aribal نوشته شده:آقای baackbilممنون میشم اگه بیشتر درمورد پوشش گیاهی منطقه توضیح بدین زمان شکوفایی گلها به صورت تدریجی
دوست عزیز من متاسفانه اسم فارسی این گلهارو نمی دانم. اما زمان شکوفایی این گلها از اوایل خرداد هستش وحتی در ارتفاعات بلندتر تا اواخر تیر نیز این نوع گلها دیده می شوند.
اقای فاتح حجم عکس هایتان زیاد است.اینترنت من خیلی کم سرعت است. حجم ان را کم کنید.من که عکس ندیدم ولی از نظر دوستان فهمیدم که خیلی قشنگ هستند .ممنون که عکس های منطقه ی خود میگذارید.
سری اول
با سلام خدمت دوستان
یکسری عکس از پوشش گیاهی منطقه خودمون ( استان مازندران - تنکابن ) امروز مورخه 1393/02/01 گرفتم و براتون توسایت قرار دادم .
امسال تو منطقه ما به علت بارش برف شدید تو زمستون تعداد زیادی از درختای پرتقال خشک و در مورد درخت های باقی مونده حداقل 1/3 درخت بر اثر بارش برف شکسته و وضعیت شکوفه بهاره مرکبات واقعا امسال بحرانی و ناراحت کننده است . و توی عکس هایی که توی پیوست قرار دادم کاملا مشخص هست که یکسری از درختان که با تلاش و زحمت زیاد باغداران و تکاندن مداوم برف تا حدودی سالم مانده فقط در بعضی از جوانه ها دارای شکوفه می باشد .و تقریبا زنبودار در این منطقه زیاد نباید روی شکوفه مرکبات حساب باز کند.
*****************************************************************************************************************************
حضرت زهرا سلام الله علیها:
اِنَّ السَّعیدَ، کُلَّ السَّعیدِ، حَقَّ السَّعیدِ مَن أحَبَّ عَلِیاً فی حَیاتِه وَ بَعدَ مَوتِه؛
همانا سعادتمند(به معنای) کامل و حقیقی کسی است که امام علی علیه السلام را در دوران زندگی و پس از مرگش دوست داشته باشد. [LEFT]امالی(صدوق) ص182[/LEFT]
اِنَّ السَّعیدَ، کُلَّ السَّعیدِ، حَقَّ السَّعیدِ مَن أحَبَّ عَلِیاً فی حَیاتِه وَ بَعدَ مَوتِه؛
همانا سعادتمند(به معنای) کامل و حقیقی کسی است که امام علی علیه السلام را در دوران زندگی و پس از مرگش دوست داشته باشد. [LEFT]امالی(صدوق) ص182[/LEFT]
دوستان کسی این گیاه رو میشناسه.اسم محلی اون تاتتروم هستش ولی من دنبال نام علمی اون هستم.شبیه ریواسه.اگه کسی از این گیاه اطلاعاتی داره منو راهنمایی کنه.ممنون
متاسفانه هر کار کردم نتونستم عکس رو بگذارم رو صفحه.میگذارم ولی نمیاد.گیاهش چند ساله شبیه ریواسه ولی برگ های اون سبزه.از وسط چندین برگ یک و گاهی چند ساقه در میاد که بسیار منشعب میشه و بسیار پر گل هستش گلهای اون سفید کوچک وگرده زرد کرمی رنگی داره.این گیاه خودرو هست و مرتعی.شاید بعضی جاها وسعت تحت پوشش اون به 300 الی 500 هکتار برسه.زنبور گرده اون رو جمع آوری میکنه ولی از شهد اون خبری ندارم چجوریه.محلی ها به اون تاتتروم میگن.دام هم از اون تغذیه نمیکنه.
اینجا کسی زنبور رو برای این گل نمیبره چون شایعه شده که این گیاه یک فرمون خاصی داره که باعث میشه زنبور روی اون بی حال شده و از بین بره.
حالا من از دوستان زنبور دار تقاضا دارم اگه اطلاعاتی از یان گیاه و نام علمی اون دارن من رو راهنمایی بکنن.ممنون