مدیر انجمن: mellifera
turkmansahra نوشته شده:سلام خدمت دوستان
با توجه به سردی هوا در شمال و کمبود شهد به دلیل خشکسالی آیا میشه شربت تحریکی (1به 1) به زنبورا داد ؟ دمای هوای مناسب برای شروع تغذیه تحریکی چه محدوده ایه ؟
ممنون
honneycom نوشته شده:سلام
جناب آقای عبدلی الان زنبورام 3قاب و 4قاب و 5قاب به نظرتو باید تغذیه بشند ؟
honneycom نوشته شده:سلام
جناب آقای عبدلی الان زنبورام 3قاب و 4قاب و 5قاب به نظرتو باید تغذیه بشند ؟
turkmansahra نوشته شده:امسال اوضاع شهد در منطقه ما خیلی خرابه .برای تغذیه کندوهای طبقدار شربت خوری در طبق باشه برای تحریک ملکه موثر واقع میشه؟
کسی منو ر اهنمایی نمیکنه؟abbassh نوشته شده:با سلام خدمت دوستان
من امسال 7 کندو دارم که به 3 تاش شربت میدم و به 4 تاش نه . حالا 2 تا از کندوهام که شربت نمیدم عسل بسیار کمی دادن که روز به روز کمتر میشه و تخمریزی ملکه هم تغریبا صفر شده ( در حد 20 30 تخم در روز) سوالی که داشتم اینه که ایا علت نبود شهده و با شربت دادن تخم ریزی ملکه بر میگرده یا نه؟
abbassh نوشته شده:کسی منو ر اهنمایی نمیکنه؟abbassh نوشته شده:با سلام خدمت دوستان
من امسال 7 کندو دارم که به 3 تاش شربت میدم و به 4 تاش نه . حالا 2 تا از کندوهام که شربت نمیدم عسل بسیار کمی دادن که روز به روز کمتر میشه و تخمریزی ملکه هم تغریبا صفر شده ( در حد 20 30 تخم در روز) سوالی که داشتم اینه که ایا علت نبود شهده و با شربت دادن تخم ریزی ملکه بر میگرده یا نه؟
با چه درصدی شربت بدم و آیا پودر air موثره؟mellifera نوشته شده:abbassh نوشته شده:کسی منو ر اهنمایی نمیکنه؟abbassh نوشته شده:با سلام خدمت دوستان
با سلام در منطقه شما شهد کم شده و بهتره که به زنبوراتون شربت بدین.
abbassh نوشته شده:با چه درصدی شربت بدم و آیا پودر air موثره؟mellifera نوشته شده:abbassh نوشته شده:کسی منو ر اهنمایی نمیکنه؟abbassh نوشته شده:با سلام خدمت دوستان
با سلام در منطقه شما شهد کم شده و بهتره که به زنبوراتون شربت بدین.
abbassh نوشته شده:منظور از 2 به 1 یعنی 2 تا آب 1 شکر یا برعکس؟
Hassannozarpour نوشته شده:سلام دوست عزیز تغذیه را تاموقعی که به مقدار مورد نیاز کلنی گرده وشهد وعسل در قابها ذخیره نشده ادامه بده و موقعی که دیده شد روند ذخیره گرده وشهد در قابها رو به افزایش است می توانی میزان تغذیه مصنوعی را کمتر کنی اصولا اگر کلنی زنبور عسل چه قوی باشد وچه ضعیف اگر تغذیه مصنوعی شود ضرری که ندارد چه بسا باعث افزایش بیشتر تخمگذاری ملکه وتسریع در مراحل رشد لاروها نیز میگردد زیرا زنبورها از شربت تغذیه شده برای تغذیه لاروها استفاده میکنند و در شرایطی که جمع آوری آب به کندو به سختی صورت میگیرد(مثلا در زمستان وهوای سرد) به راحتی از آب شربت تغذیه شده برای تغذیه لاروها استفاده میکنند که این کار سبب تشکیل جمعیتهای خیلی قوی در اوایل بهار وسبب جمع آوری گرده وشهد زیادتر وتولید محصول بیشتر می شود.
کاربران حاضر در این انجمن: Bing [Bot], Google [Bot] و 1 مهمان