ضرورت استفاده از کیک گرده
مدیر انجمن: mellifera
- jamshid
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 545
- تاریخ عضویت: سهشنبه ۲۱ دی ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
- محل اقامت: مازندران-چالوس
- تشکر کرده: 146 دفعه
- تشکر شده: 956 دفعه
- تماس:
ضرورت استفاده از کیک گرده
با سلام کیک گرده یکی از ملزومات اساسی در صنعت زنبورداریست البته در مناطق سرسیر و کم گرده ما با گرده آرد سویا و عسل میتوانیم کیک گرده درست کنیم توصیه برادرانه من به زنبورداران مناطق سردسیر اینست که برای تقویت زنبور و جلوگیری از ریزش و تلف شدن نوزادان حتما از کیک گرده استفاده نماینداگه دوستان بخواهند نحوه ساخت یک کیلو گرده را توضیح میدهم.
- پیوست ها
-
- ضرورت استفاده از کیک گرده
- Image041.jpg (63.36 کیلو بایت) مشاهده 33610 مرتبه
-
- ضرورت استفاده از کیک گرده
- Image040.jpg (61.1 کیلو بایت) مشاهده 33610 مرتبه
- behnam_00
- کاربر فعال سایت زنبورعسل
- پست: 22
- تاریخ عضویت: چهارشنبه ۱ تیر ۱۳۹۰, ۹:۱۲ ب.ظ
- محل اقامت: تاکستان
- تشکر کرده: 65 دفعه
- تشکر شده: 11 دفعه
- تماس:
Re: ضرورت استفاده از کیک گرده
باسلام وتشکر از زحمات شما لطفا طرز تهیه رو بفرمایید در ضمن من هیچ تجربه ای در مورد زمستان گذرانی کندوها ندارم باید چه کارهایی انجام داد؟ممنون از راهنمایی شما
- jamshid
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 545
- تاریخ عضویت: سهشنبه ۲۱ دی ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
- محل اقامت: مازندران-چالوس
- تشکر کرده: 146 دفعه
- تشکر شده: 956 دفعه
- تماس:
Re: ضرورت استفاده از کیک گرده
بروی چشم دوست عزیز کیک گرده یکی از ملزومات میباشد خمیر شیرین هم بسیار مناسب است من در خصوص تهیه هر دو توضیح میدهم خمیر شیرین برای همه مناطق سرد و نیمه سرد مناسب است : اما کیک گرده 200 گرم گرده ترجیحا آسیاب شده 200 گرم شکر خشک 150 گرم آرد سویا 2 قاشق غذاخوری عسل را با آب ولرم حل کرده تا بصورت کیک در آید اگه احساس کردید کیک شما رقیق است برای سفت شدن میتوانید مقداری آرد سویا اضافه کنیدقابل ذکر است که از سویا که بجای گوشت استفاده میشه استفاده نکنید لذا لوبیا سویا مد نظر است :خمیر شیرین از کتاب دکتر شهرستانیمقدار سه کیلو شکر نیم لیتر آب یک کیلو عسل را داخل ظرفی ریخته روی آتش میگذاریم آنقدر هم میزنیم تا خوب مخلوط شود محلول را آنقدر هم میزنیم تا کف کند 5 تا 7 دقیقه میگذاریم تا کف کند انگاه در حال بهم زدن میگذاریم سرد شود محلول نباید بصورت بلوری باشد تقریبا نرم باشد ظرف را از روی آتش بر داشته داخل آب سرد میگذاریم باز هم مرتب بهم میزنیم تا سرد شود خمیر شیرین را داخل کندو گذاشته تا در ایام سرد که نیاز به باز کردن در کندو نیست زنبورها از آن استفاده نمایند در ضمن روی کندو را با پوشش مناسب بپوشانید اگه در همین سایت قسمت مرکز پرورش ملکه کاسپین کارنیولان را کلیک کنید در گالری تصاویر عکسهایی است که مربوط به بهمن 88 میباشد در مزرعه کلزا .
- hosseinkhan
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 258
- تاریخ عضویت: چهارشنبه ۴ خرداد ۱۳۹۰, ۵:۳۱ ب.ظ
- محل اقامت: مازندران/ساری
- تشکر کرده: 36 دفعه
- تشکر شده: 136 دفعه
- تماس:
Re: ضرورت استفاده از کیک گرده
کیک گرده و آرد سویا و این چیزارو از داروخونه ی دامپزشکی باید تهیه کرد ؟؟؟
- jamshid
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 545
- تاریخ عضویت: سهشنبه ۲۱ دی ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
- محل اقامت: مازندران-چالوس
- تشکر کرده: 146 دفعه
- تشکر شده: 956 دفعه
- تماس:
Re: ضرورت استفاده از کیک گرده
خدمت همه دوستان عرض کنم آرد سویا در داروخانه دامپزشکی نیست بلکه در بقالیها یا عطاریها اکه آرد سویا نداشتند لوبیا آنرا بگیری بعد آردش کنید در مازندران سویا کشت میشه لذا تهیه آن اسان هست من خودم مقداری آرد اضافه دارم اما نمیدانم شما کجا هستید و چگونه میشه بشما رسوند اما گرده را شما باید خودتان از زنبور بگیرید اگه تجربه این کار را نداری الان در بازار گرده وارداتی هست اگه آدرس شما را داشته باشم میتونم راهنمایی بکنم.
