سلام دوستان. من امروز که از یکی از کندو هام بازدید کردم دیدم تعداد زیادی از لارو ها داخل سلول مردن و به رنگ سیاه در اومدن. آزمایش چوب کبریت رو هم انجام دادم لارو ها پس از پاره شدن بدن شون با کمک دیواره سلول راحت بیرون میومدن و حالت نخی شکل و یا کش آمدن نداشتن. تو چند تا سایت دنبال نوع مریضی گشتم که به نظر خودم گندیدگی نوزاد باشه نظر شما چیه دوستان لطفا راهنمایی کنید در ضمن دارویی براش پیدا نکردم. ممنون از لطفتون
سلام. این روزا که هوا گرمه( داراب - استان فارس) ما اوایل فروردین چند تا بارندگی داشتیم که یه دفعه هوا سرد شد. از 5قاب زنبوری که داره میشه گفت یک سومش لارو داره.(درضمن امسال ازش بچه هم گرفتم)
سلام به نظر بنده یکی از بیماریهای هایی که با بارندگی و گرم و سرد شدن هوا شیوع پیدا میکنه لوک آمریکایی است. احتمالا شما زمان بچه گیری از کندو به جای قابهای برداشته شده قاب زیاد گذاشتید و زنبور کارگر دو سه روزه و تخم روز نسبت به جمعیت کندو زیاد بوده و از طرفی زنبور ها نتوانستند تخم روز را تغذیه کنند و تخم ها گندیده شده و از طرفی هم هوا نیز سرد و گرم شده به خاطر همان به این مریضی مبتلا شده دوستان برا رفع بیماری نیز (چون خودم تا به حال به این بیماری الحمدالله دچار نشدم) نظر بدن بهتره ؟؟؟؟