دوتا عکس اولی نژاد زنبور ایرانی که در کرج اصلاح شده عکس خودم گرفتم ملکه ای که از این نژاد دارم الان 25 و 20 و 15 و 20 قاب هستن
دوتای دیگری کندوی خودم اول اردیبهشت
سلام ممنون از عکسای خوبتون به نظر شما از الان تا اخر "تابستان " یک کندو 3قاب با ملکه20 روزه خوب جدید بارور در شرایط نرمال بدون تلفات ثابت بدون کوچ در محیط گل وگرده کوهستانی معتدل بدون کمک گرفتن ار کندوهای دیگه میتونه به چند قاب جمعیت برسه درصورتی که اصلا ازش بچه نگیریم ؟؟ کمترین حالت پیشرفت و بیشترین مقدار افزایش جمعیت چقدر است؟؟ تشکر
و ایا زمانی که گرده وشهد طبیعت زیاده و روزانه کمی شربت به کندو بدهیم ایا باعث این میشود تا زنبورها به جای شهد گرده ی بیشتری به کندو حمل کنند؟؟
سلام
به چند قاب كندوي شما ميرسه ولي اگه هوا خيلي گرم نشه
به نظرم نيازي به شربت نيست چون زنبورها در حال فعاليت هستن
بهترين حالت پيشرفت اينه كه كندوي شما هر چهار روز نياز يه يك برگ موم داشته باشه
mohammad123 نوشته شده:سلام ممنون از عکسای خوبتون به نظر شما از الان تا اخر "تابستان " یک کندو 3قاب با ملکه20 روزه خوب جدید بارور در شرایط نرمال بدون تلفات ثابت بدون کوچ در محیط گل وگرده کوهستانی معتدل بدون کمک گرفتن ار کندوهای دیگه میتونه به چند قاب جمعیت برسه درصورتی که اصلا ازش بچه نگیریم ؟؟ کمترین حالت پیشرفت و بیشترین مقدار افزایش جمعیت چقدر است؟؟ تشکر
و ایا زمانی که گرده وشهد طبیعت زیاده و روزانه کمی شربت به کندو بدهیم ایا باعث این میشود تا زنبورها به جای شهد گرده ی بیشتری به کندو حمل کنند؟؟
با سلام دوست عزیز
در شرایط خوب به 10قاب میرسه اگه ملکه خوب باشه وتخمریزی عالی داشته باشه اگر شهد و گرده در طبعیت باشه احتیاجی به شربت ندراه در غیر این صورت شربت تحریکی بده
با سلام اقاي سعادت تشكر بابت تصوير خوبتون متاسفانه تصاوير ارسالي قبليتون چون در يك سايت ديگه اپلود كرده بودين اون تصاوير از سايت مبدا حذف شده و اين تصوير ارساليتون هم بعد از مدتي از سايت مبدا حذف خواهد گرديد بهترين كار اينه كه حجم تصاويرتون رو تا 100 كيلو بايد برسونين و از طريق اضافه كردن فايل ضميمه تصاويرتون رو تو خود سايت زنبورعسل ايران ذخيره كنين.با تشكر.