- 3357
- بهترین کاربر سایت زنبورعسل
- پست: 113
- تاریخ عضویت: پنجشنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۰, ۷:۱۳ ب.ظ
- محل اقامت: نیشابورخراسان رضوی
- تشکر کرده: 157 دفعه
- تشکر شده: 142 دفعه
- تماس:
Re: ضرورت استفاده از کیک گرده
باسلام میخواستم بدانم درزمان آماده نمودن کیک باید مواد آرد پودرشکرو.. را همانطورکه در حال حرارت دادن هشت مخلوط کنیم یا از روی گاز برداریم چون در حال حرارت دادن شکر آب شده و خمیرشل میشود . آیا بایدآردرا خام مخلوط کنیم با مقداری روی آتش برشته کنیم
ضمنا در این فصل میشود این کیک را به زنبوران داد یا الان خمیر شیرین باید داد تشکر
ضمنا در این فصل میشود این کیک را به زنبوران داد یا الان خمیر شیرین باید داد تشکر
آخرین ويرايش توسط 1 on 3357, ويرايش شده در 0.
mojtaba besharati
- jamshid
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 545
- تاریخ عضویت: سهشنبه ۲۱ دی ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
- محل اقامت: مازندران-چالوس
- تشکر کرده: 146 دفعه
- تشکر شده: 956 دفعه
- تماس:
Re: ضرورت استفاده از کیک گرده
سلام خدمت همه دوستان
نحوه تولید گرده را چند بار نوشتم نیاز به حرارت دادن نیست پودر شکر گرده آرد سویا و عسل باید مخلوط شده با دست هم بزنیم اصلا حرارت نیاز نداره کیک گرده را زمانی لازم است یدیم آغاز فصل تخم ریزی باشه و گرده در طبیعت کم باشه در ضمن اگه دوستان زنبور دار زنبورشان مشکل گرده داره میتوانند چند قاب گرده درست کنند به این صورت مقداری گرده را آسیاب کرده و داخل حجره ها ریخته بعد رویش را با شربت عسل اسپری نمایند مابقی کار را زنبورها انجام میدهند.
[CENTER]
[CENTER]
[/CENTER][/CENTER]
نحوه تولید گرده را چند بار نوشتم نیاز به حرارت دادن نیست پودر شکر گرده آرد سویا و عسل باید مخلوط شده با دست هم بزنیم اصلا حرارت نیاز نداره کیک گرده را زمانی لازم است یدیم آغاز فصل تخم ریزی باشه و گرده در طبیعت کم باشه در ضمن اگه دوستان زنبور دار زنبورشان مشکل گرده داره میتوانند چند قاب گرده درست کنند به این صورت مقداری گرده را آسیاب کرده و داخل حجره ها ریخته بعد رویش را با شربت عسل اسپری نمایند مابقی کار را زنبورها انجام میدهند.
[CENTER]
[CENTER]
[/CENTER][/CENTER]
- saman
- مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
- پست: 835
- تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۰, ۱۱:۴۶ ب.ظ
- محل اقامت: استان کرمانشاه- شهرستان پاوه.بخش نوسود
- تشکر کرده: 157 دفعه
- تشکر شده: 864 دفعه
- تماس:
Re: ضرورت استفاده از کیک گرده
سلام خدمت آقا جمشيد من براي 15 دي ميخوام براي زنبورهام کيک گرده درست کنم و چندجايي سر زدم و گرده و لوبياي سويا يا آرد سويا پيدانکردم الان موندم چکار کنم؟(ميشه لطف کنيدو راهنمايي کنيد)ممنون
- jamshid
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 545
- تاریخ عضویت: سهشنبه ۲۱ دی ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
- محل اقامت: مازندران-چالوس
- تشکر کرده: 146 دفعه
- تشکر شده: 956 دفعه
- تماس:
Re: ضرورت استفاده از کیک گرده
سلام آقا سامان نمیدونم چکار کنم من گرده و آرد سویا دارم ولی فاصله من با شما زیاده از چالوس اتوبوس برای کرمانشاه هم نیست تا برات بفرستم هر چی نیاز داری به من ایمیل بزنید تا شاید بتوانم از تهران به کرمانشاه بفرستم چون تقاضای شخصی دارید لطفا از این طریق تقاضا نکنید از طریق ایمیل اقدام کنید تا وقت دوستان گرفته نشود با تشکر از شما.
- mohammad0571
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 310
- تاریخ عضویت: شنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۱, ۷:۴۸ ق.ظ
- محل اقامت: سبزوار
- تشکر کرده: 49 دفعه
- تشکر شده: 155 دفعه
- تماس:
- ehsanklop
- مدير تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
- پست: 1211
- تاریخ عضویت: دوشنبه ۹ آبان ۱۳۹۰, ۹:۵۷ ب.ظ
- محل اقامت: دزفول
- تشکر کرده: 640 دفعه
- تشکر شده: 1323 دفعه
- تماس:
Re: ضرورت استفاده از کیک گرده
saman نوشته شده:سلام خدمت آقا جمشيد من براي 15 دي ميخوام براي زنبورهام کيک گرده درست کنم و چندجايي سر زدم و گرده و لوبياي سويا يا آرد سويا پيدانکردم الان موندم چکار کنم؟(ميشه لطف کنيدو راهنمايي کنيد)ممنون
سلام
اگه گرده استفاده میکنین نیازی به پودر سویا نیست . معمولا سویا واسه این استفاده میشه که ارزون تر در بیاد .
