کندوهای من امسال رو با مکافات به اینجا رسوندند. امیدوارم حالا که اومدم شیراز و میتونم ازشون نگهداری کنم نتیجه خوبی بگیرم.
میخواستم بدونم بهترین کار برای ازدیاد جمعیت زنبور در این موقع از سال چیه؟ چون اینجا الان هوا داره گرم میشه و زنبورها هم گرده میارند. دیروز که کندو رو بررسی کردم دیدم تخم ریزی ملکه هم شروع شده و تقریبا یک طرف یه قاب رو تخم گذاشته بود. ولی مشکلی که دارم اینه که جمعیت خیلی کم شده که میترسم تا بیاد رشد کنه فصل کار رو از دست بدم. با توجه به اینکه ملکه هم مسن شده (سه سال) و باید عوض بشه، الان هم ملکه خوب گیرم نمیاد و نمیخوام بچه مصنوعی بگیرم، جمعیت کندو هم الان سه قاب نه چندان پر هست، لطفا هرکی میتونه کمک بکنه و از تجربیات خودتون در اختیار من قرار بدید تا ببینم میشه این کندوی شاخ شکسته رو یه سروسامونی بدم یا نه.لطفا از داروهای تقویتی و مکمل و بقیه راههای کمکی دیگه که میدونید دریغ نکنید.
ممنون از همکاری همه عزیزان

. دیروز با آقای جباری که صحبت میکردم گفت امسال سرما توی همدان خیلی شدید بوده و نتونستیم ملکه ها رو آماده کنیم. منم به ناچار باید صبر کنم. قرار بود یکیش رو این ماه بگیرم که از قرار معلوم تاخیر داره. منم دوتا از شاخونا رو نگه داشتم که با همون ملکه ها کار کنه تا زمانی که ملکه ها برسه. امیدوارم که خیلی دیر نشه
.
هوا هم این چند روزه دوباره ریخته به هم و بادهای شدید میاد. ملکه هایی هم که سفارش داده بودم هنوز آماده نشده. امیدوارم که زودتر اوضاعم رو به راه بشه 
. دیگه نمیشد صبر کنم چون ملکه نداشتم و یکی از کندوهایی که برای ملکه اصلاح شده آماده میکردم هم ملکش مرد و دیگه زنبورا شاخون نزدند که نزدند 

نژاد قبلیم خیلی خیلی بهتر بود.