروز به کشور ترکیه که یکی از قطبهای تولید شکلات در اسیا و اروپاست صادر میشه..
در اروپا عسلها دارای استاندارد و رتبه خاص خود هستن و در زمان ارائه ان محصول در بازار بایستی این موارد بر روی بسته عسل درج شده باشه تا مشتری با اگاهی کامل از محصول انرا انتخاب نماید..
با سلام دوست عزیز اقای نادر من گفته های شما رو قبول ندارم درسته بعضی از گفته هاتون منطقیه ولی متاسفانه رعایت نمیشه تمامی این عسلها مصرف خانگی داره و بیشتر هم در داخل ایران فروش میره هیچ کارخونه ای هم جهت شکلات از این عسلها استفاده نمیکنه شکر کیلو 1500 تومن ول نمیکنه بیاد عسل چند هزار تومتنی بخره ولی ای کاش که کارخونه ها بجای خیلی از مواد که نمیتونم اسم ببرم از عسل استفاده میکردند یه چیزیم بگم که اگه زنبوردار مدیریت و دانش خوبی داشته باشه میتونه عسل خالص تولید کنه منتهی این دوستان وخیلی از زنبورداران بدلیل نا اشنا بودن و نداشتن دانش فنی فقط به تولید عسل اونم شکری رو اوردند که نتیجش میشه همینی که میبینید اگه شکر هم ندند نمیتونند یعنی یه جورایی معتاد شدند به این روش تولید . تمامی این عسلها رو به تک تک مردم که به اردبیل . مشکین شهر و سرعین . استارا . و خیی از شهر های شمال میاند به جای عسل ناب قالب میکنند و شهد اونم به کارخونه های بسته بندی عسل تشریف میبره و تبدیل به عسل %100 طبیعی میشه و میاد بیرون و به دست تو و من میرسه متاسفانه حقیقت د اره و باید قبول کرد
خبر گذاری کشاورزی ایران (ایانا)
مدیرعامل اتحادیه سراسری زنبورداران از احداث آزمایشگاهی مرجع برای پایش عسلهای ایرانی طی سال 93 خبر داد.
عفت رییسی سرحدی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، گفت: طی سال 93 آزمایشگاهی مرجع برای پایش عسلهای ایرانی در کشور احداث میشود.
وی افزود: هماکنون ما در حال تأمین زمین این آزمایشگاه هستیم و ترجیح میدهیم که این زمین در استان البرز باشد.
رییسی اضافه کرد: آزمایشگاه مذکور توسط اتحادیه سراسری زنبورداران و با همکاری دولت و صندوق زنبور عسل احداث میگردد.
وی افزود: پس از احداث این آزمایشگاه ما، موضوع برند ساختن عسل ایرانی را پیگیری میکنیم.
به گفتهی رییسی با وجود این آزمایشگاه صادرکنندگان عسل نیز قادر به پایش محصول خود در داخل کشور خواهند بود.
وی در پایان افزود: طی سال جاری حدود 3 هزار و 500 تن عسل به کشورهای حوزه خلیجفارس، ترکیه و ... صادر شده است.
*[I]** زنبورستان کیسمار استان خراسان شمالی شهر ستان شیروان***09123386142
...........
[/I]
سلام خدمت دوستان
چرا دوستان اینقدر به عسل شکری حساس شده اند چرا کسی روی مربا ، چای شیرین ، و دیگر محصولات غذایی که مستقیم از شکر استفاده میشه حساسیت نشون نمیدن زنبورداری یک صنعت است و باید به اون کاملا اقتصادی نگاه کرد اگه بخواهیم اینطور موضع گیری کنیم کسانی هم که دارن عسل ارگانیک تولید میکنن باید عسل طبیعی رو رد کنند و بگن الا و بلا عسل باید ارگانیک تولید بشه و بقیه عسلها عسل نیست . درسته که عسل شکری کیفیت پایین تری نسبت به عسل طبیعی داره ولی در هر صورت عسل است و ساخته زنبور عسل و خیلی از خواص عسل رو هم داره به نظر من باید عسل رو رتبه بندی کرد 1- عسل ارگانیک 2- عسل طبیعی 3- عسل تغذیه ای . هر کدوم هم قیمت خودش رو داره .