- jamshid
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 545
- تاریخ عضویت: سهشنبه ۲۱ دی ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
- محل اقامت: مازندران-چالوس
- تشکر کرده: 146 دفعه
- تشکر شده: 956 دفعه
- تماس:
Re: ضرورت استفاده از کیک گرده
سلام
گرده در بازار وجود داره من قبلا شماره تلفن را گذاشتم کیلویی سی تا سی و پنج هزار تومان برای خودم از بانه فرستادند خیلی خوب بوده اگه شماره تلفن را خواسته باشید بفرمایید تا مجدد بفرستم
گرده در بازار وجود داره من قبلا شماره تلفن را گذاشتم کیلویی سی تا سی و پنج هزار تومان برای خودم از بانه فرستادند خیلی خوب بوده اگه شماره تلفن را خواسته باشید بفرمایید تا مجدد بفرستم
- gomnam
- کاربر فعال سایت زنبورعسل
- پست: 66
- تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۱, ۱۲:۰۳ ق.ظ
- محل اقامت: گناباد_کاخک
- تشکر کرده: 119 دفعه
- تشکر شده: 78 دفعه
- تماس:
Re: ضرورت استفاده از کیک گرده
سلامjamshid نوشته شده:بروی چشم دوست عزیز کیک گرده یکی از ملزومات میباشد خمیر شیرین هم بسیار مناسب است من در خصوص تهیه هر دو توضیح میدهم خمیر شیرین برای همه مناطق سرد و نیمه سرد مناسب است : اما کیک گرده 200 گرم گرده ترجیحا آسیاب شده 200 گرم شکر خشک 150 گرم آرد سویا 2 قاشق غذاخوری عسل را با آب ولرم حل کرده تا بصورت کیک در آید اگه احساس کردید کیک شما رقیق است برای سفت شدن میتوانید مقداری آرد سویا اضافه کنیدقابل ذکر است که از سویا که بجای گوشت استفاده میشه استفاده نکنید لذا لوبیا سویا مد نظر است :خمیر شیرین از کتاب دکتر شهرستانیمقدار سه کیلو شکر نیم لیتر آب یک کیلو عسل را داخل ظرفی ریخته روی آتش میگذاریم آنقدر هم میزنیم تا خوب مخلوط شود محلول را آنقدر هم میزنیم تا کف کند 5 تا 7 دقیقه میگذاریم تا کف کند انگاه در حال بهم زدن میگذاریم سرد شود محلول نباید بصورت بلوری باشد تقریبا نرم باشد ظرف را از روی آتش بر داشته داخل آب سرد میگذاریم باز هم مرتب بهم میزنیم تا سرد شود خمیر شیرین را داخل کندو گذاشته تا در ایام سرد که نیاز به باز کردن در کندو نیست زنبورها از آن استفاده نمایند در ضمن روی کندو را با پوشش مناسب بپوشانید اگه در همین سایت قسمت مرکز پرورش ملکه کاسپین کارنیولان را کلیک کنید در گالری تصاویر عکسهایی است که مربوط به بهمن 88 میباشد در مزرعه کلزا .
در فرمولهایی که شما گفتید از مخمر استفاده نکردید؛ آیا لازم نیست از مخمر استفاده کنیم ؟
مخمر منظور چیست و از کجا باید بگیریم ؟
گلوتن ذرت چیست ؟ . واز کجا باید خرید؟
با تشکر از آقا جمشید
- yasna
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 282
- تاریخ عضویت: پنجشنبه ۲۲ تیر ۱۳۹۱, ۱۱:۳۰ ق.ظ
- محل اقامت: پاوه
- تشکر کرده: 215 دفعه
- تشکر شده: 340 دفعه
- تماس:
Re: ضرورت استفاده از کیک گرده
ایا استفاده از مکمل پروبی واسپادانا بی در دسرتر نیست من خودم تا حالا کیک گرده درست نکردم واز مکمل اماده استفاده کردم ونتیجه خوبی هم داشته اما خمیر شیرین را خودم درست میکنم چون موادش خیلی اسان وبی دردسر در تمام نقاط پیدا میشه
- mellifera
- مدیر سایت زنبورعسل ایران
- پست: 4166
- تاریخ عضویت: پنجشنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
- محل اقامت: آذربایجان شرقی-مرند
- تشکر کرده: 4565 دفعه
- تشکر شده: 2800 دفعه
- تماس:
Re: ضرورت استفاده از کیک گرده
gomnam نوشته شده:سلامjamshid نوشته شده:بروی چشم دوست عزیز کیک گرده یکی از ملزومات میباشد خمیر شیرین هم بسیار مناسب است من در خصوص تهیه هر دو توضیح میدهم خمیر شیرین برای همه مناطق سرد و نیمه سرد مناسب است : اما کیک گرده 200 گرم گرده ترجیحا آسیاب شده 200 گرم شکر خشک 150 گرم آرد سویا 2 قاشق غذاخوری عسل را با آب ولرم حل کرده تا بصورت کیک در آید اگه احساس کردید کیک شما رقیق است برای سفت شدن میتوانید مقداری آرد سویا اضافه کنیدقابل ذکر است که از سویا که بجای گوشت استفاده میشه استفاده نکنید لذا لوبیا سویا مد نظر است :خمیر شیرین از کتاب دکتر شهرستانیمقدار سه کیلو شکر نیم لیتر آب یک کیلو عسل را داخل ظرفی ریخته روی آتش میگذاریم آنقدر هم میزنیم تا خوب مخلوط شود محلول را آنقدر هم میزنیم تا کف کند 5 تا 7 دقیقه میگذاریم تا کف کند انگاه در حال بهم زدن میگذاریم سرد شود محلول نباید بصورت بلوری باشد تقریبا نرم باشد ظرف را از روی آتش بر داشته داخل آب سرد میگذاریم باز هم مرتب بهم میزنیم تا سرد شود خمیر شیرین را داخل کندو گذاشته تا در ایام سرد که نیاز به باز کردن در کندو نیست زنبورها از آن استفاده نمایند در ضمن روی کندو را با پوشش مناسب بپوشانید اگه در همین سایت قسمت مرکز پرورش ملکه کاسپین کارنیولان را کلیک کنید در گالری تصاویر عکسهایی است که مربوط به بهمن 88 میباشد در مزرعه کلزا .
