آیا دوستان کسی در رابطه با حداکثر تحمل شوری آبی که زنبور میتونه برای زنده نگه داشتن کندو و پرورش نوزاد ازش استفاده کنه اطلاعاتی داره؟؟
منطقه ای پیدا کردم که الان پر از کشت یونجه و پنبه و جالیز هستش و دما هم بالاس تو منطقه،حالا آبی که دردسترسه چاه موتوره باشوری (EC) حدود 8000
که این آب رو انسان به سختی میتونه بخوره و تقریبا" غیر قابل مصرفه.
الان نمیدونم زببور عسل میتونه از این آب مصرف کنه یا نه!!؟؟؟
اگه دوستان اطلاعاتی در این زمینه دارن ممنون میشم در میان بذارن.