البته باید دنبال روش هایی بود تا عده ای سود جو و فرصت طلب عسل تغذیه ای رو به جای عسل طبیعی و یا عسل طبیعی رو به جای عسل ارگانیک به مردم غالب نکنند .
در کل به نظر من عسل تغذیه ای خیلی بهتر از مربا و چای شیرین است . موفق باشید .
tanha نوشته شده:سلام خدمت دوستان
چرا دوستان اینقدر به عسل شکری حساس شده اند چرا کسی روی مربا ، چای شیرین ، و دیگر محصولات غذایی که مستقیم از شکر استفاده میشه حساسیت نشون نمیدن زنبورداری یک صنعت است و باید به اون کاملا اقتصادی نگاه کرد اگه بخواهیم اینطور موضع گیری کنیم کسانی هم که دارن عسل ارگانیک تولید میکنن باید عسل طبیعی رو رد کنند و بگن الا و بلا عسل باید ارگانیک تولید بشه و بقیه عسلها عسل نیست . درسته که عسل شکری کیفیت پایین تری نسبت به عسل طبیعی داره ولی در هر صورت عسل است و ساخته زنبور عسل و خیلی از خواص عسل رو هم داره به نظر من باید عسل رو رتبه بندی کرد 1- عسل ارگانیک 2- عسل طبیعی 3- عسل تغذیه ای . هر کدوم هم قیمت خودش رو داره .
البته باید دنبال روش هایی بود تا عده ای سود جو و فرصت طلب عسل تغذیه ای رو به جای عسل طبیعی و یا عسل طبیعی رو به جای عسل ارگانیک به مردم غالب نکنند .
در کل به نظر من عسل تغذیه ای خیلی بهتر از مربا و چای شیرین است . موفق باشید .
مشکل اینه که ، نمیگن عسلمون شکریه ، چون کسی نمیخره ، همین عسل طبیعی رو با 100 تا دلیل و مدرک باید بفروشی.
tanha نوشته شده:سلام خدمت دوستان
چرا دوستان اینقدر به عسل شکری حساس شده اند چرا کسی روی مربا ، چای شیرین ، و دیگر محصولات غذایی که مستقیم از شکر استفاده میشه حساسیت نشون نمیدن زنبورداری یک صنعت است و باید به اون کاملا اقتصادی نگاه کرد اگه بخواهیم اینطور موضع گیری کنیم کسانی هم که دارن عسل ارگانیک تولید میکنن باید عسل طبیعی رو رد کنند و بگن الا و بلا عسل باید ارگانیک تولید بشه و بقیه عسلها عسل نیست . درسته که عسل شکری کیفیت پایین تری نسبت به عسل طبیعی داره ولی در هر صورت عسل است و ساخته زنبور عسل و خیلی از خواص عسل رو هم داره به نظر من باید عسل رو رتبه بندی کرد 1- عسل ارگانیک 2- عسل طبیعی 3- عسل تغذیه ای . هر کدوم هم قیمت خودش رو داره .
البته باید دنبال روش هایی بود تا عده ای سود جو و فرصت طلب عسل تغذیه ای رو به جای عسل طبیعی و یا عسل طبیعی رو به جای عسل ارگانیک به مردم غالب نکنند .
در کل به نظر من عسل تغذیه ای خیلی بهتر از مربا و چای شیرین است . موفق باشید .
مشکل اینه که ، نمیگن عسلمون شکریه ، چون کسی نمیخره ، همین عسل طبیعی رو با 100 تا دلیل و مدرک باید بفروشی.
اینجاست که جای خالی استاندارد و تعزیرات بیشتر حس میشه
tanha نوشته شده:سلام خدمت دوستان
چرا دوستان اینقدر به عسل شکری حساس شده اند چرا کسی روی مربا ، چای شیرین ، و دیگر محصولات غذایی که مستقیم از شکر استفاده میشه حساسیت نشون نمیدن زنبورداری یک صنعت است و باید به اون کاملا اقتصادی نگاه کرد اگه بخواهیم اینطور موضع گیری کنیم کسانی هم که دارن عسل ارگانیک تولید میکنن باید عسل طبیعی رو رد کنند و بگن الا و بلا عسل باید ارگانیک تولید بشه و بقیه عسلها عسل نیست . درسته که عسل شکری کیفیت پایین تری نسبت به عسل طبیعی داره ولی در هر صورت عسل است و ساخته زنبور عسل و خیلی از خواص عسل رو هم داره به نظر من باید عسل رو رتبه بندی کرد 1- عسل ارگانیک 2- عسل طبیعی 3- عسل تغذیه ای . هر کدوم هم قیمت خودش رو داره .