در فرمولهایی که شما گفتید از مخمر استفاده نکردید؛ آیا لازم نیست از مخمر استفاده کنیم ؟
مخمر منظور چیست و از کجا باید بگیریم ؟
گلوتن ذرت چیست ؟ . واز کجا باید خرید؟
با تشکر از آقا جمشید
[JUSTIFY] فرمولهای کلی برای جانشین گرده :[/JUSTIFY]
[JUSTIFY] فرمول 1: آرد سویا 4 قسمت – مخمر ( آبجو یا نانوایی ) یک قسمت – شیر خشک بدون چربی یک قسمت – عسل 2 قسمت ( به جای عسل می توان از شربت 2 به 1 به کاربرد البته عسل بهتر است چون کیک نرم و خوشخوراک تر می شود) [/JUSTIFY]
[JUSTIFY] فرمول 2 : آرد سویا 5/2 قسمت – مخمر یک قسمت – شیر خشک بدون چربی یک قسمت- زرده تخم مرغ خام 5/0قسمت [/JUSTIFY]
[JUSTIFY] فرمول 3 : آرد سویا یک قسمت – مخمر یک قسمت- شیر خشک بدون چربی یک قسمت- زرده تخم مرغ خام 5% قسمت – کازئین 5/1 قسمت [/JUSTIFY]
[JUSTIFY] فرمول 4 : فرمول جانشین گرده برای تهیه یک کیک 500 گرمی ( برای یک کندو)[/JUSTIFY]
[JUSTIFY] شیرخشک بدون چربی 9 گرم – زرده خشک تخم مرغ 5 گرم - پودر شکر 375 گرم – آرد سویا 5/71 گرم –اکسی تتراسیکلین 18/0- عسل 18 گرم – سرکه 8/1 میلی لیتر- آب 5/71 ميلي ليتر[/JUSTIFY]
[JUSTIFY] فرمول 5[/JUSTIFY]
[JUSTIFY] فرمول جانشین برای تغذیه 400 کلنی :[/JUSTIFY]
[JUSTIFY] شکر 100 کیلوگرم – عسل 50 کیلوگرم – آرد سویا 20 کیلوگرم – مخمر آبجو 5/2 كيلوگرم – آب 20 لیتر – ترمایسین 200 گرم– سرکه 5 / 0ليتر– شیرخشک بدون چربی 5/2 كيلوگرم[/JUSTIFY]
[JUSTIFY] روش تهيه جانشین ها :[/JUSTIFY]
[JUSTIFY] تمام مواد آبکی را با هم مخلوط کرده و روی اجاق قرار داده و مواد خشک را نیز با هم مخلوط کرده و تدریجاً به آن اضافه می کنیم و به مدت 10 دقیقه در حرارت 80 درجه سانتیگرد قرارمی دهیم و می گذاریم تا به آرامی سرد شود (حداقل 4 تا 5 ساعت) سپس قرص بندی میکنیم. قرصها معمولاً وزنی حدود 300 تا 400 گرم داشته و برای تغذیه یک هفته کلنی ها کفایت می کند.[/JUSTIFY]
[JUSTIFY] فرمول تهیه مکمل گرده : [/JUSTIFY]
[JUSTIFY] یک فرمول مرسوم عبارت است از : گرده یک قسمت- آرد سویا 3 قسمت- شکر 8 قسمت – آب داغ 3 قسمت .[/JUSTIFY]
[CENTER] [CENTER] [/CENTER]
[CENTER] [/CENTER]
[CENTER] [/CENTER]
[/CENTER][JUSTIFY] بعضی مواد پروتئینی را با مقداری گرده گل مخلوط می کنند و بعنوان مکمل به کار می برند. به عبارت دیگر هر ماده پروتئینی که با مقداری گرده گل مخلوط شود مکمل (Pollen supplement) نام دارد. گاهی گرده گل وجود ندارد که با آن ماده پروتئینی مخلوط کنیم و لذا ماده پروتئینی به تنهایی به کار می رود در این حالت به آن جانشین گرده (Pollen substitutes) (فاقد گرده) اطلاق می گردد. به طور کلی در جایگزینی گرده ، مکمل ها بهتر از جانشین ها می باشند چون مقداری گرده دارند.[/JUSTIFY]
[CENTER] [/CENTER]
[CENTER] [/CENTER]
- mellifera
- مدیر سایت زنبورعسل ایران
- پست: 4166
- تاریخ عضویت: پنجشنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
- محل اقامت: آذربایجان شرقی-مرند
- تشکر کرده: 4565 دفعه
- تشکر شده: 2800 دفعه
- تماس:
Re: ضرورت استفاده از کیک گرده
[JUSTIFY]پروتئين ذرت (گلوتن ذرت)
گلوتن ذرت پروتئينى آبگيرى شده به صورت پودر و به رنگ نارنجى يا طلايى روشن ميباشد که پس از جدا کردن نشاسته و ساير اجزاء از ذرت بدست مى آيد. از نظر غلظت ويتامين ،مواد معدنى و پروتئين (62%) بسيار بالا است و يکى از بهترين منابع پروتئينى مناسب جهت افزودن به خوراک دام و طيور وآبزيان ميباشد. از نظر قابليت هضم بسيار بالا و انرژى متابوليسمى آن بيشتر از ذرت است و به عنوان يک منبع عالى کاروتن و گزانتوفيل(رنگدانه طبيعى) مى تواند در رنگ گوشت دام و طيور و زرده تخم مرغ موثر باشد.گلوتن ذرت از نظر اسيدهاى آمينه ميتيونين و سيستين غنى است.
رنگدانه طبيعى :
طيور تخمگذار از رنگدانه هاى طبيعى موجود در اين محصول جهت تشکيل رنگ زرده تخم مرغ و طيور و دام هاى گوشتى علاوه بر تامين پروتئين، جهت بهبود رنگ پوست بدن سود مى برند.
هر کيلوگرم از گلوتن ذرت شامل 300 ميلى گرم گزانتوفيل ميباشد.
گزانتوفيل يک پرو ويتامينه طبيعى شامل رنگدانه زرد ميباشد.
اين مقدار تقريبا 20 برابر مقدار موجود در ذرت دانه اى و 5/1 برابر مقدار رنگدانه موجود در يونجه ميباشد.
ويتامين A
گلوتن ذرت يکى از منابع غنى جهت تامين ويتامين A مورد لزوم دام و طيور ميباشد به طوريکه هر کيلوگرم گلوتن ذرت شامل
IU27000 ويتامين A ميباشد که اين مقدار 6 برابر ويتامين A موجود در ذرت دانه اى است.مقدار کل مواد مغذى قابل هضم گلوتن (TDN-Total Digestible Nutrients) بسياربالا
ا(84%) ميباشد.[/JUSTIFY]
گلوتن ذرت پروتئينى آبگيرى شده به صورت پودر و به رنگ نارنجى يا طلايى روشن ميباشد که پس از جدا کردن نشاسته و ساير اجزاء از ذرت بدست مى آيد. از نظر غلظت ويتامين ،مواد معدنى و پروتئين (62%) بسيار بالا است و يکى از بهترين منابع پروتئينى مناسب جهت افزودن به خوراک دام و طيور وآبزيان ميباشد. از نظر قابليت هضم بسيار بالا و انرژى متابوليسمى آن بيشتر از ذرت است و به عنوان يک منبع عالى کاروتن و گزانتوفيل(رنگدانه طبيعى) مى تواند در رنگ گوشت دام و طيور و زرده تخم مرغ موثر باشد.گلوتن ذرت از نظر اسيدهاى آمينه ميتيونين و سيستين غنى است.
رنگدانه طبيعى :
طيور تخمگذار از رنگدانه هاى طبيعى موجود در اين محصول جهت تشکيل رنگ زرده تخم مرغ و طيور و دام هاى گوشتى علاوه بر تامين پروتئين، جهت بهبود رنگ پوست بدن سود مى برند.
هر کيلوگرم از گلوتن ذرت شامل 300 ميلى گرم گزانتوفيل ميباشد.
گزانتوفيل يک پرو ويتامينه طبيعى شامل رنگدانه زرد ميباشد.
اين مقدار تقريبا 20 برابر مقدار موجود در ذرت دانه اى و 5/1 برابر مقدار رنگدانه موجود در يونجه ميباشد.