البته باید دنبال روش هایی بود تا عده ای سود جو و فرصت طلب عسل تغذیه ای رو به جای عسل طبیعی و یا عسل طبیعی رو به جای عسل ارگانیک به مردم غالب نکنند .
در کل به نظر من عسل تغذیه ای خیلی بهتر از مربا و چای شیرین است . موفق باشید .
مشکل اینه که ، نمیگن عسلمون شکریه ، چون کسی نمیخره ، همین عسل طبیعی رو با 100 تا دلیل و مدرک باید بفروشی.
با سلام حرفتون متین ولی ببینید دوست عزیز مسئله شکر و مربا خیلی با عسل فرق میکنه این مواد جز ضرر هیچ خاصیتی ندارند قضیه عسلو خواص شگفت انگیزش با این جور مواد سمی فرق میکنه ما چرا عسل تولید میکنیم ؟ و چرا از عسل بعنوان شفا و دارو یاد میکنیم ؟اگر اینجوری نیست که باید در زنبورستانها رو گل زد هدف از تولید عسل یعنی تولید دارویی طبیعی که مرحمی باشه برای درد و امراض بشری ولی این عسلی که این اقایون وامثال اینها دارند تولید میکنند به نظر من اسمش رو باید نوعی شکر گذاشت نه عسل و ضمنا خیانتی است بر پیکر این صنعت. همه ما میدونیم که هر کسی تکیه کلامش اینه که عسل طبیعی و خالص وجود نداره میدونید چرا این حرف فراگیر شده ؟ علتش همین اقایونی هستند که ابروی عسل و زنبورداری رو با تولید این عسلهای شکری بردند واسمش رو هم گذاشتند زنبورداری صنعتی 300 کیلو شکر خوراندن به کلنی کجاش افتخاره ؟به والله علت افت و فروش نرفتن عسل مون در داخل و عدم صادراتش همین اقایون هستند همینها هستند که باعث ای همه مشکل شدند و دیگه هیچ کس به ما اعتماد نمیکنه یه روزی روزانه چندین تریلی فقط از طریق مرز بازرگان عسلمون صادر میشود ولی همین اقایون اومدند طمع کردند و عسل دست ساز به جای عسل مورد نظر تحویل دادند وباعث شدند که راه ترانزیت این ماده برای همیشه بسته بشه چرا باید تو یه مملکتی که دم از اعتقاد ودرستی زده میشه هیچ کس به هم اعتماد نکنه و این همه دوز کلک زیاد بشه بله درسته این عسل شاید قیمتی در حدود 5000هزارتومن داشته باشه ولی ایا میدونید همین عسل وقتی بدست فروشگاهها و مارکتها میافته چی میشه ؟ قیمتی حدود بیست الی سی هزار تومن و به نام عسل کردستان و غیره... بفروش میرسه مگه کردستان چقدر تولید داره همه میگند کردستان .کسی که از عسل سر در نمیاره وقتی چنین عسلهایی رو خریداری میکنه و میبینه کیفیت لازمه رو نداره به عسل . عسل فروش . ت.لید کننده و همه چیز بدبین میشه و این یعنی فاجعه من واقعا برای چنین تولید کننده ها و چنین ارگانهای ذیربطی که باعث چنین رسوایی شدند متاسفم و اون کسانی هم که دارند به درستی کار میکنند و بهترین و خالصترین عسلها رو تولید میکنندو عرضه میکنند که انگشت شمار هم هستند باید در اتش چنین تولید کننده ها و ناظران بسوزندو عسلشون رو دستشون بمونه چون چی این اقایون عوض فرهنگ سازی همه چی رو بردند زیر سوالو بد بینی , بدگمانی و ......رو به ارمغان اوردند جای بس تاسف داره...
[CENTER][B][COLOR=#C00000][FONT=Arial Black]به دنیای زنبور عسل و زندگی سالم خوش آمدید[/FONT][/COLOR][/B]
[HIGHLIGHT=#f2f2f2]
[/HIGHLIGHT][/CENTER]