ويتامين A
گلوتن ذرت يکى از منابع غنى جهت تامين ويتامين A مورد لزوم دام و طيور ميباشد به طوريکه هر کيلوگرم گلوتن ذرت شامل
IU27000 ويتامين A ميباشد که اين مقدار 6 برابر ويتامين A موجود در ذرت دانه اى است.مقدار کل مواد مغذى قابل هضم گلوتن (TDN-Total Digestible Nutrients) بسياربالا
ا(84%) ميباشد.[/JUSTIFY]
- mellifera
- مدیر سایت زنبورعسل ایران
- پست: 4166
- تاریخ عضویت: پنجشنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
- محل اقامت: آذربایجان شرقی-مرند
- تشکر کرده: 4565 دفعه
- تشکر شده: 2800 دفعه
- تماس:
Re: ضرورت استفاده از کیک گرده
سلام
در فرمولهایی که شما گفتید از مخمر استفاده نکردید؛ آیا لازم نیست از مخمر استفاده کنیم ؟
مخمر منظور چیست و از کجا باید بگیریم ؟
در این ادرسها:
forum-f11/topic-t664.html
forum-f22/topic-t1374.html
در فرمولهایی که شما گفتید از مخمر استفاده نکردید؛ آیا لازم نیست از مخمر استفاده کنیم ؟
مخمر منظور چیست و از کجا باید بگیریم ؟
در این ادرسها:
forum-f11/topic-t664.html
forum-f22/topic-t1374.html
- jamshid
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 545
- تاریخ عضویت: سهشنبه ۲۱ دی ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
- محل اقامت: مازندران-چالوس
- تشکر کرده: 146 دفعه
- تشکر شده: 956 دفعه
- تماس:
Re: ضرورت استفاده از کیک گرده
سلام
من از مخمر استفاده نمیکنم وقتی گرده هست لزومی نداره از سایر مواد شیمیایی یا آماده استفاده کنم البته من شخصا این کار را میکنم هر کس سلیقه ای دارد اما گرده عاری از هر گونه مواد شیمیایی بوده و غذای اصلی میباشد چون در طبیعت زنبور معمولا دنبال گرده میروند مکمل هیچگاه جایگزین اصلی نمیشه کیک گرده مخلوط گرده و عسل میباشد لذا خیلی مناسبتر از سایر مواد میباشد
من از مخمر استفاده نمیکنم وقتی گرده هست لزومی نداره از سایر مواد شیمیایی یا آماده استفاده کنم البته من شخصا این کار را میکنم هر کس سلیقه ای دارد اما گرده عاری از هر گونه مواد شیمیایی بوده و غذای اصلی میباشد چون در طبیعت زنبور معمولا دنبال گرده میروند مکمل هیچگاه جایگزین اصلی نمیشه کیک گرده مخلوط گرده و عسل میباشد لذا خیلی مناسبتر از سایر مواد میباشد
- yasna
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 282
- تاریخ عضویت: پنجشنبه ۲۲ تیر ۱۳۹۱, ۱۱:۳۰ ق.ظ
- محل اقامت: پاوه
- تشکر کرده: 215 دفعه
- تشکر شده: 340 دفعه
- تماس:
Re: ضرورت استفاده از کیک گرده
منطقه ما الان در ارتفاعات برف دارد احتمال این که در ماهای اتی برف بیاد وهوا سرد وسوزناک بشه زیاده میخوام چند روز دیگه خمیرشیرین بدم وبعد ازان مکمل استفاده کنم برای تحریک به تخم گذاری ایا کار درستیست یا تا اخر بهمن صبر کنم ... البته قاب کندوها را فشرده وداخلشان را با پارچه وروزنامه خوب پوشاندم
- mellifera
- مدیر سایت زنبورعسل ایران
- پست: 4166
- تاریخ عضویت: پنجشنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
- محل اقامت: آذربایجان شرقی-مرند
- تشکر کرده: 4565 دفعه
- تشکر شده: 2800 دفعه
- تماس:
Re: ضرورت استفاده از کیک گرده
yasna نوشته شده:منطقه ما الان در ارتفاعات برف دارد احتمال این که در ماهای اتی برف بیاد وهوا سرد وسوزناک بشه زیاده میخوام چند روز دیگه خمیرشیرین بدم وبعد ازان مکمل استفاده کنم برای تحریک به تخم گذاری ایا کار درستیست یا تا اخر بهمن صبر کنم ... البته قاب کندوها را فشرده وداخلشان را با پارچه وروزنامه خوب پوشاندم
با سلام لطفا شهرتون رو قيد كنين تا دوستان بتونن بيشتر راهنماييتون كنن.
چون گفتين احتمال برف وجود داره بهتره صبر كنين چون اين كار باعث تحريك ملكه به تخمريزي ميشه و اگه هوا سرد بشه زنبورا نميتونن لاروها رو گرم كنن و باعث از بين رفتن لاروها ميشه.
- saman
- مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
- پست: 835
- تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۰, ۱۱:۴۶ ب.ظ
- محل اقامت: استان کرمانشاه- شهرستان پاوه.بخش نوسود
- تشکر کرده: 157 دفعه
- تشکر شده: 864 دفعه
- تماس:
Re: ضرورت استفاده از کیک گرده
yasna نوشته شده:منطقه ما الان در ارتفاعات برف دارد احتمال این که در ماهای اتی برف بیاد وهوا سرد وسوزناک بشه زیاده میخوام چند روز دیگه خمیرشیرین بدم وبعد ازان مکمل استفاده کنم برای تحریک به تخم گذاری ایا کار درستیست یا تا اخر بهمن صبر کنم ... البته قاب کندوها را فشرده وداخلشان را با پارچه وروزنامه خوب پوشاندم
سلام
کاک ابراهیم منطقه ما که به نسبت طرفای شما گرمسیر تر محسوب میشه من میخام 7بهمن بهشون خمیر شیرین بدم تا برای طرفای 25 بهمن تخم ریزی رو شروع کنن چون خودتون بهتر میدونین در بهمن ماه منطقه ما اکثرا یه بارش برف داره که هوا رو چند روزی به زیر صفر میبره و اگه کندوها رو زود تحریک کنیم باعث از بین رفتن تخم ریزی میشه(من پارسال اواخر دی خمیر دادم 10 بهمن تخم ریزی شروع کردن و بعدش یه بارش سنگین برف داشتیم من برای اینکه زنبورها بیرون نیان بالاجبار 2 روزی در کندوها رو بستم اما زنبورها از درزها هم برای جمع آوری گرده بیرون میامدن و میفتادن رو برف و از بین میرفتن.البته شما استاد ما هستین خواستم تجربمو بیان کنم)
- yasna
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 282
- تاریخ عضویت: پنجشنبه ۲۲ تیر ۱۳۹۱, ۱۱:۳۰ ق.ظ
- محل اقامت: پاوه
- تشکر کرده: 215 دفعه
- تشکر شده: 340 دفعه
- تماس:
Re: ضرورت استفاده از کیک گرده
سلام کاک سامان خواهش میکنم ما در حد کار اموز هستیم میخوام اشتباهات سالهای گذشته رو تکرار نکنم اینجا چون مرز بین گرمسیر وسردسیراست معمولا مشکلاتی از قبیل سرما وسوز ناگهانی زیاده و شک زیادی به زنبورا وارد میشه معمولااز اواخربهمن بابونه وزبان گنجشک گرده دارن وهر 1دقیقه 2تا3بار گرده میاد وشایان ذکر است سال پس وپیش میشه اگه ممکنه تجربیاتتو در این ضمینه بیان کن ضمنا مکمل اسپادانا سفارش دادم اگه میخوای زنگ بزن تا سفارشو زیاد کنم
- mohammad0571
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 310
- تاریخ عضویت: شنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۱, ۷:۴۸ ق.ظ
- محل اقامت: سبزوار
- تشکر کرده: 49 دفعه
- تشکر شده: 155 دفعه
- تماس:
Re: ضرورت استفاده از کیک گرده
با سلام در مورد مخمر آبجو که در فرمول زیر مشاهده میشه سوالاتی دارمآرد سویا 4 قسمت – مخمر ( آبجو یا نانوایی ) یک قسمت – شیر خشک بدون چربی یک قسمت – عسل 2 قسمت ( به جای عسل می توان از شربت 2 به 1 به کاربرد البته عسل بهتر است چون کیک نرم و خوشخوراک تر می شود)این که این مخمر ها اگه بخوان یک قسمت کیکو تشکیل بدن فکر کنم باید 100 تا از این قرصا گرفت آیا این مخمر که در تصویر مشاهده میکنید همین مخمر لازمه برای کیک گردس اگه اینا باشن که برای درست کردن کیک برشکست میشی آخه دونه ی 400 ریاله
- پیوست ها
-
- 0s5xb8ndu2p55k0guvv2.jpg (5.94 کیلو بایت) مشاهده 25033 مرتبه
- Taherkhani
- بهترین کاربر سایت زنبورعسل
- پست: 124
- تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۰, ۵:۲۳ ب.ظ
- محل اقامت: تاکستان
- تشکر کرده: 100 دفعه
- تشکر شده: 142 دفعه
- تماس:
Re: ضرورت استفاده از کیک گرده
سلام
این قرصها رو احتمالا توی داروخانه یا فروشگاههای مربوط به تغذیه ورزشکارا میشه تهیه کرد.
احتمالا مواد افزودنی و تکمیلی دیگه ای هم دارن که شاید برای استفاده زنبورا زیاد مناسب نباشن و چون بسته بندی هم شدن قیمتشون بالاتره.
شما میتونین پودر مخمر رو از عطاری ها هم گیر بیارین.
تو این قسمت هم ظاهرا دوستان میتونن براتون تهیه کنن:
forum-f11/topic-t664.html#p7577
این قرصها رو احتمالا توی داروخانه یا فروشگاههای مربوط به تغذیه ورزشکارا میشه تهیه کرد.
احتمالا مواد افزودنی و تکمیلی دیگه ای هم دارن که شاید برای استفاده زنبورا زیاد مناسب نباشن و چون بسته بندی هم شدن قیمتشون بالاتره.
شما میتونین پودر مخمر رو از عطاری ها هم گیر بیارین.
تو این قسمت هم ظاهرا دوستان میتونن براتون تهیه کنن:
forum-f11/topic-t664.html#p7577
fooladi نوشته شده:کسی پودر ابجو میخواد کیلیویی 8500میتونم براش بگیرم و براش بفرستم
- kazemi
- بهترین کاربر سایت زنبورعسل
- پست: 131
- تاریخ عضویت: شنبه ۶ فروردین ۱۳۹۰, ۱۲:۰۰ ق.ظ
- محل اقامت: تبریز
- تشکر کرده: 99 دفعه
- تشکر شده: 139 دفعه
- تماس:
Re: ضرورت استفاده از کیک گرده
mohammad0571 نوشته شده:با سلام در مورد مخمر آبجو که در فرمول زیر مشاهده میشه سوالاتی دارمآرد سویا 4 قسمت – مخمر ( آبجو یا نانوایی ) یک قسمت – شیر خشک بدون چربی یک قسمت – عسل 2 قسمت ( به جای عسل می توان از شربت 2 به 1 به کاربرد البته عسل بهتر است چون کیک نرم و خوشخوراک تر می شود)این که این مخمر ها اگه بخوان یک قسمت کیکو تشکیل بدن فکر کنم باید 100 تا از این قرصا گرفت آیا این مخمر که در تصویر مشاهده میکنید همین مخمر لازمه برای کیک گردس اگه اینا باشن که برای درست کردن کیک برشکست میشی آخه دونه ی 400 ریاله
دوست عزیز همانطور که دوستان دیگه فرمودند این قرص ها مکمل از چند مواد ومخمر آبجو تشکیل شده وقیمتش بالا است این مخم آبجو که برای زنبورداری استفاده میشه فله ای بوده وقیمتش پایین است وکیلویی می فروشند
MIRKAZEMI
- yasna
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 282
- تاریخ عضویت: پنجشنبه ۲۲ تیر ۱۳۹۱, ۱۱:۳۰ ق.ظ
- محل اقامت: پاوه
- تشکر کرده: 215 دفعه
- تشکر شده: 340 دفعه
- تماس:
Re: ضرورت استفاده از کیک گرده
ز.نبورای من تخم ریزی رو شروع کردن و3 روزه پشت سر هم باران میاد میخوام هوا که افتابی شد خمیر شیرین ومکل را هردورا باهم بدم ایا صحیح است یا نه یا اگر یک گزینه صحیح است کدام اول بهتره بهشون بدم
- jamshid
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 545
- تاریخ عضویت: سهشنبه ۲۱ دی ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
- محل اقامت: مازندران-چالوس
- تشکر کرده: 146 دفعه
- تشکر شده: 956 دفعه
- تماس:
Re: ضرورت استفاده از کیک گرده
سلام دوست عزیز
شما خمیر شیرین میتوانید بدهید اما اگه هوا مناسب برای تخم ریزی میباشد بهتره از شربت استفاده کنید خمیر شیرین بیشتر برای فصل سرد و زمانی که ملکه تخم ریزی نداره بیشتر کاربرد داره.
شما خمیر شیرین میتوانید بدهید اما اگه هوا مناسب برای تخم ریزی میباشد بهتره از شربت استفاده کنید خمیر شیرین بیشتر برای فصل سرد و زمانی که ملکه تخم ریزی نداره بیشتر کاربرد داره.
- rata
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 511
- تاریخ عضویت: یکشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۱, ۹:۵۱ ق.ظ
- محل اقامت: گيلان - رشت
- تشکر کرده: 77 دفعه
- تشکر شده: 178 دفعه
- تماس:
Re: ضرورت استفاده از کیک گرده
با سلام خدمت دوستان عزیز
الان تو شهر رشت دمای هوا در سردترین ساعات به حدود 5 درجه میرسه . میخواستم بدانم من کی باید خمیر شیرین به کندو هام بدم آیا آخر اسفند ماه خوبه؟
الان تو شهر رشت دمای هوا در سردترین ساعات به حدود 5 درجه میرسه . میخواستم بدانم من کی باید خمیر شیرین به کندو هام بدم آیا آخر اسفند ماه خوبه؟
-
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 272
- تاریخ عضویت: سهشنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۱, ۱۲:۰۲ ق.ظ
- محل اقامت: تهران
- تشکر کرده: 1060 دفعه
- تشکر شده: 229 دفعه
- تماس:
Re: ضرورت استفاده از کیک گرده
rata نوشته شده:با سلام خدمت دوستان عزیز
الان تو شهر رشت دمای هوا در سردترین ساعات به حدود 5 درجه میرسه . میخواستم بدانم من کی باید خمیر شیرین به کندو هام بدم آیا آخر اسفند ماه خوبه؟
جناب عطایی پور سلام. الان کندوهای من توی تالش هستند و من از یک هفته پیش تغذیه با خمیر شیرین را شروع کرده ام. رشت هواش از تالش گرمتره به نظرم میتونین شروع کنین.
Yours sincerely
taleshalmashoney
taleshalmashoney
- rata
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 511
- تاریخ عضویت: یکشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۱, ۹:۵۱ ق.ظ
- محل اقامت: گيلان - رشت
- تشکر کرده: 77 دفعه
- تشکر شده: 178 دفعه
- تماس:
Re: ضرورت استفاده از کیک گرده
یه سئوالی برام مطرحه میخواستم دوستان لطف کنند جوابش را بدند
وقتی خمیر شیرین به زنبورها میدیم خوب این خمیر جامده و مانند شربت که مشابه شهد است نمی باشه. پس چرا ملکه تحریک به تخم گذاری میشه ؟ و یه نکته دیگه اینکه آیا زنبورها این خمیر را تو خانه های داخل شان ذخیره می کنند یا اینکه فقط آنرا در همان موقع میخورن.
ممنون میشم راهنمائی کنید.
وقتی خمیر شیرین به زنبورها میدیم خوب این خمیر جامده و مانند شربت که مشابه شهد است نمی باشه. پس چرا ملکه تحریک به تخم گذاری میشه ؟ و یه نکته دیگه اینکه آیا زنبورها این خمیر را تو خانه های داخل شان ذخیره می کنند یا اینکه فقط آنرا در همان موقع میخورن.
ممنون میشم راهنمائی کنید.
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 4 مهمان